Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

Psycho 14-04-07 16:12

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 850496)
salutare. va cer si eu ajutorul. unde pot in constanta sa`mi montez instalatie de xenon? un atelier unde monteaza sau daca stiti pe cineva? as avea nevoie maine..adica astazi..ca trebuie sa plec duminica cu masina...mersi

de la casa de cultura faci dreapta .. si acolo la rusi .. sunt 2 service-uri unu langa altu ... acolo

sonykel 16-04-07 12:07

unde pot face shi eu geometria rotilor (unghiul de fuga) shi cam cat mai costa? mar interesa urgent...

GABBY_ 16-04-07 13:15

sunt multe locuri in oras,pe i gh duca,pe atelierelor,peste tot e 500 mii

ERY 16-04-07 15:21

Sau pe Bratianu...dupa seamaforul cu Dezrobirii pe partea dreapta ...cu laser.

sonykel 16-04-07 19:02

pe atelierelo shtiam intrun singur loc shi shtiam ca sa inchis acolo... anu trecut am dat peste un milion cu tot cu echilibrare...

vdub 17-04-07 09:16

e un service dasta pe atelierelor, pe partea cu aska.
pe mine m-a costat 500 de mii pt golf.
am impresia ca la dacie e mai ieftin.

brgds
edi

quick_5hifter 17-04-07 16:40

Eu mi-am reglat anul trecut cu 400 mii, la Tico, pe Poporului la vulcanizare.
Echilibrarea n-are nicio legatura, aia costa in functie de cantitatea de plumb necesara (si un pret fix pt. manopera) deci poate varia intre 2-300 mii si 7-800 mii pentru masini mici.

p3rv3r5ul 18-04-07 10:00

salut am si eu o problema. deci: in urma cu mai mult de 2 luni mi-a fost ridicat talonu` pentru o avarie minora care ulterior s-a remediat, am fost la RAR, am primit stampila dar fiind in litigiu cu firma de leasing nu pot ridica talonul de la politie(se poate ridica doar cu un reprezentant).
- stie cineva care sunt consecintele daca circul cu masina fara talon?
- MA POATE AJUTA CINEVA CU .... un sfat .... sa-mi iau talonul fara reprezentant?
la a 2 a intrebare astept un PM. ofer cash pentru cei care ma sfatuiesc bine ;)

ERY 18-04-07 10:40

Fapta se numeste infractiune si se pedepseste conform Codului de Procedura Penala...(dosar penal, amenda penala). Este ca si cum ai conduce o masina neinmatriculata....sau ai conduce fara permis.

ct77pia 18-04-07 13:47

da-l pierdut

ERY 18-04-07 16:31

Mda PIA...da-l pierdut...si el apare in baza de date a Politiei suspendat...:) ...intri intr-un *** mai mare....

p3rv3r5ul 18-04-07 20:31

pai mie mi-a spus o tanti de la politie ca daca ma opreste cineva sa prezint dovada expirata dar avizata RAR si nu voi avea probleme. oare a spus asa ca sa scape mai repede de mine?

quick_5hifter 19-04-07 12:42

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 857852)
Fapta se numeste infractiune si se pedepseste conform Codului de Procedura Penala...(dosar penal, amenda penala).

Nu, fapta e prevazuta de Legea circulatiei (OUG 95/2002 parca) si este separat prevazuta fata de cealalta infractiune, conducere fara permis...dar oricum, pedeapsa e cam aceeasi, de la 1 la 5 ani sau amenda penala. Din ce am vazut pana acum, nimeni nu a facut vreo zi de inchisoare doar pentru asta, toata lumea a luat amenda penala sau suspendare, insa e posibil sa apara un precedent, ceea ce nu-ti doresc...

Intr-o situatie asemanatoare sunt si eu, dar cu un pas inapoi, sa zicem: mi-a expirat talonul (masina fiind la jumatatea leasingului), iar finantatorul mi-a trimis un set de numere rosii, niste hartii si un biletel pe care scria sa ma duc cu alea la Serviciul Public de Impozite si Taxe.... ca sa ce? Aia de acolo mi-au zis ca nu trebuia sa-mi expire talonul dupa doar 2 ani, si ca e obligatia finantatorului sa rezolve problema....acum, daca sunt oprit, eu ce fac? Sau mai exact CE TREBUIE SA LE CER celor de la SPITVBL? Sau unde trebuie mers? :rolleyes2

ERY 19-04-07 15:07

Deci...eu nu am zis unde e prevazuta ci conform carei legi se pedepseste.. :P ....tot una oricum...rezultatul este acelasi. :)

p3rv3r5ul 19-04-07 22:36

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 860002)
Nu, fapta e prevazuta de Legea circulatiei (OUG 95/2002 parca) si este separat prevazuta fata de cealalta infractiune, conducere fara permis...dar oricum, pedeapsa e cam aceeasi, de la 1 la 5 ani sau amenda penala.

nu e vorba de permis dar am inteles ce vrei sa zici.multumesc mult pentru informare si de maine nu mai circul cu masina(am circulat peste 2 luni cu dovada expirata :D)

GABBY_ 05-05-07 17:28

unde gasesc niste aripi noi de dacie ptr modelul cu 4 faruri?la casa de cultura stiu ca sunt de SRL si tabla e cam subtire dar poate ma sfatuiti ptr alte locuri.de dezmembrari nici nu vreau sa aud,numai chit si rugina .ms anticipat

georgeopel 05-05-07 17:33

baieti,am nevoie de un plafon,,tapiterie'' de vectra a,cu decupare ptr trapa help!!!!!!!!???????

kirin 05-05-07 22:51

stiti pe careva in cta care face chedere?

CT-07-APV 06-05-07 03:13

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 886131)
unde gasesc niste aripi noi de dacie ptr modelul cu 4 faruri?la casa de cultura stiu ca sunt de SRL si tabla e cam subtire dar poate ma sfatuiti ptr alte locuri.de dezmembrari nici nu vreau sa aud,numai chit si rugina .ms anticipat

Ai incercat la magazinul Dacia de langa Casa de Cultura sau pe Poporului? Am eu una buna daca te interesa dar vad ca nu vrei SH (masina o duc la fier vechi si mai dau ce se poate din ea)

x-28-TRA 10-05-07 14:28

rent car service si gasestii ce vrei tu

GABBY_ 10-05-07 21:42

pai unde au sediul ?

sonykel 12-05-07 16:33

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 895097)
pai unde au sediul ?

la ieshire din ct cand te duci spre Basarabi pe dreapta...
adica Reprezentanta Dacia undei showroomu dacia serviceu dacia,acolo au sediu

Daniel_DRV 13-05-07 17:50

Stie cineva cam cat m-ar ajunge un bord de renault clio symbol1.4 cu 240km/h pe ceas ??sau de unde il pot lua dar la mana a 2 ????

sonykel 13-05-07 23:34

dar pe ce mashina vrei sal pui?
:)) scuzama da ma bufneshte rasu,fati franele la mashina mai fa ceva la motor shi lasa dracu bordurile...

Daniel_DRV 28-05-07 21:18

Chiar nu stie nimeni ?????

GABBY_ 28-05-07 22:17

daca il pui pe dacie ....s-a terminat tot ,va iesii mama corciturii .fiecare cu parerea lui acum ,e greu de gasit ,cauti si u un centru unde se aduna masinile cu dauna totala din urma accidentelor dar fiind de interior nu stiu cum vei sta in masina stiind ca poate pe bordul ala a sfarsit o persoana cu ceva timp in urma.spor la cautat;)

sonykel 28-05-07 22:27

Nashule ce sa shtie lumea da detalii ce mashina ai ce motor? cum faci cu senzori? de la kilometraj de la turatie shi etc? mashina ta are computer de bord? ce faci cu semnele de airbag de abs ramai cu ele la mishto?

vdub 29-05-07 04:47

salut baieti,
care stiti unde imi pot lati niste jenti de tabla?
este prin cta vre-un mecanic meserias care sa fi facut dastea?

thnks in advance.

sonykel 29-05-07 08:01

Quote:

Originally Posted by rac3mast3r (Post 923180)
salut baieti,
care stiti unde imi pot lati niste jenti de tabla?
este prin cta vre-un mecanic meserias care sa fi facut dastea?

thnks in advance.

cred ca pe atelierelor...

SMocKey21 29-05-07 10:39

salut,am si eu o problema,am avut masina in service,aceasta fiind un megane 2,si ieri knd veneam acasa,am observa ca proiectoarele mele bat sus,nicidecum asupra drumului.stiti vreun service la care as putea sa ma duc sa imi remedieze si mie aceasta problema? ms anticipat

sonykel 29-05-07 10:42

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 923366)
salut,am si eu o problema,am avut masina in service,aceasta fiind un megane 2,si ieri knd veneam acasa,am observa ca proiectoarele mele bat sus,nicidecum asupra drumului.stiti vreun service la care as putea sa ma duc sa imi remedieze si mie aceasta problema? ms anticipat

frate la maimutele alea unde ai reparat masina si punei sa tile regleze... sau dute la Reprezentanta Reno-Dacia la ieshire din ct cand te duci spre basarabi...
nush exact ce forma au proiectoarele la megane da e probabil sa fie puse invers adica tre scoase si rotite sa bata in jos...
Oricum cel mai bine in service RENAULT

SMocKey21 29-05-07 11:36

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 923370)
frate la maimutele alea unde ai reparat masina si punei sa tile regleze... sau dute la Reprezentanta Reno-Dacia la ieshire din ct cand te duci spre basarabi...
nush exact ce forma au proiectoarele la megane da e probabil sa fie puse invers adica tre scoase si rotite sa bata in jos...
Oricum cel mai bine in service RENAULT

ms frumos,cred ca tot unde am reparat-o o sa ma duc,ca la renault eu numai pun piciorul,m-am scarbit de acel service.ms

Pilif 29-05-07 12:05

salutare.
vreau sa va intreb si eu de o masina din constanta.este vorba de un opel calibra turbo ct xx baz am vazut ca a aparut de vanzare pe autovit de vanzare bineinteles numarul viind acoperit si as vrea sa stiu in ce stare se afla masina ? cum s-a mers cu ea?daca a participat la curse?..ect.cel care o are acum este un bijnitar si mi-a spus ca masina a conduso numai o femeie putini km etc. nu pot sa am incredere in el as vrea sa stiu mai multe de la cei care o stiu.ms mult scuze daca este oftopic da nu am stiut unde sa postez in alta parte.

SMocKey21 29-05-07 12:26

Quote:

Originally Posted by Pilif (Post 923511)
salutare.
vreau sa va intreb si eu de o masina din constanta.este vorba de un opel calibra turbo ct xx baz am vazut ca a aparut de vanzare pe autovit de vanzare bineinteles numarul viind acoperit si as vrea sa stiu in ce stare se afla masina ? cum s-a mers cu ea?daca a participat la curse?..ect.cel care o are acum este un bijnitar si mi-a spus ca masina a conduso numai o femeie putini km etc. nu pot sa am incredere in el as vrea sa stiu mai multe de la cei care o stiu.ms mult scuze daca este oftopic da nu am stiut unde sa postez in alta parte.

masina se afla si aici la sectia bazar,mi se pare ca a fost vanduta dar nu sunt sigur ;)

Pilif 29-05-07 14:02

pai s-a vandut in bucuresti si un prieten a luato .acum masina se afla in slobozia.da ma interesa sa aflu mai multe de masina daca o fost obosita accidentata etc.

CT-84-DiN 29-05-07 17:05

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 923462)
ms frumos,cred ca tot unde am reparat-o o sa ma duc,ca la renault eu numai pun piciorul,m-am scarbit de acel service.ms

banuiesc ca sunt proiectoare valeo (cum are si slz, logan si clio)
daca vrei sa te murdaresti putin apleaca-te putin...baga mana sub bara si vei da de corpul proietorului, undeva in laterala proiectorului este o rotita care regleaza unde sa bata becul
se rasuceste stanga - dreapta

Quote:

Originally Posted by Pilif
pai s-a vandut in bucuresti si un prieten a luato .acum masina se afla in slobozia.da ma interesa sa aflu mai multe de masina daca o fost obosita accidentata etc.

dupa cum am inteles este sora lu CT-06-YZF***X-Team, ia legatura cu el

SMocKey21 29-05-07 17:09

Quote:

Originally Posted by CT-84-DiN (Post 924062)
banuiesc ca sunt proiectoare valeo (cum are si slz, logan si clio)
daca vrei sa te murdaresti putin apleaca-te putin...baga mana sub bara si vei da de corpul proietorului, undeva in laterala proiectorului este o rotita care regleaza unde sa bata becul
se rasuceste stanga - dreapta

Pilif: dupa cum am inteles este sora lu CT-06-YZF***X-Team, ia legatura cu el

ms mult din,o sa ma bag chiar astazi sub ea

CT-84-DiN 29-05-07 17:11

sper sa te descurci daca nu iti explic eu mai pe larg, am avut aceleasi probleme si eu la masina
sa le reglezi pe inserat sau sa pui un carton ceva sa-ti dai seama cand urca sau coboara

CT-07-APV 29-05-07 19:42

Calibra nu a participat la curse din cate stiu eu si nici nu a fot forjata. Intradevar a conduso sora lui YZF. Eu unu nu am vazut sa o forjeze prin oras.

YZF-PWR 30-05-07 18:18

Pilif vezi ca ti-am lasat un mesaj cu informatii despre masina si nr de tel pt alte detalii , sa o conduci sanatos!

All times are GMT +2. The time now is 15:50.

- Copyright 2026 4Tuning