![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
destul de mare gaura... adica.. bag 2 degete in ea, iar daca trag, o fac imensa :lol:
ma gandeam sa nu bag sudura in ea... nu stiu.. alte pareri? |
de ce nu cumperi 2 praguri si le schimbi e cam 100 de ron bucata
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
as schimba pragurile, dar am gaura si in aripa..
ca sa fie totul clar, va pun 2-3 poze sa vedeti exact |
Au :-s...nu e mare rau gaura..ai putea sa sudezi tabla acolo .
OFF:Se gasesc la magazin praguri pentru orice tip de masina? |
iti spun eu ca e mult mai simplu sa te duci la tinichigiu sa iti faca alte praguri!! te ajunge mai ieftin decat pragurile noi si in plus or sa fie mult mai rezistente.
problemele astea de rugina la praguri si aripi sunt general valabile la golf. din experienta iti spun sa nu iti iei aripi noi, nu mai cad bine pe masina, creeaza lufturi sunt greu de asezat etc. a da si pragurile noi nu sunt prinse in suruburi pe masina, se sudeaza, deci tot nu scapi de sudura |
se gasesc praguri noi sau iau din dezmembrari?
la aripa pun o placa de tabla ? |
Quote:
eu am schimbat aripile fata si pragurile...am pus noi iar tabla e subtire tare:sad:...am dat cam 180 lei pragurile si 250 lei aripile...iar aripile nu sunt chiar cum trebuie...a ramas luft intre capota si aripa dreapta...trebuie sa mai trag de ea sa vad poate se rezolva...am avut ceva probleme cu ele si la montaj...fiindca nu urmau linia caroseriei,erau putin aiurea... |
Quote:
i-am zis si mai sus, aripile le poti lua noi cu grosimea rezolvi cu grund si izolant mult, desi daca te chinui gasesti si in dezmembrari in stare buna, dar pragurile cel mai bine e sa te duci sa ti le faca cineva, eu am bagat si o teava prin ele sa fie mai dure, si sincer daca te uiti la prag nu iti dai seama ca e facut |
4 Attachment(s)
:twisted: era si timpul !
in curand o sa vina si suburile... da :D suburi, doua :twisted: |
Interesant... cu statia aia acoperi gaura din prag? Oricum nu sunt adeptu la prea multa muzica in masina de zi cu zi... Mergeau 4-6-8 boxe legate pe o statie si atat. Tu stii mai bine pe ce dai banii si pe ce te axezi. Sa le vedem puse :D
|
asta ii ziceam si eu , in loc sa rezolve bubele care le are masina el da banii pe toate prostiile :))) treaba lui el stie . oricum bine ca ai ales GZ si nu Sony sau mai stiu ce alta firma :)
|
1 Attachment(s)
Eu asa prevad ca o sa ajunga golfanu ;;) :arrow:
|
asta daca nu cade din el pana atunci!
sincer, cea mai proasta investitie pe care o puteai face, macar iti luai unul, si de restu faceai rugina.... eu iti spun din experienta ca am trecut prin asta, rugina exact cum ai tu acum am avut si eu, in loc sa fac rugina mi-am luat faruri, alte prostii, o iarna i-a trebuit sa faca masina praf, si in loc sa dau 1-2 mil atunci sa fac pragurile si aripile, am dat 25 acum sa fac toata masina |
Quote:
|
Quote:
|
La ce gauri sunt in ea.... muzica ii lipsea.
A intrebat cineva mai sus daca se gasesc praguri pentru toate masinile... Da se gasesc, vin pe comanda! Eu am dat 65 lei/ buc pt unele de Cielo! |
nu are gauri, are doar una acolo jos...
sti, la mine e mai greu... daca tata nu ma ajuta... ca asa stie el... sunt pe cont propriu... trebuie sa ma descurc.... dar o fac si p-aia, dar nu sunt hotarat... sa bag sudura in ea sau din fibra... pragul, nu il schimb cu totul, deocamdata... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poti sa indepartezi de tot rugina, taind portiunea ruginita si sa vii peste cu o tabla prinsa in pocnituri... Dai odata cu chit de fibra si dupaia cu din ala de finisaj. termini, vopsesti dupa care bagi ulei in praguri si in usi si nu mai ai treaba cu rugina! bafta |
Frumos golfanu' ce gume ai pe T-urile acelea?
|
ms...
165/70/14 fata 185/60/14 spate asa am luat jantele, cu tot cu gumele astea urmeaza sa le schimb si caut ceva foarte lat pe spate si ceva mai ingust pe fata... ca si inaltime... as vrea 45/50 sau maxim 55 dar cam greu sa gasesc asa ceva |
frumos lucrat:D
|
2 Attachment(s)
ms
mi-au ajuns si suburile :D sa vedem acum ce e de capul lor :D |
frumoss. te dai pe bubuituri:lol::lol:. iti spun eu ca dupa 1an asa o sa le vinzi ca te saturi de ele:D
|
Asta depinde de el ce face in continuare . Ce sa zic .. sa le strici sanatos Andrei :) Felicitari pentru achizitie .
|
Quote:
bravo ma, bune difuzoare. cu incinta ce faci? ti-o faci singur sau? |
incintele... fac 2 separate
au fost calculate de teddyb- , vede cum se aude, daca nu, le mai modificam... stie el... le are in sange mi-a dat dimensiunile si le fac eu... nu e asa greu :P |
am inteles, daca nu te superi, spune-mi si mie de unde iei materialele pt incinta, ca trebuie sa ma apuc si eu de a mea si sincer habar nu am de unde sa iau toate cele
|
am avut si eu un dif dinala si mi s`a dus in juma de an...si am woofer de mai bine de un an si de o saptamana mi`am facut un cd numa ca rapp`uri cu bass nebun si nu m`am saturat nici o secunda de bass :p
P.S. imi place cum le`ai inchis gura cu filmuletzul cu matizul P.S.2 ar fi dat mai bine jantele mai mari...borbet T sunt preferatele mele (ca design) si sper sa le am pe masina candva dar pe 16...cel putin 15...14 e prea putin pt un golf :D bafta cu masina :D |
Daca te intereseaza am pe cineva care da la schimb arcuri sport pe arcuri normale.
|
2 Attachment(s)
andrei: unchiul meu are firma de mobila la comanda si l-am rugat sa imi faca si mie cutiile, mi le face din PAL orb de 20 mm... acum totul depinde de timpul pe care il are... daca nu le face pana vineri seara, ma duc sambata la el la atelier si mi le fac singur singurel :D
koala: ms, nu am de ce sa bag minciuni... am filmat si am demonstrat:d xndev: ma intereseaza schimbul, dar nu pot sa ajung eu la Buc... doar daca are vreodata drum la Craiova, sa le schimbam... altfel, nu pot... am luat tot ce trebuie pt subwoofere, astept cutiile si e gata de bum bum >:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
spor la treaba andrei ,viitorul suna bine :lol: |
ms
@koala, ai cumva un filmulet sa vad si eu cum se misca sub-ul tau? |
aveam da nu`l mai gasesc...tremura umpic tabla laterala si oglinda interioara...se auzea bine...cu 2 sigur o sa se auda f bine :D
|
Salut stii cumva pe cineva in craiova care stie sa repare o clima de golf 3 ?
Daca da , lasa'mi si mie pe privat numarul de telefon al persoanei respective ! Multumesc frumos ! |
1 Attachment(s)
Are cineva idee cam cat ar costa o cutie de vopsea facuta pe calculator?
codul meu este LC4V Dark Violett Perleffekt |
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning