![]() |
Re: E39 - M5
Quote:
|
vinzi jantele? sunt interesat
body kitul e cumparat de afara,sau e facut aici in tara,ce fel de stopuri ai pe masina?:-) ms |
14 Attachment(s)
Cateva poze de azi:
Quote:
|
O vinzi?!:sad::sad: Cu cât mă rog?
|
interiorul ii crima:X....tot ce vrei
scaune,piele,volan,navi etc...senzatie ce sa mai putin aripiile spate sunt parca prea wide dar na....oricum masina ii spectacol;) bafta la vanzare |
Masina asta isi merita toti banii, este "criminala".
Sper s-o vinzi in banii doriti. |
radule cum spuneam mai sus,ma intereseaza jantele daca le dai separat,te rog da-mi un pm sau da-mi adresa de mail sa vb mai multe,numai bine sanatate
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
pe o parte sper sa nu se dea, ca esti printre putinii oameni care stiu sa intretina un M.....pe alta parte....nu stiu ce sa zic :| bafta ! |
tot prin absurd daca ma gandesc sa iti dau pisica mea la schimb ce diferenta imi mai dai?:))
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
urmatorul proprietar o sa fie super multumit de M5 Eisenmann.
|
da cu mine ai vb la tel despre jante :)
daca cumva te razgandesti poti sa-mi trimiti un mail [email protected] |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Hai salut Tea !
Ce impozit ai la asta mica? =)) Oriqm e printre sau poate chiar cel mai mijto M5 e39 de la noi ... :> |
Quote:
Mersi |
Ti-ar prinde bine un sponsor ceva=)))
|
Ma sponsorizez singur, scot dintr-o parte si bag in cealata:))))))
|
Daca o dai te.ai gandit la un nou proiect?
Alt bmw ori te atrage alt Brand? |
n'am inteles de ce ai ascuns 12j sub aripiile alea...
bafta la vanzare.. |
Quote:
Quote:
Mersi |
ma gandesc ca iti atingeau jantele in amortizor si tot erau putin iesite nu? ...dar aripiile sunt ceva prea mult pt. masina..
parca sunt din alt film (cel putin nu e gustul meu.) sau ti'ai dorit foarte mult jantele astea daca ai modificat asa aripiile... cel putin M5u' e una din masiniile care le-as pastra stock. parere strict personala. bafta la vanzare si pe viitor! |
Quote:
Vis a vis de tinut stock, nu sunt de acord.Masina e prea sleeper pentru ce senzatii da si cum livreaza puterea.Am condus sl 55 amg si Aston V8 Vantage si crede-ma ca si fel in care livreaza puterea, amadoua sunt sub m5. Mersi frumos |
m5 este o bruta de asta are si renumele care il are si cam cine are un m5 odata e cam greu sa o schimbe cu o alt amasina din clasa ei pentru ca face cam ce alte masini de clasa ei nu pot face 8)
bafta la vanzare eu zic ca daca aripile erau alea stock o vindeai mai repede dar na fiecare cu gusturile si ideile lui de tuning...nu e rau sa fi diferit dar pentru chestiile astea exista tot timpu unii ca noi care le-am fi facut altcumva,nu o lua ca o critica ci ca o parere.bafta la vanzare! |
Quote:
|
ieri am vazut m5ul...genial:twisted: ...a durut groapa din fata universitatii:))
|
Quote:
|
Si uite asa afli ca dau altii cu ea in gropi :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Frumooos :shock::shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: Faceam niste poze masinii tale cand am auzit niste cocalari pe langa mine care spuneau ca "cinciar din asta pot sa imi iau si eu din Anglia la 3000 frate, nusht ce e asa special la ea". :rolleyes2
|
Quote:
|
Ma refeream la M5-ul lui Provenzano, iar patania e de anul trecut.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote: