![]() |
Re: Seat-ul meu
nu,nu am pus!merci pt sfaturi!
|
11 Attachment(s)
a venit si toba....in sfarsit :)
acum sa vedem unde o montez |
MIsto toba;)!sunt curios cum o se va auzi!
|
de aratat o sa arate misto , sunt sigur...8) sa o prinzi bine sa nu o pierzi prin vreo groapa :oops:
ast poze , app cat te`a costat :?: |
650 RON
am gasit din fericire un service unde au aparat de sudura cu argon...luni la prima ora am programare, ....sper sa se auda misto |
:( am fost la service si m-au programat lunea viitoare..asta e
|
Quote:
|
mie imi spui...dar tot raul spre bine....e posibil sa imi iau alta masina si sa montez toba pe ea :D
sper... |
Quote:
Ce masina ?:shock: |
1. Sa fie benzina
2. Minim 2l 3. BMW, Audi, Saab..nu stiu sigur sper sa reusesc...nu sunt 100 % sigur (sunt cam 75% :D ) |
Quote:
Bafta |
Era si timpul.Chiar nu intelegeam de ce investesti atat in masina cu motorul asta.Bafta
|
330i imi provoaca furnicaturi...imi place le nebunie
320 imi place si imi este si mai accesibil.... A4 3.0 V6 quattro..alta "crima" de masina..dar e cam scump...nu? |
Quote:
Era un A4 3.0 V6 quattro pe forum de vanzare... Parca la 13 mii ... Uita-te si tu la BAZAR ... are piele, navi, de toate, si e gri metalizat :) edit: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/35024-okazie-audi-a4-3-0-impecabila-2002-a.html Uite linku |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dai sa zicem 13.500 pe masina ... si mai ramai cu 4000-5000 de euro si poti face ceva la masina de banii astia :) |
Quote:
|
maine la ora 8 ma duc la Bucuresti sa fac un test drive cu Audi A4 de care mi-a zis Aaronnel^...sper sa ma inteleg cu omul...masina imi place rau
|
Quote:
Oricum pretul de il cere el 14.500 e foarte bun ... iar daca mai reusesti sa negociezi sa o lase la 13.000-13.500 ar fi perfect... Este o masina super |
merci Aaronnel^...
|
Spor la vanzare si bafta la cumparare! Frumos Audi!!!;)
|
practic nu vand nimic....ramane a maicamii :))
|
Cum a fost la intalnirea cu car_addict ? :)
|
salut Aaronel....acum am ajuns acasa (23:01)am fost sa testez masina,ce sa iti zic,...e BOMBA pe roti,imi place mult.Maine dimineata ma duc iar la Bucuresti sa ii dau un avans.
|
Quote:
Ma bucur ca ti-am fost de ajutor ;)) :D Poate cand ajungi pe la Valcea mai dai si pe mine o tura :D Astept sa o vad prezentata la sectiunea Masina Mea - Audi |
Quote:
...daca ajung prin valcea,cu cea mai mare placere! |
Succes la noua masina si sa o stapanesti sanatos!;)
|
merci!sper sa ajung sa o stapanesc
|
Cum e ?? car_addict zicea ca 99% e a ta si ca o sa ma cinsteasca :D deci .. inseamna ca a ajuns a4 pe mainile tale ?
|
i-am dat un avans acum 2 zile...saptamana viitoare urmeaza sa ii dau si restul de bani.Inca nu a ajuns pe mana mea....mor de nerabdare :)
|
asteptam rezultatul :D
|
rezultatul nu cred ca se va mai produce...clientii casei dau din colt in colt...ma amana de pe o sapt pe alta,din pacate e posibil sa nu imi iau masina asta...eu mai sper inca
In cazul in care nu o iau..urmeaza sa imi montez toba, piele si altele pe seat |
5 Attachment(s)
Astazi mi-am montat toba (se vede cam mult din ea,dar asta nu e un aspect prea important pt mine)....are un sunet criminal,m-a dat pe spate din prima
|
Sa pui si u un film cu soundul :)
Ca aspect nu prea da bine :) |
1 Attachment(s)
sunt facute in graba si de unul singur...nu reflecta prea mult realitatea
|
Suna bine in a2-a parte se aude super!;)
|
Partea a doua suna criminal!:-O
|
aoleu ... ce sunet :X ... zici ca e Cupra ;)) :D ... ce .. mai grav
|
daca te intereseaza am eu niste jante de seat leon fr 2 model 2006 cu tot cu cauciucuri brigestone potenza +2 de iarna pret 680 euro .daca te intereseaza da mi un mesaj.jantele si cauciucurile sunt aproepe noi am masina de 2 luni dar vreau sa ii pun jante pe 19 http://www.caradisiac.com/media/imag...eon-fr-11g.jpg
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning