![]() |
Re: E30 - Morpheus Drift Project
Vuouuu vuouuu STOP! Lucrurile incep sa se precipite pe aici INUTIL. Deci, NU SE TAIE NIMIC! Era, repet a mia oara, doar O IDEE. O idee...si atat.
Quote:
Ms frumos de aprecieri! Asa e, usor usor... Quote:
Acum referitor la ceea ce ai scris. Si referitor la ce a zis CIPILICA. DA!!! Orice producator care se respecta are dimensiunile exacte indiferent de facelift non facelift. Totodata, arcurile is Ta Technix...ei nu au clasificare facelift/non facelift...deci VORBA TA, 60/40 asta e posibil pe facelift (al meu) sa vina 60/60...s'a gandit si baiatu la treaba asta ;). Is alti producatori care au posibilitatea sa alegi si anul si in functie de an e si drop. Totodata, nu am luat 60/60 ca nu aveau...si repet, leam luat la ocazie. Deci ramane de vazut cum dau pe masina si dupa ramane de vazut ce facem. Quote:
Arcurile astea am sa le pun pe amortizoarele STOCK, scurtate si intarite :) si o sa fie treaba ;) Ms frumos! Noutati in curand!!! |
Quote:
Nu esti acs asa-i sa vii sa ne dam:) Duminica ne adunam mai mult la poligon! vremea e perfecta! |
Quote:
|
Aseara o pisicutza s'a dat la ursu meu...au vrut sa se combine. Ursu nu a vrut dar pisicuta tot la pupat in fund. :P
|
Quote:
|
Quote:
Acu serios vorbind, la bandoul dp bara cred ca s'a rupt (defapt sigur) un clips in stanga jos...ca nu se mai muleaza perfect...that's all. Dar iam zis tipului ca daca nu imi aduce un MT2 pt asta nici nu mai avem ce discuta :)) (glumesc doooh!!) Tote cele bune |
Felicitari pentru toata munca depusa, va iesi treaba buna din masina asta.
Multa bafta, Octav |
Quote:
Pasim in 2011, ne scuturam salopeta de praf, deschidem seiful si incepem nebunia :) usor, usor... |
Foarte interesant proiectul tau.am citit aproape tot,mai pe sarite ca ai un talent absolut la povestit:D:D:D.Bafta cu ursache si ne vedem in CND:D
|
Se face boss :)
Multa bafta, Octav |
Haidi ma ca vreau sa incepi trb la el.
Poa pana in martie esti si u gata. |
1 Attachment(s)
Craciun Fericit prieteni!!!
|
1 Attachment(s)
Sarbatori Fericite! An Nou mai bun, mai sanatos si mai fericit!
La anu sper sa-ti vad si eu ursuletul ceva de genu;) |
Craciun fericit ursare :D
|
Multumesc frumos Yacko, frumos e30 :) M power acolo (mancalar tata!!!), Multumesc frumos Marean care este :))
Sarbatori fericite fericte si voua!!! |
Sarbatori Fericite .. si spor la treaba cu masina .. ai bagat o la hibernare .. sau e daily driving :rolleyes2:?:
|
daily , si la cum ninge afara acum :D uuuuu
|
Quote:
WIN WIN WIN |
Winter + e30 = love is for free :oops: HF with your bear morph...
|
poate filmam ceva in seara asta :-"
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=s_-mP...&feature=feedu Enjoy :) (si eu pe acolo) |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=8StHS7kjQFs (un mic montaj, footage dp mai multe telefoane ale celor care am fost pe acolo) |
Mai tii minte cand te invarteai cu Seicento si acuma dracia asta de urus asta ti-a loat mintile si nu ti le mai da inapoi sa mai ai grija si de Seicento.
Doar oameni cu cascheta ce te mai potolesc:lol: |
frumos .. mi ai facut pofta cu video asta :)) abia astept sa o iau maine de la service :shock::twisted:
|
Quote:
Quote:
KEEP DRIFTING FUN!!! Drift It, Shoot It, Share It!!! |
Hai sa mai vorbim si chestii serioase (nu ca snow drift nu ar fi) dar o sa dispara zapada asta si am sa raman cu P*$a in mana pa romaneste.
Din mai multe motive am renuntat COMPLET la ideea de 4.0 v8 pentru anul competitional 2011. Nu e bani si nu e pur si simplu de v8 p anul asta. Refuz sa cred in ceva schimbari caci nu apar si vreau sa ma dau, sa ma dau si iar sa ma daaaau! In schimb mam gandit la un setup mai realizabil zic eu. Acesta ar fi Un 2.8 (super preferabil dp o automata) Cutie zf Serpi M3 Soft Prefer, nu insist, sa isi dea cu parerea doar cei care stiu ce zic. Combo asta ajutat de caroseria cat mai usurata cred ca o sa faca treaba destul de bine. Astept pareri pertinente. Nu astept incurajari, astept contre cat mai multe. |
Quote:
|
Quote:
Cum ti am mai zis ... dc sa nu iti iei 3,5? ieftin si bun? |
Quote:
|
Quote:
ai putea vorbi si cu el despre asta...nu cred ca nu te-ar ajuta |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Oricum...i'm open for business & in search for an engine :oops::oops: |
La multi ani , tot ce ne dorim :D sa avem parte.
Bft cu proiectul. Pyranha. |
la multi ani ..sa fiti iubiti ..
spor la lucru morph |
La multi ani!!!Fie ca noul sa iti aduca fericirea in V!!!:D:D:D
|
Quote:
|
Anul nou a adus ursuletului ciubotele de iarna si pentru fata >:) purtate ele asa da fac treaba iarna asta :)
|
Quote:
|
Din cate stiu eu vrei un motor de drift !!!
avand in vedere ca 3.5 este un motor foarte greu,si destul de puternic pentru caroseria de E30 !! AR FI MOTORUL PERFECT PT TINE !! DE CE ??SA ITI SPUN,ACUM CATIVA ANI AM AVUT ONOAREA/PLACEREA DE A MERGE cu ursul lui Dany Laf cand avea 3.5 !!! ii pleca curu si cu a3 pe sosea :)se invartea cu a2 la 3000-4000 d ture !cu roti pe 16 :) ca sa nu iti mai zic de treaba ca "12v" sunt foarte rezistente la "RUPT" si tu stii bine !!! iti dau exemplu pe JAKALU E TOV MEU ,STIU CAT A DAT IN GETAX,SI CUM TRAGE SI ACUM MASINA,SA ITI MAI DAU ALT EXEMPLU ESTE UN URS AICI P FORUM(NU VREAU SA FAC PUBLIC NUMELE,NR DE INMATRICULARE) CARE A MERS IMEDIAT DUPA RODAJ (800 KM) CU 2 LITRII DE ULEI CASTROL SI 4 LITRI DE FLORIOL...VREAU SA ITI SPUN CA MOTORUL SI IN ZIUA DE AZI TRAGE GRAV GRAV,SI MASINA LA NOI IN CARTIER VREAU SA ITI SPUN CA A OMORAT-O CINE A APUCAT,CA ERA MASINA UNUI NEPASATOR !!!O DADEA TUTUROR ! 24 D VALVE E PRETENTIOS :)SI 2.8 NU ARE CUPLU 3.5 LUI !!!Si tu stii fb ca ai nevoie de CUPLU sa o arunci bine bine :D nu cai !!! parerea mea CONSTRUCTIVA ESTE CAUTA-TI UN 3.5 12V !!! |
Quote:
Filip FLP este cam nemultumit de 3,0 12v, poate la 3,5 se schimba situatia ...nu vorbesc din experienta doar zic....am discutat cu el si nu i se pare foarte ok! Morph discutam cand ajungi , daca mai ajungi:D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning