![]() |
2 Attachment(s)
ca veni vb de kitch tunig...intr-un fel mi-e mila sa pun asta la kitch insa parca nu merg cu masina jentile rosii si eleronu ala...Voi ce spuneti ?
rectific, capacele rosii :)) |
Re:
Quote:
|
capacele alea ma omoara
|
:lol: :lol: :lol: promit ca viitoarea mea masina va fi un megane..si o fac si eu asa....o declar cea mai tare FRATE.... :baby: :chainsaw: :bong: :ballbounc :ballbounc doar ca eu o fac portocalie..si pun niste capace de-alea cu spinere :lol: :lol: :oops:
|
si vopsesti si capacele portocalii ??? :lol: :lol: :lol:
|
...Si pui si un bullbar da' nichel in fata, altfel nu-i masina :))
|
pai nu, capacele sa nu le vopsesti portocalii, sa le vopsesti albastre, sa fie lafel ca si cuiul de tractare :lol:
|
Re:
Quote:
|
am vazuto live vineri...eu zic ca daca ar participa la tuning show sigur ar castiga locul 1.
|
1 Attachment(s)
Cele mai tari 2 combinatii in tiuning nike cu mingi de foc!!! :?
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: mnoh gabi....F### ca m-ai prins... :lol: :lol: :lol:
acum imi strangeam bani de un METEORIT DE FOC sa il pun dintr-un capat pana in celalalt pe masina in loc de vinil :lol: :lol: apropo...ala cu dacia tot vine aici la mine la bloc...si asculta muzica la tweetere...cunoasteti senzatia :lol: :lol: |
da mah mingile de foc ca mingile de foc.. da ce ziceti de esapamentul dublu?
|
si folia aia beton de pe clare
|
Shprei mah nu folie shprei negru
|
oricum mie cel mai mult imi place semnul de pe luneta!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
trebuie sa ma apuc sa fur si io semne de pe la masini sa imi pun pe adidasi un opel, mercedes, etc. vad ca merge treaba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
hehe, si eu vreau unu de bmw pentru slapi
|
1 Attachment(s)
:shock:
|
Re:
Quote:
|
si kiar slabutz...
|
1 Attachment(s)
don't try this at home!
|
mergea si un spoiler mult mai fain... in rest imi place
|
3 Attachment(s)
in caz ca nu mai ai loc in casa....pune-ti totul in masina frate, dupa exemplu:
|
pfuai maaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: noh..te declar seful vanatorilor anti kitsch sa mor eu...daca iti e vecin sa stii unde e parcata masina...da-mi un pv..ca am si eu vreo 2-3 saci de jucarii care i-as arunca...macar la el in masina ar sta mai bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
bai tata asta e fara nici o limita, mia trebuiau niste elefanti din aia mari, cum sunt prin benzinarii, de 1 m pe 1 m si era complet :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: da aleks....dar ai avut tu vreodata brad de craciun mai frumos impodobit in masina ta?? nu cred :lol: :lol: :lol: asta e seful sefilor...cappo di tutto cappi ...sau asa ceva :lol: :lol:
|
nu am vechini chiar asa nebuni :lol: am racolat-o pe undeva prin fata garii am ramas ceva de genu :shock: ...eram cu tata si ne-am apaucat amandoi de ras ca nebunii :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
de aia ne intelegem noi, k privim lucrurile la fel...
si tot tiganeli sunt ***urile puse pe aici, oriunde ar fi ele facute :wink: |
1 Attachment(s)
:shock:
|
ce paros :lol: :lol:
|
Senzatia acestei ierni!!!! EXCLUSIV pe 4tuning .... UFO stie despre ce-i vorba!!!
PS ... peste cateva ore va satisfac si curiozitatea!!! :twisted: :twisted: :twisted: |
3 Attachment(s)
pina vine eagle_flyaway cu poza, dam iar in craciun. intre timp, check this shit out :)
|
asta-i visu mah! campioana mondiala... imi palce grila fatza
|
mdea, doar ca n-ai precizat tot
are si partea de deasupra si ii electrica se aduna in porbagaj este adaptata de la o decapotabila si facuta calumea in culaorea caroseriei in prezent masina nu mai are usi in spate, le-o sudat si se intra prin fata adica are doar 2!!! usi. masina arata bine de tot, ii cam la 20 de km innainte de oradea intr-un sat parca da-i faina masina, multa munca o investit in ea mosu |
7 Attachment(s)
Ieeee ... Dacia Cabrio!!! :twisted:
Si ete ca a venit si craciunul pt Piry .... \"Craciun Fericit!!!\" si poftim si \"cadoul\" de care vorbeam! :wink: |
bestial :)
|
lowrider :D
|
lol
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning