![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
app toba aia e din teava de burlan?
|
parerea mea sa numai faci duble post.....treaba cu negru e ok..si pana la urma si toba..mai putin culoarea..
|
nu va faceti griji ca toba nu ramane asa am vorbit sa o vopseasca, ca e prea tipator, sarea in ochi. da e ok se aude fain
|
6 Attachment(s)
Lasatil ma baieti in pace asta este parerea lui , :lol:
Si toba frate este BORLA numa ca, capu a fost schimbat si a fost rosu dar decurand il vopsesc negru si pe mine ma intereseaza cum se aude . Masina a avut un stil anume ca sa fie vopsita asa mai este inca una alba.Nu multe masini sunt asa ;) Apropo astazi am fost la service unde a fost masina am recuperat becul albastru, si mau chemat cand fac rost de bandou sa mil puna pe aripa si sa-mi puna mastic intre aripa acolo. Atasez ceva poze de astazi cu masina mea si cu Ursanu lu grigore :lol: |
O sa ma ocup deacum in colo mai mult la interioru masini si am in plan sa iau capitonajele la fetele de usi toate 4 paote chiar unele de nova, 2 scaune de masina straina ceva mai confortabil, un alt cd player, si credca maine imi iau ornamentu acela de vine la schibamtor la cd player numa ca o sa fie ceva de straina ;) cu bricheta pe el cu scrumiera si alte nebuni :D , iar la ceasurile de bord sa vopsesc cu alb pe interior si sa pun leduri albastre :lol:8) .
Apropo ce banchete de potrivesc pe spate la dacie :rolleyes2 ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ce ziceti merita scaunele astea 2 , 80 de lei ?
Eu am oferit lu florin 60 lei si o bere dar na vrut Sunt de AUDI 80 |
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Astazi am facut o noua achizitie, am schimbat volanu am pus tot unul sport dar ceva mai mare al meu acum este de vanzare daca intereseaza pe cineva..acum am directia mult mai usoara parca as avea servo :lol::lol:
Astazi am reglat si stergatoarele si capota cade mai bn acum langa aripa in fata, sar putea sa iau de pe o alta dacie geamurile ionizate de fabrica sa le pun la mine dar nusthiu credca si cu alea voi avea probleme cu GARCEA :lol: ma refer ca fata spate tot :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asa ca acu numai am folie pe geamuri numai am dres pe triple :lol::lol::lol: ce urata e :lol: de data asta scapai cu cauciucurile si toba nu se luara de mine :lol: Astazi in tot severinu a fost razie ...am scapat ieftin adica doar cu AVERTISMENT si atata tot 8) acu o sa-mi pun folie omologata si caut si triple clare |
am avut si eu triple negre, semnalizari negre si pe aripi si pe fata...si nu sunt de mare ajutor...mai ales cand va veni vara vor fi imposibil de observat de catre ceilalti conducatori auto si te vor injura ca o sa zica ca nu semnalizezi...iar politia tot timpul iti vor scoate niste motive si de amenda..ai avut noroc ca ai scapat. Eu zic sa dai negriturile jos, pune triple clare, semnalizari clare si va fi frumoasa si asa. Prima data asa am zis si eu ca e urata, dar m-am obisnuit cu ea si cu capota fara badboy-u ala asa agresiv si uite ca imi place si asa si le place la mai multi. Decat sa dai banii pe amenda, aduci o imbunatatiri la HUY...dale naiba de triple...astea au inceput sa intre in categoria TUNING MIORITIC. fa altceva mai fain la ea.
|
iti recomand pt triple, sa gasesti un tip (daca nu gasesti tu, iti recomand eu) care sa lucreze in plexi si sa-ti fac triplele clare, ca-s mai frumoase asa decat alea de prin targ sau magazinele auto.
|
Sa stii ca are foarte mare dreptate ThomasEverywere. Chestia cu stopuri fumurii si alte chesti dinastea negre sau dus...incearca si tu ceva ce nare nimeni sau ceva mai deosebit;)
|
Quote:
|
Ceva distractie din seara asta cu dacia huy si ursu lu grigore
https://www.youtube.com/watch?feature...&v=kDzqX0teyS4 https://www.youtube.com/watch?v=YhoQv...er_profilepage |
Quote:
|
Nu e din severin e cam la 100 de km
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
face de toate
|
da baitul face ce vrea muschiul tau, tu doar bani sa ai sai dai si idei cu ceea ce vrei sa faci, lucreaza in fibra, plezi, plastic, tinichigerie, tipul e artist, ce-i arati in poza el aia iti face, am fost la el pe 1 decembrie si lucra la o masina de la meet night racers vilcea......deci iti poti da seama ce poate face daca cei de la VL au venit pana la craiova
0766 704 625 - il sunati, ii spuneti ca aveti nr de tel de la florin de la severin si ii explicati ce vrei sa faceti si el va zice cand, cum, cat costa. |
3 Attachment(s)
Astazi am raschetat resturile de pe geamuri ce ramansasera de la folie cu feonu si carpa
Origcum am de gand sa-mi pun folie omologata postez cateva poze sa vedeti cum aratau geamurile in timp ce lucram la ele sa dau resturile jos Maine urmeaza sa tai din arcuri :lol:8) |
Quote:
|
mersi mult o sa il sun maine:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe spate am taiate 2 spire si am si aripile scoase inafara , in fata nu credca o sa se intample cinestie ce pentru ca, stiu pe cineva de are taiat 2 spire si din filet la telescop si vine cauiucu bagat in interior si nu freaca nui mare diferenta de la 165 la 175 . uitate pe topic la mine la pagina 4 sau 5 si vei vedea o dacie albastra STI are la numar sa ov ezi cum sta de bine si avem aceleasi cauciucuri |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Auzi DJBOSS dc nu cauti pe la gara sau poate ai relatii arcuri de tren:D....ca mai nou astea se poarta cica;) intra pe topicul meu eu am taiat 2 spire spate si 2jumate fata
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning