Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

Nosfer 28-04-11 19:05

Re: E36 - Refreshed

6 Attachment(s)
cum sa nu :D ca mi-am luat si o camera buna de tot pentru poze :))

Am mai facut cateva si azi, miercuri intra la vopsit pt bara fata, aripi si pragurile de //M

RIcKO 28-04-11 19:16

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4288504)
cum sa nu :D ca mi-am luat si o camera buna de tot pentru poze :))

Am mai facut cateva si azi, miercuri intra la vopsit pt bara fata, aripi si pragurile de //M

vreau si eu niste poze cu o camera asa :P poate apar si jante dinastea in pozele cu masina mea , ...vin odata cu camera ?:D:D:D:D(jantele), foarte bine arata masina , imi place

SB09HMM 28-04-11 21:10

ma parca cu camera asta incepe si ea sa arate a masina ....hehehe:))

motzu 28-04-11 22:05

dar vaiii ce camera mijto ti-ai tras coaie:))))))
abea apuc sa o testam:D

Nosfer 29-04-11 02:11

au calitate prea mare pozele astea :)) se vad defectele cand dai zoom si te uiti atent. Sper ca dupa ce-o scot de la vopsit nu mai are nici o buba.

vali vtk 29-04-11 08:53

sunt valve metalice ce ai tu la jante sau sunt doar gulere dealea care imbraca valva?

Tony Ice 29-04-11 14:59

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3555493)
First stage done.

de la ce firma sunt farurile??

Nosfer 10-05-11 20:03

Depo parca sunt farurile.

Nosfer 10-05-11 20:08

3 Attachment(s)
Asa.... si un mic update.

Intre timp am vopsit bara fata din nou, aripile fata si ceva pe la spate plus... pragurile de M. Pragurile abia pe joi cred ca le pun sus ca ne-a prins ploaia astazi in timp ce munceam la masina :))

Totusi, am reusit sa fac ce imi spunea toata lumea ca trebuia facut de demuuuuuult. Am lasat-o de fund !!! Nu mi se pare foarte mare diferenta, insa la pozat parca e imbunatatire vizibila.

JusT_SaY_BoBo 11-05-11 21:05

cum e cand te uiti acum la pozele din primul post?:lol:

motzu 11-05-11 22:23

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4319605)

se simte mai low:lol:

RIcKO 11-05-11 22:24

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4319794)
se simte mai low:lol:

Refreshed...asa se simte

Nosfer 12-05-11 14:53

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4319605)

apoi fata de primu post.... m-au intrebat cateva persoane daca mi-am cumparat alta masina :)) si cred ca asta spune tot.

ziemenz 13-05-11 15:03

arunca o mana de autosol pe buzelele alea ca e pacat de ele.

BMnWA 13-05-11 16:19

Quote:

Originally Posted by ziemenz (Post 4323085)
arunca o mana de autosol pe buzelele alea ca e pacat de ele.

s-a scapat cu spuma pe ele ?

Nosfer 13-05-11 18:49

3 Attachment(s)
da, s-a mai dus din luciu intre timp, insa saptamana viitoare o sa polishez buzele.

Azi am pus pragurile de M si grila la loc. E... aproape gata exteriorul. :twisted:

Nosfer 14-05-11 15:01

3 Attachment(s)
Inca 3 poze mai pro putin. Am dus masina "acasa" :))

Wilgax 14-05-11 15:32

Deja vede altfel pe astfalt bro'.E mare diferenta intre cum arata inainte si acum dupa ce l-ai mai lasat de fund!Keep up the good work!Esti pe drumul cel bun!Nota 10+ pentru cele facute pana acum!

Nosfer 16-05-11 00:08

Gata, vreau sa termin exteriorul saptamana asta!!!

Azi am cumparat pleoape, eleron luneta, splittere (astea vor fi puse pe masina in principal cand fac poze... pt ca in rest sunt dezastru drumurile pe unde stau).

Maine poimaine vopsesc eleronul pt luneta si pleoapele, mai pun si un parasolar negru finuţ, apoi dau un polish full pe elementele care n-au fost vopsite (usi, capota si plafon) si polish pe buza de la jante.

Wilgax 16-05-11 07:39

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4327544)
Gata, vreau sa termin exteriorul saptamana asta!!!

Azi am cumparat pleoape, eleron luneta, splittere (astea vor fi puse pe masina in principal cand fac poze... pt ca in rest sunt dezastru drumurile pe unde stau).

Maine poimaine vopsesc eleronul pt luneta si pleoapele, mai pun si un parasolar negru finuţ, apoi dau un polish full pe elementele care n-au fost vopsite (usi, capota si plafon) si polish pe buza de la jante.

Da da....bine gandit!Ast poze!:-)

SB09HMM 16-05-11 11:24

Quote:
Originally Posted by Nosfer
Gata, vreau sa termin exteriorul saptamana asta!!

na hai so vedem si p-asta!!!:lol::lol::lol:

Nosfer 18-05-11 22:29

Gata, s-au vopsit elementele noi :) maine le punem sus, am luat si Autosol pt polish la jante, tot maine sper sa-l fac si ... apoi o sa polisham elementele nevopsite: usi, capota, plafon.

Next week, muzica. DD (Digital Designs) :twisted: ceva de genu: https://www.youtube.com/watch?v=qNKK5qvPQdY

RIcKO 18-05-11 22:32

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4334952)
Gata, s-au vopsit elementele noi :) maine le punem sus, am luat si Autosol pt polish la jante, tot maine sper sa-l fac si ... apoi o sa polisham elementele nevopsite: usi, capota, plafon.

Next week, muzica. DD (Digital Designs) :twisted: ceva de genu: https://www.youtube.com/watch?v=qNKK5qvPQdY

ai dat gaura la bancomat ? :D:D:D

Nosfer 18-05-11 22:37

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4334957)
ai dat gaura la bancomat ? :D:D:D

nu :sad: si daca dau gaura zice ca nu mai are bani :)) :sad: muzica va fi ultima investitie pe care o mai fac acum... apoi probabil pauza muulte luni ca trebuie bani la vara de vacanta si, cand oi prinde un interior vader fain .. il mai iau si pe ala si atat. :rolleyes2

RIcKO 18-05-11 22:40

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4334972)
nu :sad: si daca dau gaura zice ca nu mai are bani :)) :sad: muzica va fi ultima investitie pe care o mai fac acum... apoi probabil pauza muulte luni ca trebuie bani la vara de vacanta si, cand oi prinde un interior vader fain .. il mai iau si pe ala si atat. :rolleyes2

vezi ca are skilzu unu frumos dar e cam piperat pretul , asa e ai dreptate , poate la vara ne vedem la mare :P sa imi imprumuti si mie bata aia de baseball...:D:D:D:D

BMnWA 18-05-11 22:45

decat sa dai pe muzica 400 euro mai bine dai pe vadere 450-500 , plus ca muzica poti sa ai si de 100 de euro sa bubuie sa faca galagie si sa sune frumos,dar cu 100 euro nu pui nici un scaun sa arate si sa stai ca in vader.

RIcKO 18-05-11 22:47

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4335002)
decat sa dai pe muzica 400 euro mai bine dai pe vadere 450-500 , plus ca muzica poti sa ai si de 100 de euro sa bubuie sa faca galagie si sa sune frumos,dar cu 100 euro nu pui nici un scaun sa arate si sa stai ca in vader.

+1 adevarat 100%

Nosfer 18-05-11 23:00

@ ricko - Am vazut de demult interiorul ala pt sedan de la Skillzu - Vader Hurricane cu Alcantara :rolleyes2 insa pretul e muuuuult, mult prea mare. Arata super de tot, dar totusi... 1500 euro e enorm. Poate face atat, insa de unde atatia bani de aruncat deodata :)) La mare o sa fiu in 5-6 august sigur si inca 2-3 zile in zona.

@ BMnWA - vader in stare buna sub 600 euro n-am prea vazut.

Voiam initial sa retapitez interiorul stock, apoi sa-mi iau recaro si sa-l fac pe ala.. acum zic ca mai bine stau cu el asa si cand am bani si gasesc un vader fain, il iau.

RIcKO 18-05-11 23:03

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4335039)
@ ricko - Am vazut de demult interiorul ala pt sedan de la Skillzu - Vader Hurricane cu Alcantara :rolleyes2 insa pretul e muuuuult, mult prea mare. Arata super de tot, dar totusi... 1500 euro e enorm. Poate face atat, insa de unde atatia bani de aruncat deodata :)) La mare o sa fiu in 5-6 august sigur si inca 2-3 zile in zona.

@ BMnWA - vader in stare buna sub 600 euro n-am prea vazut.

Voiam initial sa retapitez interiorul stock, apoi sa-mi iau recaro si sa-l fac pe ala.. acum zic ca mai bine stau cu el asa si cand am bani si gasesc un vader fain, il iau.

prin august ajung si eu prin ro :D, eu cred ca am vazut la 1000 euro ala a lui skilzu ....sau am vazut aiurea ?, cat despre gasit mai ieftin , gasesti daca ai rabdare si cauti , mai apar de pe astea de anglia , le vand mai ieftin decat ce e normal pe forum , numai ca tre sa prinzi un sedan

Ai dreptate , bani sa fie :D

Nosfer 18-05-11 23:04

De sedan sunt si mai rare, 1500 euro era pretul la el :)) o sa am toata vara la dispozitie sa caut ceva fain. Nu-i graba.

sharkylete 19-05-11 01:05

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4335052)
De sedan sunt si mai rare, 1500 euro era pretul la el :)) o sa am toata vara la dispozitie sa caut ceva fain. Nu-i graba.

Pe sedan nu s-a pus Vader!
Intrebati-l pe Skillzu :D
Si oricum daca gasesti unu` sport (recaro cum spuneti voi) pentru sedan complet,de pe un individual e belea ;) (este unul de vanzare la 1500ron la piese de vanzare dar nu este sport)

Spor la treaba!

Numai bine!
:paper:

RIcKO 19-05-11 01:09

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4335238)
Pe sedan nu s-a pus Vader!
Intrebati-l pe Skillzu :D
Si oricum daca gasesti unu` sport (recaro cum spuneti voi) pentru sedan complet,de pe un individual e belea ;) (este unul de vanzare la 1500ron la piese de vanzare dar nu este sport)

Spor la treaba!

Numai bine!

deaia cere atata...

@ BMnWA : si cu bancheta spate ce face?

BMnWA 19-05-11 01:09

da ce are daca iti pui de coupe pe sedan ? ti-e frica ca o sa arate prea bine ? :)) e mai jmecherie sa ai de coupe pe sedan,incearca sa pui de sedan pe coupe sa vezi ce iasa :)) Bine ca vroiai sa retapitezi cu 300 euro scaunele tale normale in loc sa dai 600 pe ceva total din alta dimensiune fata de cele normale.

Nosfer 19-05-11 01:19

in fine, astea-s deja discutii mult pe viitor :)))

a zis si skillzu la topicul cu vader hurricane pt sedan...

Quote:

Originally Posted by Skillzu
Greu sa gasesti doar 2 scaune separat, si mai greu sa ai si cu ce sa le asortezi la interior la sedan, avand in vedere ca banchetele si fetele de usi de coupe nu se potrivesc pe sedan.

De obicei gasesti doar interiorul vader complet, care e pt coupe. Insa la sedan nu ai ce face cu banchetele si cu fetele de usi ca nu se potrivesc. El a facut interiorul custom sa zic.. din 2 scaune vader hurricane, bancheta hurricane si 4 fete de usi individual cu piele neagra.

BMnWA 19-05-11 01:40

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4335240)
deaia cere atata...

@ BMnWA : si cu bancheta spate ce face?

o uita ca nu maxi taxi :)) sau exista ceva bancheta spate sport ? :))

Skillzu 19-05-11 03:04

Acum fie vorba intre noi, ala e un pret pus sa fie.
Nu a spus nimeni ca nu suntem oameni si nu ne putem intelege.
La noi aici la Bucuresti (cel mai prost oras din cate exista, sa va feriti de el), romanu' daca nu negociaza el acolo sanatos, nu se simte bine. Nu cumpara.
Daca vreau sa vand ceva pe 1500€, e clar ca trebuie sa pun un pret de 2000 €, eventual un pic peste :lol:

Asta cu Vaderele e o fitza care putini o inteleg, si mai ales o simt.
Eu consider ca trebuie sa ai o problema sa dai atatia bani pe niste scaune. -> Te simti foarte bine si in Recaro normale. Chiar e diferenta mica intre recaro normale, si recaro vader. Mai ales daca nu esti mai mare sa simti ca are aripioarele alea mai mari decar la recaro. Dar detaliile fac diferenta, precum alcantara, aripioare mai mari, pliuri pe sezut, faptul ca reglajul pe inaltime la vader coboara mai jos decat recaro normal (cel putin asa mi se pare mie, si nu numai, poate e doar un placebo), etc
Dar pentru mine conteaza foarte mult cum te simti in masina. Cum te trateaza ea pe tine. Degeaba ai o masina care arata bine, si inauntru stai pe un taburet cu carpe pe el, si singurul buton electric in masina e ala de dezaburire.
Mie nu imi vine sa cred, ca inca sunt la fel de incantat de ele, dupa aproape 2 ani. Din cauza asta, nici nu am pus vre-un pret mic sa le vand repede. Chiar si asa cum sunt ele, cu mici defecte, si cu reglaje manuale, as fi luat 2000$ in state la orice ora. Separat de transport. Dar pe piata de acolo valoreaza foarte mult, pentru ca ei nu au avut Hurricane, cu atat mai mult pe Sedan.

sharkylete 19-05-11 03:56

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 4335275)
Acum fie vorba intre noi, ala e un pret pus sa fie.
Nu a spus nimeni ca nu suntem oameni si nu ne putem intelege.
La noi aici la Bucuresti (cel mai prost oras din cate exista, sa va feriti de el), romanu' daca nu negociaza el acolo sanatos, nu se simte bine. Nu cumpara.
Daca vreau sa vand ceva pe 1500€, e clar ca trebuie sa pun un pret de 2000 €, eventual un pic peste :lol:

Asta cu Vaderele e o fitza care putini o inteleg, si mai ales o simt.
Eu consider ca trebuie sa ai o problema sa dai atatia bani pe niste scaune. -> Te simti foarte bine si in Recaro normale. Chiar e diferenta mica intre recaro normale, si recaro vader. Mai ales daca nu esti mai mare sa simti ca are aripioarele alea mai mari decar la recaro. Dar detaliile fac diferenta, precum alcantara, aripioare mai mari, pliuri pe sezut, faptul ca reglajul pe inaltime la vader coboara mai jos decat recaro normal (cel putin asa mi se pare mie, si nu numai, poate e doar un placebo), etc
Dar pentru mine conteaza foarte mult cum te simti in masina. Cum te trateaza ea pe tine. Degeaba ai o masina care arata bine, si inauntru stai pe un taburet cu carpe pe el, si singurul buton electric in masina e ala de dezaburire.
Mie nu imi vine sa cred, ca inca sunt la fel de incantat de ele, dupa aproape 2 ani. Din cauza asta, nici nu am pus vre-un pret mic sa le vand repede. Chiar si asa cum sunt ele, cu mici defecte, si cu reglaje manuale, as fi luat 2000$ in state la orice ora. Separat de transport. Dar pe piata de acolo valoreaza foarte mult, pentru ca ei nu au avut Hurricane, cu atat mai mult pe Sedan.

Ai avut ceva rabdare sa scrii la ora asta :)))
Dar cum ai zis si tu.. Detaliul face diferenta :D si eu nici acum nu inteleg cum te lasa sufletul sa le dai, am mai avut o discutie si cu sprinter, eu decat sa le dau le'as face fotolii de sufragerie :)))

Acum depinde de fiecare :D

Numai bine!

feno_kvl 19-05-11 06:30

frumoasa pisica...fara discutii arata de 20 de ori mai bine decat in primele poze...ai schimbat-o in bine...bafta in continuare si nu te oprii:)

Nosfer 20-05-11 18:09

4 Attachment(s)
Apoi fata de cum arata acum un an e diferenta ca de la cer la pamant :))

Din pacate n-am reusit sa termin exteriorul saptamana asta pentru ca m-or tot amanat mecanicii lu' peste insa saptamana viitoare sper sa rezolv totul. Luni vine si muzica :shock: O sa fie un subwoofer Digital Designs 1510, 500w rms + statie Magnat Tribal X One.

Azi am dat cu autosol pe jante, au iesit aproape la fel de faine ca atunci cand le-am luat.

motzu 20-05-11 21:31

1 Attachment(s)
maine pleaca copilu spre tine:lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:46.

- Copyright 2026 4Tuning