![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
|
unde pot face shi eu geometria rotilor (unghiul de fuga) shi cam cat mai costa? mar interesa urgent...
|
sunt multe locuri in oras,pe i gh duca,pe atelierelor,peste tot e 500 mii
|
Sau pe Bratianu...dupa seamaforul cu Dezrobirii pe partea dreapta ...cu laser.
|
pe atelierelo shtiam intrun singur loc shi shtiam ca sa inchis acolo... anu trecut am dat peste un milion cu tot cu echilibrare...
|
e un service dasta pe atelierelor, pe partea cu aska.
pe mine m-a costat 500 de mii pt golf. am impresia ca la dacie e mai ieftin. brgds edi |
Eu mi-am reglat anul trecut cu 400 mii, la Tico, pe Poporului la vulcanizare.
Echilibrarea n-are nicio legatura, aia costa in functie de cantitatea de plumb necesara (si un pret fix pt. manopera) deci poate varia intre 2-300 mii si 7-800 mii pentru masini mici. |
salut am si eu o problema. deci: in urma cu mai mult de 2 luni mi-a fost ridicat talonu` pentru o avarie minora care ulterior s-a remediat, am fost la RAR, am primit stampila dar fiind in litigiu cu firma de leasing nu pot ridica talonul de la politie(se poate ridica doar cu un reprezentant).
- stie cineva care sunt consecintele daca circul cu masina fara talon? - MA POATE AJUTA CINEVA CU .... un sfat .... sa-mi iau talonul fara reprezentant? la a 2 a intrebare astept un PM. ofer cash pentru cei care ma sfatuiesc bine ;) |
Fapta se numeste infractiune si se pedepseste conform Codului de Procedura Penala...(dosar penal, amenda penala). Este ca si cum ai conduce o masina neinmatriculata....sau ai conduce fara permis.
|
da-l pierdut
|
Mda PIA...da-l pierdut...si el apare in baza de date a Politiei suspendat...:) ...intri intr-un *** mai mare....
|
pai mie mi-a spus o tanti de la politie ca daca ma opreste cineva sa prezint dovada expirata dar avizata RAR si nu voi avea probleme. oare a spus asa ca sa scape mai repede de mine?
|
Quote:
Intr-o situatie asemanatoare sunt si eu, dar cu un pas inapoi, sa zicem: mi-a expirat talonul (masina fiind la jumatatea leasingului), iar finantatorul mi-a trimis un set de numere rosii, niste hartii si un biletel pe care scria sa ma duc cu alea la Serviciul Public de Impozite si Taxe.... ca sa ce? Aia de acolo mi-au zis ca nu trebuia sa-mi expire talonul dupa doar 2 ani, si ca e obligatia finantatorului sa rezolve problema....acum, daca sunt oprit, eu ce fac? Sau mai exact CE TREBUIE SA LE CER celor de la SPITVBL? Sau unde trebuie mers? :rolleyes2 |
Deci...eu nu am zis unde e prevazuta ci conform carei legi se pedepseste.. :P ....tot una oricum...rezultatul este acelasi. :)
|
Quote:
|
unde gasesc niste aripi noi de dacie ptr modelul cu 4 faruri?la casa de cultura stiu ca sunt de SRL si tabla e cam subtire dar poate ma sfatuiti ptr alte locuri.de dezmembrari nici nu vreau sa aud,numai chit si rugina .ms anticipat
|
baieti,am nevoie de un plafon,,tapiterie'' de vectra a,cu decupare ptr trapa help!!!!!!!!???????
|
stiti pe careva in cta care face chedere?
|
Quote:
|
rent car service si gasestii ce vrei tu
|
pai unde au sediul ?
|
Quote:
adica Reprezentanta Dacia undei showroomu dacia serviceu dacia,acolo au sediu |
Stie cineva cam cat m-ar ajunge un bord de renault clio symbol1.4 cu 240km/h pe ceas ??sau de unde il pot lua dar la mana a 2 ????
|
dar pe ce mashina vrei sal pui?
:)) scuzama da ma bufneshte rasu,fati franele la mashina mai fa ceva la motor shi lasa dracu bordurile... |
Chiar nu stie nimeni ?????
|
daca il pui pe dacie ....s-a terminat tot ,va iesii mama corciturii .fiecare cu parerea lui acum ,e greu de gasit ,cauti si u un centru unde se aduna masinile cu dauna totala din urma accidentelor dar fiind de interior nu stiu cum vei sta in masina stiind ca poate pe bordul ala a sfarsit o persoana cu ceva timp in urma.spor la cautat;)
|
Nashule ce sa shtie lumea da detalii ce mashina ai ce motor? cum faci cu senzori? de la kilometraj de la turatie shi etc? mashina ta are computer de bord? ce faci cu semnele de airbag de abs ramai cu ele la mishto?
|
salut baieti,
care stiti unde imi pot lati niste jenti de tabla? este prin cta vre-un mecanic meserias care sa fi facut dastea? thnks in advance. |
Quote:
|
salut,am si eu o problema,am avut masina in service,aceasta fiind un megane 2,si ieri knd veneam acasa,am observa ca proiectoarele mele bat sus,nicidecum asupra drumului.stiti vreun service la care as putea sa ma duc sa imi remedieze si mie aceasta problema? ms anticipat
|
Quote:
nush exact ce forma au proiectoarele la megane da e probabil sa fie puse invers adica tre scoase si rotite sa bata in jos... Oricum cel mai bine in service RENAULT |
Quote:
|
salutare.
vreau sa va intreb si eu de o masina din constanta.este vorba de un opel calibra turbo ct xx baz am vazut ca a aparut de vanzare pe autovit de vanzare bineinteles numarul viind acoperit si as vrea sa stiu in ce stare se afla masina ? cum s-a mers cu ea?daca a participat la curse?..ect.cel care o are acum este un bijnitar si mi-a spus ca masina a conduso numai o femeie putini km etc. nu pot sa am incredere in el as vrea sa stiu mai multe de la cei care o stiu.ms mult scuze daca este oftopic da nu am stiut unde sa postez in alta parte. |
Quote:
|
pai s-a vandut in bucuresti si un prieten a luato .acum masina se afla in slobozia.da ma interesa sa aflu mai multe de masina daca o fost obosita accidentata etc.
|
Quote:
daca vrei sa te murdaresti putin apleaca-te putin...baga mana sub bara si vei da de corpul proietorului, undeva in laterala proiectorului este o rotita care regleaza unde sa bata becul se rasuceste stanga - dreapta Quote:
|
Quote:
|
sper sa te descurci daca nu iti explic eu mai pe larg, am avut aceleasi probleme si eu la masina
sa le reglezi pe inserat sau sa pui un carton ceva sa-ti dai seama cand urca sau coboara |
Calibra nu a participat la curse din cate stiu eu si nici nu a fot forjata. Intradevar a conduso sora lui YZF. Eu unu nu am vazut sa o forjeze prin oras.
|
Pilif vezi ca ti-am lasat un mesaj cu informatii despre masina si nr de tel pt alte detalii , sa o conduci sanatos!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning