Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/19284-tulcea.html)

Brian 07-02-07 18:58

Re: Tulcea

e misto ma, mai ales daca asculti bine cum se aude motorul .. nice :twisted:

Eugen_TL 07-02-07 19:01

Quote:

Originally Posted by tune3r_soul (Post 736786)
aia e plecare a facut tata una mai frumoasa cu oltcitu in dealu somovei,o acceleratie mare chestie !a facut si ala q 6aru!!!

LOLOZAUR =)))))))))))))))))))))))

vlad_Mafiotu 07-02-07 19:35

mi`a placut sunetul motorului cand a plecat zici ca era subaru impreza

MauS 07-02-07 19:52

Quote:

Originally Posted by tune3r_soul (Post 736786)
aia e plecare a facut tata una mai frumoasa cu oltcitu in dealu somovei,o acceleratie mare chestie !a facut si ala q 6aru!!!

:shock: daca as fi moderator..... ti-as bana IP-ul. Iar daca ti-as fi parinte nu te-as mai lasa afara din camera ta.:???:

Brian 07-02-07 20:37

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 736900)
:shock: daca as fi moderator..... ti-as bana IP-ul. Iar daca ti-as fi parinte nu te-as mai lasa afara din camera ta.:???:

ca bine zici :lol: :lol: :lol:

tuningboy unde ai filmat??.. adik unde era 6aru? ca nu prea pot sa imi dau seama.. :???:

DaViD TL 07-02-07 21:14

haideti may baietii nush d gluma,a sunat misto plecarea da am vrut sa rad putin d eugen,ps brian filmarea este facuta p babadag urci in sus d la diana si este o biserica,acolo sa filmat daca am vazut eu bine langa biserica,nui asa tuningboy ?!?

flmoise 07-02-07 22:14

marfa plecarea...da nu se pune ...ca e la vale! si o dacie accelereaza bine la vale!

Cosmin255 07-02-07 23:04

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 736861)
mi`a placut sunetul motorului cand a plecat zici ca era subaru impreza

asta are ceva cu subaru impreza=)))
va spun eu ca masina e "blindata" , si cand spun asta chiar stiu ce vorbesc

Eugen_TL 08-02-07 01:38

plecarea a fost finutza va zic eu ! :) am vazut tot de la el si mai bine ! doar ca mi-a picat tarziu fisa ca am tel cu camera ! :) vreo 3 zile s-a tot dat si f tare nu e nici dracu dimineata pe strada !
si da ,,masina era chira in fata la restaurant central vb cu acel audia4 din afara modificat misto :)

flmoise 08-02-07 07:25

eram la benzinarie sus la peco si o masina neagra facea acelasi lucru, a iesit a accelerat, dar nu am apucat sa vad ce marca e, iar motorul suna la fel!

MauS 08-02-07 16:50

Astept totusi provocari de la voi.... masini pana in 100 de cai....... tocmai am batut un Golv 5 Tdi de 105 cai.... in 6 tr. Se baga cineva?

vlad_Mafiotu 08-02-07 22:58

a mai apucat treapta a 6 a ?

DaViD TL 08-02-07 23:32

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 738600)
Astept totusi provocari de la voi.... masini pana in 100 de cai....... tocmai am batut un Golv 5 Tdi de 105 cai.... in 6 tr. Se baga cineva?

pey acuma ce masina ai mane,am vazut ca loganu ala rosu lai facut taxiu ,acuma ce masina sau lai luat pe ala inapoi ?!?

Cosmin255 09-02-07 09:05

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 738600)

pai parca ai spus undeva ca ai 130 sau nu am retinut bine?

MauS 09-02-07 12:24

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 739911)
pai parca ai spus undeva ca ai 130 sau nu am retinut bine?

Nu mane..... am zis ca am un logan de 1,6 8v de 90de cai..... resoftat + evacuare + filtru + pilot bun:D.

MauS 09-02-07 12:26

Momentan tot loganu' trage.... chiar daca e taxi. E o alta "surpriza" pe drum.... dar mai dureaza :(

MauS 09-02-07 15:46

http://www.urc.modic.ro/download.php

Uite aici un filmuletz cu Loganu' meu pe langa Passat Tdi de 101 cai. :p
Ce ziceti de sound?

Bogyciu 10-02-07 09:54

Salz, acu am gasit topicu asta, multa lume vad ca nu prea e din TL, totusi ma alatur si eu 'gashtii' de pe aici. Am o dacie 1300 crem, 02 JNO, terminata dar sper sa ii dau un RESTART cat de curand. Momentan nu umblu cu ea ca n-am frane, poate ma ajuta cineva cu o pompa de servo-frana? Indiferent de stare(din 2 fac una buna). Pe la Remat aveti cunostinte? Poate puneti si mie o pila...

Eugen_TL 10-02-07 12:03

la remat nu tre sa ai cunostinte! :) pur si simplu mergi si intrebi si se cumpara cu acte in regula ! ;) BINE ai venit !

Bogyciu 10-02-07 12:47

Intru totu de acord cu tine, dar daca te duci sa cumperi cu acte in regula te jecmaneshte nenea ala, asa daca stii pe cineva iesi mult mai ieftin...
Other problem, stickere cu 4tuning stie cineva unde se fac in TL? Sau daca are cineva unu in plus? Sincer nu prea am vazut pe masini...

Eugen_TL 10-02-07 15:19

se pot face oriunde .. trebuie sa vii cu modelul si gata !

sa stii ca nu are nimeni cum sa te jecmneasca pt ca in momentu cand un om aduce o masina acolo tot ce se poate lua de pe ea e trecut in fisa si pus un pret normal ca peste tot : deci in plus sau minus nu are cum sa-ti ceara! in schimb ar putea sa nu puna o piesa pe fisa si sa o vanda la negru,dar cam slabe sanse! eu am incercat cu o cutie si mi s-a spus clar "sefu costa X semnati la Y acte si gata" ...deci nu ti-as putea spune mare lucru...mai alesi in TL..poate in orasele mari ai avea noroc

flmoise 11-02-07 22:18

la remat nu se da nimic care tine de sistemul de franare si cel de directie(pompe si casete) !

mikafly 12-02-07 13:31

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MauS (Post 740674)
http://www.urc.modic.ro/download.php

Uite aici un filmuletz cu Loganu' meu pe langa Passat Tdi de 101 cai. :p
Ce ziceti de sound?

Al dreq ce esti....da ala cu Golfu de ce nu accelera?....
Cand vrei sa ne dam...de fapt cand ajung in Tl.....ne dam cum vrei tu.....

Ca si-asa auzisem vorbe ca acum cu noua setare ma omori...ma spinteci...ma distrugi....ma...pulverizezi.....nu imi mai vin cuvinte.
Apropo..si eu pregatesc o surpriza...de fapt mare surpriza....nu zic nimic.

Oricum in Tl nu se mai aduna lumea sa stea in parcare sau la coltz.....toti au altceva mai bun de facut.

Pt cel care sa dat cu Leganza.....ai avut noroc ca nu te-a facut.....sa imi dea mie Leganza si garantez eu ca iti dau 4 masini.Cu conditia sa nu fie automata...si sa nu mearga pe GPL.

Oricum mare parte din masinile care se dadeau candva la linii in Tl sau vandut.
Lumea trece pe diesel..ca doar e ieftin...si merge sa dai zone de nebun pe issacei sa agatzi vreo nespalata.

Pacat ca nu e nimeni cu adevarat pasionat...sa faca ceva...nu sa omoare masina lu mama....care mai e si diesel..sau are motor de 400 cmc(deviez)

Eu unu personal...nici nu mai scot Nova pe strada in Tl..ca nu am de ce.
Ma plimb seara de seara cand sunt acasa cu bmw lu mama.
(Dc nu ai spus Maus ca te-am omorat si cu Bmw?)

Sa speram ca la vara va iesi ceva frumos.....desi slabe sanse.Doar no sa ne apucam sa facem linii cu dieseluri furioase(90cp)....

Mai jos va pun un filmuletz despre cum ma distrez la ct...hihihihi

mikafly 12-02-07 13:36

4 Attachment(s)
si hai sa imi pun si poze..nu stiu de ce...asa mi-a venit
sa nu radetzi de cotetzul meu......asta e....alta mai buna n-am

Cosmin255 12-02-07 15:49

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 745325)
Pt cel care sa dat cu Leganza.....ai avut noroc ca nu te-a facut.....sa imi dea mie Leganza si garantez eu ca iti dau 4 masini.Cu conditia sa nu fie automata...si sa nu mearga pe GPL.

Exact automata si cu GPL era acea Leganza... dar din cate imi aduc aminte am mai scris lucrul asta odata ... si oare chiar tre sa fii un mare shofer sa faci cu o masina de 2000cmc benzina una diesel de 70 cp ?:)

Iti stiu masina FLY...cand stau la trident egreta zona aia te aud de la peco=))
PS si din cate am auzit fuge rau ... sa o stapanesti sanatos,si fara probleme

Eugen_TL 12-02-07 15:57

in curand 2 filmulete cu un cielo ! rupere de oase =)))))))) si la pescarus si la AKER saraca masina ! dar s-a filmat noaptea deci iar slabuta calitatea..cine a vazut live si a mai fost si in masina a avut ce sa vada ! :)))

mikafly 12-02-07 16:42

Ce cauta ala cu Leganza GPL-ista la curse nu stiu...ma rog.
Si daca tot filmati....filmati cu ceva de calitate...sau nu mai filmati deloc..ca enervati lumea

MauS 12-02-07 20:13

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 745689)
Ce cauta ala cu Leganza GPL-ista la curse nu stiu...ma rog.
Si daca tot filmati....filmati cu ceva de calitate...sau nu mai filmati deloc..ca enervati lumea

Stimabile FLY...... vom veni la TL cu ceva masini pt. tine.... Loganul totusi:???: ... mai am de lucrat putin la el:sad: ... dar venim cu un CRX 1,6 16v non V-tec si cu un Gsi de 2 litrii si 8v.

Te bagi?:twisted:

P.S. Si totusi.... stii ca Loganu' se misca putin.... nu e chiar degeaba :p

mikafly 12-02-07 20:39

Tu ce crezi ma bag?Dar mai bine....puteti sa veniti f frumos la cursa de la Buzau de pe 10 martie ....ar fi frumos sa ne intalnim acolo.
Sa o dam in cadru organizat......e cel mai corect.Vezi ca ai id meu in pm...bagal in lista

mikafly 12-02-07 20:41

ps.nu am zis nici o secunda ca Loganu e degeaba...sa nu ma intelegi gresit

Eugen_TL 12-02-07 20:55

pai filmam cu ce avem la noi ! TELEFOANE adica ! si sincer sa fiu sei ntelege EXACT ce se intelge si in majoritatea filmuletor puse de tine facute noaptea! o sa se incerce si ziua ceva probabil !se intampla destule dar nu sta nimeni sa filmele e mai misto sa fii in masina decat pe margine :)

Cosmin255 12-02-07 21:08

frate atat avem telefoane , atat putem deocamdata sa facem .... nu vrei sa te uiti nu te uita...incercam si noi cat putem .... nu o lua in nume de rau

mikafly 12-02-07 21:32

Eu am renuntat la a mai filma cu telefonul...pt ca ajungeam acasa si ma enervam ca nu se vedea cum trebuie.Si au fost multe okazii cand puteam sa filmez...chiar si cu camera...dar pt ca era intuneric m-am lasat pagubas.....2 faruri in noapte ..poa sa fie un lamborghinii..sau un simplu trabant.
Nici voi sa nu o luati in nume de rau.

Cosmin255 13-02-07 20:59

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 746246)
Eu am renuntat la a mai filma cu telefonul...pt ca ajungeam acasa si ma enervam ca nu se vedea cum trebuie.Si au fost multe okazii cand puteam sa filmez...chiar si cu camera...dar pt ca era intuneric m-am lasat pagubas.....2 faruri in noapte ..poa sa fie un lamborghinii..sau un simplu trabant.
Nici voi sa nu o luati in nume de rau.

ai si tu dreptate :)

mikafly 14-02-07 09:38

Frate..ce liniste e pe tulcea....sau la useri le e rusine sa posteze pe forum?.....ca de altfel sunt multi pasionati....
Nu mai zice nimeni nimic?...ce sa ma intamplat prin oras?...o cursa intre pompieri si salvare?...intre masini de politie?...intre taxiuri....un viol?...o crima...o bataie.....razie la delta......a secat ciuperca....nimic?

Eugen_TL 14-02-07 16:56

cielo vs B klasse automat (cp nush dar sigur peste 100 ) pana in a3a cielo a avut aproape o masina ,apoi egalitate si pe finalul la a3a la cielo B-ul era in fata! oricum slabut dupa parerea mea ! o intrebare dc draq cand se da pe sport turometru sta la maxim tot timpu...la alte cutii am vazut ca exista o schimbare vizibila din turometru in momentul urcarii treptelor.. si nu pleaca cine stie ce nici pe sport

mikafly 14-02-07 17:54

in sfarsit se aude ceva de liniutza la tulcea.....chiar daca doar intre b-clas..si cielo
Si cine erau protagonistiii?...al cui cielo?...cunoscut ceva?...

Eugen_TL 14-02-07 18:43

stapanul b-ul cunoscut cu siguranta (dar nu stau sa dau nume acum nu rced ca ar fi bine ) iar cielo hmm un cielo normal fugit de acasa si dat pe mana lu obraznick si a mea si rupt in doua ! la pescarush 15 minute tot ce s-a putut face cu el (si cu fata si cuspatele) apoi pe stradute,intoarceri cu frana de mana pe isacciei (fuge curu super beton) si intr-un final mers la AKER unde iar 15 min rupt pe final o mica problema- intrand in derapaj janta spate a lovit bordura si masina a sarit pe trotuar juma de m urmari:janta + cauciuc praf ! apoi liniutza cu b-ul,invartit incercari in sens la delta si niste chestii (incerccari) in parcare la politie dupa care dus acasa sa nu ii mai facem dracu stie ce =)))

ps: tare faza la aker unde e pietris pe jos ce draq e pe acolo " baaaa mi-a intrat pietris in gura " replica:" pai inchide gura sa nu mai intre " =)))
alta faza dupa ce s-a lovit de bordura...coboara din masina cel care o luase de acasa pe blat si face " baaa fratie ia uite roata mea praf" la care obraznick "nu are ma nik ce ai vezi stramb" ala se uita la mine " zi tu de nu e praf" si eu " lasa ma ca e ca noua nu cine stie ce se face iar cauciucul e murdar" ala se uita la roata si noi ne cacam pe noi de ras !

mikafly 14-02-07 19:21

Frumos.....dar v-ati cam batut joc de masina omului.Nu se face asa ceva.
Daca o iei...si ii tragi...tragei dar fara borduri si alte alea.Pacat si de masina.Eu nu as fi batjocorito in asa hal.Sunt curios ce parere are acum proprietarul....

Eugen_TL 14-02-07 20:05

DE ACORD cu tine crde-ma pe cuvant! dar cand proprietarul spune sa dai in ea refuzi? si cu bordura a fost un incident , eu eram pe margine filmam am zis ca se rastoarna ! si da ne-am batut joc de masina dar la cererea lui ! a zis ca o mai ia si in weekendul asta dar suntem mai cuminti ca dintr-o chestie in joaca se poate ajunge nasol

All times are GMT +2. The time now is 14:35.

- Copyright 2026 4Tuning