Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Soferul si masina (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/20031-soferul-masina.html)

tre 21-03-07 14:57

Re: Soferul si masina

bine ma donule, cum zici tu. intr-adevar s-a cam apropiat de mine dar n-am avut timp sa ma ud la fundulets. :D

conform rezultatelor aproape oficiale obtinute astazi sharky are aprox. 1380 kg, cred ca un upgrade real ar fi niste carbon pe ici pe colo.

DONU' 21-03-07 18:39

OOOOOOOOOOOOO!
Misto ala!!! Dar e cam scump...! Poate niste imitatzie!!! :lol:

tre 21-03-07 23:22

vorbeam in principiu. iti dai seama cu 2-300 kg in minus ce racheta ar fi?

bogdan_wrc 22-03-07 07:47

hmmm..1380..ma faci sa sper ca ti-o voi da si cu sharky.... vreau sa devin king of the neighbourhood... fara vecinul cu GTI :D

am pus deja gumele de vara...hihihi...foarte tare..uitasem cum e sa intrii in curbe asa tare... hihihi... tre...i dare u.... scoate-l pe sharky la lumina...

tre 22-03-07 09:09

da am vazut azi dimineata cand am plecat. pe cat sunt ma alea?! 17"?

ma e aceeasi masina doar ca i-am aflat greutatea, nu am adaugat la ea. :D deci poate mi-o dai, poate nu, ca sa ma esprim supturban.

bogdan_wrc 22-03-07 09:24

nu mah..same 16"... dar tot am eu invidie pe sharky asta la tau ca place la fete mai mult decat tractorasul meu....

tre 22-03-07 22:13

par mai mari de 16" jantele alea. fa o poza din profil sa-ti arat cum ar merge vopsite fain de tot.

da, e frumos al dracu sharky. dupa atata timp si peripetii inca imi place desi mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu aspectul ei ca nu prea-mi placea. de fapt cred ca daca ar fi avut un motoras mai capabil deja era prea mult la 20k euro. :)
in afara de motor ar mai merge coborata ~1-2 cm si nu i-ar sta rau cu niste jante cat mai simple de 18" un pic mai late. si volan mai mic reglabil pe adancime! hai si lambo doors. sau mai bine ca la koenigsegg? :)

tre 22-03-07 22:19

apropo, sa te uiti la nervurile alea de la oglinzi ca se asorteaza cu linia geamurilor. azi am observat!

bogdan_wrc 23-03-07 07:44

u still love her :))) nebune.. vecina stie ca tu admiri masina? stie ce simti pt masina??
sau vb de nervurile de la oglinzile mele :))))))))))))))))))))))
rotile le mele par mai mari, ca sunt curate si ploua...sau te-ai obisunit tu cand aveam de iarna..
uite aici poze cu tdi'u meu...dar oricum nu vreau sa le vopsesc, ca astept peste ceva timp (1-2 ani) sau iau BBS CH...pe 17" sau 18"..
https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/15813-virtual-tuning/page-21.html

Khalis 23-03-07 13:37

Simt nevoia sa fiu foarte rea azi, tre.... O fi dragutz cupeul ala dar.... este de asemenea.... citez din reclama lui Hyundai: "cel mai ieftin coupe"... Unele tipe s-ar putea sa stie... :twisted:
Dar.... gusturile nu se discuta....

T@zMania 23-03-07 16:14

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 813747)
Simt nevoia sa fiu foarte rea azi, tre.... O fi dragutz cupeul ala dar.... este de asemenea.... citez din reclama lui Hyundai: "cel mai ieftin coupe"... Unele tipe s-ar putea sa stie... :twisted:
Dar.... gusturile nu se discuta....

si cu asta ai spus tot despre femei.....inca odata mi-a fost confirmat faptul ca masina agatza femeia si ca femeia e pe interes mereu!!!!:)....sa intzeleg ca tu te urci doar in cupeuri scumpe?;)

Khalis 23-03-07 17:19

Sa-ti raspund..... nu, nu ma urc numai in coupe-uri scumpe, de fapt, nici n-am mers cu vreun coupe pana acum.... dupa cum vezi, masina mea e un Megane fara nicio fitza... ;) Si era o gluma.... k el isi iubeste atat de tare masinutza, de parca ar fi vreun Ferrari.... (nu ca altii ar face altfel, myself included)....
Ca masinile agata femei este evident... mergi pe strada...vezi o masinutza frumoasa... macar de curiozitate te uiti si cine e la volan... numa' ca dupa partea asta, in marea majoritate a cazurilor, iti piere orice chef.... (poate dai peste vreunu' cu manele la maxim... ). In fond, masinile sunt pentru barbati ceea ce hainele sunt pentru femei, nu?... Spune-mi ca tu te-ai luat de-o tipa doar pentru ca va pasiona fizica cuantica pe amandoi... :lol:

T@zMania 23-03-07 21:47

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 814188)
Sa-ti raspund..... nu, nu ma urc numai in coupe-uri scumpe, de fapt, nici n-am mers cu vreun coupe pana acum.... dupa cum vezi, masina mea e un Megane fara nicio fitza... ;) Si era o gluma.... k el isi iubeste atat de tare masinutza, de parca ar fi vreun Ferrari.... (nu ca altii ar face altfel, myself included)....
Ca masinile agata femei este evident... mergi pe strada...vezi o masinutza frumoasa... macar de curiozitate te uiti si cine e la volan... numa' ca dupa partea asta, in marea majoritate a cazurilor, iti piere orice chef.... (poate dai peste vreunu' cu manele la maxim... ). In fond, masinile sunt pentru barbati ceea ce hainele sunt pentru femei, nu?... Spune-mi ca tu te-ai luat de-o tipa doar pentru ca va pasiona fizica cuantica pe amandoi... :lol:

ce inseamna fizica cuantica?;)

Khalis 23-03-07 22:02

cumva nu ma asteptam sa stii.....:twisted:

feryboy 23-03-07 22:08

si eu sunt curios sa aflu definitia ta...ce intelegi tu prin fizica cuantica?
cu ce se ocupa ce studiaza...sau ai folosit expresia asta pentru ca suna bine?;)

tre 23-03-07 22:14

pareai femeie serioasa khalis dar chiar ai dat cu betisorul in balta la faza asta. in fine, poate ai avut o zi proasta sa nu punem etichete acum. oricum vorbele tale din cele 2 posturi demonstreaza o gandire un pic superficiala dar dupa cum am zis a fost urat afara, cine stie...

credeam ca e fitsa sa-ti iei A4, BMW sau mai stiu eu ce masini sunt la moda acum, nu stiam ca hyundai a ajuns la acest mult ravnit rang. belea, ce sa zic. :D legat de fizica cuantica, gandeste-te ca exista muuuulte alte moduri de "agatat", mult mai ieftine decat a-ti lua un hyundai sau probabil mult mai profunde decat marca fierului in care te afli.

vrei sa mergi cu al meu coupe veritabil, chiar daca e cel mai ieftin, eventual dezbatem un pic pe tema misiunilor pe Marte ale americanilor?

T@zMania 23-03-07 22:38

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 814694)
cumva nu ma asteptam sa stii.....:twisted:

poate nu ai observat tonul ironic.....dar lasa....varsta ta spune totul....;)

T@zMania 23-03-07 22:39

Quote:

Originally Posted by tre (Post 814723)
pareai femeie serioasa khalis dar chiar ai dat cu betisorul in balta la faza asta. in fine, poate ai avut o zi proasta sa nu punem etichete acum. oricum vorbele tale din cele 2 posturi demonstreaza o gandire un pic superficiala dar dupa cum am zis a fost urat afara, cine stie...

credeam ca e fitsa sa-ti iei A4, BMW sau mai stiu eu ce masini sunt la moda acum, nu stiam ca hyundai a ajuns la acest mult ravnit rang. belea, ce sa zic. :D legat de fizica cuantica, gandeste-te ca exista muuuulte alte moduri de "agatat", mult mai ieftine decat a-ti lua un hyundai sau probabil mult mai profunde decat marca fierului in care te afli.

vrei sa mergi cu al meu coupe veritabil, chiar daca e cel mai ieftin, eventual dezbatem un pic pe tema misiunilor pe Marte ale americanilor?

asta se intamla cand dai un deget si tzi se ia toata mana sau mai pe romaneste cand le dai nas!!

Aadryan 23-03-07 22:45

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 814188)

Khalis lasa vrajeala. daca nu iti place masina lui tre zi cu care baiat vrei sa te dai o tura si gata, ce ne mai aburesti atat:D Sau poate vrei sa-i explici teoria relativitatii in timp ce-i conduci masina:lol:

Khalis 23-03-07 23:04

nu.... hyundai nu e masina de fitze.... asta e chiar un banc bun..... Daca Coupe-ul asta e de fitze, probabil ca vreun Ferrari e nimika toata, nu? superficiala... poate (in anumite privintze pentru ca nu ma cred nici pe departe perfecta), asa ti se pare tie in orice caz.... si, ca sa clarificam lucrurile, daca vreau sa merg cu vreo masina noua (de fitze sau nu).... ma duc si fac un drive test k nu costa nimika, by the way....:twisted:
Tonul ironic l-am sesizat... de-aia era dracusorul ala la sfarsit.... dar unii se prin mai greu....
Fizica cuantica.... nu doar suna bine... intamplator am avut materia asta idioata la facultate prin anul I, asa ca stiu cam cu ce se ocupa.... nu scriu doar ca sa fac exercitiu la degete....
Si.... asta spune multe despre voi.... si mai imi spune si de ce sunt atat de putine tipe pe forum....

Aadryan 23-03-07 23:12

Hai sa o lasam balta ca nu are rost sa facem niste afirmatii care po fi interpretate gresit cu toti dracusorii si maimutoii pe care ii punem noi. Ideea este ca nu am vrut sa te atac sau sa zic mai stiu eu ce despre tine, era o simpla gluma. Poate daca discutam in realitate altfel percepeai mesajul meu;)

tre 23-03-07 23:19

sharky e o masina frumoasa, una dintre cele mai frumoase masini aparute in ultima vreme as putea spune. ai facut o gluma, n-a iesit si in loc s-o dai la pace preferi sa te contrazici si, mai mult ,sa creezi o impresie - zici tu - gresita despre tine, well done.

si ca tot ne-am pus pe clarificat, cauta tu sa faci drivetest cu cupeul sa vezi daca o gasesti disponibila. vorbesc aici in zona, ploiesti sau bucuresti, ca daca gasesti pe la oradea nu se considera. :D

PH86MIN 23-03-07 23:28

intotdeauna nu poti avea o masina echilibrata din toate punctele d vedera,si aici ma refer la:spatiu,muzik,mutimedia,sport,aspirator d femei :D...ori ai o masina care fuge d rupe,ori e aspirator d femei ori........al lui tre e un aspirator d femei,care fuge binisor :D ;)

tre 23-03-07 23:30

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 814813)
Tonul ironic l-am sesizat... de-aia era dracusorul ala la sfarsit.... dar unii se prin mai greu....
Fizica cuantica.... nu doar suna bine... intamplator am avut materia asta idioata la facultate prin anul I, asa ca stiu cam cu ce se ocupa.... nu scriu doar ca sa fac exercitiu la degete....
Si.... asta spune multe despre voi.... si mai imi spune si de ce sunt atat de putine tipe pe forum....

nu mai edita posturile dupa ce a postat altcineva, nu da bine. ce facultate faci?

Khalis 23-03-07 23:38

bine ca v-ati prins ca a fost o glumitza (poate neinsiprata, nu zic nu) -- tii prea mult la masina aia, ce vrei? se mai ia lumea de tine si pe chestia asta :D ...
de editat postu'.... nu mi-a aparut reply de la nimeni inainte sa-l editez.... deci nu e vina mea... (netu' e de vina aici)....
facultatea..... e Facultatea de Automatica si Calculatoare din UPB....

tre 23-03-07 23:57

ia uite inca un inginer hautomatist in aceasta frumoasa comunitate. bravo fata. :)

n-ai inteles, n-a fost buna gluma! astia fac misto zilnic de mine pe tema asta deci iti dai seama ca nu ma mai atac demult. ia-o inginereste, reciteste dialogul sa vezi unde e broblema.

Khalis 24-03-07 10:08

oh....whatever..... orice a fost aiurea retrag... gata... haide sa-ncheiem subiectul asta.....

platon911 25-03-07 15:39

chill ma baieti......ce raq dupa ce k ea e singura fetita 4TUNING-ista(adik in adevaratul sens al cuvantului,sau cel putin incearca) intre atatia baieti!!!......hai las-o balta....Tre am vazut io zilele astea cum aveai o dara de 100 m in spate de fete bune knd ai trecut prin oras...........cik vor sa le dai nr de tel.......:ciggy:

panaitescud 25-03-07 18:51

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 816943)
chill ma baieti......ce raq dupa ce k ea e singura fetita 4TUNING-ista(adik in adevaratul sens al cuvantului,sau cel putin incearca) intre atatia baieti!!!......hai las-o balta....Tre am vazut io zilele astea cum aveai o dara de 100 m in spate de fete bune knd ai trecut prin oras...........cik vor sa le dai nr de tel.......:ciggy:

platon. asta e cupeul;) aspirator

Vibe 25-03-07 19:05

Khalis ai cumva ADV la numar? ca parca l-am vazut in fata la Automatica....

Khalis 25-03-07 20:11

probabil.... de ce? sa intzeleg ca suntem in aceeasi barca (Automatica)?....tu ce masina ai?... k veni vorba...

platon911 25-03-07 23:56

corect frate.....da normal k mergeai mai repede k ele.....ma tot intreaba cine e baiatu ala dragutz cu Coupeu'.........ntz ntz ntz........:)

Vibe 26-03-07 00:59

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 817294)
probabil.... de ce? sa intzeleg ca suntem in aceeasi barca (Automatica)?....tu ce masina ai?... k veni vorba...

- de curiozitate

- nu chiar aceeasi barca... acelasi port Politehnica

- logan.

Khalis 26-03-07 11:15

da, djvibe.... that's me.... ce ochisori ageri ai.... :twisted:

Vibe 26-03-07 21:38

Asa sunt eu mai ager :D :)..... si poti sa-mi zici Vibe daca vrei ca nu mai ``profesez`` in domeniu :)

All times are GMT +2. The time now is 07:44.

- Copyright 2026 4Tuning