![]() |
Re: Cei lasati fara permis
nici o camera fixa sau ap radar fix nu inregistreaza abaterile in bacau, dar de functionat , functioneaza, adiq baietii vad dar nu amendeaza , inca
|
miai luat o piatra de pe inima...mam mai linistit
|
Quote:
|
La 3 beri de 0.33l si 2 pahare de vin aveti idee ce alcoolemie ar iesi? Nu de alta, dar am cerut o recalculare la INML "Mina Minovici" din Bucuresti si am de asteptat 2 luni pana primesc rezultatul...
|
Depinde daca ai mancat, ce efort ai depus, etc.
Mie mi s-a intamplat la 2 beri apoi sa mananc si sa ma opreasca si sa-mi iasa 0.000. Depinde... |
mancat nimic, eram in dicoteca....M-ar interesa mai mult un pronostic: peste 0.8 sau sub 0.8 la mie?
|
la cat de gras esti tu....sigur erai aproape in coma :D
|
Quote:
|
Sigur sub 0.8, stai linistit ca nu intri in penal.
|
Sper sa ai gura pocita
|
dar la brasov la IML cat ti-a zis ca aveai?
|
0.91 si la a doua recoltare 1.12
|
nu mai cere inca una ca sigur va depasi 1.50
|
merg toate camerele din Bacau :???::???:
|
Quote:
|
n-are treaba daca ai dosar penal pentru conducere mort de beat.
|
Quote:
|
sunt curios sa vad prima poza la radarul de la petrom - centru.
|
ala nu merge
|
Pai pana la urma, merg toate din Bacau, sau cu mici exceptii?
|
chiar, ala de la petrom mere???ca de fiecare data cand trec imi mai dau cate o palma ca uit de el, mai continui cu palmele sau nu?
|
camerele sunt una raderele sunt altceva
radarele de la balcescu merg pt ca este interesul primarie sa functioneze ,deoarece o parte din banii obtinuti pe amenzi se duc la bugetul primariei si la camere(cum ar fi cele de la tic tac) este altceva alea au rolul de a supravegea traficul ,si a vedea neregulile intalnite in trafic |
bine bine, alea de la tic-tac ok, dar radarul de la petrom merge sau nu?
ca si eu uit de fiecare data de el :lol: |
Quote:
|
toate sunt legate la aceeiasi cameruta :???:..deci daca merg 2 de ce sa nu se uite si la al treilea
|
Logic....
|
ia sa imi arati voi mie o amenda data de radarul de la petrom ... de tot e logic atat ,pt ca eu vb de una si voi de alta sau vb impreuna si intelegem separat
|
poate nu are aviz metrologic sau ceva, ca nu ar fi primul caz in tara, sunt destule...
|
mai baieti eu sunt tot din bacau si momentan locuiesc la italia.stiu k in legile de aici este obligatoriu ca orice camera sau radar sa fie emnalizate din timp cu indicatoare,avand in vedere k e tot UE nu ar trebui sa fie la fel si in romania?
|
Quote:
NU ROMANIA ESTE ROMANIA!!! RESTUL LUMII ESTE NISTE PROSTI!!!:lol::lol::lol: |
atunci pot sa ma astept sa vina un sac de amenzi pt fratele si cumnatul meu?
pe la tic-tac mai ales mergeam cam cu 80-90kmh cand era posibil, pt ca am folosit masinile lor cand am fost in romania |
e putin probabil sa fi functionat inregistrarea vitezei la camera de la tic-tac in perioada aia, eu nici acum nu sunt convins ca functioneaza.
|
am ramas singura tara in curs de aderare sau membru UE care mai are masini de politie neinscriptionate, asa ca ce te mai miri de radare nesemnalizate
|
Cine a mai dat declaratie pentru recalcularea alcoolemiei? Am nevoie de niste sfaturi. Prin PM ar fi cel mai bine.
|
https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/92631-7-metode-scapa-radar.html
ar fi bine sa cititi aici sa va lamuriti si cu radarele/camerele, care e diferenta intre ele si care inregistreaza sau nu viteza... |
s-a discutat deja problema aici: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=70541
e s.f. |
nu mi-as fi dorit niciodata sa postez aici dar............infine.Am fost prins cu 104 in localitate si am ramas pieton 3luni. Care este marea dilema, sunt tras pe dreapta si mi se cer actele, vesnica intrebare ''ce am facut?'' si mi se spune ca am depasit limita de viteza si am fost prins cu 104km/h de aparatu radar si sa prezint actele, eu normal ce zic, nu le am la mine bla bla bla......mi se intocmeste procesu verbal si mi se da o instintare ca in 5 zile sa predau permisu la politie in bacau (fapta fiind comisa in covasna), si uitandu-ma pe procesu verbal nu am vazut unde scrie ca mi s-a luat pe 3luni, scrie doar tampeniile alea de articole, ma gandesc ca ar preciza in acele articole, dar acolo oare nu scrie de la 1luna la 3?????asta e marea mea dilema, stie cineva cum sta treaba, a si daca vreau sa o reduc la o luna, care sunt procedurile?
|
Nu stiu cum e acuma, dar cand am patit-o eu mi l-a luat pe 3 luni ca am depasit cu mai mult de 50 de km\h viteza legala. Apoi m-am interesat si am dat acel examen pentru reducerea perioadei de suspendare, pentru care trebuie sa indeplinesti niste criterii (sa nu fii incepator, sa nu fi avut permisul suspendat mai devreme de un an, etc). Am dat acel examen (15 intrebari cu o varianta de raspuns), l-am promovat, iar pe spatele dovezii mi-a scris numarul chestionarului si ca l-am promovat. Apoi m-am dus la politie am depus actele, inclusiv dovada platii amenzii, si dupa o saptamana l-am ridicat. In loc de 3 luni l-am avut o luna suspendat. Nu stiu daca mai e la fel si acuma, informeaza-te!
|
din cate am inteles tot la fel e, dar zi putin cu ex cum e?tre sa ma duc la comandant sa fac cerere, si daca mio aproba dau ex sau cum, unde se da ex, ce intr se pun....plm
|
Eu nu am facut nici o cerere, pus si simplu m-am dus si l-am dat. Atunci aveai voie o singura data pe zi. Cred ca tot unde sa da pentru permis se tine examenul. Eu l-am dat in capatul strazii la sectia de politie de acolo. Examenul a constat in 15 intrebari cu o singura varianta de raspuns obligatorie, intrebari destul de grele, insa a fost scandal si au pus mai usoare. SUCCES!
P.S. Pentru a promova trebuia sa raspund corect la 13 intrebari! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning