![]() |
Re: VW Polo 6N
merge acceptabil, suspensia e mult mai rigida, dar trebuie neaparat suspensie reglabila:D
|
Poti pune o poza din lateral sa-mi dau seama cam cum sta ? Eu am suspensie sport Ta-Technix si vreau sa fac o comparatie .
|
l-ai aranjat frumos. big like pt pozitiile de america si stickerbomb!
niste jante cu buza mai clasice l-ar completa bn legat de motor. . . daca nu iti faci griji din cauza itp-ului eu zic sa treci pe alt motor mai mare ( 1.6 sau chiar 2.0) se gasesc mult mai repede si la pret bun. |
Cum ai facut pozitia tip america?
|
De unde ai luat stickerele ?
|
o sa trec pe motor mai mare dupa ce termin cu exterioru si interiorul.
multumesc pt aprecieri. pozitia tip america am facut-o punand inca un bec in semnalizator(am gaurit si am pus becul legat pe pozitie, pe langa cel de semnalizare). o sa fac poza din lateral cand o sa mai tai din arcurile din fata pt ca sta mult prea sus pe fata :( |
Ai grija sa nu tai prea mult pentru ca o sa-ti sara arcurile de pe amortizor , mai bine puneai niste bani deoparte si luai o suspensie sport . Just my 2 cents
|
pai o sa-mi iau suspensie reglabila cand o sa am bani.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am mai facut una alta la masina.
|
Pana la urma cum ai procedat cu farurile?
|
am dat jos sticla, si am vopsit cupenula tot ce era akolo inafara de oglinda.
|
|
5 Attachment(s)
am reusit sa vand muzica si repede mi-am luat jante:X
|
1 Attachment(s)
poze cu stikerele dp luneta.
|
Foarte bine ii sta cu noile jante !
|
Ce nesimtit arata :| Fa si tu mai multe poze, pe lumina :D Sa le invarti sanatos :)
|
Quote:
|
multumesc de aprecieri:D.
in timpul asta am mai facut cateva modificari: am coborat fata inca un deget si am inceput procesul de ruginire a copotei. o sa pun si poze cand am timp. |
Salut ,imi poti spune te rog dimensiunele exacte ale jantelor? foarte frumoasa masina sa o stapanesti sanatos !
|
ti-am raspuns prin pm.
caut gume de vara 165/55 R15 2 bucati si 175/50 R15 2 bucati. |
ms pt raspuns inca odata ,cum ziceam good job :D
|
1 Attachment(s)
Am eu de vanzare set de jante cu tot cu gume 195/45/15. Daca te uiti pe topicul meu sunt alea care le-am vopsit
|
3 Attachment(s)
si eu am tot 195/45 pe jantele mele da nu-mi place, vreau sa stea trase extrem :X
poze si filmare din timpul procesului de ruginire. PS: polo de spania are tabla galvanizata, deci nu am putut rugini capota decat printr-o singura metoda, "puteti uita". https://www.youtube.com/watch?v=CRB-THtobo8 voi reveni cu poze in care capota este pusa pe masina. |
La ce ajuta ruginirea capotei ? sunt ft curios am mai vazut pe niste site-uri dar nu imi dau seama la ce ajuta :D stima
|
E o moda acum care eu sincer nu prea o inteleg :)
|
Aha am Inteles :D acum fiecare cu gusturile lui ,foarte interesanta ideea :D
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Foarte frumos ralph!! imi place!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
paza cu capota rat, o sa pun si alte poze mai de doamne ajuta:D
|
Si cu bara ce planuri ai? O lasi asa?
|
o sa-mi cumpar barele de pe modelul din 97. si marginea aia de la grila o sa o schimb.
|
a venit playerul Alpine CDA-9853R :X:X si am cumparat si un amplif pt medii akm suna vocea ok:D
|
Super, pune poze cu capota. Mai umpic si vin si jantele. Bafta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning