![]() |
re: INTALNIRI/ADUNARI in BRAILA!
Quote:
|
te -am bagat in lista :D!
|
Vedeti ce "invitati" mai aveti pe la intalniri, ca mai apar cate unii care va fac vedete, ca aici: http://www.**************/invarteli-p...braila-aseara/ . Ceva mai vechi clipul, dar oricum.
Are si cont pe forumul asta, am vazut ca username-ul lui de youtube e acelasi cu cel de-aici. |
cel care a postat filmul ar tebui Batut>Violat>Abandonat :twisted: :twisted:
|
Quote:
|
Ora/locatie de intalnire pentru plecarea la Tulcea de duminica, a stabilit cineva?
|
Ca si pana acum plm, la bac.
|
|
pe aici nimic nou?su se mai fac intalniri?lumea nu se ma dA?
|
Quote:
|
Intalniri Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, duminica ora 10:30 in parcare la faleza sus doritorii sunt asteptati acolo!
|
Quote:
|
a fost frumos in seara asta, ca in filme :)))
|
Da a fost forta in seara asta ........pacat ca a spart gasca POLITIA ...........:oops:
|
Quote:
|
La mai mult :)
|
|
meeting NU ACTA, azi de la ora 17:00 la statuie pe Calarasi
|
si cine mai vine ..............?oricum eu nu cred ca vin ca la 6 incep munca
|
Stie cineva prin galati(sau braila) daca dezmembreaza cineva golfuri ?
|
Sambata 10.03.2012 la BRAILA va avea loc raliul CUPA FEMINA, pot participa echipaje alcatuite din 2 persoana de sex feminin, Navigatorul nu este obligatoriu sa posede permis de conducere. Vor avea loc 2 etape de "plimbare-orientare" prin oras urmat de 2 probe speciale contra cronometru. Vom reveni cu programul complet al concursului
|
program RALIU CUPA AUTSERVICE TOTAL 2012
Joi 19.04.2012 orele 18.00 Inscrieri si sedinta tehnica Scoala de soferi Keles Vineri 20.04.2012 orele 20.30 Start etape orientare Port Capitania Braila cu probe speciale in cadrul etapelor Sambata 21.04.2012 orele 10.00 Start Probe speciale Port Zona Capitaniei Braila |
Ce se mai aude cu intalnirile pe la gl-br..... id cloudabz in caz de ceva....vin si eu :D....is mai rusinos da na...
|
intalniri se fac,dar mai 'underground' asa!;)
|
Quote:
|
are careva drum de la bucuresti la braila sau de la braila la bucuresti zilele astea? am si eu nevoie sa-mi luati ceva de la cineva va cinstesc , face mai mult transportu decat ce-mi trebuie mie. si ma intereseaza sa`mi ajunga relativ repede.
|
Quote:
|
colegu am rezolvat se duce un alt user de aici totodata si prieten.
se duce vineri la braila vine duminica , era vorba de o toba sport. dar se pare ca am rezolvat. oricum multumesc frumos :D nu ma asteptam. dar totusi tu sambata cand vii ? dami add la alex_p7m |
fara offtopic dragi coleegi!:D
pt discutii destea sunt alte topicuuuri!:D:-) |
6 Attachment(s)
RALIUL CUPA KELES 04-05.2012
Vineri etape noapte start orientare ora 21.00 Scoala de soferi Keles Sambata 05.05.2012 orele 9.45 start probe speciale Port CAPITANIA Braila |
9 Attachment(s)
Raliul local Cupa Keles s-a desfasurat intr-o nota de buna dispozitie cu numerosi participanti, iata cateva secvente ! si premiantii:D
|
10 Attachment(s)
Remarcati diversitatea automobilelor inscrise in concurs , la probe si in raliu, ( intrucat se poate participa si numai la probele de autoslalom/ indemanare de a 2-a zi.):D
a fost Cupa Keles ed a II-a |
felicitari concurentilor!!!
|
1 Attachment(s)
program RALIUL PESCARILOR -CUPA AVIA TRAVEL
31.05.2012 ora 18.30 Inscrieri si sedinta tehnica la Soala de soferi KELES 01.06.2012 orele 21.00 start etape orientare 3 etape cu start de la Avia Travel B-dul Al. I. Cuza 02.06.2012 orele 9.00 start Probe speciale Capitania Port Braila 02.06.2012 orele 11.15 start etapa legatura Braila - Balta Braila 02.06.2012 incepand cu orele 12.30 la Balta Albina -probe speciale distractive specific pescaresc -masa specific pescaresc -festivitate de premiere CLASAMENT GENERAL CLASAMENT INCEPATORI CLASAMENT PILOTI CLASAMENT PROBE SPECIALE SPECIFIC PESCARESTI |
in primul rand vreau sa salut toti membrii acestui forum dar si ceilalti pasionati de masine
nu am postat niciodata aici dar am urmarit destul de multe discutii Ca sa trec direct la subiect ,in urma cu ceva ani cand am aflat k se aduna lumea in port cu masini ,ma gandeam k ar fi ceva gen "Fast & furios" cu oamneni pasionati de masini,nu spargatori de seminte si tot felu de rautaciosi cu masinile parintilor care rad de cate unu cu ceva mai ieftin. Eu detin diagnoza vag com si op com. Daca se mai fac intruniri si cineva are nevoie de ajutor il pot oferi asfalt uscat si succes cu proiectele |
dragos in parte iti impartasesc parerile , insa nu toti sunt la fel ;) oricum poate ne gasim sa stam de vb , sunt interesat de diagnoza :D
|
pai imi trimiti pm cu nr tau sau adresa de mail si stabilim o zi convenabila pt amandoi.
|
voi ati vazut filmul asta ? min 4:20 FUNNY..cine sa fie oare..
https://www.youtube.com/watch?v=nvo2d...eature=g-all-u |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning