Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Corsa mea (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/20137-corsa-mea.html)

GL91ANB 25-02-07 07:57

Re: Corsa mea

Superba Corsa ta :) am urmarit tot topicu si am ramas masca.. si nu iti fa griji cu accidentele ;) eu am astra din august si mi-a fost lovita de 3 ori fara ca macar sa fiu pe aproape ...eh asta e acum e buna si merge :)
Apropo asteptam niste poze mai noi cu ce ai mai facut pe la masina :rolleyes2
Keep up the good work :D

vyper2thex 04-03-07 12:45

1 Attachment(s)
Out with the old... cat despre poze cu mashina o sa pun mai diseara doar cum arata cu arcurile noi... fiindca am preferat sa stau sa lucrez impreuna cu tzapu la mashina decat sa o duc in service ;)

vyper2thex 04-03-07 12:46

Sa nu uit ii multumesc tzapului k shi-a facut timp sa ne ocupam de mashina...

platon911 05-03-07 16:57

salut man......cat te-au dus jantele? sunt in 4 prezoane?

vyper2thex 05-03-07 20:34

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 782562)
salut man......cat te-au dus jantele? sunt in 4 prezoane?

4x100, m-au dus vreo 800 de euro doar jantele...dar nu se mai fabrica... am comanda de ink o janta de 5,6 luni...shi s-ar parea k e degeaba...

bulldog_cox 17-03-07 16:35

frumoasa masinutza...arata bine,astept poze cu noile arcuri?ce marca sunt?
o intrebare am si eu: se tine bine masina pe asfalt,in curbe,ai testat-o?
intreb ca ma gandesc sa imi iau si eu una 18 125cp.
bafta cu masina si sa ai parte de ea fara evenimente

vyper2thex 17-03-07 16:56

Quote:

Originally Posted by bulldog_cox (Post 803067)
frumoasa masinutza...arata bine,astept poze cu noile arcuri?ce marca sunt?
o intrebare am si eu: se tine bine masina pe asfalt,in curbe,ai testat-o?
intreb ca ma gandesc sa imi iau si eu una 18 125cp.
bafta cu masina si sa ai parte de ea fara evenimente

Mashina se tzine mult mai bine k inainte, ma cam zdruncina, dar evit piatra cubica acum pentru ca tzin foarte mult la mashina, shi nu vreau sa se strice...
1.8-u e bun k motor trage bine. Eu ma gandesc sincer sa o vand pe a mea...shi acu stau sa o gandesc bine problema pana la 4 tuning day cand, dak ma decid sa o vand probabil k voi avea anuntz de vanzare pe ea...

Cat despre poze cu arcurile shi firma scrie un pic mai sus;)

the_1 20-03-07 15:46

Corsa mea

salutare am si eu o dilema .... nu le prea am cu masinile .... si as avea cateva intrebari .... sa ma lamuresc si eu , daca ma putetzi ajuta. am o corsa c din 2003 motor 1000 43kw de 1 luna adusa din belgia.cel care a aduso mi a spus ca are consum de 4.5 - 5 oras .... de curand am bagat 10 litri de benzina si am mers aproximativ 145 de km cu ei ...parerea mea e ca a consumat cam mult . oare am tras eu prea tare de ea ? sau e posibil sa consume 6 , 6.5 ? cam cat ar trebui sa consume o corsa ca a mea ? si inca ceva .... as vrea sa mi spunetzi daca am luat-o bine .... deci e din 2003 euro4 4 usi ,albastru metalizat cu nichel in fata,cd-player , boxe originale din fabrica ,2 chei ,geamuri electrice fata, inchidere centralizata (de la cheie),4 airbaguri ,comenzi volan,34500km reali (am fost la verificat cu ea) 6200 euro + aproximativ 70 euro taxele de inscriere pe numele meu , numar bla bla . deci 6270 e.

vyper2thex 20-03-07 17:05

Quote:

Originally Posted by the_1 (Post 808143)
salutare am si eu o dilema .... nu le prea am cu masinile .... si as avea cateva intrebari .... sa ma lamuresc si eu , daca ma putetzi ajuta. am o corsa c din 2003 motor 1000 43kw de 1 luna adusa din belgia.cel care a aduso mi a spus ca are consum de 4.5 - 5 oras .... de curand am bagat 10 litri de benzina si am mers aproximativ 145 de km cu ei ...parerea mea e ca a consumat cam mult . oare am tras eu prea tare de ea ? sau e posibil sa consume 6 , 6.5 ? cam cat ar trebui sa consume o corsa ca a mea ? si inca ceva .... as vrea sa mi spunetzi daca am luat-o bine .... deci e din 2003 euro4 4 usi ,albastru metalizat cu nichel in fata,cd-player , boxe originale din fabrica ,2 chei ,geamuri electrice fata, inchidere centralizata (de la cheie),4 airbaguri ,comenzi volan,34500km reali (am fost la verificat cu ea) 6200 euro + aproximativ 70 euro taxele de inscriere pe numele meu , numar bla bla . deci 6270 e.

Cam mic motorul un pic cam scump pentru o Corsa adusa de afara...gaseai ceva mai bun, cat despre consum asteapta-te sa pape mult, fiindca e motor mic pus pe o caroserie destul de grea... 6,5 e ok, eu am 1,3Cdti shi imi consuma 8 shi ceva iarna shi 7 shi ceva vara in Bucureshti... asha k eu zik sa zici mersi la consumul ala ;)

the_1 20-03-07 17:27

pai lumea dc zice ca : " cu cat e motoru mai mic si consumu e mai mic ," ? si multa lume spune ca un corsa de 1000 ar trebui sa pape 4.5 5 in oras ?ar trebui sa scrie in cartea masini cat consuma ? ce altceva imi puteam lua pana in 6500 ? peugeot 206 e frumos dar .... piesele scumpe , ma gandeam la un fiat punto.....initial dar am ramas la corsa ... am zis ca e masina nemtzeasca ca e buna si ca, consuma putzin .... care e faza acuma ... nu se poate regla sa consume cat mai putzin ?

tng 20-03-07 20:01

vyper2thex
ai pus flanse pe spate ?

vyper2thex 20-03-07 22:17

Quote:

Originally Posted by the_1 (Post 808332)
pai lumea dc zice ca : " cu cat e motoru mai mic si consumu e mai mic ," ? si multa lume spune ca un corsa de 1000 ar trebui sa pape 4.5 5 in oras ?ar trebui sa scrie in cartea masini cat consuma ? ce altceva imi puteam lua pana in 6500 ? peugeot 206 e frumos dar .... piesele scumpe , ma gandeam la un fiat punto.....initial dar am ramas la corsa ... am zis ca e masina nemtzeasca ca e buna si ca, consuma putzin .... care e faza acuma ... nu se poate regla sa consume cat mai putzin ?

Ba da se pot regla, dar la ce consum ai tu... aia cu 4,5 5 nu e in orash nici dak o bati... iar faza cu cat e mai mik cu atat consuma mai putin nu e adevarata tot timpul :D pune un motor de 1.4 80 de cai pe 1,5 tone shi pune un motor de 1.6 105 cai pe aceeashi greutate, mers in acelashi regim sa vezi care consuma mai putin... o sa fii uimit k ala de 1.6 consuma mai putin, pentru k ala de 1.4 il fortezi sa urce in turatii sa traga tonajul ala dupa ea...and so on.

vyper2thex 20-03-07 22:18

Quote:

Originally Posted by tng (Post 808661)
vyper2thex
ai pus flanse pe spate ?

Nope o sa ma mai injure cativa... Pana in 4tuning day astept unele doar pentru spatem, doar pentru show, k nu ma risc sa imi sparg fibra cu cauciucul... Dak imi vin le pun dak nu le las asha k de... sunt la mana importatorilor ;)

the_1 21-03-07 09:14

si ce ar trebui sa schimb,sa modific la ea pt a fi consumu cat mai mic? :-toba si alte chesti din astea ....pt ai da mai multa putere (cai) ?? sau mai bine zis ce imi recomandatzi sa fac ,sau sa ii fac pt a scoate consumu cat mai putzin ? ms

vyper2thex 21-03-07 14:10

Quote:

Originally Posted by the_1 (Post 809589)
si ce ar trebui sa schimb,sa modific la ea pt a fi consumu cat mai mic? :-toba si alte chesti din astea ....pt ai da mai multa putere (cai) ?? sau mai bine zis ce imi recomandatzi sa fac ,sau sa ii fac pt a scoate consumu cat mai putzin ? ms

Daca vrei cai shi sa fuga pune-i o turbina mica, dak vrei consum du-te shi fa-ti un chip tuning de consum, iti modifica harta calculatorului cu una de consum micsorat, insa prin asta iti mai taie si din cai...

the_1 21-03-07 19:27

si aproximativ cat mar costa o turbina mica si buna + chipul tuning de consum,si modificarea hartii calculatorului ? ? ? cam catzi cai si ce consum as avea in urma acestor modificari ? rezolv ceva sau nu ? niste paravanturi cat ma-r costa ?

vyper2thex 21-03-07 19:31

Quote:

Originally Posted by the_1 (Post 810539)
si aproximativ cat mar costa o turbina mica si buna + chipul tuning de consum,si modificarea hartii calculatorului ? ? ? cam catzi cai si ce consum as avea in urma acestor modificari ? rezolv ceva sau nu ? niste paravanturi cat ma-r costa ?

Pai eu am zis altceva poti sa alegi doua cai... calea consumului sau calea puterii, ori una ori alta iti alegi chip tuning inseamna modificarea hartii calculatorului costa in jur de 300 350 depinde la cine te duci, turbina tot p-aici una buna. Depinde doar de tine ce vrei sa ii faci dupa cum te-ai plans k iti consuma 6 6,5 in orash eu iti zic sa te duci sa iti faci chip sa iti consume 4-5 k vad k pentru asta foloseshti mashina...

B-83-DAC 21-03-07 19:34

hai ma ca nu are rost sa chipezi ca sa ai consum mai mic...doamne unde s-a ajuns...andi vreua sa te aud cum consumi tu 20 la suta...dar sa fugi tata de parca te-ar prinde nevasta-ta cu amanta :)

vyper2thex 21-03-07 19:36

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 810550)
hai ma ca nu are rost sa chipezi ca sa ai consum mai mic...doamne unde s-a ajuns...andi vreua sa te aud cum consumi tu 20 la suta...dar sa fugi tata de parca te-ar prinde nevasta-ta cu amanta :)

Shh Dacule k s-ar putea sa ma gaseshti cu alt topic deschis cat de curand la categoria Nissan :twisted: , iti zic doar k are tractiune integrala...

B-83-DAC 21-03-07 19:40

stiu ma uratule stiu...de aia sunt total dezamagit

vyper2thex 21-03-07 19:41

Shi aia chiar k o sa am rupa la consum :D asta e dak vrei ceva frumos ori papa mult ori e scumpa k intretinere ori e prea scumpa k sa shi-o permita toti :D asta e cam toate trei la un lok, aia cu banii hmmm pot spune k e rezonabil ;)

vyper2thex 21-03-07 19:41

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 810563)
stiu ma uratule stiu...de aia sunt total dezamagit

Cum asha nu vrei sa vezi k am ajuns shi eu sa imi cumpar ceva mai frumos cu mai multi cai...mult mai multi shi cu tractiune integrala???

the_1 23-03-07 13:28

salutare ,,,, nu stiti cum sa fac sa nu mi mai bata plasticul ala de langa boxe , si sertaru ala sau cum drek sa i zic ;)) . cnd dau muzica mai tare imi cam bat si alea si nu e placut cum sa fac , ce sa fac sa nu mai bata , sa ma duc undeva cu ea /. ?

vyper2thex 23-03-07 13:52

Quote:

Originally Posted by the_1 (Post 813722)
salutare ,,,, nu stiti cum sa fac sa nu mi mai bata plasticul ala de langa boxe , si sertaru ala sau cum drek sa i zic ;)) . cnd dau muzica mai tare imi cam bat si alea si nu e placut cum sa fac , ce sa fac sa nu mai bata , sa ma duc undeva cu ea /. ?

Le lipeshti cu super glue :)) nu prea ai ce sa le faci s-a invechit plasticu shi zornaie... trebuie sa te obishnuieshti cu zornait in mashina in romania sau sa ai soareci pe la bord.... Fa-ti unu din fibra de sticla...

the_1 25-03-07 15:31

salutare.... imi spune si mie cineva cnd mi se aprinde beculetzu de la benzina catzi litri mai am ,sau catzi kilometri mai pot parcurge cu Corselutza mea ? dar cnd palpaie beculetzu ? aaa si nu stiu cum pot aprinde becul (cel de deasupra oglinzi)fara sa deschid usa ,,, na m gasit nici un butonas,nu se poate ? :sad:

vyper2thex 25-03-07 19:05

Quote:

Originally Posted by the_1 (Post 816936)
salutare.... imi spune si mie cineva cnd mi se aprinde beculetzu de la benzina catzi litri mai am ,sau catzi kilometri mai pot parcurge cu Corselutza mea ? dar cnd palpaie beculetzu ? aaa si nu stiu cum pot aprinde becul (cel de deasupra oglinzi)fara sa deschid usa ,,, na m gasit nici un butonas,nu se poate ? :sad:

De la butonul de aprins farurile...apeshi pe el k sa se aprinda shi mai apeshi odata k sa se stinga...cat despre faza cu benzina...trebuie sa o cunoshti u...plus k mie nu mi-a palpait niciodata becul...nush cum draq iti palpaie tie...

the_1 25-03-07 20:05

atat ma enerveaza ca papa mult prea mult zic eu .... inca nu i am facut plinul sa vad intradevar cat consuma ,,, dar urmeaza. insa dupa ochi .....eu zic ca prea mult consuma ..... in jur la 7 .... dc dracu consuma atata :(((

vyper2thex 09-04-07 15:48

As cam vrea sa imi vand jucaria, daca este careva interesat sa ma anuntze o vand cu tot ce este pe ea an 2005, 29mii de km facuta revizia de 30 mii, in rest pozele din thread vorbesc de la sine. Eventual sa imi zica shi ce bani imi da pe ea cel care o vrea ;) astept pm-uri

Mihaitza_tdi 11-04-07 11:32

Un var are corsa cu motor de 1.2 80 de cp si a fost la Opel pe tester si a iesit consumul in oras 7,5 8! inainte a avut una cu motor de 1.0 si in oras consuma 7! akuma depinde si cu mergi cu ea!

69WRX 11-04-07 19:40

sal, misto jantele de pe corsa ta, am si eu o corsa 1.2 twinport 80 cp da mie mi-a iesit consumul mixt 5-6%..cu o juma de rezervor fac 2 curse giurgiu bucuresti dus intors si mai ramane sa ma plimb prin oras 2 ore..nush cum v-a iesit voua 7-8%...cand plalpaie becul la benzina mai merge vreo 40 de km..btw e din 2005 luna a 11-a a iesit 2006 la rar

Xcsgenius 11-04-07 20:36

mie corsa 1.4 din 2002 consuma 10 litri in oras...ceea ce mi se pare lult sa fie ceva problema mecanica?

vyper2thex 11-04-07 22:08

Quote:

Originally Posted by DJ-ul (Post 846522)
sal, misto jantele de pe corsa ta, am si eu o corsa 1.2 twinport 80 cp da mie mi-a iesit consumul mixt 5-6%..cu o juma de rezervor fac 2 curse giurgiu bucuresti dus intors si mai ramane sa ma plimb prin oras 2 ore..nush cum v-a iesit voua 7-8%...cand plalpaie becul la benzina mai merge vreo 40 de km..btw e din 2005 luna a 11-a a iesit 2006 la rar

U vorbeshti de mixt, noi vorbim de Bucureshti la ce trafic e la noi cand te mai enerveaza shi cate un prost doi trei shi o mai shi frigi normal k papa... Oricum la extraurban va halesc detashat :D asta e diesel...

69WRX 12-04-07 11:24

adevarul e ca si la mine peste 140 consuma cam mult...cam 130 merge foarte lejer

CT 76 LEV 26-04-07 22:54

Eu am o Cortsa din 2001 de 1000 cm ! Am facut de 2 ori consumul si mi-a iesit mixt 4.9 - 5

26WRC 28-04-07 19:10

Quote:

Originally Posted by CT 76 LEV (Post 873056)
Eu am o Cortsa din 2001 de 1000 cm ! Am facut de 2 ori consumul si mi-a iesit mixt 4.9 - 5

cotsa?!.....

cat despre consum ..ori minti ori nu stii sa calculezi.(sper sa minti)

26WRC 28-04-07 19:20

btw Felicitari Andi pt masina si pt munca depusa , sper sa nu te opresti aici, succes in continuare.

vyper2thex 08-08-07 16:53

Probabil k a-ti vazut k nu am mai postat nimik de mai bine de doua luni... mashina a mai suferit mici modificari mai sunt unele pe lista, iar in functie de bani vor fi montate in functie de prioritati. Nu voi mai posta poze, nu voi mai continua cu acest thread, dupa tot ce s-a intamplat la 4 tuning days...m-am lasat 4 good de a-mi arata mashina. Voi mai raspunde la intrebari din pura politete, v-am lasat cu bine shi dak ma vedeti pe sosea nu ezitati sa imi dati un claxon ;)

69WRX 08-08-07 21:46

pai care esti motivul ptr care nu mai pui poze ? zi-ne si noua sa nu murim prosti :D

vyper2thex 12-08-07 01:09

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1037013)
pai care esti motivul ptr care nu mai pui poze ? zi-ne si noua sa nu murim prosti :D

Nu mai pun k nu imi mai place sa stau sa ma cert cu toti prostii de pe acest site la fel cum nu mi-a placut nici la 4tuning sa stau sa inghit nishte cacaturi gratuite ale unora care ar trebui ei sa se simta.... Cei care trebuie sa stie despre cine e vb stiu deja ;)

vyper2thex 12-08-07 01:11

Shi acu o sa ma intrebi ce legatura are postatul de poze cu certatul cu proshtii, iar eu nu o sa iti pot raspunde pentru k ar trebui sa zic in principiu cam despre ce e vb...aflandu-se inevitabil persoanele despre care e vb

All times are GMT +2. The time now is 23:48.

- Copyright 2026 4Tuning