![]() |
Re: Renault clio mk1`
Quote:
Bai... nu stiu ce sa zic de stopu ala... arata bine asa, doar ca nu-mi dau seama cum arata mai bine, ca e fain si asa si inainte :D |
Quote:
|
A gresit si el...dar uite asa invata omul :-?? , si poate data viitoare depune putina munca sa citeasca totul..Andrey mai chinuiete putin si vopseste plasticul ala negru :D, ar arata mai bine :twisted:.
OFF: Ma ajuta si pe mine cineva sa vand 2 distantiere/flanse 4x100 :( ?Vreau sa iau ceva pentru DEV :"> |
Quote:
In legatura cu flansele..baga un anunt :D |
Foarte bine \:D/ asteptam sa-l faci negru.Anunt am bagat pe cateva sectiuni dar degeaba.. :(
Vand 2 flanse/distantiere 4x100 , 20 mm , prezoane , import germania , 250 ron.. |
Quote:
@Alex : O sa dau si eu un mass ceva poate te ajuta cineva sa scapi de flansele alea |
Quote:
Asa e...nu se iau de tine pentru asa o maruntaie :-j.Cred ca e insesizabila |
Hai sa il ajutam pe Alex (nxdev) dau si eu un mass..:-P
|
1 Attachment(s)
O poza cu "xenoanele"..scz pt calitatea pozelor..ele se vad mai bne decat se vad in poza :D
|
Se vede bine bine, fa si o poza pe o strada mai intunecata sa vedem cum "bate" 8).Acum..sa nu ii orbesti pe participantii la trafic :))
|
Bat frumos farurile...fa si niste poze din fata :). Vezi sa nu ma deranjezi in trafic ca ma iau cu zuz dupa tine si cand te prind....ne oprim la o bere :))
|
Quote:
Quote:
|
ai mai fakut ceva la masina?:)
|
Quote:
Daaa asta vroiam sa zic suc,suc,suc :D. Cum sa imi dea restrictie la zuz :twisted: Hai andrey nimic nou? Sau urmeaza ceva...si ne ti in suspans :D |
@Alex30 - nu o sa te deranjeze farurile:lol:
@zoca - nu am mai facut nimic la masina am fost plecat de asta nu am mai postat de ceva timp..doar am vopsit stopul de pe luneta in negru,si cam atat cred..:rolleyes2 Nu am poze cu masina..poate o sa fac mai tarziu :D |
3 Attachment(s)
3 poze de la tara :-P
|
6 Attachment(s)
Si niste poze de azi :-P
|
iti treba suspensiii:Dsi umbla unpik si la toba
parerea mai:D bafta in continuoare:D:shock: |
Quote:
Si dc sa umblu la toba? |
Quote:
Toba Sport:D:> |
Quote:
|
Cand faci rost de bani... pune-i o caseta de directie cu servo! O sa te ajute mult, se cunoaste... Nu are nici o legatura cu "tiuningu", dar e pt tine... Turometru merge si fara, dar servo chiar trebuie... si cu timpu poate pui si geamuri electrice pe fata. Le facem noi nu-i panica, nu trebuie sa mergi la service ca stim si noi sa punem o macara si doua butoane :D
Spor cu masina in continuare! |
Quote:
|
dah am vazut cum vine toba:(si asa arata urat unpik.......
o sa faci uh masina sa arata beton:D:D bafta la tuning:D |
Quote:
|
Toba nu-i problema cum o ai tu acuma...o scoti si pe aia in lateral :)). Strange banuti sa o trantesti si dupaia mai vezi tu ;)
|
Quote:
|
chiar arata rau cu toba pe lateral:|
dar eu cred ca se poate face cumva:D:) Off topic:Alex masina ta plange dupa folie:) bafta in continuoare;) |
La AYG am vazut k e dreapta toba..probabil taiata si indreptata...:rolleyes2
|
@bib_andrey - sa stapanesti masina multi km si fara probleme, arata foarte bine.
Pe luneta folia e pusa din 5 bucati? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze de plictiseala...:lol: a trecut si masina mea pragul de 115.000 km..si o sa treaca si de 116.000 week`endu`l asta :D
|
Multi km fara incidente andrey si sa te vedem cu inca un 1 in fata :-)
|
Quote:
|
Mersi. Pe mine ma vezi cu 2...2 fete in fata :twisted::)))
|
Quote:
Inseamna ca o sa stati cam inghesuiti :lol: |
Nu,nu...ca e loc pe bord...pe scaunul din dreapta :)). Atunci ramanem la 1 care sa stea in dreapta :D
|
Asa mai merge:lol:
|
merge si una pe capota 8)
|
Sau una pe "frana de mana" :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:45. |
- Copyright 2026 4Tuning