Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica VW (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw.html)
-   -   Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw/20463-haideti-ajutam-vw-parts.html)

bzsa 15-07-07 21:46

Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts

are cineva montat pe vw vento angel eyes?

sco211 15-07-07 23:33

am impresia ca se gasesc d cumparat farurile cu totul.
si cu lupa d xenon ;)

bzsa 15-07-07 23:46

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 999314)
am impresia ca se gasesc d cumparat farurile cu totul.
si cu lupa d xenon ;)

da faza e ca pe mine ma intereseaz daca a cumparat cineva far si cum a reusit sa il monteze (la legaturi ma refer)merge ok faza lunga si scurta???

un prieten si-a luat la opel si faza lunga cand merege se stinge faza scurta
parca are cu o mufa mai putin sau ceva de g

sco211 16-07-07 00:24

nu cred ca sunt puse bine...nu trebuie sa se stinga scurta...sau poate asa face din fabrica...ca mai sunt masini care au asa...

d montat se monteaza normal...ca si cel original...

bzsa 16-07-07 06:23

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 999409)
nu cred ca sunt puse bine...nu trebuie sa se stinga scurta...sau poate asa face din fabrica...ca mai sunt masini care au asa...

d montat se monteaza normal...ca si cel original...

faza ii ca ii lipseste o mufa a fost pe la electricean si au zis ca nu se poate face nimic (sa nu iti povestesc ca faza scurta bate mai bine decat cea lunga)

sco211 16-07-07 14:31

mda...
daca mi se intampla mie asa ceva ii schimbam farurile...deci nu tre sa iti faci griji in privinta asta...
:P

sageata 18-07-07 01:57

caut la schimb motor 1.4, golf 3, cu ceva mai puternic si eventuale detalii asupra modificarilor: daca se potrivesc, daca suporta caroseria, daca trebuie sa combin si cutia de viteze etc.

sr_cristi 18-07-07 17:19

are cineva praguri de gti golf v in 2 usi ??? prv me !

luci_cjf 18-07-07 17:26

sunt in afara subiectului de tot da nu stiu sa deskid un topic sau alt forum :( ma poate ajuta cineva? dar am si un golf 4 avariat as vrea sal dau de intreg asa sau pe piese cine ma ajuta kum ar fi mai bine?

tinichigiu_pbn 19-07-07 23:42

care vrei piese orice model ,piese sh din auto avariate

tinichigiu_pbn 19-07-07 23:43

boss vrea eu golful 4 lovit, unde il pot vedea si la ce scor. ast rsp

sco211 20-07-07 02:25

Quote:

Originally Posted by tinichigiu_pbn (Post 1006067)

ai o lista pt mk2??

sau intrebam asa?

PIRATU BV 20-07-07 10:20

salut tinichigiu_pbn.ma intereseaza daca ai un plafon interior de golf 4 hatchback ca al meu s-a cam dezlipit.as rasp si multumesc anticipat

Syc@ 22-07-07 13:20

Licitatie

1 Attachment(s)
Se scot la licitatie urmatoarele piese de golf 2:
Praguri fibra - 150ron
scaune RECARO de strada (cel de la sofer putin rupt) - 300 ron
plansa bord golf 2 :?: nu stiu un pret vedem
ventilatoru si tubulatura de la incalzire (klimatrinik;) ) - 230ron
eleron luneta - 110 ron
si altele....etc
preturile sunt de prima strigare probabil cum va asteptati sunt si negociabile.In imagine se vad doar pragurile eleronu nu este ala nu va speriatzi;)
Marius 0726/388.061

milika 22-07-07 19:34

Pai sa ne ajutam cum zice si titlul :-)

Va pun la dispozitie o rampa de injectoare pt golf 3 GTI, motorul in 8 valve!

Tel: 0744608105

paul_ral 23-07-07 16:25

Caut mecanism geam electric sofer, golf3 sau vento, 4 usi, eventual macaraua si rola antrenoare, fara motor.

cristivw 27-07-07 16:05

Caut GOLF 1! Inmatriculat, preferabil 2 usi, preferabil benzina. Rog dati-mi detalii prin mesaj privat daca aveti de vanzare asa ceva, sau daca stiti vre-unul de vanzare. Pt. poze las adresa de e-mail: [email protected]
multumesc mult anticipat.

ps> prefer sa fie pe raza constantei

jas1 30-07-07 12:01

Am nevoie va rog mult de o joje(masuratoare ulei motor)golf 3 gti motor 2000 16 v (cu toate ca eu cred ca se potrivesc de la mai multe modele de motoare golf 3,vento)A mea are cauciucul de fixare rupt si ma enerveaza ca trebuie sa-i pun putina izolatie sa stea acolo...

Multe multumiri...

Bucuresti

CJ-01-WOB 30-07-07 12:14

se potriveste de la orice model mk3 + vento
Sigur gasesti in orice dezmembrari

dolphins 30-07-07 19:43

salut!ma intereseaza un stop spate dreapta pentru un passat variant 2001.daca are cineva va rog dati un mail la [email protected]

dolphins 30-07-07 19:53

Quote:

Originally Posted by tinichigiu_pbn (Post 1006067)

ma intereseaza un stop spate dreapta passat variant din 2001.daca ai ceva asa ti-as fi recunoscator.

jas1 31-07-07 10:26

O intrebare...va rog... Ce as putea pune in locul proiectoarelor(sau ce or fi alea) din spoilerul fata (chitul cu semnalul)Am vazut ca unii au niste chestii (proiectoare,dispersoare ceata)cu lupa.De unde pot lua asa ceva si cat ma costa ? Bucuresti

Apropos ...trebuie sa se aprinda din fabrica ? Ca la mine nu se aprinde nimic in afara semnalului pe fata.Pe spate la prima treapta sau a doua (nu mai stiu exact) a comutatorului de lumini se aprinde ceata(spate evident) Dar in fata? Sunt la misto sau cum ?

Multumesc pentru raspunsuri !Chiar daca ma certati...este constructiv...

bzsa 31-07-07 11:13

Quote:

Originally Posted by jas1 (Post 1022451)
O intrebare...va rog... Ce as putea pune in locul proiectoarelor(sau ce or fi alea) din spoilerul fata (chitul cu semnalul)Am vazut ca unii au niste chestii (proiectoare,dispersoare ceata)cu lupa.De unde pot lua asa ceva si cat ma costa ? Bucuresti

Apropos ...trebuie sa se aprinda din fabrica ? Ca la mine nu se aprinde nimic in afara semnalului pe fata.Pe spate la prima treapta sau a doua (nu mai stiu exact) a comutatorului de lumini se aprinde ceata(spate evident) Dar in fata? Sunt la misto sau cum ?

PAI DIN CATE VAD NU AI CEATA FATA NUMA SPATE ASTA E DIN FABRICA ASA
DAR SE POATE MONTA

CJ-01-WOB 31-07-07 11:20

Quote:

Originally Posted by jas1 (Post 1022451)

pt ce masina Domnu' .. IROC 2008 ? :rolleyes2

ca poate altii nu stiu ca e vorba de golf 3

punde o poza si aicisa vada lumea ce ''proiectoare ai '' ca sa te ajute cu un sfat ;)

ai verificat legaturile electrice?

bzsa 31-07-07 11:26

[QUOTE=CJ-01-WOB;1022540]pt ce masina Domnu' .. IROC 2008 ? :rolleyes2

ca poate altii nu stiu ca e vorba de golf 3

punde o poza si aicisa vada lumea ce ''proiectoare ai '' ca sa te ajute cu un sfat ;)

ai verificat legaturile electrice?[/QUOTE

nu se pricepe la asa ceva din cate a scris mai sus, dar daca ar pune poze il mai putem ajuta;)

jas1 31-07-07 12:15

1 Attachment(s)
Daaaaa scuze,scuze m-am bazat pe faptul ca era descrierea masinii cu 3 posturi mai sus...

Asta este iubita mea...MK 3 GTI(original)motor 2000/16v totul original pe ea...:lol:

Luna asta a fost in Albena (Bulgaria ),Buc-Sibiu(pe Transfagarasan)Buc-Deva si retur in aceeasi zi.Rupe asfaltul...pe unde trece...:-P

CJ-01-WOB 31-07-07 12:28

4 Attachment(s)
mda
din cate se vede din imagine ai niste banali ''ochi de pisica'' adica doar niste plasticuri care iti mascheaza locul cu pricina

Daca vrei ceva special poti pune asa ceva -> preturile is undeva la 100 ioios
(FK, Auto-Styling .. etc - firme sunt pana-i lumea)

bzsa 31-07-07 12:37

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1022660)
mda
din cate se vede din imagine ai niste banali ''ochi de pisica'' adica doar niste plasticuri care iti mascheaza locul cu pricina

Daca vrei ceva special poti pune asa ceva -> preturile is undeva la 100 ioios
(FK, Auto-Styling .. etc - firme sunt pana-i lumea)

poti sa iti pui modelul ce ti-a arata Wob sau indentic fara ceata in caz ca nu vrei sa tragi fire pe la masina dar in caz ca te hotaresti la cel cu ceata sa iti cauti un electician sa iti monteze in cazul in care nu te pricepi

jas1 31-07-07 12:40

Da.Foarte misto.Trebuie sa ma apuc si eu de ea...dar nu mare lucru.Stopuri pe leduri,si sa rezolv chestia asta cu proiectoarele.In rest e ok.Anvelope 205/55 am,chituri sport pe suspensie am,volan piele MOMO am,scaune sport (originale)am.Nu bate nimic, nu troncane nimic,nu vibreaza nimic nici la 170km/h...Sunt un ferice...

Multumesc cj-01-wob si de fapt tuturor...

Hylander 01-08-07 02:22

Quote:

Originally Posted by rac3mast3r (Post 598349)
am - spoiler fata g3 normal si plasticele de pe aripi
imi doresc - praguri originale de golf 3, spoiler fata de tip vr6

poate facem vre-o combinatie

brgds
edi

Salutare!
Cu cat dai plasticele de pe aripi, sau poate nu mai ai ce face cu ele si le dai gratis? Astept un raspuns de la tine. Merci mult!

stefi_2212 01-08-07 21:32

sal baietzi, as avea si eu nevoie de un ambreiaj pt compresorul de AC ( rola pe care se invarte cureaua si discul care cupleaza compresorul), am un leon 1,9 tdi, se potriveste golf 4, octavia 1, bora, fabia, ibiza, si cam tot ce are 1,9 tdi de 90 de cai, daca ma poate ajuta cineva il rog sa ma contacteze pe adresa de mess [email protected] sau la tel 0721159509, ca aici intru rar, mersi.

jas1 06-08-07 08:47

Am nevoie de un electrician priceput la golf 3 GTI.Sau pe acolo...
Sa nu zica: Eeeee nu prea ma pricep la asta ! ca innebunesc

Pana acum am fost la 2 si asa au spus.

Nu pentru motor sau alte lucruri complicate.Pentru stergator si stropitor spate,lampile de la numar,geamurile (electrice bineinteles)pe spate, si alte nimicuri...lumina portbagaj...trecerea(daca se poate)comenzilor geamurilor si a trapei de pe contact pe direct etc.

Referitor la geamuri...Eram cu sotia in masina acum cateva zile si ea a ramas in masina iar eu am coborat sa fac piata (3 min) luind si cheile cu mine(cum consider ca este normal).Dupa un minut ma suna sa vin sa ridic geamurile ca ploua de rupe pamantul.M-am dus...Daca era comanda pe direct doar apasa un buton...

Recomandati-mi un electrician pe zona Bucuresti va rog...

jas1 07-08-07 15:14

Da ma ajutati...nu gluma.

paul_ral 08-08-07 23:12

Pe schema electrica alimentarea (+) se ia dupa ce ai pus contactul. Daca pui alimentarea direct pe baterie ledurile vor sta aprinse tot timpul. Eu (taica-miu) am realizat un dispozitiv cu 2 relee si am putut comanda geamul de la sofer folosind butonul original si un dispozitiv de ridicare/coborare aftermarket.Acum am instalat dispozitivele originale.In mod cert se poate monta dispozitivul meu pe cel original, sarind peste partea de comanda electronica si alimentand direct motorul de actionare a geamului

jas1 09-08-07 10:41

Quote:

Originally Posted by paul_ral (Post 1037178)
Pe schema electrica alimentarea (+) se ia dupa ce ai pus contactul. Daca pui alimentarea direct pe baterie ledurile vor sta aprinse tot timpul. Eu (taica-miu) am realizat un dispozitiv cu 2 relee si am putut comanda geamul de la sofer folosind butonul original si un dispozitiv de ridicare/coborare aftermarket.Acum am instalat dispozitivele originale.In mod cert se poate monta dispozitivul meu pe cel original, sarind peste partea de comanda electronica si alimentand direct motorul de actionare a geamului

Multumesc...

BULLETTT 17-08-07 20:57

Cumpar motor 2.8 v6 golf 4 204 cp..cu toate anexele:oops: .

sco211 17-08-07 21:47

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 1052214)
Cumpar motor 2.8 v6 golf 4 204 cp..cu toate anexele:oops: .

e acelasi motor d mk3...dc cauti neaparat d mk4 ??
nu prea se gasesc d mk4 si s-ar putea sa trebuiasca sa il iei cu tot cu transmisia integrala...

BULLETTT 18-08-07 00:14

Din cate stiu eu..mk3 are vr6 2.8 174cp...cel de golf 4 are 192 si 204..dar din ce am vazut in poze nu sunt la fel

sco211 20-08-07 12:50

vr6 sunt si de 2.8l si d 2.9l .
motoarele din cate stiu io sunt la fel...diferenta d cai e data din electronica si implicit din cilindree.

sco211 20-08-07 16:25

si am mai inteles ca unele sunt cu 12v si altele cu 24v...
oricum...d la mk1 pana la mk4 prinderile sunt identice...

si motorul d 2.8l e mai fiabil ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:33.

- Copyright 2026 4Tuning