![]() |
Re: E30 - M3 x2
Quote:
|
Cam asa ceva :D
Sigur o sa fie cel mai jos E30 din RO, si chiar cu posibilitatea de a circula asa cu el. Joi am comandat la BMW ultima piesa de care aveam nevoie pentru a putea regla diferentialul, dupa ce ajunge il voi asista pe unchiul meu, Nasi DGH la asamblarea si montarea lui. :)) |
il inveti sa faca diferentiale? merge si mai jos putin. cel putin pe fata sti bine ca se poate sa merg cu scantei din baie...:lol:
|
17 Attachment(s)
Poze cu masacrul ... cand credeam ca sunt aproape gata cu tinichigeria ........ am terminat doar pe dreapta.
Intrebare : HOW LOW CAN YOU GO ?! :lol: |
domnu andu iti poti zice pe privat un pret la cat te'au dus jantele cu tot cu transport?
app: ce faceti voi acolo e ceva de vis...spor la treaba |
Uau.... Gabi.... YOU ARE DA' MAN, MAN!!! Maşina este extraordinară. Cānd vezi jantele, pneurile, V8-ul, eleronul, aripile evazate parcă visezi... Baftă omule cu maşina asta, cānd intru pe topicul acesta... īntotdeauna raman fără cuvinte.:shock:
|
4 Attachment(s)
Un pic mai jos
|
Suspensie reglabila pe inaltime?
Capota nu o sa aiba probleme la montare? Motorul pare putin cam sus. |
Quote:
|
Suspensia este kw v2. Am scos distantierii de la punte pt a ridica ansamblul punte fata caseta directie respectiv motor 25mm. Capota trebuie modificata :)
STAY TUNED ! |
Frumos ursul' negru, vazut live in garaj :-P
p.s "Gaby sefu de service":lol: sa potrivit cuita la 206? 4 cu 3 :shock: |
4 cu 3? se potriveste cutia dar inca nu am primit toate piesele. am comandat 25% din masina :))
|
Intrebare : Ce bord se va folosi ?
Cel de pe M5, cum a fost la jae sau se va configura cel de M3 E30 ? |
Una peste alta, mie nu imi vine sa cred cum o sa arate masina asta ... o sa fie TOP la nivel worldwide ...
|
iti spun eu cum GRAVA astazi s a mai umblat pe la aripi spate ca sa intre rotile cum trebui da il las pe gabi sa va arate
|
9 Attachment(s)
Micile progrese, asteptam rollcage-ul de la wiechers si pedalierul de la tilton.
|
Am si eu o intrebare mai mult sau mai putin legata de acest proiect...caroseria de M3 E30 are ranforsari suplimentare fata de cea normala de E30:?::???:..adica lonjeroane, traverse, in praguri, in stalpi..:rolleyes2
Succes cu proiectul si sa o vedem la Brasov in vara8) |
Si eu am o intrebare....si multi o sa imi sara in cap...totusi rotile nu sunt cam mari? Masina e extraordinara si o sa iasa ceva deosebit...dar cel putin in poze pare disproportionata .
|
Nu are ramforsari suplimentare.
Nu intra jante mai mici de frane. |
2 Attachment(s)
ia vezi Gabitza ... e mai jos ca m3-ul negru???? ...
|
daca jos inseamna praguri false, este mai jos. oricum proiectul a suferit niste schimbari majore, poze si detalii cand ajung piesele.
\\Gabi_323i. |
Quote:
|
Oricum masina o sa fie si mai jos.
|
si crezi ca o sa mai poata iesi prin bucuresti fara sa sparga baia?
|
Quote:
bafta Andu e bomba masina! astept cu entuziasm sa o termini! |
Quote:
|
felicitari pt proiect iti urez multa bafta in continuare si deabia astept so vad pe strada ;)
|
Quote:
Tot eu \\Gabi_323i. PS : Multumesc pt aprecieri si promit ca nu va dezamagesc :) |
Quote:
sunt convins ca Andu n-o sa circule prin buc sau orice alt oras decat f putin (masina e pentru competitii) dar iti spun eu ca limita "de strada" e intrecuta de mult. buna ideea cu scuturi si sa nu intelegeti ca nu-mi place cum cade masina pe suspensiile alea :) |
masina asta a depasit limita "strazilor" din Romania din multe puncte de vedere. si totusi va fi vazuta in trafic
|
Perfect adevarat. Si asta conteaza cel mai mult.
Spor la treaba. |
super tare frate, am admirato si in pozele lui cipi, bafta in continuare!!
si asa cum si eu am ajuns cu m3 evo III de la nadlag la mamaia, se poate circula si prin romania,...desi intradevar de vreo 2-3 am crezut ca imi zboare carboanele sau am distrus baia de ulei,... toate bune ! |
Ce se mai aude despre M-uri?
|
15 Attachment(s)
Weekend-ul trecut, bunicul M3 E30 si-a scos nepotii E36, E46 si E92 M la o plimbarica.., o joaca in nisip etc.. :D
Impreuna cu Golfuletz am imortalizat momentul ... :arrow: Cateva cadre.., Sesiunea completa in curand.. thread nou la BMW Styling ;) |
foarte frumos.. unde sunt facute pozele ?
|
Bucuresti | Chitila | Imrejurimi :)
|
SUPERB, SUPERB!Totul e in familie la BMW-urile astea.:-)
|
Foarte, oarte tari pozele... Mă īntreb īnsă cum va arăta şi E30 V8 printre aceşti 3-ari "stock". Contrast!!:lol:
|
Quote:
Chiar ma intrebam cand si unde vor apare pozele. Totul este super... masini, locatie, fotografii.... Felicitari proprietarilor, fotografului, celor implicati... Poate exagerez putin daca zic ca este un privilegiu sa iei parte la o asa sedinta foto, dar pentru mine unul e oricum ceva deosebit. P.S. Poate reusiti in viitor si o sedinta foto cu toti ursii M din RO. |
Felicitari nenea MKE
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning