![]() |
Re: Road Kills & Top Speed
m-am dat cu logan benzina,si dacie pe injectie din 2001,i-am facut,si m-am mai dat cu Vento VR6(nu mai stiu cum il kema,dar din nsl oricum) si m-a facut zdrente.bineinteles a fost amikla treaba k doar nu-s atat de inconstient sa ma dau io cu 1.7dti al meu cu 2.8i VR6.dar oricum a fost frumos niste scarturi de la fiecare plekre de la semafor...8)
|
Quote:
|
Rezolvat opel astra 2001 1.6 16v 101 cai !:twisted:
|
Si eu, rezolvat Nubira!
L-am trosnit in spate! :lol: |
Quote:
|
Pai lui i-am plesnit bara si eu am de schimbat farul pe dreapta, semnalizatorul, aripa, si de indreptat coltyul capotei.
Am comandat deja pisesele care de fapt au si venit. Trebuie sa revopsesc din nou aripa si capota. Sa ma ... in ea de viatza ca deloc nu ma bucur si eu de masina asta. Dar o sa vina si vremuri mai bune... |
Quote:
|
Am vazut ca si Taz si-a avariat masina (sau nu el are NOS la Matiz?)! Spoileru fata in stanga jos e crapat destul de urat!
|
pacat la amandoi ;) taz abia ii facuse spilerele si bonu abia venise de la vopsit :(
|
Parca suntem fratzi cu totii.
Si TOY-ul are masina lovita, si eu, si TAZ are o belea..., acum doua saptamani aveam o gramada belele cu partea mecanica... Offf, nu stiu ce ne facem... |
Quote:
Si nu e vorba de amanta, ci de amenda... :evil: |
Quote:
E cumva unul grena? Ca e un bun prieten de-al meu si masina aia chiar fuge grav. Nu e inca in NSL. Se mai gandeste omu' daca se inscrie sau nu... |
eu stiu doar un vr6 in ploiesti care a venit de curand si e vento ;) despre asta vorbiti si voi mha?
|
Mai sunt cateva Vr6 in Ploiesti mah shantz...dar nu au nici o treaba ei ....:lol: ..
|
eu ma refer la astea care au treaba cu noi mha ;) stiu ca sunt cateva prin orash
edit: am aflat cine e ;) este cine credeam eu :mrgreen: |
OFFTopic :evil:
|
Re: Road Kills
Quote:
|
Duminica noaptea pe un drum bine-cunoscut de multi dintre noi, la jumatea pistei era ceatza si n-am mai vazut drumul.
La 150 km/h am iesit jumate pe camp. Masina avea tendinte mari de rasturnare, am tinut-o cat am putut de mult in asa fel incat sa n-o rastorn, pietre, iarba si noroi mi-au sarit in podea, muchia soselei imi atingea pe podea, masina stand inclinata si pe dedesubt sareau scantei. In fata prin ceata aia imensa am zarit una bucata BMW parcat perpendicular pe traiectoria pe care veneam eu si cu 10-15 m inainte de impact, daca nu si mai putin, am reusit sa urc masina inapoi pe drum. Tin sa precizez ca masina mea nu a patit absolut nimic pe dedesubt, in afara faptului ca mi s-a ciupit putin o anvelopa TOYO. Ori norocul m-a salvat, ori ideea ca intram in BMW si ma faceam praf cu el cu tot. Atentie: Verificati intotdeauna traseul inainte de a incepe orice concurs... :p |
Donule nu stiu eu de ce cred ca ai avut un mare noroc!!! Daca era ceata un pic mai grosa si nu dicleai BWM ala acum ne pregateam de coliva!:sad:
|
Apropo voi erati Duminica seeara parcati in spatele statiei de la BANC-POST?????
|
Quote:
tie ti-ar conveni sa zica cineva -din orice motiv, cat de intemeiat ar fi el -ca la ora asta ne-am fi pregatit de coliva ta? mai frate dar ne mai uimesti mult? gandeste inainte sa scrii ceva intr-un loc public ! :twisted: si mai citeste inainte sa postezi ! Donule...sorry man. ai mare grija !! deja de o luna ma pus gumele de iarna tocmai ca sa confirm ca s-a terminat sezonul de vanatoare. :D eu zic sa aveti girja..deja a venit frigul, stiti cum e cu soselele in RO> bine ca nu ai patit u sau BON nimic ;) |
Io am zis ca a avut noroc! Logic ca nu mi-ar fi convenit sa se fi intamplat ceva! Eu am vrut sa scot in evidenta ca se putea intampla ceva mult mai rau! Nici prin cap nu mi-a trecut sa zic ceva de rau despre Donu, sau sa ma gandesc la ceva aiurea!
|
Quote:
|
Quote:
nu cunosti pe nimeni din grup, nu te-a vazut nimeni la fata vreoadata de aici , asha ca nu prea isi au rostul afirmatiile pe care le faci ...:arrow: |
Lasati mah omu'n pace ca n-a dat cu toporul.
Pana la urma are dreptate. Noi suntem cei care ne jucam cu viatza, nu? Si in momentul ala eram constient de ce se poate intampla, ma asteptam sa ma rastorn si incercam sa evit cumva asta. Se pare ca am reusit cu ajutorul meu, dar si al lui D-zeu. Azi m-am intalnit cu FMC care se afla in seara respectiva in locul cu pricina si zicea ca eram mult mai aproape de cei 10-15 m de BMW lui Shpaga. Aaa, Gogule, noi eram la Banc Post duminica seara. Ne minunam ca scapasem eu din belea si ne inchinam uitandu-ne la masina si vazand ca n-are nici macar o zgarietura. |
Donule imi pare rau daca te-ai simtiti jignit! Nu am vrut sa te fac sa te simti aiurea!
********************** Auuu ... Gogule ce zici tata tu aici, ne bagi la belele .. nu mai scrie chestii d`astea pe forum, mai ales la Ploiesti - tng |
Reveniti va rog OnTopic
|
Quote:
|
275 km/h, noaptea de sambata veneam de la munte...
masina? strict secret, desi unii o stiu ( ;) donu si kraven...dar shhhhh nu scoateti o litera!) |
hotzuleeee....vreau si yoooooo:(
|
Quote:
|
mai, gata liniste... ;) nu da idei si altora.
|
donule, iar stai degeaba cand e vorba de distractie live, unplanned prin oras.... hahah
aseara ne stransesem la un moment dat vreo 5 masini... dar mergand incet pe republicii din cauza gropilor nu a tinut mult distractia. oricum, ma foooot rau pe gumele de iarna si mai ales pe gropile din orasul asta de tot ***. si in semnalizarea rutiera, ca ati vazut ce semne au pus pe republicii unde e groapa aia (asa am ajuns sa definim locurile din Pl..dupa gropi) in fata la George? niste prostii din alea de plastic cum sunt pe DN1 pe mijloc. si d-abia se vad noaptea ca nu sunt fosforescente. dar semnele ca semnele, dar gropile frate ma dispera. o data cred ca o sa fac atac de cord din cauza gropilor din orasul asta, si nimeni nu vede ca ne rupem maisnile aiurea... si daca merg cu 20 la ora tot zdrangane masina intr-o veselie. dau bani pe suspensie sport sa o rup prin gropi in loc sa merg bine pe serpentine. dar sa dea darq sa stric ceva la masina din cauza gropilor, ca ma jur ca sunt peste ei cu avocatul... numai asa vad ca rezolvi ceva in tara asta. cum draq frate or avea alte orase drumuri mai bune? macar alea principale, ca avem si noi un bulevard de 5-6 km si ala e varza! dar in schimb avem 179.876 de statui. cred ca o sa ajung sa imi iau jipan cu platforma si scot masina pe platforma din oras..... asa sa ne traiasca cei care se ocupa de asfalt. sa le dea si lor gropi in stomac Cel de Sus, ca in creier vad ca au... unele gropi pe republicii sunt de rveo 5-6 ani... aia la catedrala cand vii pe banda I, aia cand iesi din giratoriu pe banda III catre sindicate , aia in fata la george si intreaga serie de guri de canal de dupa aia catre Nord.... si intre catedrala si intersectia Mihai Viteazul..nu mai zic ca deja e clara situatia! |
Io tengo dinero sau cum draq se zice..., n-am bani!
Am rezervorul pe low si sunt intr-o perioada neagra, plina de datorii... Sper k maine seara sa trezesc si eu putin orasul cu cateva ture :evil: |
No tengo dinero..ai zis-o chiar invers....
pai sper sa mai gasim ;) pe cineva maine seara :D |
Probabil ca o sa dati si de mine!:-) :twisted:
|
Quote:
Daca incerci s-o eviti in aglomeratie pe partea stanga, risti sa intri in vreunul pe contrasens, iar daca incerci prin dreapta, risti sa lovesti alta masina...; oricum... primaria nu cred ca-si face datoria asa cum trebuie, asa ca votul meu pentru ei nu exista... |
Intr-un oras de *** ce pretentii poti sa ai, dupa ce ca e mic mai e si varza, macar strazile principale sa fie bune, dar ce poti sa faci, rupi in continuare masina aiurea, bine ca au pus 7 milioane de luminite ca zici ca mergi cu avionul nu cu masina, primaria sucks
|
in plm isi bate joc de noi primaria....care stiti cum a asfaltat artera Malu Rosu?7000 de straturi de asfalt cu fibra ptr priza.....de zici k turnau autostrada..au ridikt bulangii canalele la vreo 5 cm-6 deasupra soselei.dak vi cu viteza risti sa spargi cauciucu si janta...bataie de joc sa mor io....:x
|
pai si pe republicii tot as or sa faca. vei face slalom printre gropi. nu au interes sa faca...ce pl lor. eu maisni de servici, ii doare la bashketi :)), dar mie mi se rupe sufletul cand au trosc, tronc... parca vad cum am mai lasat o parte din masina si din banii bagati in ea in groapa aia...
prob este ca mai nou, cred ca voi umbla cu bata la mine. cand trec sina de tramvai de la MCD Nord merg f.f. incet. e logic. si deja ala din spate vine foarte aproape de mine si incepe si claxoneaza. desi sunt inca 2 benzi pe unde ar putea sa ma ocoleasca. dar asa isi manifetsa el inteligenta si cultura sa ca are clase cat trenul... ca il icnurc ca merg prea incet. si de obicei cei care fac asta nu merg cu mai mult de 50-60 dupa ce trec de sina. chiar asa o fi greu sa ma lase sa merg cum rveau eu...sau chiar vor sa ii iau in pwla pe toti si sa ma cert cu ei? sunt genul de oameni care ii vezi mergand singuri pe banda II cu 95-102 km/h cand vii de la Buc sau Sinaia. sau mai depasesc pe ala de merge pe banda I cu 93-101 km/h. cred ca in curand ma bag in politica. sa vezi ce foot la toti jegosii atunci... cati nervi am... ma enerveaza rau prostia unora... de unde si expresia: God must love stupid people, cause He made so many ! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning