![]() |
Re: dacia arad
multumesc tuturor pentru urari
voi mai pune poze pe cum progresez cu proiectul, mai greu e cu timpul |
3 Attachment(s)
Fata d usa spate montata
Protectie contraaripi de plastic Anvelope pt jantele fata 175/60 13 |
Hai ca prinde contur...poate poate e gata pana la cupa ALFA ;)
|
2 Attachment(s)
incet incet
|
mama ce tare.Auzi baiatu da ce motor ai pe masina?Si cat baga?
|
R5 GT :lol:
|
superba dacia ta...Bafta in continuare cu proiectul...si asteptam noutati ! :D
|
pui 2 motoare?:P
|
1 fata 1 spate ;)
|
Quote:
Pe langa altele inca o supriza e ca trebuie sa tai capota si mor de ciuda, probabil voi cumpara un capac de plastic de dizel ca nu mai vreau sa vad smirglu si chit o vreme, desi mai tre sa fac mici retusuri la ext |
sau mai bine pui o priza de aer facuta frumos de baietii din domeniu.va da mai bine decat ***ul ala negru de papuc.
|
sau mai bine nu.
|
eu din pricipiu n-am vrut nimic pe capota, dar acum probabil ca voi cauta un capac din acela pe care il voi vopsi alb
Daca cine are vreun capac din acela si vrea sa faca o fapta buna datimi un pm |
astept sa vad produsul finit pare promitator, interiorul facut cu bun gust cred ca iese ceva gen MDK :lol:
|
la interior va fii mult peste mdk.Va fii defapt mult peste orice alt interior vazut pe Dacie.Cel putin asta ii parerea mea,eu find de la inceput super incantat de cum arata bordul.Is curios sa il vad si eu sus pe masina,nu lam vazut numa in camera :)
|
sa vedem sa vedem :)
|
Quote:
|
ii gata interioru ;) de mult chiar trebuie numai pus
|
"finishu" la masina asta cere o intalnire mare...asa..de inceput de vara
care, cum? organizam ceva? intre dacieri :P |
Se organizeaza ceva ? :D :P Ce ziceti de sambata ? :D PUne si tu poze cu interiorul ala nu ne mai roade rabdarea....
|
nu e montat pe masina, azi mam chinuit sa fac racoarde la motor sa le fac cat mai practice dar inca mai am
voi reveni cu poze cand am |
stiu cum este, azi toata ziua am schimbat furtune, am facut suporti de prindere la furtune si ghidaje ca sa nu mai stea asa aiurea aruncate acolo, am curatat si vopsit diverse chestii... cat te chinui tu sa faci racoardele sa arata frumos nu prea iese dar daca ai rabdare.... ;)
|
2 Attachment(s)
astea sunt de ieri cu traseele in mare parte facute dar in lipsa de coliere si niste T-uri cam asa am terminat ziua de lucru
voi mai reveni cu poze pe parcurs |
Frumos :) asteptam pozele ;)
|
e tare interesant proectul tau;) si imi place ca pui suflet la ceea ce lucrezi;) frumoasa dacie;) respect si bafta in continuare
|
|
nice gallery mate.... nice cars too...
|
1 Attachment(s)
Yeah!!!:) And the admin didn't delete my comment:) Thank you!
I had a question, but the admin deleted those comments.:( So what type of pistons these? Please don't delete this comment. It will be very important. Does anybody speak hungarian? |
Welcome to our Forum:-)
Many of us speak English,it's easyer..:rolleyes2 I think these are Turbo pistons type..somebody please correct me if i'm wrong.. |
they are used on turbo engines because they need a lower compression rate, and you have a PM from me regarding to your question
cat despre voi vorbitori de limba romana maine daca e vremea ok sper sa ma apuc sa lucru ceva si sa vin cu ceva poze noi |
Multa bafta cu proiectul,pana acum arata super bine masina8)
Abia astept sa vad rezultatul final,ca muncesti de ceva timp la ea.. |
4 Attachment(s)
Pt ca in ultimele zile am fost bolnav progrese putine
Vopsit jantele fata si montate pe masina Bara fata care e repozitionata putin (suporti modificati) si imbracata in piele semnalizarile fumurii (in realitate se vede prin ele) fusta fata de plastic vopsita alba lama fata imbracata in piele si multe lucruri care nu se vad (legaturi electrice...) |
canny tu ai motorul de la avatar pe masina?
|
da e motorul meu si trebuie rodat dar nu mai e pe masina, sta invelit undeva prin curte.
A facut loc la un altul prezentat pe o alta pagina |
eram curios cum mergea cu prezonul ala fisurat
|
era primul bloc, care la prima vedere am crezut ca era decalit sau ceva de genul dar dupa ce l-am investigat am gasit ca defapt era deformat in plan sus iar in momentul in care am strans chiulasa planata a crapat urechea aia acolo (nu de la apa sau murdarie pt ca a fost hiper curat la montare) si a mai crapat la peretii dintre cilindrii ceea ce a facut sa ajunga apa in ulei si invers (in concluzie ma bagat in gaura cu banii atunci) iar dupa aceea o sa vezi tot pe topicul meu ca am luat alt bloc pe care l-am verificat sa fie tot ok, la axa cu came planul sus...
|
Arata bestial masina8)8)..ce-mi place partea fata,asa suparata..
|
Foarte frumos a iesit pana acuma! Multa bafta si spor la munca! :D
|
intr-adevar foarte mishto masina si bine lucrata,dar cred ca ar da mai bine cu ochelari mari ca sa astupe coltul de la aripa,sau daca vroiai ochelari ingropati trebuia sa faci si aripa pe conturul la ochelar.
|
ochelari mari nu pun cai urasc,la inceput am luat cele rotunde jos dar gasisem doar de conex si dupa ce mam enervat ca erau de toata jena nu am gasit sa cumpar doar de cn3 si eu leam modificat coltul de sus la aripi ca sa se alinieze cu capota
cat despre golurile alea ce raman jos langa ochelari va primi o grila facuta de mine de la 0 exact cum imi place mie simpla si de efect masina are mici defecte cum spuneam care nu se vad in poze dar voi avea timp sa le retusez si per general chiar arata f bine masinuta (asta spun in urma parerilor care le-am primit de la persoane care au vazut masina live) urmeaza sa mai tai capota ca sa se inchida si sa montez capacul de dizel pe care il voi vopsi alb in felul asta fiind mai discret, nu de alta da parca vad deja narozii cum ma vor trage pe dreapta ca sa ma intrebe daca mi-am pus motor dizel |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning