![]() |
Re: Passat - 1.9TDI
cam ciudat, dar oricum daca vrei sa le pui sus, iti trebuie cauciucuri cu bara de 30. spor ;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Am mai vazut la unu jante de X5 pe Passat, dar cu flanse adaptoare de la 5X120 la 5X112. |
1 Attachment(s)
am inceput zilele astea sa incerc sa pun navigatia... am crezut ca sparg toata masina cata idiotenie am descoperit in spatele ornamentelor,adica plansa de bord vine de fabrica cu 2din sau cu cd normal ,trebuie sa tai efectiv din plansa sa pot pune 2din si nu doar asa,trebuie sa si adaptez o tablinta cu prindere pentru rama 2din.. am si zis,daca nu era motorul asa bun era de mult vanduta pe autovit.. mai incerc zilele astea , mi-am propus sa o pun sus cu orice pret..
|
Quote:
Din pacate ii mult de traforat, dar si dupa...cine o sa aibe 2DIN? O sa intre si a mea in macel dar la vara. |
La final o sa merite tot efortul depus:)
|
nu era nevoie sa faci toate astea ci doar sa le schimb exista pe un alt forum tutorial si codul pieselor necesare, bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
ieri am schimbat suspensia si jantele, am pus normala + jante 16.. pot zice ca am inceput sa vad din nou rostul real al masinii.. bmw-ul e46 nici nu se compara fata de passat cum se comporta pe drum rau,denivelat.. passat-ul parca a fost facut pentru off-road :)) si culmea...cu sau fara suspensie tot asa intru in curbe,sunt foarte stabile de felul lor..
|
Quote:
|
Quote:
|
suspensia o mai ai? :D baga pe PM un pret pentru ea. :)
|
10 Attachment(s)
Quote:
Asa arata masina acuma,ridicata,silentioasa,ca o gazela rulreaza :twisted: am refacut pielea la schimbator ca era cel mai urat lucru de la interior.. iar jantele astea daca nu gasesc ceva mai furmos pana la vara le voi pune pe masina...am cautat pe 16 modelul asta dar mi-au cazut la mana astea pe 17.. |
Cum ieri mi-a expirat asigurarea am ales sa o trag pe dreapta 2-3 saptamani sa ii fac retusuri,sa montez dvd-ul,sa vad de incalzirea la scaunul pasagerului ca nu mai functioneaza,boxa in usa pasagerului nu mai suna bine,sa schimb plafonul ca asta l-am facut varza,un senzor de la abs imi face figuri de ceva timp si nu m-am ocupat de el,vreau sa schimb stopurile sa pun modelul 2001-2005 de fabrica..
|
7 Attachment(s)
incet incet..
|
Quote:
Multumesc frumos. Frumoase si jantele. Baftosule. |
ti-a iesit foarte bine rama de la dvd,felicitari pentru lucrare
|
Cate luminite:oops: felicitari!
|
Chiar a iesit bine lucrarea! Zici ca e pusa de fabrica!
|
De pe ce ziceai ca e blocul de lumini si panol de comanda al geamurilor? Touareg ? Phaeton ? Si ...au mers plug&play ? sau ai avut nevoie de adaptari ?
|
din cate stiu eu sunt de Passat CC, nu?
|
Nu-s de CC, TOUAREG etc. alea au can buss. Ii alta mancare de peste.
Hai nu fi secretos cu noi. |
Cred ca sunt speciale after-market, pentru passat.
|
Nu nu, sunt OEM. Dar ne tine omul in suspans.
|
Foarte grav vine cu navi...plus butoanele de la geamuri...
Frumoase modificari ai adus acestui passat man! Felicitarile mele si tot asa in continuare..pe viitor ar merge un airride ;) |
ms ms , tot ce pot zice e ca aveau embelma vw skoda pe spate..
|
Pai spune si ceva de codurile lor de piese.
|
Preturi?
Sunt de la Skoda Superb sau cum? |
sincer nu mai stiu nici de unde le-am luat,germania sau america le am din vara... o sa ma uit pe ele si iti zic.
|
Ok. Multam astept.
|
3 Attachment(s)
am reusit sa schimb plafonul + aproape toti stalpii pentru ca i-am cam julit..acuma sunt curios daca reusesc sa imi montez ceasuri de facelift ca mi s-a pus boala pe ceasurile alea..
|
Nu ne-ai mai zis nimic de butoanele alea :sad:
|
Ii tare secretos, vrea sa aibe numai el.
|
Nu am citit toate paginile topicului tau asa ca nu stiu daca s-a discutat acest subiect, dar incerc totusi: ai idee cum se pun farurile de passat b5.5 (cred ca asa se numeste modelul '01-'05) pe B5? Din ce am observat, trebuie modificata capota si grila dintre bara si capota, asa la o prima vedere. Ma bate gandul la vara sa-mi iau un passat si vreau sa stiu ce modificari optice se pot face (stopurile banuiesc ca vin plug&play).
PS Cand te opresti la un set de jante?:lol: |
1 Attachment(s)
am vrut si eu sa fac facelift,dar trebuie schimbat chiar si trager-ul si nu stiu daca merita atata efort..am pe cineva care e in tema foarte bine cu passat-urile si ar sti ce si cum daca vrei te pun in legatura cu omul. Nu stiu cand ma voi opri la un set de jante,cred ca dupa ce o sa le am pe toate,dar mai sigur niciodata ca odata ce te apuci cu ele,mereu gasesti ceva nou.. Chiar azi am luat inca un set pentru vara pe 16'' speed line cred ca voi merge vara asta cu roti pe 16 sau daca imi gasesc pe 17'' modelul asemanator cu asta.
|
Nu se poate. Trebuiesc modificate contra-aripile, taiat, batut, sudat si pe langa toate astra trebuiesc cumparate multe repere: capota, aripi, faruri, grila, bara, dar daca vrei musai nimic nu-i imposinil. A incercat cineva sa faca modificarea, dar nu a vrut sa taie, sa sudeze etc.
|
Quote:
|
Le iei sh clar. Dar tot nu face deranjul zic eu.
|
Quote:
Pfeonix, tu la variantul tau B5 poti sa pui stopuri de B5.5. Trebuie sa tai doua colturi de tabla si gata. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning