![]() |
Re: Īntālnirea F-urilor !
Foarte frumos :D Chiar ma bucur ca cei care au spus ca vin s-au tinut de cuvant si chiar au venit si cativa mai noi 8)
Sper ca pe 29 MAI sa fim si mai multi :D |
Quote:
|
f frumos...chiar imi pare rau ca nu am putut sa mai ajung..mai sigur s-ar putea sa vin pe 29 mai..din lipsa de finante..sigur o sa stau mai mult prin Bucuresti si nu mai plec nicaieri..s-ar putea sa mai aduc un posesor de astra f la intalnire..dar nu promit nimica..mai vorbim..
|
Salut, se apropie 29 mai, care? cine? cu ce vine ?:)
|
Quote:
Quote:
O sa vin si eu, voi fi prezent :D Si, binenteles, asteptam si pe restul, da? Piata Constitutiei, orele 19:00 |
Quote:
|
Quote:
ps : prezent |
Quote:
|
Lista prezenti:
1. kosmin55 2. sias 3. B 88 URS 4. nutzu4pub 5. vipermihai 6. morandi2more 7. ? |
Salut:D nu promit nimic poate ajung si eu:)
|
Lista prezenti:
1. kosmin55 2. sias 3. B 88 URS 4. nutzu4pub 5. vipermihai 6. morandi2more 7. simy_90_xgf (poate) 8. ? |
NEATZA' ce ziceti ne vedem maine seara ? sau o lasam pe vineri seara sapt viitoare ?
|
Miercuri seara mai este o intalnire dedicata Opel si am putea face atunci una mare ce ziceti?
|
Quote:
Haideti sa facem lista cu prezentii, sa semnam "condica", astept de la fiecare sa scrie cine vine si cine nu, fara rusine ! Quote:
VOI CE PROPUNETI ? - Astept pareri - |
Pai cand este intalnirea aceea miercuri ?
Eu azi sunt la munca pana la 20:30 daca vine cineva in constitutiei sau o lasam pe miercuri anuntati si voi |
Quote:
O LASAM PE MIERCURI dragi participanti ? SAU AZI?8) |
Quote:
|
eu o sa trec in seara asta pe la 8..8 si ceva...daca prind pe cineva ca vine ma opresc..daca nu..sper sa ne auzim miercuri
|
Ramane pe miercuri ..sper ca se tine tot pe seara ca si miercuri sunt la munca pana la 20:30 :)) daca va gasesc bine dar sa anuntati unde va duceti
|
Spune-ne VAK cand sa fim Miercuri in Constitutiei, la ce ora :-)
|
Vak probabil ca sforaie, va tin eu la curent cu locatia si ora, incepand cu orele 19:00, in A se pregateste nu stiu ce concert, si intalnirea se va tine in punctul B, in spate la Hotel Royal (in spate la Tribunal), asta este la ei pe topic, am pus si eu aici, ca sa vedem cu totii !
http://shareimage.ro/images/oheo74wt0uupk8juvnw.png |
:lol: a fost cineva ?:rolleyes2
|
3 Attachment(s)
Quote:
In rest, vad ca nu a spus nimeni nimic daca vine/ nu... |
Duminica - 31 Iulie 2011 - Incepand cu orele 18:30 / 19:00 ne intalnim in Piata Constitutiei 8) Lista cine vine: (nu mai dormiti, hai ca am cam absentat destui, e timpul pentru revansa) :lol: 1. B 88 URS 2. ? 3. ? ..... |
eu ma sustrag si de data asta :) plec in vacanta sper sa ajung la sfarsitul lunii viitoare, multa bafta
|
prezent :D
|
Incerc sa ajung.
Poate ne vedem si diseara dupa 19:00 tot in Constitutiei |
Quote:
|
Duminica - 31 Iulie 2011 - Incepand cu orele 18:30 / 19:00 ne intalnim in Piata Constitutiei 8) Lista cine vine: (nu mai dormiti, hai ca am cam absentat destui, e timpul pentru revansa) :lol: 1. B 88 URS 2. vipermihai 3. morandi2more 4. kosmin55 5. ? 6. ? ..... PS: no problem sias Restul ? |
Quote:
vine si kosmin55?? cu care din ele ? m-a facut curios |
Quote:
|
Quote:
|
Duminica - 31 Iulie 2011 - Incepand cu orele 18:30 / 19:00 ne intalnim in Piata Constitutiei 8) Lista cine vine: (nu mai dormiti, hai ca am cam absentat destui, e timpul pentru revansa) :lol: 1. B 88 URS 2. vipermihai 3. morandi2more 4. ? 5. ? 6. ? ..... PS: no problem sias Restul ? |
prezent!
|
iar ne vedem 3,4?:rolleyes2
|
Quote:
|
1. B 88 URS
2.viper 3.morandi2more 4.eu ps. sper sa avem loc toti in constitutiei ca suntem multi rau |
Imi pare rau sa va anunt, dar eu nu mai pot ajunge, nu stiu sigur 100% ca nu ajung, o sa fac tot posibilul sa ajung si eu 10min macar, a aparut ceva, sper sa termin in timp util :lol:
|
Quote:
|
Imi pare rau dar n-am mai apucat sa ajung.
Duminica zi de odihna. Unii sunt plecati, altii bauti .... Hai sa ne vedem miercuri acelasi loc aceeasi ora. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning