Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile la volan (https://forum.4tuning.ro/28-femei/19714-femeile-volan.html)

br01tim 24-11-06 17:06

Re: Femeile la volan

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 630667)
in ultima vreme si intre femei am inceput sa vad oarecare diferenta...este "disperata" kre se tine d volan,d park ar depinde viata ei d ea...in gen in masini rupte,k se stie k e la faza cind invata...apoi next level..fete tinere,kre nu isi permit sa invete p o dacie rupta,conduc ceva mai nou..mic,si se cred prea pricepute(de preferabil imi aleg o alta ruta daca le vad).............................. :D

sunt total de acord cu tine,dar mai sunt si fetele.femeile,tupeiste la volan.astea sunt "preferatele" mele!o s*g si ele vreunuia kre are bani si cand se vad intr-o masina mai de neam gata sunt reginele soselelor.astea ma enerveaza cel mai mult,faptul k sunt nesimtite si tupeiste si le-as sparge botu' la toate :evil:

iasi_drifter 01-12-06 13:14

ultima isprava a d-rei: am fost la un local si a parcat masina paralel cu un gard de pe partea stanga, dar la vreo 30 cm de el. Si intreb eu: "Si acum cum iesi?" Deschide portiera... abia daca putea sa se strecoare un chiuaua sau un pechinez pe acolo. Of of. Drept care a facut ce ar fi trebuit sa faca Becali cand a lovit Maybachul: exact a iesit si intrat frumos pe portiera din dreapta.

Eugen_TL 01-12-06 17:35

=)))))))) prea tare..m-ai povesteste daca ai ce ... eu am o matusa buna blonda :) ar fi multe de povestit cum ar fi momentul cand si-a cumparat un papagal pt celalalt din casa si il tinea in mana..si ajunsa in masina a realizat ca tre' sa conduca si a dat drumu la papagal prin masina si conducea radea nu avea treab...sau cand a scapat tigara intre picioare si a lasat volanu si se cauta intre picioare si masina o lua spre sant cica" dati-o draq de masina ca m-am ars" :)) o alta faza tare cand a parcat o data cu roata pe bordura si i-am zis sa o dea jos ca e mai bine dar a zis ca merge ..si in momentu inchiderii usii sap lece masina a coborat singura si oglinda i-a venit in cot.....cand era incepatoare se uita la drum si ovedeai cu mana dreapta cum cauta schimbatorul si dadea numai pe langa ,iar cand se uita unde e iar o lua spre sant sau pe contrasens ... ar mai fi mutle de spus dar sa nu fiu singuru care spune intamplari amuzante

iasi_drifter 01-12-06 19:57

haha tare si ce zici tu. cu asta nu ma mai intalnesc de-acu ca m-am plictisit de ea. dar apropo de ce ziceai tu ultima data si asta a facut la fel. imi povestea ca nush ce facea si a luat-o spre contrasens de era sa se izbeasca de unul iar cand m-am intalnit eu cu ea la un moment dat nush ce i-am aratat eu prin masina si a luat-o spre dreapta spre bordura. varza
sa vad ce soferite mai combin. ma simt de parca as fi instructor cand is in dreapata uneia din asta. :lol:

Bmw_Rulllzzz 01-12-06 22:36

super tari intamplarile cu matusa ta TuningBoy =))))))))))))))

Eugen_TL 02-12-06 18:56

obraznick o stie pe matusa... =)))) e mai cu capu... saraca e asa la volan din cauza lu unchiu care nu e genu ala de om cu rabdare...se enerva la inceput cu ea repede ,ii maga el in viteza,tot el ii tragea de volan ..etc etc.. sa va spun ca si-a luat golf si nu stia de unde sa opreasca farurile? asa ca le-a lasat aprinse si a urcat sus la noi acasa..si un cunoscut trece si vede masina si o suna..si ea .."aa da stiu dar nu stiu sa le inchid" si i le-a inchis respectivu ca era langa masina ...

mai am niste exemplare care daca ii zici"mama ce tare e ala/aia" in directia in care intoarce capu,trage si de volan.... exemplarele sunt asemanatoare celor care atunci cand joaca cs sau nfs se misca din fund pe scaun =))))

iasi_drifter 02-12-06 19:13

Quote:

si un cunoscut trece si vede masina si o suna..si ea .."aa da stiu dar nu stiu sa le inchid" si i le-a inchis respectivu ca era langa masina ...
sa inteleg ca a lasat si usile deschise? :D

Eugen_TL 03-12-06 03:26

nu ..era la mine si de la balcon a deschis ca respectivu venise jos la mine la restaurant ... nici chiar asa =))))

Bmw_Rulllzzz 03-12-06 10:35

e chiar funnny matusa ta. rau de tot =)))))))))))))))))))))

The_Mask 03-12-06 21:49

Tuningboy ar trebui sa`ti aduci matushica pe la raliuri s`o cunoasca si baietii de pe forum;), adica stilul ei de condus:)

Eugen_TL 03-12-06 22:04

ei ii place la munte in serpentine...iar la ea localitate e acelasi lucru cu autostrada... sa va mai spun ca in momentul cand era insarcinata inca putin si iesea copilu pe gura ea facea prostii prin trafic si curbe :))) asa se nasc unii nebuni n-ai ce sa le faci.... a mea seamana cu TRIXI doar ca trixi sutn sigur ca nu face asemenea chestii la volan sau poate cine stie :))

Trixi 03-12-06 22:28

:D :D :D in privinta perioadei cind am fost gravida..ai perfecta dreptate!in 15 s-a nascut dom...je in 14 ink eram regina semafoarelor cu passatul! :D
p d alta parte,n-am sustinut eu niciodata k m-as pricepe cine stie cit d bine la masini,dar cind am primit-o p suzie,in mod normal "se prezinta" masina...dar dupa 2 minute am lamurit d-soara despre functionalitatea anumitor "chestii" de p bord...;)
iar in masina,nu suport sa nu fie curatenie,ordine..totul pus fix..k nimik sa nu faca galagie in masina,sau sa fiu nevoita sa ma duc mai incet,k vezi doamne,in portbagaj e scandal...copilul,tot timpul legat in scaunelul lui in spate,si asa mai departe...
intr-adevar merg d nebuna,nu e o raritate k cu copilul sa merg peste 100 in oras,ziua...dar in 10 ani d zile,am in istoric un stop crapat,si ATAT!!!(la restul evenimentelor nu am fost eu la volan :D ) am curajul sa zic,k sunt kiar fff disciplinata in traffic,daca nu ar fi limitare d viteza,si linie continua pusa aiurea peste tot!:D
si am io o vorba:daca ma surprinde ceea ce vad in oglinda,mai bine pun jos masina,k nu am o zi buna...;)

Eugen_TL 03-12-06 22:32

mda..chiar semanati..doar ca ubruneta ea blonda :)

Toyo_9J RW Drift Master 04-12-06 15:07

1 Attachment(s)
Neah...Femeile sunt foarte bune la volan ,sa fim seriosi, doar nu sunt veverite...Bycazz you can drink and drive, when you drift and slide:drunk: :drunk:

aleks 07-12-06 09:54

la asa o femeie, poa' sa-mi faca masina praf lunar, casco sa traiasca :D:D:D
like..NOT! :p

iasi_drifter 07-12-06 11:46

aleks... cred (sper\) ca glumesti... :D
toyo... misto semnatura :D
a, si-a luat si asta tricou din ala? restul textului nu se vede ( "I <3 IASI_" in spate si "ER" sub parul ala din partea stanga a ei) :lol: :lol: :lol: kidding... :D

iasi_drifter 19-12-06 00:11

dadusem o cautare dupa "worst driver" :D

https://www.youtube.com/watch?v=FNx02xcpmls

Trixi 19-12-06 10:26

D-l...te rog din suflet,daca ai drum la oradea..sa ma anunti!!!!:D :D :D U ai un fix am impresia.Nu te speria nu vreau sa-ti fac nici un rau,doar as vrea sa te rog sa stai linga vreo 3 prietene d-ale mele in masina lor ;)

iasi_drifter 19-12-06 11:00

ieri intamplator umblam aiurea pe youtube si am dat cautare la "worst driver"; sincer cand am dat cautarea nu ma gandeam la un sex sau altul. asa s-a nimerit sa gasesc asta. da si tu o cautare si o sa vezi ce gasesti ;)
n-am nici un fix mai fac si eu caterinca nu te enerva :D oricum uitandu-ma mai atent prin trafic mi-am mai schimbat parerea pt. ca sunt multe soferite si comparativ cu nr lor incidentele par mai putin importante.
iar in Oradea la gagici as veni cu cea mai mare placere. oradencele mi se par cele mai dezinhibate din tara, cel putin din ce am cunoscut eu. se vede ca sunteti langa Ungaria :D. pacat ca e cam departe Oradea ca as veni, chiar ma gandisem la chestia asta. poate in vara asta nu ma mai duc la mare si vin in Oradea ca eu si asa cand ma duc la mare nu ma duc sa ma balacesc in apa si sa stau la plaja. daca sunt si bune soferite, ma mut :lol: . Poate prind si Budapest Parade cu ocazia asta, ca tot vroiam sa ajung si la ala :D
edit: de fapt am in plan sa-mi aduc o masina de afara la anu' si cred ca vin oricum :D. asa ca antrenati-va :lol:

Un bou de vanzare 19-12-06 11:09

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 466202)
Topic de topic frate!Sper sa nu-l gaseasca vreo fata k o sa faca urat.

Eu cred k femeile la volan sunt o bomba ce ticaie. dupa ce k nu le mai convine la cratita acum s-au trezit si mari soferite. s-a umplut bucurestiu de pizde la volan. ma imbolnavesc. de fapt normal k ele nu fac accidente, ELE LE PROVOACA. BARBATII FAC ACCIDENTE INCERCAND SA EVITE FEMEILE!!!!!!!!!!!:twisted:

EvLSant0S 19-12-06 11:36

vezi si tu cu limbajul ala ....

Un bou de vanzare 19-12-06 11:54

da ce am zis?scz dak am spus ceva nepotrivit, chiar nu am realizat...trebuie sa ne cenzuram sau ceva..eu sunt cam nou si nu stiu regulile pe aici...

iasi_drifter 19-12-06 12:02

nici nu stiam ca nu se autocenzureaza "pizde" (oops) pe forum :)
singularul ( ***** ) apare asa
cineva cred ca a uitat sa adauge ceva intr-o lista :D

Un bou de vanzare 19-12-06 12:04

Chestia asta cu blondele si neuronul si samburele de adevar...eu cred k toate femeile sunt invidioase pe blonde pt k sunt mai frumoase, mai atragatoare si mai dorite...oricum chiar dak sunt ele ,hai sa ii spunem mai dezorientate, compenseaza prin altele..

p.s. k soferite sunt la fel de praf k toate:twisted:

iasi_drifter 19-12-06 12:14

ma si mie imi plac in principiu cel mai mult blondele dar pollul asta spune altceva despre preferinte :)

Un bou de vanzare 19-12-06 12:28

Quote:

Originally Posted by iasi_drifter (Post 667069)
ma si mie imi plac in principiu cel mai mult blondele dar pollul asta spune altceva despre preferinte :)

ciudat, degustibus non discutandum..de fapt mie imi plac femeile indiferent de culoarea parului (de ex. prietena mea e satena ,vezi poza), ma enerveaza discriminarea blondelor asa aiurea..pana la urma toti avem doza noastra de prostie si de black-out in anumite momente...:sad:

Trixi 19-12-06 18:31

:D :D :D frateeeee...ink mult timp vei fi d vinzare !!!!!;)

Un bou de vanzare 19-12-06 21:47

PT k fetele nu isi pot permite sa ma aiba..da ink mult timp.ai dreptate frumoaso...

Eugen_TL 19-12-06 21:49

bai don juan mai usurel ca esti deja langa prapastie...n-ai vechime nu te intrece cu gluma ce draq! fi baiat

Trixi 19-12-06 21:55

daca u asa interpretezi..sa fii sanatos ;) ...dar eu ti-as recomanda sa mai citesti p aici inainte sa postezi aiurea...k dupa aia nu stii dc sare lumea p capu' tau..;)

Un bou de vanzare 19-12-06 22:02

ok ok aveti dreptate....sorry...d-abia am facut ochi si vad k deja deranjez :(:(:(

Trixi 19-12-06 22:07

aici nimeni nu deranjeaza ;) ...numai kiar ar fi bine sa pastrezi un ton mai politicos...vezi u esti la sectiunea femei..nici io nu ma duc la mecanicul meu in garaj,sa-i zic cit d prost lucreaza :D

Un bou de vanzare 19-12-06 22:10

sa stii k aici chiar asa e, knd ai dreptate ai...sorry dak am fost badaran (si tu m-ai atacat un pic,,,,s-a trezit bou din mine) .... :))

Trixi 19-12-06 22:17

atunci...bun-venit intre noi!;)

EvLSant0S 19-12-06 22:18

.. ai grija.. ca mergi pe teren minat.. daca ai calcat stramb .. :D sar toate pe tine si te mananca de viu , la figurat vbind :D

Un bou de vanzare 19-12-06 22:21

o doamne sper sa ai dreptate ....(dak m-ar auzi prietena mea as scrie cu siguranta NUMAI la sectiunea femei) :))

Trixi 19-12-06 22:24

ai grija ce iti doresti asa...inainte d craciun :D :D :D

The_Mask 20-12-06 22:04

A-ti luat-o pe langa topic....
V-ati intrebat vrodata ca majoritate femeilor nu conduc din placere( mai sunt si exceptii) multe conduc din necesitate, de nevoie, sa-si aduca sotul care a baut la o chindie care-i spune "apasa ambreiajul" "fa asa, las-o asa" si normal ca sunt derutate, iar in trafic se pierd foarte repede. Ba mai mult unele fete/femei sunt claxonate la semafor cu 2-3 sec inainte sa se faca verde ca sa te asiguri ca nu i se opreste motorul cand pleaca de pe loc...si multe alte chestii! Eu zic ca nu ar trebui sa facem discriminare de sexe aici, pentru ca sunt o multime de baieti/barbati care nu stiu sa conduca, si sunt mai kamikaze decat multe alte fete/femei!

pheerya 20-12-06 22:16

bine Trixi...tu ridici "rasa" feminina...;) asa ca as recomanda baietilor tupeisti sa nu se puna cu femeile...noi suntem in stare sa conducem masini(si nu numai), gatim, crestem copii etc... voi doar..."conduceti" (pt cei care se simt:lol: )

iasi_drifter 20-12-06 22:50

voi conduceti asa cum facem noi mancare. :D
daca si-ar vedea fiecare de sarcina lui exclusiv ar fi o lume perfecta :lol:
fara noi la prima pana de cauciuc ati abandona masina :lol:
fara noi barbatii oricum lumea ar fi cam pe la nivelul epocii de piatra la cat va pricepeti voi la tehnica :D
nu tu cladiri ca lumea, nu tu masini, nu tu drumuri, nu tu aparate electronice samd. :D
si in epoca de piatra se gatea si se cresteau copii :D

All times are GMT +2. The time now is 18:38.

- Copyright 2026 4Tuning