![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
am intrat p site-ul tipului dar nik :|
|
2 Attachment(s)
un bebelus nou acum terminat...pentru inscrierea pt concurs :D :D :D lasatzio sa se raceasca si pe urma putetzi comenta:lol: :lol: ...stiu k e un pic stramba e mai scurta decat originalu da arata destul de ok a doua are un pic de galben....era prea stearsa, inchisa culoarea
|
2 Attachment(s)
mba aia vrea sa fie mai mult o caricatra din cate imi dau eu seama... asa k nu prea aai c sa comentezi ...
acestea's ultimele mele realizari ... comentati ( in afara de roata spate la imaginea din fata :D ) |
in poza din fata ..masina e mai scurta ;)
si ..daca ..la vederea fatza ...roata spate e de obicei stramba ..cand o faci din spate ...roata fata de ce nu e stramba ? ;) |
Quote:
|
faru din stanga(pozei) e ciudat si din spate park fuge fundu masinii in stanga imaginii...kiddin nu ...mie chiar imi place e chiar buna...da dak tu ai vrut comentariu:):):)...si a mea stiu k nu e reala da arata destul d bine asa stramba :)
|
e super dar eleronul spate pare in primul desen inalt si in al doilea extrem de jos - da' inca o data , felicitari !!!
|
asa pare datorita arcuirii spatelui ... cel ptin eu asa cred... pt kam incercat sa respect distantele fata de punctle de reper... oricum ... ms de comentarii :)
|
1 Attachment(s)
come on...tell me
|
giubau imi place k ai facut h d la honda...da in rest nu prea mai seamana cu masina originala...
|
ok ok....stiu....dar asa ...sa stiti si voi...mai intai am facut-o sa semene cu cea originala...(imi pare rau ca nu am facut poza) si apoi am modificat-o eu cat a vrut muschiu meu....si am pus un h sa stie lumea ca e honda:):):)
|
1 Attachment(s)
comentati va rog
p.s.: este facuta in juma de ora;) |
mah arata bine... spoileru am impresia k are nijte probleme ... dar in rest nu prea am c sa comentez :D
|
1 Attachment(s)
fresh meat :D mi`a placut la nebunie asta ...il aveam si la avatar ...a trebuit sa ma chiorasc intr`o poza de 200x200 ..noaptea ..
intrebare de 1000 de pcte :D cum fac carbonu? :))))))) |
2 Attachment(s)
interesant... dar kiar dak e caricatura tot e deplasat botu ;)
carbonul nust cum se face in desene, eu am incercat sa fac carbon p golf-ul de la concursul 4tuningday... dati-va si voi cu parerea cum a iesit... si puteti sa le si comentati dak tot le-am pus... tot nu inteleg c am gresit la ele d n-am iesit nici makr p 3... dar in fine |
hai nu ma lua tare ..e prima caricatura ... :D am o comanda de o caricatura R5GTT :D vedem ce`o iesi ..
partea mai neagra de pe golfu tau ..nu prea imi seamana a carbon ..in sf :D |
2 Attachment(s)
da fine... nu am zis k a iesit bine... dar oricum masina aia a fost inovatoare pt mine ;) ... am invatzat multe d acolo inainte :)
ca exemplu pentru carbon ... cu ajutorul lui cassyus .. uitati 2 exemple ... bafta la carbon-it :D |
nu cred k potzi sa faci lumea sa se prinda intrun desen k ai fqt carbn dekat dak colorezi desenul ..... parerea mea......
|
super tine-o tot asa baga mare
|
well... i'm back... :) :D ...if u missed me... big problems cu net :) :) ...am mai desenat cate ceva da nu va pot arata k e pt concurs :D.... see ya
|
1 Attachment(s)
am mai pictorisit ceva....un bebe :D :lol: :lol: :lol: un BMW M3 ceva mai vechi...comentari.. va rog..... sa vad cum ma descurc cu pensula....
|
le ai....frumos ...bravo.....
|
si la asta ia descentrat spoilerul
|
1 Attachment(s)
chiar ashea toate sunt strambe??? d asta c zici??? ...mini cooper
|
asta arata mai bine... e kiar misto "scena" :)
|
am o intrebare pentru ace in legatura cu desenele de mai sus ale lui: cum ai facut detalile de lumina punctuletele alea mici de lumina? ai pus cumva poza in photoshop si ai prelucrato sau e un secret
|
@F430 te lamuresc eu ... Desenele acelea nu sunt realizate de Ace Axel ... orcum is realizate doar cu mana libera ... fara sa se intervina cu programe de editat poze .... :D
|
Quote:
|
am precizat k nu sunt desenele mele, nu stiu sursa pozelor ... deci nu va pot lamuri in legatura cu acest detaliu ... pozele au fost puse drept exemplu pt carbon
|
Quote:
|
multumesc pentru raspunsuri, la astea ma gandeam si eu numa nu eram sigur
|
1 Attachment(s)
am mai facut ceva....nu ffff super da merge...cand era mic era un audi a4 acuma vedetzi si voi...
|
e interesanta numa mai degraba e un fel de tt:D
|
destul de dragutz... ceva probleme cu rotile.
e misto stilul tau de a colora ... dar cred k ar trebui sa folosesti creioane sau markere, ceva, pentru a reda detaliile mai bine... pareera mea. oricum ... bafta in continuare si tine-o tot asa ;) |
mishto - are o f mare tenta de caricatura - e sooper mai ales k e in pensula :D (e cu mult mai greu sa ti o pensula decat un creion colorat in mana
|
aaa ..ms ...stiu k seamana cu o caricatura da arata bine...stiu k roata d p spate nu e cum ar trebui ...da arata destul d bene....si yo tin altfel pensula decat creionu in mana :D :D :D
|
2 Attachment(s)
Mancal-ar tata de Galardo. Tzi-e mai mare dragu' sa-l desenezi !
|
wow...no coment...
prea mult talent pe metru patrat ...cum lai colorat???? wow |
Multzumesc frumos M B A Design ! Nu ma lauda prea tare ca iar ma pun pe tanjeala. Cum l-am colorat? Cu Corel Photopaint. M-am saturat de laviuri & creioane colorate! Cu computerul se lucreaza mai curat (la propriu...la figurat...cum vrei Dumneata).
|
te-ai dus cu parbrizu prea in stanga, iar aerisirile din spoiler nu sunt la fel , inrest no comment. presupun k e colorat in photshop
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning