![]() |
Re: Topic de OFF-TOPIC!
scuze am scris repede
:yikes: |
te iertam de data asta :peace:
|
Mulsumesc tuturor pentru urari, sa aveti si voi parte de bucurii, sanatate, si tot ce va doriti in viata alaturi de cei dragi, fie ca bunul D-zeu sa fie alaturi de noi si de micul nostru club.. FORZZA SREET RACING SQUAD!!!!!
Cu drag si respect, bLoNduL |
sar'na
|
Deci cei care vor ramane in SRS sunt urmatorii
Tank,Leo SR,Ony,Tiby,Bobo(membrii) grin,Petre,.....si mai vedem ce va mai fii Mult respect Forzza SRS |
Quote:
|
Pai si Yli? :-?
|
da ma cretinule ii uiti pe unii din cei care inca sunt de-ai nostrii: Sorin SKY ( care a venit aproape la fiecare intlanire poate a mai pierdut una, doua da' a venit ), YLI (care nu are motive stupide te asigur eu;) )Liviu mai este care are servici de la 8 dimineata la 9 seara,
+ ca as vrea vinerea viitoare sa veniti macar majoritatea sa facem o impresie buna va asigur ca vin cu 2 masini de exceptie;)!!! |
Quote:
|
crede-ma ca stiu cum e ma tin de el de 2 saptamani sa imi aduca hands-freeul si mereu cand il intreb cica a uitat...:lol::lol::lol:!!!
|
Quote:
|
sa vezi ce-o sa ne alinte si spanzure el dupa ce o sa vada ce discutam noi pe forum:lol::lol::lol:!
|
Quote:
|
baaa,am mess:)).Imi pare rau .eram dupa somn.Nici pe ei nu i-am uitat
|
Quote:
|
si nu numa' tu Dane:lol::lol::lol:!!!
|
Membrii:Tank,Leo SR,Ony,Tiby,Bobo,SKY,Tweety,Liviu,(cei care nu i-am enumerat sa dea PM)
Membrii simpatinzanti:eu, petre, etc. Viitori membri:Need brain,pustiu_fug, si inca vreo 3 prieteni de-ai mei surpriza Forta S.R.S. |
Quote:
|
Quote:
ps: eventual daca e acasa nu are castile. pun pariu ca le are date cine stie cui...:evil: |
Quote:
|
Quote:
|
=))).....ok....SI EU CAP DE LISTA...e bine acuma:))
Dane,castile tale zac prin birou:))...am dat 5200-le:D ne vedem la o vorba si ti le dau:D VEDETI CA ATI UITAT DE YLI.....si eu am uitat,si,pe aceasta cale ,imi cer scuze celora pe care nu i-am trecut in lista.....am ajuns acasa la 3 jumate noaptea,vineri:))) Inca o data,mii de scuze!!! Cu respect ,TAZ |
Quote:
glumeam ma:p... |
Ba pai daca numai sunt in club de ce nu`mi ziceti si mie? sa stiu si eu ? ca ma trezesc ca vin la intalnire si va uitati stramb la mine :)) =)) parca ati avea gatu rupt :))
|
:))...bai...hai ca imi placeti..:P ia sa vedem pe cine a-ti mai uitat.... :P
|
Membrii:TAZ!!(na ca figurez:)) )Tank,Leo SR,YLI,SKY,Liviu,Tiby,Ony,Bobo,Liviu,Blondu'
Simpatizanti:Petre,Grin,catalin(broasca)si o simpatizanta:>:>...si ar mai fii cativa si imi scapa Viitori membrii:cei 3 prieteni ai lu grin,NeedBrain,Tweety_rzw,Pustiu_FUG si cine o mai fii....:D Sper ca nu am mai uitat pe nimeni de data asta. Respect SRS!!! |
Quote:
|
ba ai uitat ....un nou membru de al vostru de care zicea leo ca o sa intre..:P...de care am zis eu ca o sa fie cel mai dragutz dintre toti:P
|
@ NJD,nu conteaza
@Vera,da ai dreptate.dar despre el ,mai multe ne va spune Leo SR |
Quote:
|
aia e sor-sa lu Ony....miky:).....in afara de ea...de fapt ,cam mai multe...
Nebunia SRS A cuprins si clasele Fetele urla-n disperare SRS e cel mai tare!!! Cu asta am spus tot(cred:D) |
Quote:
hm:-? ........:))) |
Quote:
O alergam din motive perfect normale......ne era frig!!! Ma mancav-as...vineri veniti si voi toti ca sa fie frumos..:rolleyes2....ok poate ca nu veniti cu masina&stuff dar puteti veni...eu de aproape un an am lipsit de 2 ori atat...am avut certuri&stuff ca ajungeam prea tarziu acasa si alte cacaturi prea multi bani cheltuiti dar...tot veneam...cu metrou su tramvaiu cu cei care erau amabili si ma luau si pe mn...inca me-aduc aminte cand ne inghesuiam 5 in tank:lol:!!! Deci cred ca se poate sa va sacrificati si voi..pe Leo il intelegem ca are copil mic:lol:!!!Dar restu nu va inteleg sincer si eu am scoala si eu am treburi si eu am alte cacaturi pe cap da' frate e vineri seara dupa o sapt de munca merita zic eu sa vii sa te distrezi nitel:P!!! Va pupa Jean Fortza S.R.S. P.S.:Sper sa se ia in considerare postul am scris timp de 15 min deci pot gandi:woowoo::boogy: |
Quote:
e sormeaa..:))) "P.S.:Sper sa se ia in considerare postul am scris timp de 15 min deci pot gandi" corect:-"... cu toate k nu prea ar trb sa vb:D ..dar o sa incerc sa vin si io mai des:D |
+1 pentru postul lui grin:)
Haideti,sa ne putem cunoaste cat mai bine,pentru a ramane uniti....nu cred ca e greu....sau anuntati-ma.....aveti numarul meu....pt cine nu il are il gaseste la Date de contact......aveti,de asemenea si ID-ul meu.....haideti sa fim mai uniti. Cu Respect,TAZ!!! |
Quote:
:))))) |
Quote:
ms de sfat ma duc maine sa iau de la piese auto un spray :)))) |
aaaaaaaaaaaaaaaaa.....ce marfa a sunat:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!
|
Quote:
:)):)):)) |
bai nene,ce's cu perversiunile astea aici:))?
Dupa 12 noaptea,va rog=))) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning