Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Prezentati-va ( Driver SPEC.) (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22292-prezentati-driver-spec.html)

.KOD. 30-11-07 17:57

Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1222205)
bine ai venit junior
ce motoras este pe audi ?

Congrats Florin pt aducerea de noi membrii

Este 1.6TD 70 ponei, cam lenes dar pt. un incepator ca mine ii bun. Am fost totusi norocos pt ca e unic propietar pe care il cunosc si stiu ca tot timpul l-a ingrijit. Deocamdata e in service pt. ca ii schimb toate consumabilele. Bafta!

Adgii 30-12-07 10:19

8 Attachment(s)
Bafta romanilor...ma numesc Adrian is de 3 ani jumate in america am facut 19 ani luna asta :D si asta e masina mea :D adika a fost pana pe data de decembrie 24 2007....accident ( nush daca mai are rost sa o mai postez) .mai multe info gasitzi pe forum la sectiunea masina mea - mitsubishi eclipse gsx postat de un baiat din romania.( m`am bagat si eu un seama cu roaba mea:D..:P )

EaGle 30-12-07 11:22

Salut. Bine ai venit:D
Frumoasa masina, pacat ca s-a intamplat ce s-a intamplat:(

.KOD. 30-12-07 18:19

Bine ai venit Adgii !
Intradevar era destul de frumoasa masina.. asta e, fiecare mai greseste. Iti iei tu alta noua:D.

Un an nou fericit!

AlliedComposites 31-12-07 23:46

Quote:

Originally Posted by Adgii (Post 1267713)
Bafta romanilor...ma numesc Adrian is de 3 ani jumate in america am facut 19 ani luna asta :D si asta e masina mea :D adika a fost pana pe data de decembrie 24 2007....accident ( nush daca mai are rost sa o mai postez) .mai multe info gasitzi pe forum la sectiunea masina mea - mitsubishi eclipse gsx postat de un baiat din romania.( m`am bagat si eu un seama cu roaba mea:D..:P )

masina era frumusica, pacat ca ai pierdut-o, dar fara suparare, poate la urmatoarea nu mai pui abtipilde pe ea, ca de unde masina arata bine, cum am vazut abtipildele mi-am dus palma la frunte de cat de kitch arata... te rog nu te supara, e doar parerea mea si mie nu-mi plac abtipildele, si sunt foarte sincer cand zic ca in afara de asta restul masinii arata bine... oricum, bafta sa-ti iei una noua cat mai repede ;)

PS: cine a fost de vina, tu sau celalt sofer? daca iti da banii asigurarea pe masina, eu zic sa-ti ei un SRT4 ;)

200SX 03-01-08 03:13

Careva prin California??

eu mai stau o vreme ( 31 ianuarie 2008 ) prin Calabasas, Tousand Oaks
daca vede careva din zona mesajul dati un PM

Marson 20-02-08 17:47

Servus tuturor,
Sunt de ceva timp pe 4tuning... intre timp am si avansat in grad :)... insa este primul post in sectiunea 4tuning-international...
Sunt stabilit in Berlin cu familia, jurist de profesie si mare pasionat de masini.
Toate cele bune.
Marius
O poza cu Teddy :)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...c592c5bf30.jpg

luvdog 21-02-08 21:54

sal all! ma numesc Tibi sant albanez si locuiesc de vreo 6+ ani in EIRE actualmente in Limerick(stab city) de profesie electronist insa aici muncesc ca artic driver= sofer pa camion!conduc o altezza din 99 multumit de si cu DANSA!:lol: pasiuni sofatul, muzica{r&B, hip hop},fotbalul femeile(mai putin ca ma ucide prietena!:lol:) bafta la toata lumea!

yulasinio 22-02-08 00:36

Cam mult ti-a luat sa te prezinti:lol:..... desi daca ma gandesc bine eu nu m-am prezentat deloc :oops:

luvdog 22-02-08 21:28

he he daca nu dadeam din itamplare de postul asta nici acum nu ma prezentam! :)
la mine merge netul cam lent ca e prin 3G! si ma dispera pana incarca paginile!!!

luvdog 22-02-08 21:31

;):wave:Yulasinio ai putea si mata sa te prezinti nu???!!!:idea:

yulasinio 22-02-08 22:07

Quote:

Originally Posted by luvdog (Post 1376913)
;):wave:Yulasinio ai putea si mata sa te prezinti nu???!!!:idea:

Nu cred ca mai are rost ca ma stie lumea deja :lol:
...dar pun totusi niste cuvinte aici. Ma numesc Iulian sunt din Alba-Iulia iar de 5 ani sunt in Irlanda plecat cu munca in folosul comunitatii :-). De profesie sunt universal dar ca baza am electronica si IT-ul. Pasiuni am foarte multe dar prea putini bani ca sa le finantez. Momentat conduc o Honda integra si de care nu sunt multumit cum arata (trebuie vopsita).
Cred ca am spus destule :-P
Bafta tuturor!!

P.S Internetul prin 3G nu are nimic, forumul asta merge foarte greu :D aparent numai celor din afara tarii

luvdog 22-02-08 22:21

ahhh deci nu e reteaua 3g de vina in totalitate! oricum stiu ca face probleme ca nu doar forumul merge naspa uneori ci si alte site-uri!
but thanks lad!
poate dau o tura prin Dublin curand :) poate ne intalnim
si cu Wob as well!

yulasinio 22-02-08 22:29

Quote:

Originally Posted by luvdog (Post 1377049)
ahhh deci nu e reteaua 3g de vina in totalitate! oricum stiu ca face probleme ca nu doar forumul merge naspa uneori ci si alte site-uri!
but thanks lad!
poate dau o tura prin Dublin curand :) poate ne intalnim
si cu Wob as well!

Oricand esti in zona da un tzignal si ne intalnim (ai nr lu seb de tel?)

luvdog 22-02-08 22:34

nope :)
trebuia sa vorbesc cu el pe mes ca a zis ca are un prieten,ceva cunostinta,ce ar putea sa-mi puna masina la un diagnostic!

CJ-01-WOB 23-02-08 07:45

wellcome noilor veniti.

luvdog ,
incearca sa schimbi benzina.
nu are diagnoza la garajul din Naas.

luvdog 23-02-08 11:04

;)am schimbat si benzina si am pus si aditiv!
degeaba! urmeaza sa schimb filtru de aer si bujiile! asa a zis mecanicul sa incerc!
oi vedea acum!
merci oricum Sebi!:-)

yulasinio 23-02-08 12:40

Quote:

Originally Posted by luvdog (Post 1377760)
;)am schimbat si benzina si am pus si aditiv!
degeaba! urmeaza sa schimb filtru de aer si bujiile! asa a zis mecanicul sa incerc!
oi vedea acum!
merci oricum Sebi!:-)

Masina daca a fost adusa din japonia a fost remapata pt benzina din IRL????
Ce probleme iti face??

luvdog 23-02-08 18:00

Quote:

Originally Posted by yulasinio (Post 1377951)
Masina daca a fost adusa din japonia a fost remapata pt benzina din IRL????
Ce probleme iti face??

:???:nu a fost remaped dar nu trebuie! inainte sa plec cu ea in ro era bine!
numai dupa ce am bagat benzina din ro a inceput sa aiba un flat spot pe la vreo 5000 la vreo 5600 de rpm. acum astept un trd air filter si niste bujii noi!;)

AlexXx-4ti 28-02-08 13:52

Bun venit !!la toti cei noi veniti!!!
Benzina din ro asa e ,trebuie ceva atentie pe unde tancati grija asta o am si eu cänd merg acasä dar sunt si multi care vä zic dacä sä tancati la ei sau nu ,eu am dat de astfel de persoane care se mai gändesc si la alti!!!
Dacä se intämplä schimbi filtrul de benzinä si bujiile le verifici cä poate trebuie sä le schimbi si pe ele dupä ce ti-ai golit tancul.

Victor_WRC 08-03-08 14:25

Salut,

Numele meu este Victor sunt nascut si crescut in Rm.Valcea am deocamdata 17 ani din nefericire fac 18 pe 16-06-2008 adica anul acesta in vara . Eu acum sunt in Italia, Padova stau in Italia de la varsta de 13 ani.
Pasiunile mele sunt numeroase incepand de la masini , tuning, femei , calculatoare.Ocupatie student .Hobbyuri : arhitectura , muzica rap , etc.
Fusul Orar Ro -2 ore.
Am o masina pe care o voi conduce din vara este un Ford Fiesta .

yulasinio 08-03-08 14:59

https://i241.photobucket.com/albums/f...vatars/358.gif victor
ce an ii fiesta? am avut si eu una inainte, cred ca e potrivita pt tine fiind prima masina ;)

Victor_WRC 09-03-08 20:30

Multumesc pentru -Bun Venit- Fiesta e din 2003.

Evoluzione 31-03-08 14:10

-Theodore
-traiesc de aproximativ 6ani la Sceaux (un oras de bogatasi langa Paris) si -inainte de asta am stat in alte 6/7 orase cati-va ani buni!
-In RO stau in Mures City
-hobyuri ar fi in general masinile, designul auto... si altele pe langa
-student dea dracu =(
-Deoarece sunt un fan Maserati am sa imi cumpar un Maserati Biturbo 4.24v si am sai i fac un tuning foarte leger, jante, DVD player, optice, geamuri, gadgeturi, curat si etanseizes motoru, poate o josesc si atat la tuning in rest daca se poate cumpar versiunea Racing, daca am bani... :o

ORA : ora Ro - 1h

yulasinio 31-03-08 15:51

Bine ai venit in sectiunea international :-)
Mi-am dat seama ca nu stai intr-o zona proasta dupa pozele care le-ai pus in sectiunea spoted 8)
Cam la cat o sa te duca Maserati-u?
Bafta!

Evoluzione 31-03-08 18:41

5 Attachment(s)
Mersi! Intr-adevar zona nu e proasta =D

Nu sa cominicat date oficiale despre 4.24v... se stie doar ca cantareste 1,3t si ca are un V6 2,0L cu doua turbine dezvolta 256cp in versiuna normala si 286 in versiuna extrem de rara 'Racing'...
Nu e foarte impresionant dar, greu gasesti berline asa de performente cu sigla premium la pretul ala ;) mai ales cu asa sex appeal, aer conditionat, piele, lemn si stereo calumea...

Alti cu 8 000 € isi iau Logan eu cumpar Maserati, that'z buiznezz 8)

Un video pentru interesati :rolleyes2

EaGle 02-04-08 00:32

Quote:

Originally Posted by maserati-92 (Post 1458143)
Mersi! Intr-adevar zona nu e proasta =D

Nu sa cominicat date oficiale despre 4.24v... se stie doar ca cantareste 1,3t si ca are un V6 2,0L cu doua turbine dezvolta 256cp in versiuna normala si 286 in versiuna extrem de rara 'Racing'...
Nu e foarte impresionant dar, greu gasesti berline asa de performente cu sigla premium la pretul ala ;) mai ales cu asa sex appeal, aer conditionat, piele, lemn si stereo calumea...

Alti cu 8 000 € isi iau Logan eu cumpar Maserati, that'z buiznezz 8)

Un video pentru interesati :rolleyes2

Ce sa-ti zic....meriti tot respectul:-) Si tatal meu in `99 a avut pe maini un Biturbo din`84, gri:-) Dar din pacate plin de rugina, asigurarea neplatita de ani de zile etc.
Masina ii apartinea unui mos, pe duca...si i-a lasat-o tatalui meu:), dar costa foarte mult s-o restaureze cu bucati originale, si asigurarea + ca trebuia inscrisa din nou si aici se plateste o taxa pentru autostrazi anuala in functie de cilindree. La masina asta nu mai fusese platita de vreo 10 ani si 400E x10=4000 euro:)
Masina acum este undeva la tara, sub ploaie:cry:, am pastrat doar cartea masinii si coroana de pe capacul de la benzina.
Oricum, masina este o BESTIE!:evil::-) Si internul este foarte frumos:-)
PS:Te-ai gandit la versiunea decapotabila?:-) M-am urcat si intr-una decapotabila si are farmecul ei;), internul e cam la fel ....
Frumoasa masina:o
PS2: Nu vreau sa ma dau mare, cine nu crede am poze;)

Evoluzione 02-04-08 13:15

- :D Un [Fost] posesor Maserati, in sfarsit! :) Ce model era masina?

- Mam gandit si eu la Biturbo Spider... Dar imi convine mai mult asta 4.24v, e mai mare, mai clasica si mai ieftina ;)
[ In plus, Politia aici confunde Maserati 4.24v cu BMW seria 3 =)) ]

EaGle 02-04-08 20:19

Primul model de Biturbo, produs intre 82-85, asta e din `84:) [V6 1996cc 180 cp], in doua usi:)
Ca asta> http://img.timeinc.net/time/2007/50_cars/biturbo.jpg dar culoare gri:)

Evoluzione 02-04-08 22:17

Super!
Pacat ca nu prea mai sunt in stare corecta!:rolleyes2

EaGle 02-04-08 22:26

Quote:

Originally Posted by maserati-92 (Post 1462128)
Super!
Pacat ca nu prea mai sunt in stare corecta!:rolleyes2

Tin sa precizez ca motorul era in stare perfecta, inca din `84 mergea perfect:-)
Sper sa nu fiu off-topic:sad:

NoNo 23-07-08 03:32

Salutari la toata lumea....sunt NoNo...ma gasiti in Spania-Burgos...

yulasinio 24-07-08 20:39

Quote:

Originally Posted by NoNo (Post 1659266)
Salutari la toata lumea....sunt NoNo...ma gasiti in Spania-Burgos...

Bine ai venit printre noi.
Fa si tu o prezentare mai ampla. Ce conduci, de cati ani esti acolo....

BC-20-LET 02-08-08 13:28

Salutari !
Scurta introducere:
Cozmin, 22 de ani, originar din Bacau, in ultimii 2 ani am locuit in Buc dupa care m-am mutat in Londra din luna aprilie a acestui an .
Ca si hobby-uri ar fi masinile si femeile (tipic masculin), foto, calculatorul, muzica si excursii .
Momentan nu am achizitionat o masina(sunt indecis si vreau sa mai astept un pic sa nu-mi para rau dupa) .
Fus orar : RO - 2h

Evoluzione 02-08-08 14:07

Bun venit! De masina, ce sa iti spun? Incearca la Maserati! ;)
Au masini la toate preturile... de la 1500EUR, rabla cu motor, puna la Shamal 60000EUR :-P

BC-20-LET 02-08-08 14:15

1 Attachment(s)
Am incercat.
Na` ca am prezentat si o poza cu mine.

Evoluzione 02-08-08 14:33

Iti sta bine cu Maserati-ul asta!
Oare nu iti acorda credit "imobiliar" vreo banca din Londra?

NoNo 29-08-08 02:41

am un chrysler 300C 6.7 SRT din 2007...sunt aici in Spania de cand aveam 14 ani acu' am 24

pHlow 24-09-08 22:32

Bref:
Robert, 21 ani. De 1 an jumate in Franta/Strasbourg. Student la Robert Schuman -DUT Informatique :D. Pentru cei care sunt din Strasbourg sau prin preajma, ma puteti zarii in trafic intr-un bmw 318ci e46(albastru inchis) cu numere de romania B-**-DRY. Originar din Bucuresti.

Evoluzione 25-09-08 09:17

Bienvenue mon cher.

All times are GMT +2. The time now is 08:13.

- Copyright 2026 4Tuning