![]() |
Re: Cielo BH 18 BSV
4 Attachment(s)
Da asa se pare.. ca incep sa ma impac cu ele :)).Azi am pus si jantele de proba doar 2 sa vad cum da cu 215/40 inainte sa le schimb cu 195/45.Urmeaza sa dau jos si stickerele de pe usi,sa tratez rugina aparuta la prag pe part dreapta si la aripi.
|
acu mai arata a masina sincer :D hai ca ai inceput bine! :arrow:
|
Quote:
|
nu mai e "capra" ;)
|
2 Attachment(s)
Mi`au ajuns si niste stickere :)
|
wooo :shock: arata blanaaa!!! bravo!
|
Ms :)
|
Domn BSV, daca imi permiti:
- build not bought s-ar potrivi mai bine pe vreun bolid cu motorul umblat pe la el un picut - low & slow la fel se potriveste pt una trantita pe burta - simply clean -> mai ai pana sa ajungi acolo niste bandouri de pe usi :lol: Dar masina e ingrijita, e lasata exact cat sa elimini spatiul ala inestetic stock, si parerea mea e ca ai fi putut sa optezi linistit spre un look cat mai 'stil & lux' decat spre asta mai tineresc, mai 'flashy' spre care mi se pare ca te indrepti :D |
Acuma stii cum e banzay cu stickerele alea.. e la moda mai nou.. apoi mi`am pus si eo :)) imi place cum da,doar atat,ca se si potrivesc cat de cat.Bandourile de pe usi am vrut sa le dau jos,dar am renuntat dupa ce m`au salvat de cateva ori de la niste zgarieturi.. in parcare.Ce e posibil ca o sa dau jos va fi eleronul.
|
Jantele.. pe 16" care le am in pozele de mai sus.. le`am vandut.. ca noutate,si deocamdata sunt fara jante aliaj pana imi gasesc altele :) sunt in cautare de niste jante simple spitate de preferabil 15" ca e de ajuns pentru un cielo.. chiar daca da mai bine 16.. dar pentru 16 si gasesc un pic mai greu anvelope,caut ceva pe 15" maxim7j,in rest.. astazi am parasit orasul si am facut un drum serios de cand am coborat masina.. si sunt multumit de cum se prezinta masina.. la 160km/h alta viata si la curbe ..
|
nu ai cumva 2 cauciucuri pe 16 de vanzare:? 215/40?
|
pai am avut.. dar le`am dat cu jantele.. 5 cauciucuri.
|
4 Attachment(s)
........
|
4 Attachment(s)
M`am apucat si de antifonat masina,am inceput unde e mai simplu.. la aripile spate care le`am si terminat,urmeaza si dedesupt .. apoi usile,am taiat si buza interioara de la aripi,pana acum le aveam doar indoite in interior.Maine .. i se va schimba parbrizul...si s`ar putea sa primeasca si o folie pe spate. :D
|
3 Attachment(s)
Dupa cum am spus mai sus.. masina azi a primit parbriz nou+folie pe spate transp 5%,si tot odata au disparut si stickerele de pe luneta .. din cauza foliilor.. la incalzire.
|
frumos
da..ceva jante nu mai primeste :D |
Ohoo domnu :D te salut...
Sunt in cautare de jante acuma:) deocamdata nimic interesant. |
7 Attachment(s)
Niste poze..
|
Jante, nu? :rolleyes2
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Astazi cum am avut liber,am mai muncit si eu pe la masina,si anume...am dat jos eleronul,am fost la un amic la service.. la niste verificari,si sa vedem dece imi scartia ceva la roata dreapta spate,s`a rezolvat si problema asta,urmeaza sa intre la tinichigiu am fost si la el astazi..sa rezolvam ceva rugina la prag+vopsit cam toata partea stanga a masinii+portbagaj,care posibil sa mai "sufere"cv modificari..
|
hai ca prinde contur frumos, :D trebuie sa imi spui si mie de unde ai stikerele alea
|
:D iti spun... da u si mafia ta ce mai faceti ? sta in garaj??de mult nu v`am mai vazut..app nu imi vinzi jantele? :)))
|
5 Attachment(s)
Intr`un final au venit si jantele.Este vorba de jante T&S Made in Austria cu J7 si ET nu stiu sigur cred 35.Am avut de ales intre 2 seturi de jante astea pe 15 si unele pe 16"care culmea erau mai usoare,dar am optat pentru 15"fiind mai ieftin cu cauciucuri cu tot decat cele pe 16 fara,si+ a fost cumparat de la o cunostiinta de fam care are vulcanizare si mi`a facut un pret bun.Jantele se prezinta intr`o stare foarte buna chiar si asa,am si capacele la ele am primit 7.. dar inca nu le`am pus ca`ci alea sunt din plastic si au vopseaua sarita.Oricum ma gandesc sa revopsesc jantele si vor arata si mai bine.Cauciucurile sunt 195/50 bune bune,care sunt 2.. cel putin Made in Koreea :)) ...Njoy
|
sa faci si staplul de la usile spate negre sa ai continuitate la geamuri
multa bafta |
Te-am vazut acum seara (vineri) cu masina. Stateai la semafor langa parcul Petofi mergeai spre magazinul Crisul, eu ma plimbam cu bitza pe trecerea de pietoni:D Arata foarte bine masina, curata, stralucea ca oglinda, low.... frumoasa.
|
Daca tot ai barile clean scoate si bandourile alea
|
arata frumos, decent ! bv
p.s punele capacele ca arata ciudata asa ... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Capacele nu le`am pus inca ca au vopseaua sarita si pana nu le revopsesc nu le pun,si o sa vreau si jantele tot odata dar.. acum merg si asa. |
7 Attachment(s)
Inca cateva poze...dar mai mult artistice cik :))in poza 5 puteti observa si puiul meu CG de 6luni care e paza masinii :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa le stapanesti sanatos, sunt frumoase. Si cred ca tot fara capacele din mijloc va arata mai bine! :D
|
Ms,pai parca asa observ si eu .. am pus io capacele de chestie.. da parca parca da mai bine fara.Acuma ma gandeam..ca daca o sa revopsesc jantele.. ce culoare sa ii dau originala.. sau .. ce ziceti?Un auriu..ceva..
|
O mica filmare de astazi,i`am dat o tura la un amic masina vroia sa testeze sunetul filtrului,ciudat a fost sa imi vad masina...de afara.. mai rar :))
Click pentru a vizualiza! |
Quote:
CLICK Intre timp am mai lucrat putin la portbagaj.. am finisat urmele ramase de la eleron.. si masina va fi pregatita pentru vopsit.. portbagaj si unele locuri.. unde mai am putina rugina. |
3 Attachment(s)
Astazi am avut timp sa mai fac cate ceva pe la masina,ca am avut liber,asa ca am zis sa incerc stickerbombu prin interior decent,desi la inceput mi se parea prostie acum a inceput sa imi placa :)).Stickerbombu nu e nu stiu ce calitate dar e OK,e dintr`o bucata...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning