Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

SoundIdentity 10-11-06 05:38

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

mersi baietii de urarile placute....sincer sunt multumit de acest schimb ca acel polo a facut totul in tuning pentru mine si deja ca imagine devenea plictisitor pentru uni dar nu era inca pentru chiar toata lumea cunoscuta asa ca ceva sanse mai avea un ani asa si asa :):):) ....oricum ieri a fost clipa de despartire de el am pus numere rosii am radiat-o si a plecat catre satu mare ;) macar ma bucur ca a ajuns tot la un nebun ca noi de tuning si a zis ca el nu e pe estetica ci pe motoare puternice si poate la anu va fi pe el tot un wr6 :):)
promit ca revin cu poze cu toate modificarile aduse si fac o masina tot asa de prezentativa numai sa ma gandesc exact ce vreau sa nu fac ca si cu polo tuning paint si toate altele de 3 ori ca atunci as inebuni :)
golfuletul asta e echivalent cu un mercedes ce conduceam pe vremurile mele vechi de sofer de boss unu de 150 kw-ca si asta :) .nu stiu daca vin vinerea cu el ca nu am numere inca :(

Andre3y 10-11-06 06:26

Orcum..Sandu fara suparare Polo tau a fost la toate expozitile lumea a stiut de el...ma gandeam ca ar trebui o schimbare...a fost foarte frumos cat timp a fost la tine.:D sunt curios ce o sa iasa din Golf 4 ca am auzit ca ti-ai luat ...salutare..:D

P_C_D 10-11-06 08:38

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 616925)
masina lui cosmin e slaba...nai ce bate de ea, eventual daca ai SDI, poate are o sansa. :) :) :) :) :) :) :)
P.S. glumesc domnu PCD :P

Lasa ca ma fac eu mare si-mi pun un vr6 ! Sa moara dusmanii de ciuda :2gun:

Hori : cand vrei tu facem liniuta .. iti dau avans 200 m :))

only_4dan 10-11-06 16:20

E Belea Masina Ta:d

civic_ex 10-11-06 17:51

Quote:

Originally Posted by P_C_D (Post 617032)

asta da spirit!!!
vom trai si vom vedea, poate poate il prinzi pe sandu prin surprindere si iei motoru... :) :)

Hori 10-11-06 18:28

Quote:

Originally Posted by P_C_D (Post 617032)

200 m ? ok! cu pariu facem atunci ca-s putin mai sigur de 100% ;) da-mi un telefon daca vrei sa ne duelam ;)) :oops:

ge0rge 10-11-06 22:25

frumos golfu :D bafta Sandule! pune si niste poze cand ai timp..

Andre3y 11-11-06 07:27

3 Attachment(s)
Astai Golful Sandule..?:D Din cate stiu io astai..:D Este frumos si bine ai facut caci trebuia o schimbare..

BIG_mafia 11-11-06 08:06

10 Attachment(s)
din cate vezi ala ii din sv...hai sa te ajut yo cu cateva poze :)

horguemtuning 11-11-06 09:05

Nu e aceeasi cel de Suceava e cu fata noua de Siedl (acea matrita il am si eu) , acesta este fata de Seidl dinaintea lui , spatele ma uitam eu ca am vazut ceva e un hibrid intre spatele de Seidl si cel de Kerscher Tuning , adica fiecare are identitate si personalitate separata . Acum acesta galbena e "Sound Identity"

BIG_mafia 11-11-06 09:10

o schimbare e mereu binevenita...sa speram k o sa aibe succes mai mare decat a avut polo`u si o sa ii aduka proprieterului si mai multe premii :D

Andre3y 11-11-06 09:17

Orcum e fain Golful...

Xender 11-11-06 17:59

Da ce mestereai la el, seara, k te-am vazut cand te tot plimbai cu becul ala in mana. Deja ti-ai bagat mainile prin el?

protuning 11-11-06 18:28

FELICITARI SANDULE!!!nu ca nu mi-a placut masinuta ta dar sa nu uitam ca aia era o masina de familie .parerea mea ca vei avea mai mare succes cu golfuletul asta!!e de lucru pe el dar merita .sper ca la anu o vom vedea campioana!!!dar pt asta ai foarte mult de lucru.
RESPECT!!!!!!

SoundIdentity 11-11-06 22:59

sa va raspund la toti:):):)

andrey mersi si fii sigur ca de la mine va fi iar campioana am curaj sa o spun dinainte...am eu gusturile si ideiile mele care cat de cat pana acuma au fost cu succes si la o masina de 3-4mii de euro

big mafia --mersi ca ai pus pozele in locul meu io inca nu am timp de asa ceva ;)

civicex nu da ponturi ca sudez capota si nu mai dau motoru asta la nimenea simt ca am ceea ce imi trebuie ;)

george ....mersi ;)

p_c_d simti nevoia unui motor coios?simtii ca ai dusmani?? sa iti zic sincer eu acuma cu masina asta simt ca am tot complex ce inseamna tuning pentru mine si de vrei cai putere decat sa te apuci sa schimbi sa omologhezi mai bine vinzi actuala si iei una complecta wr6 stiu eu una cu vreo 5-6miare

horguem....nu prea am inteles identitatea masini mele adica e amestecata si de ici si de colo si asa e doar simplu sound identity??? este golful o masina des intalnita in tuning dar eu vreau sa fac ceva unicat macar cateva idei dealea ale mele sa vedem ce va iesi....sper in sanse si in viitorul masini ;)

xender .....inca din prima zi am alungat clienti i-am zis pana luni inchis :) si zi de zi mesteresc pe ea de dim pana seara macar o saptamana sa iasa muzica provizoriu in prim a faza cumva...dupa ce termin exteriorul interiorul si motorizarea finalizez hifi&multimedia care sper sa fie o mica surpriza

protuning ''szaros'':) daca polo a fost asa de apreciat care este o masina neintalnita in lume la tuning atunci dupa parerea ta o sa scot ceva din golfu asta???sunt constient ca tre sa fac ceva mai iesit din comun ca golfuri sunt multe la showuri si daca nu ''exagerez'' macar acolo unde imaginatia imi este mai bogata atunci altundeva nu am sanse...intradevar am mult de lucru ca masina per ansamblu e intreaga dar tre sa pun mana pe fiecare element in parte dar acuma nu mai gresesc ca si cu polo ca il tuningez de 3 ori si il vopsesc de 3 ori totul odata pe elemente gandit si executat...nu ma grabesc ca pana la primavara mai este asa ca ...haaa...haaa......promit ca nu iti fac de ras kitul ok???polo acu e mai aproape de tine e la satu mare si cica omu are un succes acolo cu el ca toata ziua e pozat etc etc ....a zis ca si cu golfu era rege dar cu asta e aspirator de femei :) sincer daca il schimbam cu un g 4 chel tot kitul acesta il puneam ca mult imi place ..pragul e doar finut la acest kit este mult prea simplu in rest e ok...

BIG_mafia 12-11-06 08:25

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 619274)
sa va raspund la toti:):):)

big mafia --mersi ca ai pus pozele in locul meu io inca nu am timp de asa ceva ;)

pt putzin ;)

Andre3y 12-11-06 08:35

sa va raspund la toti

andrey mersi si fii sigur ca de la mine va fi iar campioana am curaj sa o spun dinainte...am eu gusturile si ideiile mele care cat de cat pana acuma au fost cu succes si la o masina de 3-4mii de euro

Da iar va fi o noua campioana in Tara si In Strainatate...:D era timpul la o schimbare..de-a bea astept sa o vad la Showuri cand o fi gata..SPor la munca.Cu respect Andre3y.

BH 07 MDF 12-11-06 22:58

f.tare mashina ...
shi
f.rara :D ... :lol:
sa o stapaneshti sanatos !!! ;) shi fara incidente neplacute ... !! ;)

SoundIdentity 13-11-06 20:09

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 620252)
f.tare mashina ...
shi
f.rara :D ... :lol:
sa o stapaneshti sanatos !!! ;) shi fara incidente neplacute ... !! ;)

multzam!!!:)

SoundIdentity 13-11-06 20:12

acuma repede o pregatesc muzical pentru o mica perioada provizorie momentam am izolat usile am recablat usile mai tre sa pun amplifurile si o impachetez ca p am de o saptamana si io nu facui nici 2 km cu ea si imi este dor tare sa ma dau cu ea :):):) am sa pun poze cap coada cu proiectele prevazute si cu cele realizate pas cu pas ;)

42mwe 13-11-06 20:32

Ma alatur si eu celorlalti care te-au "gratulat" pt. noua achizitie.
Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!Iti doresc sa castigi si cu aceasta macar tot atatea premii casi cu Polo-ul!
Spor la treaba!

OVI_WSR 13-11-06 20:52

insfarsit o masina pe masura ta;) pe langa pitbullu' negru s-o mai alaturat si un taur:lol: felicitari pt achizitie si din partea mea si sper sa te prezinti cu ea in parcare cat de curand;)

SoundIdentity 14-11-06 07:48

Quote:

Originally Posted by OVI_WSR (Post 621459)
insfarsit o masina pe masura ta;) pe langa pitbullu' negru s-o mai alaturat si un taur:lol: felicitari pt achizitie si din partea mea si sper sa te prezinti cu ea in parcare cat de curand;)

numa sa vina numerele odatya!!!!BH-76 WSR.....CU 2 INTELESURI...VANCE SANDUCU ROLAND CEI DOI BAIETEI AI MEI SI IN A 2 A FAZA REPREZENTAREA CLUBULUI WSR!!!!!11

BH-15-RIC 14-11-06 10:22

No asa da SANDU in curind tre sa vorbim la politie sa ne faca rezervare pe toate numerele cu WSR ca nu o sa mai avem !!!!!!!!!!!!!!;)

Xender 14-11-06 18:28

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 621869)
numa sa vina numerele odatya!!!!BH-76 WSR.....CU 2 INTELESURI...VANCE SANDUCU ROLAND CEI DOI BAIETEI AI MEI SI IN A 2 A FAZA REPREZENTAREA CLUBULUI WSR!!!!!11

Asa da Sandule, bravo!!! Sa se stie cine-i sefu'..

civic_ex 15-11-06 03:04

vai cum suna masina aia. te sperie cand o tureaza, nu alta. iar la relanti, parca ar fi o albinutza. ;)

SoundIdentity 15-11-06 20:48

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 623131)
vai cum suna masina aia. te sperie cand o tureaza, nu alta. iar la relanti, parca ar fi o albinutza. ;)

albinutza asta este blanda dar daca este suparata stie sa intepe urat:):)simncer pe mine ma avertizat fostu proprietar ca el a fost mult provocat la semafoare si in afara eu de 2 zile umblu cu ea si deja am rusinat un fiat ''nervos'' un golf 5 tdi si o dacie furioasa care nu stiu ce avea de gand dar ma provoca si trebuia sa ii dau ceai :):):) mi rusine dar trebuia sa ii arat ca asta nu e numa chitul exterior de al ci si poate :):) cand finalizez muzica voi fi boier varianta aceasta provizorie ;)

Ciky 15-11-06 22:10

bafta la tuning kopasz,intr0-adevar este o mashina beton,si rara!;)

ge0rge 15-11-06 22:28

@ciky.. nu rara.. ci UNICATA!!!!:D
si suna foarte frumos 8) si inca o data bafta cu ea Sandule :-)

Hori 15-11-06 22:39

Sanduuuuu eu promit ca nu am sa te provoc ... pt ca fiindca deoarece nu vreau sa te fac de ras :) :) :) :) hahaha glumesc ... cand preconizezi ca termini sistemul audio ...? ca as veni si eu sa vad cum se aude ... hm ? Bafta bafta bafta !!!

BH 07 MDF 16-11-06 14:55

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 624411)
pt ca fiindca deoarece nu vreau sa te fac de ras :) :) :) :)

pt ca ???
fiindca ??
sau ...
deoarece ???
hotaraste'te omule :lol: :lol:

SoundIdentity 16-11-06 21:10

inca un pic si suna usile:):):) azi am terminat de izolat usile cu dynamat mai am o boxa de montat si maine urmeaza cablarea porovizorie sa sune un pic usile alea :):):) imi este dor sa aud deja ceva brr brrr in ea :):)

Hori 16-11-06 21:48

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 625164)
pt ca ???
fiindca ??
sau ...
deoarece ???
hotaraste'te omule :lol: :lol:

pt ca. .. fiindca ... deoarece ... asadar si prin urmare... :):):)

DR.ZOZO 19-11-06 12:29

baga mare sandule,ca la anul tre sa rupem tot ocs.
si mie mis gata fetele de usi peste o saptamana CRED,ca tare multe am de facut.mi-am scos tobele prin praguri,si mi-am facut sistemul hidraulic ptr bara fata si spate,am terminat si motorul v8 de ansamblat ramane sal mai pun in omega,

HoricutzWSR 19-11-06 19:39

hidraulic? :) :) :) sounds nice :)

SoundIdentity 19-11-06 20:42

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 628585)
baga mare sandule,ca la anul tre sa rupem tot ocs.
si mie mis gata fetele de usi peste o saptamana CRED,ca tare multe am de facut.mi-am scos tobele prin praguri,si mi-am facut sistemul hidraulic ptr bara fata si spate,am terminat si motorul v8 de ansamblat ramane sal mai pun in omega,

bagam mai!!!!ca de 1 aprilie daca mai va fi 4 tuning day la BUCURESTI SA NE PREZENTAM CORESPUNZATOR ORADEA ;) sa stii ca tzara are pretentii de la acest oras ca de aici a inceput ''infectia '' si sa le aratam ca mai putem si alte inovatii si alte proiecte...intr-un final ma bucur de vanzarea poloului pentru ca ma prezint cu un alt total proiect fete modelate cu monitoare in el nu mai fac prostia de 3 sisteme pe componente /usa minim 10 monitoare pe interior usi figurante prize decupate unicate motoru 200 cai oricum tre sa ma gandesc bine ca astya o data o fac nu de 3 ori ca poloul si golful fiind o masina po****ra in tuning tre sa ies cu ceva mai deosebit ;) sa vedem ce o sa iasa ;) oricum in oradera sunt in pregatire 6-7 masini fara a ta numarata :):):) si daca vom merge vom aduce ceva acasa garantat doar sa nu fie blaturi intre cei de pe plan local ;)

gaju 20-11-06 08:40

anul urmator se anunta cu multe bombe.sa speram cu nu vom ramine numai cu aprecierea publicului si vom prime niste "recompense" si de la un juriu adevarat.daca nu mergem la colegii de peste granitza care sunt mult mai "obiectivi" si apreciaza ceea ce merita.
oricum eu zic ca pina la primavara vestu' va avea cel putin inca vreo 6 bombe in premiera.
oricum va fi liniste pina la primavara.
ar fi super tare sa mergem la bucale cu niste prelate la noi pentru o premiera absoluta.
ce ziceti?

Andre3y 20-11-06 13:41

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 629159)
bagam mai!!!!ca de 1 aprilie daca mai va fi 4 tuning day la BUCURESTI SA NE PREZENTAM CORESPUNZATOR ORADEA ;) sa stii ca tzara are pretentii de la acest oras ca de aici a inceput ''infectia '' si sa le aratam ca mai putem si alte inovatii si alte proiecte...intr-un final ma bucur de vanzarea poloului pentru ca ma prezint cu un alt total proiect fete modelate cu monitoare in el nu mai fac prostia de 3 sisteme pe componente /usa minim 10 monitoare pe interior usi figurante prize decupate unicate motoru 200 cai oricum tre sa ma gandesc bine ca astya o data o fac nu de 3 ori ca poloul si golful fiind o masina po****ra in tuning tre sa ies cu ceva mai deosebit ;) sa vedem ce o sa iasa ;) oricum in oradera sunt in pregatire 6-7 masini fara a ta numarata :):):) si daca vom merge vom aduce ceva acasa garantat doar sa nu fie blaturi intre cei de pe plan local ;)

Sandule 4TuningDay io din surse neoficiale stiu ca se va tine si in 2007
tot in Aprilie ;) Is curios ce loc iei..cu GOlful :D In rest nu-mai bine si spor la munca.

Andre3y 20-11-06 13:44

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 629518)
anul urmator se anunta cu multe bombe.sa speram cu nu vom ramine numai cu aprecierea publicului si vom prime niste "recompense" si de la un juriu adevarat.daca nu mergem la colegii de peste granitza care sunt mult mai "obiectivi" si apreciaza ceea ce merita.
oricum eu zic ca pina la primavara vestu' va avea cel putin inca vreo 6 bombe in premiera.
oricum va fi liniste pina la primavara.
ar fi super tare sa mergem la bucale cu niste prelate la noi pentru o premiera absoluta.
ce ziceti?

Astai faina faza cu prelate..:D Deci Gaju iara va fi modificat pentru anul 2007 :D cu sase bombe demolati bucurestiul..Spor la modificari :D

Mihaitza_tdi 20-11-06 14:09

Super golfu' sa-l stapanesti sanatos!!!;);)

All times are GMT +2. The time now is 11:54.

- Copyright 2026 4Tuning