![]() |
Re: vw golf 2... in progres
dau bine :P la fel am si eu pe masina :)
|
Parerea mea ca sunt cele mai faine stopuri pt golf 2! asteptam sa vedem pozele cu masina!
|
bine ca ai zis tu asta :D porma zicea lumea ca vreau sa ma laud :))
|
Frumoase stopurile ziber chiar cred ca dau cel mai bine pe Golf.Spor la treaba in continuare si astemp poze
|
Quote:
|
-> inchide`re centralizata + alarma (VIPER) ... :D acuma inchid si deschid masina de la telecomanda :D :D :D "bling bling"
-> maine dimineatza plec la Debrecen ... si lista incepe - cheder;scaune piele(originale de gti[piele neagra]);borbet`uri daca gasesc la un pret bun ... ! :D ... cam atata pe ziua de maine ... |
foarte frumos!!! si cand te gandesti de unde s-a plecat..! bafta in continuare!! sper sa te vedem cat mai repede pe strazi :>
|
scaune piele neagra doar rupte ... deci le`am lasat :D ... (o sa`mi aduca tata din italia de mk4 gti piele neagra!)la 100 euroi:D cine mai vrea? :D
jante borbet doar 7j ... deci nu am ce face :D ... (vreau 9j) nici chedere nu am gasit intacte (erau rupte) ... deci concluzia pe ziua de azi ... [un mare 0 ] ! :D ... :D apropo sambata vin poze`le cu stopurile montate pe mk2 :D respekt |
Quote:
P.s. in vara poate servim o bere pe capota (oricum vine revopsita :)))) ) :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
ia`ca ... :) ... am dat jos benzinaru de 1.3 deoarece se poate omologa diesle poweru ... :D so iaca ... poze ... urmeaza suspensia sport ... ca sta sus la cucurigu !!! dupa alte jante ... dar inainte de toate vin scaunele :D
|
noah ce ziceti? va plac stopurile ? :P
|
Da arata foarte bine mie imi plac foarte mult!
|
facem schimb?:):)
nice...nice...nice |
ar trebui sa te snopesc in bataie :D ti-ar telefonul ala de ras si simturile de fotograf :D ... masina asta clar nu isi arata splendoarea :P
Stopuri : Nota 10 ! [ am si eu si doar nu m-oi face de ras pe aici :)) ] Numarul in bara : Nota 10 Brat stergator vopsit rosu : Nota 1! Si n-am omis un 0 :D , se vede ciudat rau de tot cu bratul ala rosu :D PS : Cand mai esti pe mess da un buzz. |
pai stiu ca nu are farmec fara aparat digital ... e pacat deoare`ce vopsitu arata destul de bine pe ea ...
acuma urmatoarea etapa arcuri sport spate ... ca sta sus la cucurigu ... si imi face nervi :D |
Si un set de semnalizare fata in bara crystal ar arata super bine!;)
|
Quote:
p.s. apropo cu stopurile pe care mi le`am pus ... pot sa merg cu ele la verificare? si la R.A.R ??? nu se leaga nimeni de mine? :D |
salut baietezilor ... as vrea sa ma ajutati ... as vrea sa pun suspensie "sport" pe golf! dar nu vreau sa fie prea rigida ... asa m`am gandit sa pun doar arcuri ... ! un prieten din budapesta imi spune ca 250 de euroi ma costa kitu complet (telescoape+arcuri) ... dar dupa cum am mai spus nu vreau sa fie prea rigida ... doar sa`o cobor asa umpikutz ... voi ce parere aveti?
respect:D |
Topic Mort?
|
inain'te de toate iti propun sa m-ai exersezi gramatica, e foarte obositor s-a urmarim ce scrii tu acolo...
|
Quote:
|
nu va mai certati mah, smith baga sfaturi ti-ar "filmul ucigas" de ras :D
|
Quote:
|
Quote:
masinutza a mai primit cateva + un set nou de bujii BOSCH ... evident pe diesel ... si sa vad cu suspensia ... ! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
problema la alternator dar am rezolvat problema ... ! = perii + rulmenti noi! si l-am rectificat... dupa cum se vede si in poza
bujiile BOSCH fac treaba excelenta ... (cele vechi 4 erau de 4 feluri :D ) am schimbat simeringuri`le la planetare si sigurante`le de cauciuc sau cum le zice ... !!! se vede ce murdara e masinutza ... RESPECT |
6 Attachment(s)
las pozele sa vb !
|
salut ! :) ce mai faceti ? :D dupa cum vedeti masinutza mea prinde forma ! ce ziceti de suspensia spate?mai trebuie coborata?
As vrea sa ma ajutati la interior .... deoarece stock nu arata bine ! cateva idei pt interior si sa postati poze ar fi super ! MULTUMESC SI Va doresc sarbatori fericite(asa cu intarziere) la toti pt cei care mai cititi pe acest thread si nu numai :D RESPECT ! |
Salutare!
In primu rand Sarbatori Fericite tie si tuturor ce acceseaza acest topic :) Intradevar masina arata foarte bine cu suspensia asa cum e dar parearea mea e ca ar arata mai bine cu o idee mai coborata :rolleyes2 cat despre interior nu prea ma pot pronunta .. depinde de gustul fiecaruia :).Tot ce pot sa iti spun e sa il pastrezi cat mai curat :D Salutari si succes in continuare cu masina :) PS: ai putea sa postezi niste poze cu interiorul in momentul actual :D;) |
Frumos dom'ne frumos.Intradevar o schimba total suspensia.Mi-a trebuit un an sa-mi fac curaj sa cumpar arcuri sport dar am ajuns la concluzia ca merita fiecare banut.Si tu la fel cred
|
Felicitari pt suspensie ii schimba aspectul!;) pai la int poti sa-i schimbi unele accesorii, pedale maneta schimbator ce am mai vazut fain la golf manivela de la care se lasa jos geamul schimbata pe una din aluminiu si arata super bine! o sa caut ceva poze sa-ti arat!;)
|
MS baietzilor . momentan masina odihneste in garaj !motivul:[footbal pe viatza] ... Cat despre interior o sa postez poze!
P.S. telescoapele sunt Kony iar arcurile KV ! |
masina hiberneaza ... am avut proble`me cu pompa de motorina ... dar am fost la reparat cu ea ... 50 ron ... si acuma merge ca noua ... + am schimbat toate consumabile`le (ulei 10 W 40 MOBIL ... garnitura de la saxofon ... filtru aer ... filtru motorina ... garnitura capac culbutori ...) ...
p.s. am avut proble`me cu distributia ... pompa nu era trasa la linie si imi facea urat motoru trancanea de numa numa ... si am depistat problema ca era in urma cu un dinte pompa de motorina ... :-| so am adus un mecanic care se pricepe la golfuri si uite minune dupa o ora de lucru ... masina merge finutz fara sa mai faca asa urat ... :) ... ce sa zic intr`un fel sunt asa dezamagit de masinutza ... cum si de mine ... sunt asa fara chef cand vad atatia carpari care numai isi bat joc ... si ... pfuu deci moralu e scazut rau de tot ... P.S. sa aveti o zi buna ! si aveti grija de masinute`le voastre ... ! apropo ! nu ma puteti ajuta cu ceva? am punte spate de gti pe o caroserie din 84 ... si frana de mana nu potriveste nici decum ... ce ziceti? trebe cablu de pe puntea de gti? sau ce tre` sa fac? daca puteti va rog ajutati`ma ! :) ms |
Mai arunc cate o privire pe threadul tau din cand in cand si tin sa spun ca ai facut un progress foarte frumos. De la cum era inainte si cum ai dus-o pana in starea actuala. Asa ca lasa-i pe toti rablagitii sa vorbeasca si sa se plimbe in masinutele luate de taticu si mamica si sa se ia la "liniute" pana se satura. Tu ai muncit din greu la masina asta si nu poti spune ca este o masina rea.
Parca imi aduc aminte ca tu tineai mortish sa ai motor diesel....ma rog ...alegerea ta cu toate ca eu as fi mers pe un 1.8 benzina sau chiar 2.0. Dar ce te-as sfatui este sa schimbi jentile....daca ai incerca ceva mai sport....ar da super pe masina (vizual). Nu se potrivesc cele pe care le ai....parerea mea. Oricum...capu sus si dai inainte. |
4 Attachment(s)
Salutari, e fain golful tau si dupa parerea mea rosul si albul se potrivesc cel mai bine pe golf 2. Pun niste poze cu un golf 2 facut de mine, inca nefinisat.Daca proprietarul se hotaraste o sa ii fac si interiorul(complet: fete usi, bord, consola, cotiera, muzica in portbagaj, etc.) si o sa-ti trimit poze poate te inspir. In rest spor la munca si numai bine!
|
pei tu ce crezi tata , trebuie cablu sau nu? eu zic ca da :)
PS : si a mea o sa coboare cativa centimetri lejer >:) am cumparat ceva in sensul asta :D |
Quote:
Astazi am dat jos baia de ulei ... l`am indreptat ... sudat ... vopsit ... :D si pus inapoi cu garnitura noua ... :) Facut frana de mana ... :D cu cablu de gti :D Miercurea viitoare merg la RAR pt transcriere si omologare motor ... cu relatii evident :D :P AVETI GRIJA DE VOI ! |
ce ulei sa folosesc pt motorul meu ? MOBIL 10w40 e bun oare? sau ARAL ??? NEEED HELP !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning