![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si azi am pregatit "brabusu" de iarna...pachet de drumuri grele..."stock style" :)))
|
Vad ca se poarta pachetul "drumuri grele":lol: ca si CataFOF a venit cu masina acasa, ziceai ca e tractor:lol: din Dacia mea ma uitam in sus la el:lol:
|
Quote:
|
salut....avand in vedere ca ejti un baiat care logan modificat.mai mult ca sigur ejti si in logan club !!!
vineri seara am fost la km (23) am avut o participare cu unu din baietii acestui club... are un logan albastru inchis cu dungi albe,jantele albe !!motorul era de 1.4 dar modificat !! cum pot da de acel baiat..am niste adversari pentru el !!!multumesc mult pentru raspuns |
Quote:
|
E vorba de MCD ;)
|
I-am dat pm...MCD este :)
|
Clar MCD:lol: dar putini de pe 4T il cunosc, pentru ca nu are topic aici:)
|
Are topic la provocari oricum, scuze de off:lol:.
|
Quote:
Stim cu totii de ce. |
Quote:
VREAU SI EU ID DE MESS AL LUI MCD :)...CINE IL ARE SA IMI LASE UN OFFLINE...A STAT BINE DE TOT BAIATUL CU MINE !!! |
am ajuns si eu la zi cu topicul :)
foarte tare masina ... sa o stapanesti sanatos si bafta in continuare cu modificarile |
frumos tare loganul tau!si nu am mai vazut la nimeni sa-si fi pus 4 proiectoare.:D
e unicat din pct asta de vedere.! |
Haide boss vopsim si noi masina?? :D Sau mai ai ceva de facut pe la ea?
|
Este este de lucru...rabdare si tutun:)))))
|
de ce nu ii pui un spate de logan facelift... ar da bine (stopuri+capota portbagaj) decat chestia aia facuta de tine (arata bine si aia cei drept)
oricum, frumos loganu |
2 Attachment(s)
Bara si capota..in sfarsit sunt finisate corespunzator..multumiri lui The Joker ( B.61.KYS)
Urmeaza vopsirea spate:) |
Quote:
Mi se pare mie...sau is cam strambe liniile alea?? si capota aia..parca mai are denivelari..... :twisted::twisted: lasa nenea...macar cu un sfat pot ajuta si eu :) |
frumos domnu frumos, imi place....astept sa ne revedem cu, kt mai multe noutati
|
14 Attachment(s)
Azi au fost montate capota si bara spate ,m-am uitet putin pe la jante sa vedem ce si cum..mai trebuiesc finisate si vopsite si am incercat sa fac o armatura pentru bara spate...:).sunt mici probleme acolo.:)
|
Frumos..;)
|
Bai nene, vad ca e cam jeep :D (poza 2) Suspensia vine in primavara, sau o pui acuma cand termini masina? :rolleyes2
|
Quote:
Nu va mai intalniti in Constitutiei ? |
Hai nenea ca merge treaba...usor si cu grija;) bafta
|
Ne-am mutat corturile la Carol ! Va asteptam pe acolo.....
|
13 Attachment(s)
Am montat o noua baterie mai puternica de 62A ca cealalta saraca si-a facut stagiul:)
Am facut o ramforsare la bara spate ca aintra in vibratie si au aparut probleme din aceasta cauza. Azi mi-au venit doua dintre jantele Azev A care au fost duse la sablat,au iesit foarte bine si urmeaza o vopsire in camp electrostatic. |
Au iesit bine jantele.
Felicitari |
Ce culoare or sa fie jantele? Eu le-as lasa asa, griul ala matuit:D arata prea bine
|
nervos loganul , bafta cu ce ti-ai propus !
|
3 Attachment(s)
Am terminat si cu sablatul..am facut si celelalte doua jante plus capacele lor:)
:dance: Sunt putin indecis ce culoare sa le fac:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Normal ca alb da cel mai bine, dar si un grafit ar interesa interesant. Sunt oricum sigur ca o sa iei decizia corecta.
Daca nu fa-le verdele ala aprins,fosforescent. :D |
Sau roz florescent:lol: ca sa fi sigur ca iese in evidenta:lol:
|
10 Attachment(s)
Mama lui de roz bonmbon:)))
Si cateva idei de la un bun prieten priceput in VT ..Multumesc lui Mishulica:) |
1. albe
2. galbene ( ca loganul de la racing nick :D ) 3. un gri mai deschis ca cel din poze Cea mai proasta varianta, dupa parerea mea, e sa folosesti albastru, fie ca e pt toata janta sau in combinatie (buza, mijlocul, etc) Te salut ;) |
2 Attachment(s)
da bine pe alb ...am aceleasi jante ....dar cu mai mult j ...si le am albe :P
|
@SV25MBN Salut:)..nenea a mea nu e de curse:) nu are nici o treaba cu tematica masinilor de curse..deci albele pica:) mai degrama de la tine..punctul 3 :)
Ricko stiu masina ta:) arata bine..dar parca nu se potrivesc albe la a mea...mai degraba negru cu buza gri (clasic poza a 8-a ) sau un gri deschis foarte metalizat. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning