![]() |
Re: Aţi murit ? Ce s-a intamplat cu lumea curselor ?
|
Quote:
|
generatia de aur...
|
o schimbare mare a fost de cand nu mai este SEFUL MARE !!!!
https://vimeo.com/6906947 <iframe src="https://player.vimeo.com/video/6906947" width="400" height="300" frameborder="0"></iframe><p><a href="https://vimeo.com/6906947">Micutzu , The Movie</a> from <a href="https://vimeo.com/user884138">TuningGarage</a> on <a href="https://vimeo.com">Vimeo</a>.</p> |
bun filmu ....
|
Filmul e facut in 2002 pe autostrada soarelui era a doua oara cand se mergea acolo , dupa cum se vede nu era turnat inca asfalt printre cei care erau acolo il amintesc pe HAI'u care avea urs diesel cu mare 69 pe luneta , GAW isi luase bora 4motion , bogdan hyundai , TXA... evident ca a venit politia si am iesit prin Branesti am facut masina muci pe dedesubt...
|
cred ca santos se referea la filmul documentar despre Micutzu...bine a zis ca e bun ...ca e realizat de el :D
|
Eu m-am referit la filmul facut de cei de la Universitatea Media.
|
Si cine pleca mereu cu 3 minute inainte sa apara garda? APOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
:))) mai erau cativa vizati ...pe vremea aia imi placea cand il vedeam pe (inceputul tau +STEANUUU)
|
pai se stie clar !!!
|
Daca tot v-ati apucat de depanat amintiri...continuati si cu filmulete si intamplari...poate mai invata si ''tineretul'' cum sta treaba...si ca nu se numeste reising statul la seminte pe Kiseleff impreuna cu prietenele grase si amicii cocalari...
|
poate mai are Kagula filmele alea pe care le-am facut cu BIX-u si Roscatu si nu mai stiu cine
|
Quote:
Quote:
Quote:
Zaru mai are niste filme vechi dar sunt sunt pe caseta VHS, carlos nu s-a mai modernizat, e filmat inclusiv cand vine Nicu in Kiselef cu 3 masini de politie dupa el , se apuca sa dea cercuri si fuge din nou:))))))))) |
Mai am eu pe niste CD`uri niste filmulete luate acuma ani buni de pe site-ul lui Robert TXA ( RIP ). Nu stiu daca ar fi bine sa le urc aici :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai puneti aici ce aveti dar nu de pe sit uri publice....dar mai interesant este cine vine maine la IDM ?
|
|
ce amintiri......!
|
ASTAZI LA 11 CLAR? IDM
|
Quote:
|
eu, tu , fugu, toba, hasky, lucian, rusea si cine stie...poate mai vin :)
|
apreciez "prezenta" numeroasa
|
bah tot am fost 5 asa ca e ceva... e un inceput azi 5 maine 10 etc si o punem de un sprit pana la urama... poate vin si taticii proaspeti si cei viitori si bem un paharel...
|
toba hai ca numai sufar asa rau ca pe vremuri :)))) hai la un sprit eu am lansat invitatia azi acum tine de voi :)
|
Apreciez faptul ca s-au postat cateva filmulete din vechime =)) s-a scris istorie :)) erau alte vremuri pe-atunci...batranii de acum erau ceva mai inconstienti si...unora li se rupea de permise...traiau pentru distractie, pentru adrenalina ... crosetari ,chestii...nu zic ca erau neaparat bune sau altceva, dar fata de unele cluburi de acum care sunt pline de copii carora le e frica sa nu cumva sa-si piarda permisul sau sa boteasca masina cumparata in rate de taticu, pe-atunci se facea ceva...se strangea lumea, se ALERGA IN COLOANA in Bucuresti...nu se mancau seminte si se barfea despre altii cu invidie. Felicitari!
|
Quote:
|
Quote:
Foarte adevarate vb tale nu am prins vremurile alea da vb aia Ori suntem pasionati ori numai suntem |
serios? acum 10 ani tu i-ai prins?
|
a zis ca nu a prins :D
|
Quote:
|
da ba corect
|
Omul rau al forumului asta !!!:)
|
si tu omul cu cei mai multi fani !
|
aveam 12 ani cand se intamplau si mai ajungeam la cateva curse .. era altceva in 2001 - 2002 (abea asteptam vineri seara si sambata seara) dar o data cu cresterea EGO`ului :)) s-a spart lumea ... multa bafta si sper sa se revina vremea aia , atunci era ceva... istoria de 2010 unde se scrie pe forum ?? mie unu mi s-a luat si d forumu asta .. prea multa lalaiala si prea multi useri aparuti degeaba ... era mai frumos forumu in 2006 :))multa bafta , cand o sa am masina necesara pt asa cv apx 2012(oricum ne vdm la anu in CND sper) o sa iesim pana atunci >:)...nici la seminte numai am cu cine sa ies .. Felicitari santos pt topic si multa bafta celor "mari" si sa faceti ceva frumos .. santos o tura la taxi drift ?? :)) hai ca ma bag cu japca in seama
|
Internetul si in special acest forum au stricat multe ...
|
Quote:
Turcule vezi ca mai am si eu citeva casete video de la curse cum ne alerga garda si inregistrarea de la PROTV unde am fost invitat de TEO in emisiunea ei de atunci cu directorul aeroportului baneasa Stefan Mladin cind am organizat prima cursa legala din Romania pe aeroportul Baneasa. Adevaratele curse de la Policolor pt cei care nu stiu au inceput cind am venit noi din Dr Taberii,ma suna intr-o seara MTJ cu care ne stiam toti si imi spune ca se dau citeva masini pe la policolor si sa mergem si noi din Dr Taberii sa ne dam cu ei si asa au inceput marile curse la Policolor,BNR golfu 2 cu motor de 16v a varului meu care fugea rau de tot,TXA-ul ADEVARAT !!! ursuletul lui Catala si Jae modificat VTA-ul care mergeam eu cu el cu motor de 2.7 de scotea flacari pe toba,ursuletul lui Florica cu care a fost prins de jandarmi in ultima zi si pus pe burta si a 2 zi era pe prima pagina a ziarelor,in ultima zi l-am adus pe Vali nebunu cu corvetul albastru de a vrut sa sedea cu Manu cu corvetul negru si cind s-au pus la start nu se mai puteau da, era foarte multa lume si strada se facea ca un V inchis ca toti vroiau sa vada si atunci au venit mascati si ne-au alergat ceva si atunci s-au cam incheiat cursele la Policolor,m-au cautat gaborii de la sectia 13 daca nu ma insel de au inebunit,aveau informatii ca eu organizez cursele. Povestile legate de cursele din perioada respectiva sint multe |
Roscatu le mai stii man cand am facut motorul la RJC.....din 3 motoare.....pe trotuar.....in plm de ma injurau toti la Lukoil Domnesti.......toti intrebau .....ce ai facut ma la motorul lu ala ...si tu pusese i cutie in 4.......de fugea in scurt de rupea....:)))...cand am fost la Snagov....:))) de am facut toti baie in pl goala....numai yu erai cu gagica dupa tine.....mai sti in drum spr casa cand iti aratam c u r u ......a morrrrrrrrrrrr prin luneta lu Mazi......dimineata cand sa uitat ala in retrovizorie nu stia de ce are 2 buci pe luneta ....stau si rad ca prost u in fata calculatorului......ce viataa !!! cate ar fi d spus...........
|
Quote:
Aveam 2 telefoane la un moment dat si sunau in continuu seara unde mergem,un tel il dadeam lui Bigan sa raspunda sa le zica baietilor unde mergem sa ne dam si imi aduc aminte de Micutu,dumnezeu sa il odihneasca,cind incepuse sa vina si el pe la curse si intr-o seara eram multi la 68 si ma intreaba,Roscatule te ajut cu ceva,ne alergase garda si fugisem la 68 si vreoiam sa mergem in alta parte sa ne dam,vremuri in care traiam si munceam sa ne facem o masina sa ne dam,la mine se duceau motoarele la RJC si cutiile la luna le schimbam,de la scirtiuri untruna la plecarile de pe loc la curse se spargea ceva in cutie tot timpu |
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning