![]() |
Re: Corsa mea
Superba Corsa ta :) am urmarit tot topicu si am ramas masca.. si nu iti fa griji cu accidentele ;) eu am astra din august si mi-a fost lovita de 3 ori fara ca macar sa fiu pe aproape ...eh asta e acum e buna si merge :)
Apropo asteptam niste poze mai noi cu ce ai mai facut pe la masina :rolleyes2 Keep up the good work :D |
1 Attachment(s)
Out with the old... cat despre poze cu mashina o sa pun mai diseara doar cum arata cu arcurile noi... fiindca am preferat sa stau sa lucrez impreuna cu tzapu la mashina decat sa o duc in service ;)
|
Sa nu uit ii multumesc tzapului k shi-a facut timp sa ne ocupam de mashina...
|
salut man......cat te-au dus jantele? sunt in 4 prezoane?
|
Quote:
|
frumoasa masinutza...arata bine,astept poze cu noile arcuri?ce marca sunt?
o intrebare am si eu: se tine bine masina pe asfalt,in curbe,ai testat-o? intreb ca ma gandesc sa imi iau si eu una 18 125cp. bafta cu masina si sa ai parte de ea fara evenimente |
Quote:
1.8-u e bun k motor trage bine. Eu ma gandesc sincer sa o vand pe a mea...shi acu stau sa o gandesc bine problema pana la 4 tuning day cand, dak ma decid sa o vand probabil k voi avea anuntz de vanzare pe ea... Cat despre poze cu arcurile shi firma scrie un pic mai sus;) |
Corsa mea
salutare am si eu o dilema .... nu le prea am cu masinile .... si as avea cateva intrebari .... sa ma lamuresc si eu , daca ma putetzi ajuta. am o corsa c din 2003 motor 1000 43kw de 1 luna adusa din belgia.cel care a aduso mi a spus ca are consum de 4.5 - 5 oras .... de curand am bagat 10 litri de benzina si am mers aproximativ 145 de km cu ei ...parerea mea e ca a consumat cam mult . oare am tras eu prea tare de ea ? sau e posibil sa consume 6 , 6.5 ? cam cat ar trebui sa consume o corsa ca a mea ? si inca ceva .... as vrea sa mi spunetzi daca am luat-o bine .... deci e din 2003 euro4 4 usi ,albastru metalizat cu nichel in fata,cd-player , boxe originale din fabrica ,2 chei ,geamuri electrice fata, inchidere centralizata (de la cheie),4 airbaguri ,comenzi volan,34500km reali (am fost la verificat cu ea) 6200 euro + aproximativ 70 euro taxele de inscriere pe numele meu , numar bla bla . deci 6270 e.
|
Quote:
Cam mic motorul un pic cam scump pentru o Corsa adusa de afara...gaseai ceva mai bun, cat despre consum asteapta-te sa pape mult, fiindca e motor mic pus pe o caroserie destul de grea... 6,5 e ok, eu am 1,3Cdti shi imi consuma 8 shi ceva iarna shi 7 shi ceva vara in Bucureshti... asha k eu zik sa zici mersi la consumul ala ;) |
pai lumea dc zice ca : " cu cat e motoru mai mic si consumu e mai mic ," ? si multa lume spune ca un corsa de 1000 ar trebui sa pape 4.5 5 in oras ?ar trebui sa scrie in cartea masini cat consuma ? ce altceva imi puteam lua pana in 6500 ? peugeot 206 e frumos dar .... piesele scumpe , ma gandeam la un fiat punto.....initial dar am ramas la corsa ... am zis ca e masina nemtzeasca ca e buna si ca, consuma putzin .... care e faza acuma ... nu se poate regla sa consume cat mai putzin ?
|
vyper2thex
ai pus flanse pe spate ? |
Quote:
|
Quote:
|
si ce ar trebui sa schimb,sa modific la ea pt a fi consumu cat mai mic? :-toba si alte chesti din astea ....pt ai da mai multa putere (cai) ?? sau mai bine zis ce imi recomandatzi sa fac ,sau sa ii fac pt a scoate consumu cat mai putzin ? ms
|
Quote:
|
si aproximativ cat mar costa o turbina mica si buna + chipul tuning de consum,si modificarea hartii calculatorului ? ? ? cam catzi cai si ce consum as avea in urma acestor modificari ? rezolv ceva sau nu ? niste paravanturi cat ma-r costa ?
|
Quote:
|
hai ma ca nu are rost sa chipezi ca sa ai consum mai mic...doamne unde s-a ajuns...andi vreua sa te aud cum consumi tu 20 la suta...dar sa fugi tata de parca te-ar prinde nevasta-ta cu amanta :)
|
Quote:
|
stiu ma uratule stiu...de aia sunt total dezamagit
|
Shi aia chiar k o sa am rupa la consum :D asta e dak vrei ceva frumos ori papa mult ori e scumpa k intretinere ori e prea scumpa k sa shi-o permita toti :D asta e cam toate trei la un lok, aia cu banii hmmm pot spune k e rezonabil ;)
|
Quote:
|
salutare ,,,, nu stiti cum sa fac sa nu mi mai bata plasticul ala de langa boxe , si sertaru ala sau cum drek sa i zic ;)) . cnd dau muzica mai tare imi cam bat si alea si nu e placut cum sa fac , ce sa fac sa nu mai bata , sa ma duc undeva cu ea /. ?
|
Quote:
|
salutare.... imi spune si mie cineva cnd mi se aprinde beculetzu de la benzina catzi litri mai am ,sau catzi kilometri mai pot parcurge cu Corselutza mea ? dar cnd palpaie beculetzu ? aaa si nu stiu cum pot aprinde becul (cel de deasupra oglinzi)fara sa deschid usa ,,, na m gasit nici un butonas,nu se poate ? :sad:
|
Quote:
|
atat ma enerveaza ca papa mult prea mult zic eu .... inca nu i am facut plinul sa vad intradevar cat consuma ,,, dar urmeaza. insa dupa ochi .....eu zic ca prea mult consuma ..... in jur la 7 .... dc dracu consuma atata :(((
|
As cam vrea sa imi vand jucaria, daca este careva interesat sa ma anuntze o vand cu tot ce este pe ea an 2005, 29mii de km facuta revizia de 30 mii, in rest pozele din thread vorbesc de la sine. Eventual sa imi zica shi ce bani imi da pe ea cel care o vrea ;) astept pm-uri
|
Un var are corsa cu motor de 1.2 80 de cp si a fost la Opel pe tester si a iesit consumul in oras 7,5 8! inainte a avut una cu motor de 1.0 si in oras consuma 7! akuma depinde si cu mergi cu ea!
|
sal, misto jantele de pe corsa ta, am si eu o corsa 1.2 twinport 80 cp da mie mi-a iesit consumul mixt 5-6%..cu o juma de rezervor fac 2 curse giurgiu bucuresti dus intors si mai ramane sa ma plimb prin oras 2 ore..nush cum v-a iesit voua 7-8%...cand plalpaie becul la benzina mai merge vreo 40 de km..btw e din 2005 luna a 11-a a iesit 2006 la rar
|
mie corsa 1.4 din 2002 consuma 10 litri in oras...ceea ce mi se pare lult sa fie ceva problema mecanica?
|
Quote:
|
adevarul e ca si la mine peste 140 consuma cam mult...cam 130 merge foarte lejer
|
Eu am o Cortsa din 2001 de 1000 cm ! Am facut de 2 ori consumul si mi-a iesit mixt 4.9 - 5
|
Quote:
cat despre consum ..ori minti ori nu stii sa calculezi.(sper sa minti) |
btw Felicitari Andi pt masina si pt munca depusa , sper sa nu te opresti aici, succes in continuare.
|
Probabil k a-ti vazut k nu am mai postat nimik de mai bine de doua luni... mashina a mai suferit mici modificari mai sunt unele pe lista, iar in functie de bani vor fi montate in functie de prioritati. Nu voi mai posta poze, nu voi mai continua cu acest thread, dupa tot ce s-a intamplat la 4 tuning days...m-am lasat 4 good de a-mi arata mashina. Voi mai raspunde la intrebari din pura politete, v-am lasat cu bine shi dak ma vedeti pe sosea nu ezitati sa imi dati un claxon ;)
|
pai care esti motivul ptr care nu mai pui poze ? zi-ne si noua sa nu murim prosti :D
|
Quote:
|
Shi acu o sa ma intrebi ce legatura are postatul de poze cu certatul cu proshtii, iar eu nu o sa iti pot raspunde pentru k ar trebui sa zic in principiu cam despre ce e vb...aflandu-se inevitabil persoanele despre care e vb
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning