![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
ma imi cer scuze dar am lasat-o mai moale
|
pai ce sa o lasi mai moale ca acum maine iar sunt in bucuresti vreo 2-3 zile poate nu treci pe la mine ca ma supar rau de tot sau u o lasi mai moale ca vrei sa ne faci vreo surpriza si noi nu stim vezi ca mai e putin pana la ziua mea :dribble: :peace: cu alte cuvinte te astept maine seara sau poimaine la mine sa bem o bere fara alcool :drunk: :drunk:
|
haoleu cu siguranta vin sa bagam o bericica mica. Nu fac nici o surpriza ca sunt la resurse cam nul adica putin peste 2RON :)) . Ne auzim la tel si poate aduci si tu CNX cu tine ca m-am saturat de cosmo :)
|
Felicitari DAC-ule pt masinutza ta!:-) bafta in continuare:D:D
|
man e misto masina... imi place dar trebuie sa ii faci si spatele :D
unde ti-ai facut spoilaru pe fata? face si la comanda? k vreau sa-mi fac si eu unu... |
:D mie imi place capota
|
Quote:
Caphonne merci de laude :D si sper ca in cel mai scurt timp sa o termin si pe afara ca plange saraca dupa o bara spate si niste praguri :( |
Imi place mult de tot masina ta,mai ales interiorul.Cum ai vopsit bordul sa nu se cojeasca ?
|
Quote:
|
a dat dumnezeu sa reusesc sa imi iau si eu niste scaune care sa ma faca sa ma simt la volan mai bine.poze maine :)
|
nebunule sa nu imi zici ca ti-ai luat scaune sport
|
nu ma sunt de pe un mitsubishi din cate stiu.Oricum ala de la sofer e misto ca are multe tampenii.Vroiam orice care sa imi ofere un suport lombar ca mereu zburam prin curbe din scaun
|
Nebunule...ai nevie de suport lombar, nebuneli:lol: Cred si eu la ce avion ai!:lol: :lol:
Imi plac scaunele. sa le uzezi sanatos!:-) |
good job, man! abia astept sa vad pozele!
|
Intradevar, scaunele sunt belea, in special scaunul soferului;) dar si cel din dreapta merita laudat, cel putin eu sunt foarte multumita de el!
|
hai cu pozele
|
...si uite asa ai facut 18 pagini :lol: (prietenii stiu de ce):-P
|
am vazut si io aseara masina ... frumoasa ... felicitarile mele :)
|
haideti cu poze sa vedem si noi scaunele
|
ma nu ma injurati dar tot nu am reusit sa fac poze ca am dormit prea mult si nu am mai avut timp si vreau sa le fac pe lumina.Asa ca in cel mai scurt timp le pun.Mihai nu te astepta tata sa fie scaune de competitie ca am vrut si eu scaune sa stau mai bine la volan nu sa zburd cu ea pe strazi :)
|
important e ca sunt bune si eu vroiam sa le vad ca si eu sambata am fost de le-am dus pe ale mele la reparat si le schimb si tapiteria daca e pe miercuri o sati trimit niste poze sa imi zici daca iti plac
p.s. mai intra ma si u pe mess sa mai vb ca nu mai da omu de tine |
5 Attachment(s)
ma stiu ca nu sunt foarte bine facute pozele dar o sa mai fie ocazii sa vedeti scaunele.Deocamdata am facut asa fugitiv 2 poze sa nu ma mai bata mihai la cap ca nu le vede :) :D aaa si i-am luat si un amarat de parbroz ca ala al meu era spart :D
|
poate ma lasio sa le incerc si eu sapt viitoare
bv tie sunt chiar frumoase si tinand cont ca sunt de pe o masina straiana sunt si mai rezistente :) |
Quote:
|
ma ce-i drept daca esti tu pe scaun si nu te vad o sa o fac pe clauditza fericita cu un sticker cu tine daca ma asez pe scaun :D, Facem un nou club al turbo soriceilor
|
misto frat mesina felicitari
|
Clubul turbosoriceilor facuti afish! :lol: :lol: :lol:
|
si daca vine pisica? alergati pe "coasta"? :lol::lol:
|
Da..pe coasta Evei :-P
|
lol :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ce e DVDule sa inteleg ca vrei si tu sa alergam pe "coasta"?
|
mai, aveti grija cum alergati pe coasta, ca poate mai are ceva cartilagiu/grasime si alunecati....:rolleyes2
PS: batranii care alergau pe coasta aveau ancora, in caz de ceva..voi ce frane aveti??? |
eu as alega pe alta coasta mai fina asa :D
|
:D
............:D ai grija sa nu derapezi si sa-ti strambi......puntea! :-P :D |
Quote:
|
scaunele ma multumesc pentru ca sunt net superioare celor de dacie,cat timp eu ma simt bine in ele nu le mai schimb.Motorul e clasic :D
|
Quote:
|
Quote:
|
sper sa apuc sa mai pun niste poze cu masina :D cu bara asta aranjata nu ca in celelalte poze si cu scaunele
|
dacule ceva o bara spate aLte praguri??
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning