![]() |
Re: Teribilişti vs depăşiri
Quote:
1. AUTOSTR'ADĂ, autostrăzi, s.f. Sosea modernă de mare capacitate, rezervată exclusiv circulaţiei autovehiculelor si avānd de obicei cele două sensuri de circulaţie separate īntre ele. |
Quote:
|
Dar nu e autostrada. Sau drumul european e aceeasi chestie, eu cred ca nu sunt la fel. Si pe banda I incape o masina mica (nu un Polo, Logan, Golf de marimea asta).
|
Quote:
|
Ciudata si configuratia asta de drum, pe mine 100% m-ar fi indus in eroare si m-as fi uitat ca curca-n craci sa vad masini pe dreapta maxim .
PS: Nervosi sunteti ma prieteni p-aici, parca v-ar lua omu' de la gura cand intreaba ceva :lol: |
Asa e la noi, macar bine ca e calitatea asfaltului superba.
|
asta e chiar penibil din ce vad in pozele din posturi anterioare acolo nu e banda de mers...e o bucata de asfalt in plus, de ce sa merg cu masina prin sant cand se poate bine mersi depasi, am vazut ca exista si zone unde nu e linie continua...ca in romania, un wc de drum
|
Intre cele 2 sensuri de foarte multe ori este linie discontinuu, ceea ce e si normal ptr. ca banda I e prea mica trebuie sa depasesti pe contrasens.
|
teribilisti au fost si vor fi mereu ...problema la noi e de mentalitate, " cum sa il las pe ala cu dacia 1310 sa ma depaseasca cand eu am masina noua/ masina mai buna ca a lui :O" ..personal de cand am carnetu` de sofer am invatat sa conduc mai preventiv ca oricand, asta si datorita mai multor evenimente pe care le`am avut ...
Nu ma deranjeaza sa ma depaseasca oricine, indiferent de ce conduce, chiar ii fac un semn cu semnalizarea in semn ca am inteles intentia lui, si ma trag cat de aproape pot de marginea drumului. |
Pe e 85 banda aia e dovada ca drumurile noastre au prins viata. Satule de cat au fost ignorate de autoritati au inceput sa-si creasca singure benzi in plus, intai a inceput ca un sant, apoi ca o banda mai larga, acum ca o banda plus inca o jumatate, sunt sigur ca in 20 de ani o sa creasca singura la rangul de autostrada :)))
|
nu am stat sa citesc toate aberatiile de aici insa un lucru e clar
prima banda este de mers, a 2-a este de facut depasiri! nu mai fiti cocosi si mergeti voi pe banda a 2-a! dupa ce ati depasti ce aveati de depasit revenit pe prima banda! o sa va invatati minte cand o sa iesiti pe o autostrada in afara tarii!!! |
in pozele cu e85 se vede clar ca sunt portiuniu unde sunt clar 2 benzi late delimitate prin dunga intrerupta,si o banda normala plus ciotul ala de urgenta delimitat prin dunga intrerupta dar de lungime mult mai mare...
|
E85 ramane deocamdata(desi se zvonea la un momentdat de o autostrada care sa plece din Iasi spre.. :???::shock: ) cel mai bun drum din Moldova. Calitativ e cel putin la nivelul lui E68 Bv-Sb. Cea mai mare problema e ca jumatatea aia de banda este considerata de multi ca fiind banda si uneori se termina brusc fara avertismente prealabile cu , capete de poduri si viaducte, cu marcaje de statii de autobuz, cu santuri ori pur si simplu se ingusteaza subit si daca te afli pe portiunea aia ca sa faci loc altuia din spate care da flash-uri insistent risti sa iesi in decor ori sa spulberi niste cetateni ori sa fii nevoit tu sa opresti brusc pt a te incadra iar. in stanga.
|
Ia uite cate discutii despre banda de urgenta...cand noi abia avem chinuit cativa "centimetri" de autostrada in tara :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu am apucat sa citesc tot ...dar am citit in mare parte, si din ce am citit (cel putin la inceputul topicului) mi-am dat seama ca unii dintre cei care au postat chiar sufera de sindromul am masina ma doare-n cur. Sa va povestesc o intamplare de a mea legata strict de acest lucru. Veneam cu masina catre Vaslui dinspre Iasi. Exact inainte de de intrarea in orasul Vaslui este localitatea Moare greci unde este o singura banda pe sens si unde in acelasi timp intalnesc doua autovehicule care mergeau cu 40 (O dubita de marfa si un logan). Zicand ca e localitate si drum cu o singura banda am zis sa stau linistit. Am mers cam 3 minute in spatele celor doi pana am intrat in Vaslui, unde drumul are doua benzi pe sens. Ma gandeam eu acum ca cei doi se vor da pe banda 1 dar spre surprinderea mea doar dubita s-a dat, loganul accelerand putin pana a ajuns in dreptul dubitei, cei doi mergand practic umar la umar cu 40 la ora. ii fac flashuri la logan in speranta ca acesta va face in asa fel incat sa imii faca si mie loc sa trec (precizez ca aveam in jur de 3 minute sa ajung in celalalt capat al orasului), dar de unde....merg eu mult si bine pana cand intr-un final dubita intra in incinta unui depozit si asa se eliberezeaza si banda 1. Atat am asteptat....si am accelerat ca deja eram mult in intarziere....cand ajung in dreptul loganului intorc din curiozitate privirea sa vad cine e....si cine sa fie? un personaj pe la 40 de ani cu o mana intinsa aratandu-mi marele semn al civilizatiei in care noi traim (adica degetul ala fermecat) ca deh...am fost nesimtit ca ma grabeam si l-am deranjat probabil din somn.
In cazul asta ce sa mai zici? ce sa mai faci? stii ca trebuie sa ajungi urgent intr-un anumit loc si se trezeste unu cu covrig in mana speriat si de un fluture care ii apare in fata. Sunt prea multe specimene de acest gen care merg cu 30-40 pe banda 2 si care blocheaza traficul. |
Ideea este in felul urmator, Romania este o tara de prosti, am dreptul sa spun asta fiindca si eu sunt Roman ca majoritatea dintre voi, presupun. In tarile din occident, mai civilizate, nu am intalnit pe cineva care sa nu te lase sa-l depasesti fiindca ai o masina tare ... faptul ca ai o masina tare nu indica faptul ca esti smecher. Asta e cea mai cretina mentalitate, in Romania se evalueaza omul dupa masina care o are, smecher insemand: ingamfat, masina luata pe banii lu' taticu', ne ia painea de la gura (astia fura de la stat), nesimtiti s.a.m.d. !
Asta e problema adevarata, romanul nu sta sa-si vada de treaba lui :) el sta sa se gandeasca numai la tampenii si sa-i atribuie unui nene care are si el o masina sport/scumpa ca ala i-a fost visul si munceste de luni pana sambata de la 6 dimineata la 9 seara uneori fara concediu tot anul. De unde stii tu ca sofer de Matiz (de exemplu) ca ala din spate e un nenorocit ? Da cu farurile ? De unde stii ca da cu farurile ca vrea sa fie el primul fiindca e smecher ? Daca are o urgenta omul ? Deseori, ca orice om mai exista si probleme (ai pe cineva care trebuie sa ajunga la spital urgent, ti-a spart cineva casa, ti-a sunt alarma de la magazin, o cunostinta este pe moarte etc.) Daca am gandi toti asa va spun eu sigur ca nu ar mai fi nici probleme in trafic si am traii cateva ore in plus din viata asta fiindca nu ne mai stresam sa ne gandim de ce trece ala cu 300 ! E treaba lui, are el motivele lui, nu ne intereseaza pe noi ! Asa ni-sa intamplat intr-un Mustang :) In fata un prieten cu un Corvette, noi in spatele lui. Niste tipi, cu un 300C Crd n-au vrut sa ne lase sa-i depasim ! Erau pe banda 1, noi pe banda 2 si s-au bagat in fata noastra si ne-au taiat calea :) I-am depasit intr-un sfarsit, apoi ne-au depasit si ei pe dubla linie continua si s-au oprit mai in fata la 50m la un restaurant, insa noi nu ne-am opus ... lasi omul sa se duca unde vrea, important e sa nu se suie pe tine/altul. De ce ne-a taiat calea ? De ce a intrat pe banda 2 ca sa nu ne lase sa trecem ? La fel si 3 tipi cu un Matiz se tineau pe drumul dinspre Herculane-Caransebes dupa Mustang & Corvettes cu 70-80 la ora in curbe. De ce ? Cu un Mustang nu ai probleme la viteza aceea in curbele acelea (chiar stranse unele), sunt masini foarte stabile si sigure, dar cu Matizul ? Nu ca sunt arogant si imi bat joc de Matiz (imi cer scuze posesorilor), insa am mers si-n Matiz si stiu bine cum se comporta... Motivul pentru care s-au tinut dupa noi a fost sa ajunga la semafor, sa se urce cu jumatate de masina pe trotuar sa se opreasca paralel sa spuna "Salut frate, ce faci?" ... Asta deja e prostie si va spun eu ca si voi sa fiti la volanul unui Corvette si sa vezi ca se tin toti tampitii dupa tine sa-ti arate ca si masinile lor pot, cand stii ca-ti taie calea aiurea, iti franeaza in fata aiurea, ia-ti cam da 2-3 flashuri si claxoane pentru ca la un moment dat ti-se cam scutura cand vezi cat de inculti sunt unii. Sper ca nu m-am exprimat gresit, ma refer doar la cei care incep sa faca acte de teribilism cand te vad in oglinda, nu la persoanele normale care circula normal :evil: Sa nu mai spun de 1 care a vazut ca era o gagica la volanul unui Vette, s-a tinut dupa ea si in secunda 2 a luat un stalp fiind prea ocupat s-o depaseasca pe ea si sa se uite fix in ochii ei ... sunt intamplari si intamplari pe tema asta. PS: Mihai, ai avut curaj sa deschizi topicul asta :D Te salut, Fabi :-) PPS: Baiatul asta care a deschis topicul, Mihai (C6Vette) va asigur ca merge mult mai regulamentar decat unii dintre voi, un exemplu este faptul ca mentine distanta de siguranta, lucru care multi dintre voi nu-l faceti, stati in spatele omului si-l impingeti de la spate ... nu mai spuneti voi ca daca are Corvette e un nebun pe strazi care vrea sa se deschida coloanele de masini ca apele in fata lui Dumnezeu ! |
Pai nu stii cum este romanul cu capra vecinului si minte ingusta, cand vede un om cu bani se gadeste eventual cum sa-i sape groapa aluia, nu cum sa faca si el banii aluia.
Asa si in circulatie, vede gibonul vre-un pusti cu vre-o masina tare si nu se gandeste decat cum sa-l enerveze sau sa-i "transmita ceva dulce de mama" pe vre-un motiv inventat de el. Ca exista si o gramada de giboni cu basini, figuri si umflati in pene de posibilitatile lor financiare (nu si intelectuale), este alta problema a romanilor, dar nu trebuiesc bagati toti oamenii cu bani in aceeasi oala. De, in Romania traim, printre giboni cu sau fara bani defilam. |
@ DUB-R
Ei bine astea ar fi unele din motivele de ce nu mai vin īn tara cu masina si prefer avionul. M-am saturat de dementi din astia care trebuie "volomusai" sa-si etaleze nivelul de cretinitate infantila. Īmi aduc aminte de ultima data, īn 2003. Din Duisburg pīna aproape de Seged - Ungaria fara probleme. De prin Seged unde vezi tot mai multe masini cu numere de RO īncepe etalarea cretinitatii infantile pe 4 roti. Cum ai trecut frontiera la Nadlag, e circ fara bani. O īntīmplare de atunci, trec frontiera merg lejer catre Arad cu aprox 55 m/h (80 km/h), vad ca vine īn spate un tīmpit cu un Daewoo si intra īn depasire fara sa semnalizeze. Din fata se vede la distanta un TIR pe contrasens. Ce face boul? Īn loc sa-si vada de drum, merge paralel cu mine si rīnjeste ca un cretin de parca vezi doamne ce grozav e el. Eu īi arat ca vine TIR-ul, el nimic, rīnjeste mai departe si-mi arata cel mai lung deget de la mīna (mu*e). Cīnd am vazut asta, ca sa evit s-o mierlim amīndoi, am scos-o din overdrive si am bagat blana la max sa dispar din zona. Īn cele din urma a ramas boul de unul singur pe contra sens fata īn fata cu TIR-ul. La urmatoarea privire a mea īn oglinda am vazt numai un nor de praf īn spate. Boul ca sa evite tirul a luat santul. Acele cīteva clipe de fericire pe care le-a avut depasind un Trans-Am le-o fi platit cu viata si acum admira cum cresc patlagelele de jos īn sus. (pe merit). |
cyberCSX are mare dreptate de multe ori am patit si eu sa vin din italia sau ungaria si pana la nadlag nu am avut nici o problema si cand dai de romani jaleee atunci cine este de vina nu romanii care trebuie civilizati dar stiti cum nu amenzi ,munca in folosul comunitatii ca amenzile nu le plateste nici dracu in romania :(
|
Alta faza īn Resita:
Cine cunoaste Resita, stie ca din centrul vechi pīna īn triaj unde este parcul de locomotive, īn dealungul Bīrzavei, este sens unic cu 3 benzi. Poanta, ca pe benzile 2 si 3 circula tramvai-ul. poti intra īn depasire (dar nu triplare) dar trebuie sa fi atent la tramvai si la statiile aferente plus ca tronsoanele de linie sīnt īn placi prefabricate de beton ce luneca ca dracu parca esti pe ghiata si īn miezul verii. Ei bine, vin de sus din orasul vechi, un destept cu o rabla de VW Scirocco de pe vremea lui noe de prin anii 70 - 80, trebuie volomusai sa intre īn depasire (chit ca eu eram īn frīnare deoarece īn fata pe banda 2 era un tramvai īn statie īn aceasi directie cu mine) cu vreo 80 - 100 pe liniile de tramvai si asta direct pe banda 3 unde depaseste pe partea stīnga tramvaiul oprit īn statie din care coborau calatori. Īn spatele tramvaiului trecere de pietoni, lumea ce cobora din tramvai trecea strada pe trecere īn ambele directii. pietonii cīnd l-au vazut pe cretin ce face, au sarit la o parte. Ghinionul a facut īnsa ca niste copii care au coborīt din tramvai īn fata la prima usa, n-au mai fugit īn lungul tramvaiului sa treaca pe trecerea din spatele lui ci au trecut prin fata tramvaiului spre trotuarul din stīnga. Ei bine, dementul asta a prins doi copii īn depasirea lui cretina si ia aruncat prin aer. Ambii copii, morti pe loc. Si tīmpitul asta cīnd a intrat īn depasire rīnjea la mine ca un bou īncaltat. Īnca una, tot Resita, tot anul 2003: Tata-meu sta īn Resita īn celalalt capat al orasului (Str. Digului). Dupa o vizita la el, ma īntorc "acasa" jos īn Govīndari. Prin zona Muncitoresc unde īnainte era plin de nemti care īntr-e timp s-au carabanit, e prin de "tuciurii". Ei bine aici vezi liniute de cocalari de ultim rang non-stop. La un moment dat exact in zona asta ma opreste politia si-mi cere actele. Īn timp ce-mi cere asta actele, numai fluiraturi de cauciucuri, burn out etc., pregatiri de liniute cocalare. Nici ca-i pasa la "poteras". Dupa ce-mi vede actele īm cere sa trag capota motorului sa vada motorul de la Trans Am. Cred ca prostanacul asta pe līnga ca n-o mai fi vazut motor de masina americana de cīnd l-o scapat masa, īl durea īn pix de cursele ilegale ce aveau loc la 3 metri de el. Mai important era motorul de la masina. :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ce gluma buna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pai dupa ce l-am depasit o data, trebuie sa cam "bese" mult (mai ales īn panta) ca sa aibe sanse sa-mi miroase esapamentu :D :D :D Pune mīna pe o masina care are vreo 300 - 400 CP si trage prin curbele alea nebunesti pe la Herculane sau fa transfagarasan-u cu o Corvette sa vedem ce sanse are un Tico sau un coi din ala de Ford Ka(ca) fata de tine. īti spun eu: - ZERO SANSE. :D :D :D :D Ala daca-si īncearca norocu si se pune cu tine care esti cu corvet-u sau ceva si mai tare, se rastoarna dracului īn prima curba cu ESP (Stabilisation Control) cu tot. :lol: :lol: :lol: :lol: |
bre Cyber,matale iti dai seama ce spui?una e orasul alta e transfagarasanul,iar diferenta dintre masinile spuse de tine(si nu ma refer doar la cai) nu e cam mare ca sa fie o "lupta" echitabila?imi facusem alta parere despre tine :P
|
@ julaikos
Stiu foarte bine ce spun iar īn ceea ce priveste orasul, īn afara de un consum ridicat la multi cai ce te dezavantajeaza, ai o serie de avantaje. Dezavantajul mare ce vine īn oras este la cautatul locurilor de parcare. Sa sti ca nu-mi sta īn caracter sa fac liniute ocazionale la semafor si tīmpenii din asta īn plina zi si nici noaptea dar de regula, cīnd plec de la un semafor īn mod NORMAL fara a ma aventura, īn timp ce eu sīnt īn urmatoarea intersectie si aproape ca trebuie sa stau la urmatorul semafor, masinile astea īn miniatura īnca mai mesteca īn oala sa bage antīi-a sa reuseasca sa se puna īn miscare. Treaba asta patesc zi de zi de sute de ori si asta de ani de zile, indiferent ca "miniatura" are roti de juma de metru si esapament cīt burlanu de la casa sau e o "coaja de nuca" standard. De autostrada nici nu mai vorbesc. Mai ales pe benzile de accelerare la intrare. Exclud īn comparatiile astea "cojile de nuca" ce au 300 - 500 CP sub capota, de ex. golf-uri tunate de profesionisti etc. astea se exclud deoarece intra īn categoria exotice si sīnt destul de rare. |
Hai nu va certati, sa ramanem la subiectul topicului :) Pls nu va certati si nu dati reply-uri acide :)
Anyway, din alt punct de vedere uneori e funny sa mai intalnesti in trafic cate un sofer cu un Subaru STi sau S3-uri etc ... cu care sa te mai distrezi, macar stii ca te distrezi ... ma refer daca esti intr-o masina super-sport gen 911 turbo or Z06 ... tot pana la ordinea in trafic, adica sa nu-ti taie calea/franeze brusc in fata etc :) .. sau in orice caz masini mai de acelasi nivel :-) .. chiar si tico cu tico ... e funny, doar sa fie bun simt din partea ambilor soferi :-) |
@ DUB-R
Dupa parerea mea sti care sīnt cei mai enervanti parteneri de trafic? Bosorogii de peste 70 de ani care se tīrīie ca melcul cu un POWER CAR gen Aston Martin, bosorogii astia milionari ce se cred buricul pamīntului, blocheaza circulatia si trebuie sa ai tu grija de iei pt. ca sīnt asa de sclerozati de nu mai realizeaza ce fac dar au o scula de juma de milion si o hergelie de 500 de armasari sub capota pe care-i sugruma cu 80 km/h pe autostrada pe banda 2. Si ZOMBIE astie sclerozati sīnt un fel de teribilisti care sīnt un veritabil pericol public de temut mai rau ca pustanii cu permis proaspat stampilat si chit ca se tīrīie ca melcul īn trafic. Spun mai rau ca pustanii deoarece nu-i poti depista la timp si de multe ori e prea tīrziu. |
Sunte-ți jalnici, īncă o dovada din partea celor care au postat mai sus ca sunt teribilisti. Pastrati vitezelel legale, nu sunt degeaba, ptr curse, drag-uri sunt piste special amenajate, FOLOSITI-LE stimabililor, dați drumul pilotului din voi acolo nu pe sosele unde va jucati cu viața voastra si a altora.
|
stii ce e haios?ca pana si prietena mea se amuza pe faptul ca eu daca sunt primul la semafor trec intersectia si abia dupa se pun si ceilalti in miscare(foarte putini pleca mai tare,la fel de putini o data si restul in urma) si toate astea cu un oltcit pe gpl...
eu m-am referit de comparatia pe transfagarasan...dar in oras,in conditii legale cu ticozauru s-ar putea sa ai parte de surprize,mai ales daca il conduce unu care stie sa-i dea in ture... ;) dub-r vreau sa cred ca nu am dat vreo replica acida :P |
Quote:
|
@ realmode
Scuze dar īn ceea ce ma priveste pe mine, n-am vorbit de excese de viteza ci de demaraje de la zero īn mod NORMAL, de o circulatie LEGALA chit ca am peste 400 de cai sub capota. Poate nu-ti vine sa crezi dar eu am ajuns sa fiu oprit de politie deoarece circul prea corect. Am patit-o pe un sector de drum restrictionat lung de 50 km unde era restrictie 100 pe tot parcursul unde am mers pe banda din dreapta cu exact 100 km/h via tempomat. La un moment dat "mi-a cresut o codita" ALB / VERDE cu lumina albastra. M-au tras pe dreapta, mi-au controlat actele, mi-au dat fiola sa vada daca-s beat, mi-au luat si proba de saliva sa-mi faca test de droguri pe loc sa verifice daca nu cumva sīnt "High". :shock: La īntrebarea mea DE CE, mi-au raspuns ca este iesit din comun ca cineva sa mearga asa de corect cu un cazan american unde se vede clar ca masina este tunata extrem si are mult mai mult sub capota decīt se crede. :???: Am ramas ca boul la poarta noua cīnd am auzit asta. (Traiasca politia nemteasca :rolleyes2 ) Tu ce ai fi facut īn locul meu? :?: @ julaikos Poti sa-i dai ture la ticotar pīna te plictisesti. Degeama vrei sa iei ceva daca n-ai de unde ;) Astia sīnt chiar foarte amuzanti si intra īn categoria celora care-si cumpara o coaja de nuca ieftina prin vreun program rabla si au ulterior pretentii de ferrari de la saraca coaja de nuca :lol: @ DrifterGT Īn Belgia? Tara īn care e limita legala nationala 130 km/h pe autostrada si daca te prinde peste cu numai 20 km/h īti confisca masina pe loc si tu īti continui drumul īn catuse īn masina de politie? :shock: |
Quote:
Si prin Austria am mai prins cativa piloti , dar cei mai multi in belgia ... |
Am vazut si eu. De la mine nu e departe pīna īn Belgia.
Cunosc si un destept de Resitean ce sta īn Düsseldorf care merge ca un cretin prin Belgia de l-or oprit cu arma-n mīna si īn cele din urma a ramas fara masina si a mierlit-o īntr-o pīrnaie belgiana unde a stat 9 luni īn..... "gazda volomusai" cu perdele de fier forjat. :lol: Ca sa fiu sincer, īn Belgia te īmbie autostrazile pur si simplu s-o calci pina treci cu pedala prin podea si sar pistoanele prin capota. Autostrazile sīnt aproape goale iar noaptea sīnt iluminate ca strazile īn oras de poti sa mergi cu farurile stinse. |
Cunosc bine ce inseamna legile in Belgia, nu ar fi primul roman intemnitat si cu masina confiscata.
Ma ingrozesc cand vad zilnik la stiri suflete curmate, majoritatea din vina soferului care a produs nenorocirea, ma gandesc sa nu ajung si eu in locul ne potrivit la momentul nepotrivit. Cine isi cumpara masina noua din banii lui (chiar daca are peste 200 CP) sunt convins ca stie sa isi fereasca masina si sa nu se dea "cocos" pentru ca nu este cu nimik mai castigat. Restul, cu masini inmatriculate in BG sau FR fac legea, toata soseaua e a lor, nu tin cont de nici o regula de circulatie, sa nu va astepta`ti sa se fereasca ei daca sunt neregulamenta intr`o intersectie, cu siguranta intra in voi. Voie buna... |
Daca e la o adica fiecare poate sa se dea cocos, indiferent daca cu masina lui sau nu.
Poanta e ca trebuie sa sti unde sa te dai īn asa fel īncīt sa nu te expui nici pe tine si nici pe altii. Nasolia e ca majoritatea o fac unde nu trebuie pt. ca se vor a fi vazuti, le trebuie un fel de CONFIRMARE PSIHICA īn mintea lor de bibilica refuzata la export si atunci se īntīmpla nenorocirile. Eu de ex. daca am chief so frig pīna lesina, merg pe WE jos pe Nurburgring si īi dau de ne saturam amīndoi. Si eu si masina. Din pacate īn RO nu exista astfel de conditii. Īn RO ar fi extrem de prioritar unul sau doua circuite din astea ca pe Nurburgring unde vitezomanul poate sa-si īnchirieze traseul cu ora sau cu ziua si sa-i dea talpa pīna o rupe īmpreuna cu prietenii sau rivalii fata de care vrea sa-si arate "muschii". Conditii ar fi ca sīnt destule aeropoarte militare dezafectate ce ar putea fi modificate. Din pacate de la autoritatile analfabete care sīnt acolo nu le poti cere sa gīndeasca si sa investeasca īn siguranta. Ei prefera sa fie omorīti oameni nevinovati pe strada. |
Sa ne fereasca Cel de Sus pe toti, din partea mea, cei inconstienti nu au decat, dar sa nu implice pers. nevinovate. Ma feresc si din calea unui Ford 500, respect regulile si imi vad de ale mele.
Drum bun sa avem. (nu ma refer la calitatea soselelor) :) |
Quote:
|
Chiar ma gīndesc acuma, asi fi curios ce ar zice un fitzar din asta de prin RO care merge īn UE sa se trezeasca ca-l ia la misto unul din asta cu un GO CART īnmatriculat STREET LEGAL pe autostrada si sa mai aiba si motor de Hayabusa. :D
Cred ca s-ar lecui pe veci :D :D :D <object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/1vHvwgmOQ1Y?fs=1&hl=de_DE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/1vHvwgmOQ1Y?fs=1&hl=de_DE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> ..... sau nu stiu ce ar zice daca la un moment dat l-ar īminge de la spate o masina de FORMULA 3 īnmatriculata Street Legal :D :D <object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/OvU74eBy2n0?fs=1&hl=de_DE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/OvU74eBy2n0?fs=1&hl=de_DE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Ce s-ar īntīmpla sa mai vi si cu o formula din asta STREET LEGAL īn RO īn concediu? :D :D :D Cred ca politia romīna si-ar da foc la uniforma si s-ar interna de la sine la balamuc :D :D :D :D PS: MORALA, DE CE am pus video-urile: Sa arat, ca si cu asa ceva se poate merge CORECT, LEGAL si OMENESTE darmite cu o masina normala ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning