Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Morpheus Drift Project (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/206447-e30-morpheus-drift-project.html)

morpheusmaster 12-12-10 01:04

Re: E30 - Morpheus Drift Project

Vuouuu vuouuu STOP! Lucrurile incep sa se precipite pe aici INUTIL. Deci, NU SE TAIE NIMIC! Era, repet a mia oara, doar O IDEE. O idee...si atat.

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 3885808)
Oooo... ursuletul incetu cu inceut devine un urs pregatit in toata firea.
Bravo Prietene.
Si app da si tu un semn cand mai treci pe la noi.

Merci Jipi. Man, in drum spre Roman, slabe sanse...ca's in trecere seara si cu dorinta sa ajung odata'n vena...dar duminica de obicei cand ma intorc, poate data viitoare facem un popas si bem o cafea la OMV pe centura ;). Promit sa nu uit sa dau un tel data viitoare cand trec pe acolo.

Ms frumos de aprecieri! Asa e, usor usor...

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3887595)
Tizule, ursache al tau este cu facelift asta insemnand ca in comparatie cu al meu( an '86) pasajele tale spate sunt mai coborate cu aprox. 20 mm;)..de aici apare treaba ca la mine pot baga -60 pe spate si cauciucul vine aproape de buza pasajului, dar tu daca bagi -60 pe spate s-ar putea sa intre roata sub pasaj...asa ca inainte de a taia ceva(ceea ce nu este deloc bine sa faci la arcurile cu con la capat, pentru ca nu se vor mai centra si se vor inclina pe talere) baga arcurile alea de -40 pentru ca s-ar putea sa vina numai bine si chiar sa nu ai nevoie de coborare mai mare;)

Adica cei 20 mm de pasaj mai coborat, compenseaza cei 20 mm de arc mai ridicat;)...aici sunt in avantaj ursii de pana in '87 pentru ca ii poti cobora mai mult de spate si sa nu-ti intre roata sub pasaj:idea:...am masurat cu prietenul Imagine la ursul lui cu facelift..si la amandoua venea roata spate lafel fata de pasaj, numai ca a mea era mai coborata cu aprox 2 cm..deci ce ti-am descris mai sus:-)

Asa ca fa mai intai proba si apoi daca nu-ti place, schimba-le cu -60 dar NU LE TAIA CA LE STRICI:idea:

Succesuri:-)

Salut Tizule :) Long time, long time! Man, NU TAI NIMIC. Nu stiu ce era cu mine in ziua aia...am 1000 lucruri in cap si pe cap...nu stiu dc aveam impresia ca arcurile elicoidale vin pe spate. Am incurcat borcanele'n postul ala! Arcurile pe spate is CONICE, CLAR NU SE TAIE NIMIC!!! Pe fata is -60 deci is tzutz, pe spate is -40 dar vreau putin mai jos...deci doar varianta SCHIMB, clar nu tai ca exact cum ai zis LE STRIC (si e pacat). Era doar o idee prin prisma confuziei din ziua respectiva. Sper ca intelegeti ce explic aici.

Acum referitor la ceea ce ai scris. Si referitor la ce a zis CIPILICA. DA!!! Orice producator care se respecta are dimensiunile exacte indiferent de facelift non facelift. Totodata, arcurile is Ta Technix...ei nu au clasificare facelift/non facelift...deci VORBA TA, 60/40 asta e posibil pe facelift (al meu) sa vina 60/60...s'a gandit si baiatu la treaba asta ;). Is alti producatori care au posibilitatea sa alegi si anul si in functie de an e si drop. Totodata, nu am luat 60/60 ca nu aveau...si repet, leam luat la ocazie.

Deci ramane de vazut cum dau pe masina si dupa ramane de vazut ce facem.

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 3887799)
La un producator care se respecta arcurile si amortizoarele sunt clasificate asa cum trebuie. Daca au fost comandate cu -40 pentru modelul"88 (facelift) inseamna ca atat se coboara la modelul respectiv.
Poate mi-a scapat, insa ce nu inteleg.... De ce nu ai luat de la inceput fata/spate cu -60? Si inca ceva... Tu vei pune arcurile aste cu amortizoarele stock? Pentru ca daca e asa, nu e combinatie buna.
Bafta cu ursache, sa-ti iasa cum vrei.

Foarte bine punctata remarca referitoare la producator/clasificare/drop. Arcurile is tatechnix si au aceiasi suspensie pentru ambele modele. Deci e posibil, cum am zis mai sus sa vina numai bine. Nu am luat de la inceput 60/60 k nu produc 60/60 :)

Arcurile astea am sa le pun pe amortizoarele STOCK, scurtate si intarite :) si o sa fie treaba ;)

Ms frumos!

Noutati in curand!!!

Ali_ump 17-12-10 16:23

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3889776)
Vuouuu vuouuu STOP! Lucrurile incep sa se precipite pe aici INUTIL. Deci, NU SE TAIE NIMIC! Era, repet a mia oara, doar O IDEE. O idee...si atat.

Merci Jipi. Man, in drum spre Roman, slabe sanse...ca's in trecere seara si cu dorinta sa ajung odata'n vena...dar duminica de obicei cand ma intorc, poate data viitoare facem un popas si bem o cafea la OMV pe centura ;). Promit sa nu uit sa dau un tel data viitoare cand trec pe acolo.

Ms frumos de aprecieri! Asa e, usor usor...

Salut Tizule :) Long time, long time! Man, NU TAI NIMIC. Nu stiu ce era cu mine in ziua aia...am 1000 lucruri in cap si pe cap...nu stiu dc aveam impresia ca arcurile elicoidale vin pe spate. Am incurcat borcanele'n postul ala! Arcurile pe spate is CONICE, CLAR NU SE TAIE NIMIC!!! Pe fata is -60 deci is tzutz, pe spate is -40 dar vreau putin mai jos...deci doar varianta SCHIMB, clar nu tai ca exact cum ai zis LE STRIC (si e pacat). Era doar o idee prin prisma confuziei din ziua respectiva. Sper ca intelegeti ce explic aici.

Acum referitor la ceea ce ai scris. Si referitor la ce a zis CIPILICA. DA!!! Orice producator care se respecta are dimensiunile exacte indiferent de facelift non facelift. Totodata, arcurile is Ta Technix...ei nu au clasificare facelift/non facelift...deci VORBA TA, 60/40 asta e posibil pe facelift (al meu) sa vina 60/60...s'a gandit si baiatu la treaba asta ;). Is alti producatori care au posibilitatea sa alegi si anul si in functie de an e si drop. Totodata, nu am luat 60/60 ca nu aveau...si repet, leam luat la ocazie.

Deci ramane de vazut cum dau pe masina si dupa ramane de vazut ce facem.

Foarte bine punctata remarca referitoare la producator/clasificare/drop. Arcurile is tatechnix si au aceiasi suspensie pentru ambele modele. Deci e posibil, cum am zis mai sus sa vina numai bine. Nu am luat de la inceput 60/60 k nu produc 60/60 :)

Arcurile astea am sa le pun pe amortizoarele STOCK, scurtate si intarite :) si o sa fie treaba ;)

Ms frumos!

Noutati in curand!!!

Nu esti acs asa-i sa vii sa ne dam:) Duminica ne adunam mai mult la poligon! vremea e perfecta!

fuNky! 18-12-10 17:08

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3905916)
Nu esti acs asa-i sa vii sa ne dam:) Duminica ne adunam mai mult la poligon! vremea e perfecta!

joia /vinerea viitoare aline va asteptam :D:D

morpheusmaster 18-12-10 17:22

Aseara o pisicutza s'a dat la ursu meu...au vrut sa se combine. Ursu nu a vrut dar pisicuta tot la pupat in fund. :P

ulie.cozmi 18-12-10 20:05

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3908522)
Aseara o pisicutza s'a dat la ursu meu...au vrut sa se combine. Ursu nu a vrut dar pisicuta tot la pupat in fund. :P

si la julit rau?:shock:

morpheusmaster 18-12-10 20:51

Quote:

Originally Posted by ulie.cozmi (Post 3908998)
si la julit rau?:shock:

eh pe drq...nimic "de mentionat" :) altfel nu scriam eu asa frumos intamplarea :)...se intampla :) cand te duci cu masina la snow drift...tre sa te astepti la orice.

Acu serios vorbind, la bandoul dp bara cred ca s'a rupt (defapt sigur) un clips in stanga jos...ca nu se mai muleaza perfect...that's all. Dar iam zis tipului ca daca nu imi aduce un MT2 pt asta nici nu mai avem ce discuta :)) (glumesc doooh!!)

Tote cele bune

XSW 18-12-10 21:59

Felicitari pentru toata munca depusa, va iesi treaba buna din masina asta.

Multa bafta,
Octav

morpheusmaster 18-12-10 22:37

Quote:

Originally Posted by XSW (Post 3909273)
Felicitari pentru toata munca depusa, va iesi treaba buna din masina asta.

Multa bafta,
Octav

Merci fain Octav! Multumesc pentru cuvintele (mari) frumoase. Sper sa iasa treaba buna din ea si din mine la volanul ei in CND. Iti tin pumnii sa o termini si tu pe a ta pana in primavara (masina care chiar va fi "treaba buna" ) si sa ne dam ca descreieratii!!!

Pasim in 2011, ne scuturam salopeta de praf, deschidem seiful si incepem nebunia :)

usor, usor...

syl_325 19-12-10 08:00

Foarte interesant proiectul tau.am citit aproape tot,mai pe sarite ca ai un talent absolut la povestit:D:D:D.Bafta cu ursache si ne vedem in CND:D

XSW 20-12-10 16:23

Se face boss :)

Multa bafta,
Octav

pyranha_1984 24-12-10 10:23

Haidi ma ca vreau sa incepi trb la el.
Poa pana in martie esti si u gata.

morpheusmaster 24-12-10 12:23

1 Attachment(s)
Craciun Fericit prieteni!!!

Yackone 25-12-10 20:52

1 Attachment(s)
Sarbatori Fericite! An Nou mai bun, mai sanatos si mai fericit!

La anu sper sa-ti vad si eu ursuletul ceva de genu;)

Marian_nebunu 25-12-10 20:58

Craciun fericit ursare :D

morpheusmaster 26-12-10 02:24

Multumesc frumos Yacko, frumos e30 :) M power acolo (mancalar tata!!!), Multumesc frumos Marean care este :))

Sarbatori fericite fericte si voua!!!

CaZu 27-12-10 01:32

Sarbatori Fericite .. si spor la treaba cu masina .. ai bagat o la hibernare .. sau e daily driving :rolleyes2:?:

fuNky! 27-12-10 13:38

daily , si la cum ninge afara acum :D uuuuu

morpheusmaster 27-12-10 16:09

Quote:

Originally Posted by fuNky! (Post 3931525)
daily , si la cum ninge afara acum :D uuuuu

WIN!

WIN WIN WIN

Tweety_rzw 27-12-10 16:24

Winter + e30 = love is for free :oops: HF with your bear morph...

morpheusmaster 27-12-10 16:47

poate filmam ceva in seara asta :-"

Ali_ump 28-12-10 12:32

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3932031)
poate filmam ceva in seara asta :-"

Poate te gandesti si tu sa filmezi:rolleyes2

morpheusmaster 28-12-10 15:49

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3934206)
Poate te gandesti si tu sa filmezi:rolleyes2

Din poezia "Iarna pe ulita" a lui 26wrc, capitolul "Dau un litru de benzina pe un suc??"

https://www.youtube.com/watch?v=s_-mP...&feature=feedu

Enjoy :) (si eu pe acolo)

morpheusmaster 28-12-10 17:17

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3934678)
Din poezia "Iarna pe ulita" a lui 26wrc, capitolul "Dau un litru de benzina pe un suc??"

https://www.youtube.com/watch?v=s_-mP...&feature=feedu

Enjoy :) (si eu pe acolo)

& another one :)

https://www.youtube.com/watch?v=8StHS7kjQFs (un mic montaj, footage dp mai multe telefoane ale celor care am fost pe acolo)

Geox` 30-12-10 00:01

Mai tii minte cand te invarteai cu Seicento si acuma dracia asta de urus asta ti-a loat mintile si nu ti le mai da inapoi sa mai ai grija si de Seicento.
Doar oameni cu cascheta ce te mai potolesc:lol:

CaZu 30-12-10 00:06

frumos .. mi ai facut pofta cu video asta :)) abia astept sa o iau maine de la service :shock::twisted:

morpheusmaster 30-12-10 00:17

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 3939472)
Mai tii minte cand te invarteai cu Seicento si acuma dracia asta de urus asta ti-a loat mintile si nu ti le mai da inapoi sa mai ai grija si de Seicento.

He heee, salut Geox. Da ce ma mai invarteam si cu seicento IARNA...tuamni ce'mi placea sa fac serpisori!!! Acum cu ursache...dami o parcare cu zapada si ma dau pana se termina benzenu :))...si acum am un cheeeeef si un dooooor...da nu mai ninge!!! Iar bulanjii aia au dezapezit pana la asfalt parcarea cu pricina si nu mai e unde!!!

Quote:

Originally Posted by CaZu (Post 3939483)
frumos .. mi ai facut pofta cu video asta :)) abia astept sa o iau maine de la service :shock::twisted:

Te cred, te cred! Grija mare cu subvirarea pe gheatza. E cea mai nasoala treaba. Cum a nins putin, atunci e de dat >:)

KEEP DRIFTING FUN!!! Drift It, Shoot It, Share It!!!

morpheusmaster 30-12-10 00:30

Hai sa mai vorbim si chestii serioase (nu ca snow drift nu ar fi) dar o sa dispara zapada asta si am sa raman cu P*$a in mana pa romaneste.

Din mai multe motive am renuntat COMPLET la ideea de 4.0 v8 pentru anul competitional 2011. Nu e bani si nu e pur si simplu de v8 p anul asta. Refuz sa cred in ceva schimbari caci nu apar si vreau sa ma dau, sa ma dau si iar sa ma daaaau!

In schimb mam gandit la un setup mai realizabil zic eu. Acesta ar fi

Un 2.8 (super preferabil dp o automata)
Cutie zf
Serpi M3
Soft

Prefer, nu insist, sa isi dea cu parerea doar cei care stiu ce zic. Combo asta ajutat de caroseria cat mai usurata cred ca o sa faca treaba destul de bine.

Astept pareri pertinente. Nu astept incurajari, astept contre cat mai multe.

syl_325 30-12-10 07:05

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3939549)
Hai sa mai vorbim si chestii serioase (nu ca snow drift nu ar fi) dar o sa dispara zapada asta si am sa raman cu P*$a in mana pa romaneste.

Din mai multe motive am renuntat COMPLET la ideea de 4.0 v8 pentru anul competitional 2011. Nu e bani si nu e pur si simplu de v8 p anul asta. Refuz sa cred in ceva schimbari caci nu apar si vreau sa ma dau, sa ma dau si iar sa ma daaaau!

Cutie zf
Serpi M3
Soft

Prefer, nu insist, sa isi dea cu parerea doar cei care stiu ce zic. Combo asta ajutat de caroseria cat mai usurata cred ca o sa faca treaba destul de bine.

:D:D:DTocmai am terminat de pus 2.8-ul pe masina.am admisie de m50,serpi m3 dar am cutie getrag,nu am mai avut bani de zf,dar o sa o iau in curand.daca vrei,cand se curata asfaltul,iti arat cum merge,acum nici eu nu stiu ca nu am avut unde sa vad.Dar parerea mea este ca se merita ca si raport ''putere-pret''!!:D:D Bafta cu ursache.

pyranha_1984 30-12-10 08:32

Quote:

Cutie zf
Serpi M3
Soft

Cum ti am mai zis ... dc sa nu iti iei 3,5? ieftin si bun?

jakal 30-12-10 08:49

Quote:

Originally Posted by pyranha_1984 (Post 3939871)

si rezistent........:D

CiRiNeL 30-12-10 12:50

Quote:

Cutie zf
Serpi M3
Soft

razvan lkn a mers ceva cu 2.8 pana sa isi puna M-ul
ai putea vorbi si cu el despre asta...nu cred ca nu te-ar ajuta

morpheusmaster 30-12-10 12:52

Quote:

Originally Posted by syl_325 (Post 3939773)
:D:D:DTocmai am terminat de pus 2.8-ul pe masina.am admisie de m50,serpi m3 dar am cutie getrag,nu am mai avut bani de zf,dar o sa o iau in curand.daca vrei,cand se curata asfaltul,iti arat cum merge,acum nici eu nu stiu ca nu am avut unde sa vad.Dar parerea mea este ca se merita ca si raport ''putere-pret''!!:D:D Bafta cu ursache.

Salut Syl. Desi nu am postat, urmaresc threadul tau si am vazut ca ai avut parte de un Mos zupar bogat! Sa'ti fie cu noroc si sa traga bine dea latu pisica. Tot dp la tine mam inspirat asa cu una cu alta asa ca is chiar curios la primavera pe uscat sa vad cum merge. (desi pana atunci vreau sa am si eu ceva sus p masina)

Quote:

Originally Posted by pyranha_1984 (Post 3939871)

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3939901)
si rezistent........:D

Vedem ce pica...nu's fixat pe nimic. Si un 3.5 ar fi o alternativa sa zic asa. Vedem...

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 3940492)
razvan lkn a mers ceva cu 2.8 pana sa isi puna M-ul
ai putea vorbi si cu el despre asta...nu cred ca nu te-ar ajuta

Stiu Ciri, 10x for advice. Lam cautat pe mess, fb. :) astept sa se loveasca omul cu internetul, nu'i graba :)...dar de la rationamentul asta am plecat si eu...defapt de la a lui pisica. Ca 2.8 ala facea treaba buna (mai ales pt incepator) pe pisca, pe urs ar face si mai buna (zic eu)...si e mai ieftinache la costuri, achizitie, montaj...pnm.

Oricum...i'm open for business & in search for an engine :oops::oops:

pyranha_1984 31-12-10 13:51

La multi ani , tot ce ne dorim :D sa avem parte.
Bft cu proiectul.
Pyranha.

myky99 31-12-10 14:14

la multi ani ..sa fiti iubiti ..
spor la lucru morph

syl_325 31-12-10 17:05

La multi ani!!!Fie ca noul sa iti aduca fericirea in V!!!:D:D:D

fuNky! 31-12-10 18:15

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 3939472)

mai tii minte ce aveai in portbagaj ?=)))))))))))))))))))))))))))))))

morpheusmaster 05-01-11 20:22

Anul nou a adus ursuletului ciubotele de iarna si pentru fata >:) purtate ele asa da fac treaba iarna asta :)

Ali_ump 06-01-11 12:10

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3957101)
Anul nou a adus ursuletului ciubotele de iarna si pentru fata >:) purtate ele asa da fac treaba iarna asta :)

No te astept diseara?:rolleyes2:twisted:

Marian_nebunu 06-01-11 13:00

Din cate stiu eu vrei un motor de drift !!!

avand in vedere ca 3.5 este un motor foarte greu,si destul de puternic pentru caroseria de E30 !! AR FI MOTORUL PERFECT PT TINE !!

DE CE ??SA ITI SPUN,ACUM CATIVA ANI AM AVUT ONOAREA/PLACEREA DE A MERGE cu ursul lui Dany Laf cand avea 3.5 !!!
ii pleca curu si cu a3 pe sosea :)se invartea cu a2 la 3000-4000 d ture !cu roti pe 16 :)
ca sa nu iti mai zic de treaba ca "12v" sunt foarte rezistente la "RUPT" si tu stii bine !!!
iti dau exemplu pe JAKALU E TOV MEU ,STIU CAT A DAT IN GETAX,SI CUM TRAGE SI ACUM MASINA,SA ITI MAI DAU ALT EXEMPLU ESTE UN URS AICI P FORUM(NU VREAU SA FAC PUBLIC NUMELE,NR DE INMATRICULARE) CARE A MERS IMEDIAT DUPA RODAJ (800 KM) CU 2 LITRII DE ULEI CASTROL SI 4 LITRI DE FLORIOL...VREAU SA ITI SPUN CA MOTORUL SI IN ZIUA DE AZI TRAGE GRAV GRAV,SI MASINA LA NOI IN CARTIER VREAU SA ITI SPUN CA A OMORAT-O CINE A APUCAT,CA ERA MASINA UNUI NEPASATOR !!!O DADEA TUTUROR !
24 D VALVE E PRETENTIOS :)SI 2.8 NU ARE CUPLU 3.5 LUI !!!Si tu stii fb ca ai nevoie de CUPLU sa o arunci bine bine :D nu cai !!!

parerea mea CONSTRUCTIVA ESTE CAUTA-TI UN 3.5 12V !!!

Ali_ump 06-01-11 13:18

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3958981)
Din cate stiu eu vrei un motor de drift !!!

avand in vedere ca 3.5 este un motor foarte greu,si destul de puternic pentru caroseria de E30 !! AR FI MOTORUL PERFECT PT TINE !!

DE CE ??SA ITI SPUN,ACUM CATIVA ANI AM AVUT ONOAREA/PLACEREA DE A MERGE cu ursul lui Dany Laf cand avea 3.5 !!!
ii pleca curu si cu a3 pe sosea :)se invartea cu a2 la 3000-4000 d ture !cu roti pe 16 :)
ca sa nu iti mai zic de treaba ca "12v" sunt foarte rezistente la "RUPT" si tu stii bine !!!
iti dau exemplu pe JAKALU E TOV MEU ,STIU CAT A DAT IN GETAX,SI CUM TRAGE SI ACUM MASINA,SA ITI MAI DAU ALT EXEMPLU ESTE UN URS AICI P FORUM(NU VREAU SA FAC PUBLIC NUMELE,NR DE INMATRICULARE) CARE A MERS IMEDIAT DUPA RODAJ (800 KM) CU 2 LITRII DE ULEI CASTROL SI 4 LITRI DE FLORIOL...VREAU SA ITI SPUN CA MOTORUL SI IN ZIUA DE AZI TRAGE GRAV GRAV,SI MASINA LA NOI IN CARTIER VREAU SA ITI SPUN CA A OMORAT-O CINE A APUCAT,CA ERA MASINA UNUI NEPASATOR !!!O DADEA TUTUROR !
24 D VALVE E PRETENTIOS :)SI 2.8 NU ARE CUPLU 3.5 LUI !!!Si tu stii fb ca ai nevoie de CUPLU sa o arunci bine bine :D nu cai !!!

parerea mea CONSTRUCTIVA ESTE CAUTA-TI UN 3.5 12V !!!

Filip FLP este cam nemultumit de 3,0 12v, poate la 3,5 se schimba situatia ...nu vorbesc din experienta doar zic....am discutat cu el si nu i se pare foarte ok!
Morph discutam cand ajungi , daca mai ajungi:D

All times are GMT +2. The time now is 19:33.

- Copyright 2026 4Tuning