![]() |
Re: DACIA 1300
mda suna foarte bine planurile tale
bv :D si app in postul anterior am uitat sa specific si de niste distantieri chiar ca o faci placa :lol: |
Quote:
|
6 Attachment(s)
cateva poze cu ce-am mai lucrat la ea :D cum ar fii: am pus niste fise bougicord, oglinzi cromate romanesti nu CIPA ca nu am gasit, acele de la ceasu bord le-am luat de la un golf 3 si altele .
|
Ba sa-ti traiasca multi km :D imi place cum merge si arata bine ;) Si un An Nou Fericit, sa-ti aduca mai multe piese si bani! :D
|
3 Attachment(s)
Azi am facut o achizitie pentru batranica, o volanta de 200 cu palier mic facuta pe vremea lui ceausescu :D
|
ee, acum sa vezi schimbare!!
|
:O wtf moaaaa sa vezi ce start vei avea :lol: bv tie de achizitie ;)
|
mamaaa mia:O
|
Masina arata bine, insa ce ai facut tu cu bordu ala.... Ce sa zic arata ca nuca-n perete. Incearca totusi sa n-o strici prea tare.
|
fara suparare masina arata bine dar strica bordul ala
|
mie chiar imi place bordul cum da...e chiar OK...nu te mai luat dupa astia...:P
|
doar volanul ar trebui schimbat cu unul mai iteresant:)...iso delta..sau ceva in genul aluia:)
|
bordu ala de dacie numi place ca e subtire si urat, asta (CN4) da bine din toate punctele de vedere si imi place cum arata iar cu volanu nu-l schimb ca nu am altu de pus, poate in timp o sal schimb ;) Deocamdata imi strang piese .
|
Foarte frumoasa dacia ta.
|
Foarte frumoasa masinuta ta,mereu o admir cand o vad prin oras. Sa o stapanesti sanatos!
|
Quote:
Quote:
|
marfa volanta aia! de unde ai facut-o rost ca as vrea si eu una pt a mea? eu i-am pus de 180 dar nu-mi place cu merge...insa daca as gasi una ca a ta sigur as da iar cutia jos ca sa montez ambreiajul de 200 :D
|
Quote:
|
am vazut anuntul si eu.... insa prea tarziu :D piesele sunt la tine deja...hmmm si ca sa sti ca nu esti singurul si eu i-am pus tot volan de super nova.....nu ca nu l-as avea pe cel original...dar imi place asta f mult si parca se conduce altfel cu el....la toate daciile pe care le-am avut,le-am pus acest tip de volan...
|
Quote:
|
si motoru ce o sa zica cu toate cele montate si mai grele ?!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Poze noi ? Nimic nou la masina ? :(
|
7 Attachment(s)
Quote:
ii pun cutie in 5 trepte de rernault 18 si altele, momentan nu am poze. Am niste poze cu cateva achiziti pe termen lung si o sa mai urmeze altele :D |
urmeaza si un alt motor de ai pregatit si suporti de motor modelul vechi ?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
azi am desfacu cutia de la dacie sa vad ce are si am facut cutia de reanult :D
|
proiectoarele de ce nu le mai pui?
|
Quote:
|
asa ;) cat ai dat pe ele?
|
Quote:
|
as vrea si eu un cadou dasta :))))
|
4 Attachment(s)
niste poze gasite prin telefon de cand mam apucat sa dau cutia si motoru jos pana sa inceapa ninsoarea :D
|
Quote:
|
eu zic ca a dat decat o singra planetara jos...si dupa a scos cutia ca asa cu ambelechiar nu ai cum sa o scoti..sa ne lamureasca propietaru cum a facut..
|
Quote:
Cu motorul dat jos ar trebui sa fie mai usor, pentru ca o poti misca cu totul, nu mai sta prinsa intr-un punct fix (ca atunci cand e motorul montat.) |
Quote:
Quote:
Quote:
Saptamana asta am reusit sa pun cutia cutia de renult 18, volanta de 200, axa de ts si altele .. masina se comporta frumos dar nu am poze acum dar o sa revin cu ele. |
5 Attachment(s)
pozele promise :d
|
Spor la treaba vandam.:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning