![]() |
Re: VW Golf MKII - Car Audio
3 Attachment(s)
intre timp am terminat si cu partea de la motor
am facut sa mearga motorul cum trebuie am facut un rezervor de aluminiu de 25 litri sa nu mai stau cu bidonul |
uite ca de data asta nu ma pot abtine ...!!!
foarte bine gandit rezervorul pus acolo ....nu stiu in ce alta parte ai putea sa pui rezervorul , insa ...aici vine partea cu abtinutul .... imi place mult de tot busonul rezervorului ;) |
era si pacat sa sudezi pentru altii, si tu sa nu ai parte de o sudura frumusica.
asteptam un video, |
cristi, te intreb pe tine ca vad ca ai motorul exact ca la mine.
eu am alternatorul stock... vreau sa trag traseu alternator baterie... trag direct? ca am vazut ca de la alternator mai intra undeva si apoi in baterie... |
Quote:
dar pe langa ele poti sa mai tragi unul de minim 35 mm direct pe baterie si inca o masa de pe alternator pe caroserie |
1 Attachment(s)
Si sudorul in actiune :twisted::twisted::twisted:
|
nui cam veche poza asta din 2005 ?
|
Na ce vrei sa fac, daca ti-a luat 7 ani sa sudezi un rezervor... :))))
|
2 Attachment(s)
am terminat de montat si barile masina e intreaga ...mai trebuie parbrizul
|
Ce priveliste, inspaimantatoare:)
|
Quote:
Fara alte comentari cred ca asistam la constructia uneia dintre cele mai puternice masini din tara..poate ma hazardez dar este parerea mea !! FELICITARI NEPOATE !!! Imi place ce vad !!!:shock::lol::shock: |
6 Attachment(s)
azi am mai motat niste cabluri de 70mm
si asa am terminat definitiv cu alimentarile si cu tot sistemul de alimentare am tras traseu si pt al 2-lea ampificator si pt amplificatorul de medii + inca 2 baterii mai mari de 155A |
Quote:
|
Quote:
A zis una din cele mai puternice... |
Quote:
|
pt moment as putea spune ca e cea mai puternica
|
Cel mai interesant ar fi sa va "bateti" in competitii...pana la urma nu de asta munciti atata? nu de asta investiti mult si multe?
Mult succes! |
Quote:
|
nu se bate cearta nimeni ....doar discutam
in prima faza totul depinde de cine termina primul masina ... |
Quote:
nu am de ce sa ma cert cu Ugod ... suntem concurenti ...atat tot , ba din contra chiar discutam destul de mult pe mess;) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
si alte chesti mai delicate
voltmetru in bord si un panou de control temperatura + coolerele de pe statii se poate monitoriza temperatura in 4 puncte adica pe fiecare amplificator in parte se poate seta turatia fiecarui ventilator in parte |
2 Attachment(s)
si roti noi pe masina
am mai lasat masina mai jos cu 5cm |
4 Attachment(s)
gata si cu rotile ..iam dat tranteala
|
Vaii,ce nesimtite sunt jantele dupa spate :shock:,megusta8),bafta pe mai departe.
|
ugod ....vopsesti masina ???
|
nu....
mai bine o infoliez in 3 ore e gata si ma costa 300 lei dar deocamdata dau jos veche reclama vine alta noua |
eeram curios cum iti iese tie lacul ....app eu am bagat 7.5 kg de lac pe masina :)
|
https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...vr6-turbo.html
pai uite aici e masina vopsita in 2006 cu 1,5 l de vopsea si 1 l de lac si ca sa stii ce urmaresti este claritatea imagini reflectata in luciul masini adica se vede destul de clar in luciul masini ce est epe langa masina la tine nu se vede nimik sau ce se vede este distorsionat asa faci o comparatie rapida masina are si azi acelasi luciu vopseaua adevarat ,era originala de VW cu 7.5 vopseam un tir nu conteaza cat a intrat important este cum se sufla ...poate pe masina sunt doar 3 kile restu sa pierdut in aer din cauza gazari ...totul depinde de mana meseriasului . majoritatea vopsitorilor sa scape de o grija sa nu le curga lacul mai mult in gaseaza si atunci da mai multe maine ... |
eu am cerut sa se dea mai multe maini ....daca trebuie cineva acuzat eu sunt ala...am cerut protectie maxima la stikere..... de asta s-a mancat atat de mult lac... oricum este destul de ok masina ....poate vei avea ocazia sa o vezi si sa o simti anul asta ;)
|
si primul test de acum cateva zile
https://www.youtube.com/user/ugodvamesu?feature=mhee |
baga rodaj calumea sa ne bubui la severin!
|
2 Attachment(s)
am traforat si bordul pt medi de 20 cm
masina a ajuns sa fie si ea intreaga cu usi si parbriz dupa multi ani de stat pe tusa |
Quote:
|
Quote:
|
Daca nu ma insel, sunt mediile de 8" pe Neo ...
|
Este norocosul care are in posesie ultimile medii GZ competition 8 NEO.
Datorita costului mare al magnetilor Neo, acest model de difuzor nu se mai produce, el fiind inlocuit de un model similar dar pe Ferita. |
Quote:
momentan sunt in teste ...si rezultatul este cu mult peste asteptarile mele ... sper intre timp sa pot pune pe masina si restul de amplificatoare ...sa am puterea necesara pt a misca toate cele 4 motoare macar la 80 % din ce pot ele momentan sunt la 30 % |
am inteles ca nu vei merge la severin... asta nu inseamna ca nu pot sa-ti urez succes :D
|
:cry::cry::cry: pacat ca nu ajungi la severin... inseamna ca vedem masina la bucuresti?
pe pajero vi cu 555 limited? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning