![]() |
re: E46 - TM 77 EEE
Quote:
te apuci de drag :lalala: ? incepi sa dai jos d p ea :lol: |
Quote:
ce exemplu am dat eu e ceva mai diferit, mai exotic sa'i zic asa....oricum stie el caius ce face ;) |
Quote:
|
Quote:
|
superba masina ! am vazut-o zilele trecute...
bafta multa pana la finalizare !!! |
1 Attachment(s)
daca nu e batuta in cuie vopseaua eu unul cred ca pe rosu ar arata superb
|
Quote:
Nebunaticilor! |
ADF .. eu nam ma nici o poza... tu poti sa urci ca parca ai facut una spion asa repede :lol:
e o mica bestie acuma... de offroad.. nu mai am bara fatza.. praguriile ... si jantele ... e un shrot-mobil ... p.s. culoarea e batuta in cuie.. mie imi place foarte mult. black-beast :lol: |
ADF...ADF...ADF... ce te-ai face fara el :)))) la 3 cuvinte, al patrulea e ADF :)) da jos bara spate repede ca vin :))
apropo nu gasesc proiectoarele alea noi :)))) |
proiectoarele ca te tai... :x :x
|
cati vis acolo ? se petrece tuning in grup ?:):)
|
e o piramida aici... de la unu pleaca toate... toti vor cate ceva de la el... toti i-au cate ceva de la el... toti se sfatuiesc cu el...EL pe toti ajuta... in capu piramidei este EL... EL este ADF :))=)) amin
|
4 Attachment(s)
ai de capu meu ma ... :lol: ai luat'o razna rau rau
de la un bulgar in cap uite cum ai ajuns... :lol: deci sa revenim la masina... momentan nu mai are praguri, jante , bara fata.. a venit alta bara oem m3 thx 2 vam_19 au venit alte jante.. 19 .. thx 2 und_alexx am alte praguri m3 acasa .. thx 2 edy1092 |
Quote:
roaga moderatoriii sa iti stearga postu ....ca te rup cu cu bataia tigane :)))) auzi la el ...adf...ai de capu meu ! |
i'ai amestecat gandurile cu bulgaru ala :lol: se crede salam
|
Quote:
|
da boss o poza cu rotile.
|
scz k iti poluez topicul .... cat costa sa iti roluiesti aripile??? ms mult si multa bafta cu proiectul
|
ahahaha tiganiiiiiiiiii ....:)) aiai e , adf e numai unu... caius cand vi sa punem alea pe 19 cu 11j? :>
|
M-ai facut curios :shock::shock:
Ce jante pe 19 ?? |
Quote:
|
top secret...adevaru ca la ADF gasesti cam de toate pentru toti :lol:
ce ti si cu baciu asta cu bulgarii are tinta buna :lol: rotile is ce trebeee8) |
n'am poze... o sa incerc sa fac 2..3.. zilele astea. nici n'am urcat jantele pe masina ..
jantele nu sunt wow... doar ca imi plac mie cum arata. sunt 9j cu 10j pe 19. |
Quote:
|
chiar asa nu ne mai tine in suspans.poze ceva?!!!!
|
cautaaaaaaaaa cablulllllll sa vedem ce si cum sta treaba....ce zice publicul etc...
adf .... vezi ca sunt cu luneta pe tine ! si caius o luat o torpila in aceeasi zi....PAZEAAA |
e topicu lu caius, il lasam pe el... nu ne bagam :)) asteptam :))
|
8 Attachment(s)
gata, am reusit sa iau pozele ...
este vorba de style 95 .. 9j cu 10j ... 19" pozele au fost facute in graba.. si masina statea pe cauciuc.. o sa mai trag de aripi sa vad cat coboara.. revin cu detalii .... :D |
Imi place cum dau jantele :D Sa le invarti sanatos :)
|
Mister jantele dau f bine sa stii si daca mai tragi un pic de aripioare o sa fie ok.spor la treaba
|
fortaaaaaa!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
Simplu,clean si frumos. sa mai linistit pake acum...sa cam speriat ca pui suparari de jante:))
|
1 Attachment(s)
B-99-SAA ... mersi :D
dr_pricop .. astea le-am facut in graba ... o sa vina finisat tot kox_24 ... nu pot sa-mi dau seama daca ai fost ironic sau iti plac :lol: da_joint ... o sa vina si alea mai incolo :lol: intre timp am incaltzat jantele de spate cu 225.35 (pe 10j) ... |
vai in ce fel stau gumele :) si cand ma gandesc ca eu am avut 275/35 pe aceleasi jante si arata beton ....la tine o sa arate maxim de beton :)).
|
Bravo bai gogoshik hai cu ele pe masina sa vedem ce iese :lol:
|
cam grav :lol: sa le invarti sanatos e bine bine
|
arata foarte bine!
|
Quote: