![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
la mine te referi psycho???.......am scris ceva greshit?
|
psycho te asteptam si pe u ... vedem noi ce iese ....
|
Quote:
|
pariez pe MDN , sunt curios ce masina ai tu de te-ai tinut bine de MDN? ne poti da niste date? (pt: street racer)
|
Quote:
|
Quote:
|
VPR`u mai este printre noi sau a fugit p`afara?
|
Quote:
|
Si castiga bine ca vreau si eu?
|
Quote:
Sta la coltz si da la tāmpla ! :D |
Bai...lasati gargara si provocati.
|
Am inteles ca este o Dacia 1.6i HVB...sau ceva de gen..care rupe tot.
Si am mai auzit ca s-ar fi dat cu un renault 19 16v si ca au terminat egali...sau ca a stat in paralel...oricum ceva de gen. Eu am motor de renault 19 1.8 16v....pus pe nova...vreau sa ma dau si eu cu el sa vad daca sta langa mine.Ca prea mi-a fost laudata acea masina. |
pe distanta aia mica de 100 de m s-=ar putea sa te faca .masina lui trage bine pana in 80 km/h .vino week-end-ul viitor aici cand va mai fi o adunare din asta mai mare si o pui pe asta mica a ta la o linie
|
pai in port pe 150-200m a fost in fatza lu` Onu`.... pe 400m cred k pierde...
si cu Onu` si cu tine! |
cu siguranta pierde pe 400 m .de cate ori l-a vazut careva la o legala ?nu vine ptr ca nu are ce arata acolo.in halul in care arata acum masina ma mir cum de nu il opreste politia pe strada si sa cheme RAR -ul sa i-o confiste :P
|
in seara aia sa dat cu un r19 cu 140 de cai...sau ceav de genu....nu vb de a lui onu....shi la luat r19 -le cam cu juma de mahsina.....cand sa dat cu onu...mi se pare ca au fost aprox egali
|
l`a facut pe Onu`....
|
da....dar pe ala cu r19le mai puternic....care sa tzinut bine shi de vectra 2.5 v6...nu la luat.....daca vrei vino sambata sau vineri prin port....sigur il gaseshti acolo...shi amsoaratzi puterile cu el....apoi provoacal shi pe mamaia..sau in alta parte,...sa vedem ce zice:))
|
sa ma dau cu HVB`u? :))
|
nu vb-eam de tine...ci de cel care are motor de renault 19 pe nova......dar daca vrei shi u...nu te tzine nimeni:P
|
Onu are 90 de cai pe masina.....eu am 140....Poate la plecare ma face....sau in prmiii 10 m.......dar ma indoiesc ca ar avea vreo sansa.
Daca intradevar dacia aia are motor de dacia nu pre aar eva ce cauta la curse,mai ales sa se dea cu renaulturi de 140 de cai.Eu nu vreau sa jignesc omul sau sa il fac sa se simta prost...dar ca mi se pare ca e putin prea mediatizata acea masina datorita unor intamplari fericite pt el. |
Quote:
|
Sa inteleg ca tu ai un renault clio?......de 1.6..sau asa ceva.....
Pai atunci cand m-am dat cu tine...aveam mottor f3n ca a lu Onu......amcum am 16v.....atunci aveam 90...acum am 138...pe carte... |
Quote:
|
Neahhh....o sa ma vedeti cu turbo...in max 3 sapt....o am deja in portbagaj....
Si multe altele.....oricum e de admirat ce faceti voi in port acolo...e frumos.....pacat ca e prea scurt.....si sunt borduri..si gropi pe ringul de dans. |
Quote:
doar sa ma anunti din timp (1zi-2 inainte). sa ma obisnuiesc cu gandul ca ma faci praf ;) a mea are 1150 kg si 75 cai |
Ba lasatziva in **** mea de fatza ca l-am facut pala si pala in port pe 100 de m in **** mea daca suntetzi smecheri iesitzi in **** mea pe interval de 400 de m, de 1000 de m si nu va mai scapatzi pe voi ca l-am facut pe ala si pe ala.
|
Asa Onule!!!...fii suparat.....zi-le!!!.....adevarul e ca pe distanta din port e total neconcludent.....e mult prea mica...si aderenta e cam naspa.Si in plus...bariere...toti adormitii care intorc sau ies in mijlocul strazii...indragostiti de mana pe sosea....
Stie careva care e distanta din port?...folosibila.....ca mia trebuie sa pui si frana....sunt 200 de m? |
200 pana pe plaja ... 100 m maxim ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Ce se intampla in port cu &@^ VERSUS $%# si cu (@$ Versus $^* sunt mari frectii ... Nu zic unde ... Ca l-am facut si eu pe unu care avea 430 de cai cand eu aveam 75 de cai de l-am inebunit ... dar ala era cu AUTOCARUL !!! Cam asha sta treaba si cu liniutzele in port ! Nu demonstrezi nimik in port ... Aia nu e distantza nici sa demonstrezi ca esti sofer si ca sti sa schimbi , nici sa aratzi ce poate masina , nici sa pleci calumea de pe loc, nici sa te opresti la limita evitarii oricarui pericol ( asta ca sa imi aduc aminte catzi au strambat bariera aia si au curatzat bordura de nisip sau au indoit felinarul ala sau stalp de draq este ) . Daca in schimb suntetzi pasionatzi in continuare de asha ceva , nu ma mai bag in "joaca voastra" ... :D |
1 Attachment(s)
Foarte adevarat ce zice X-Ray-Eyes.....
Dupa conversia turbo nu ma astept la putere monstruoasa de ordinul sutelor de cai.....motorul o sa fie decomprimat....o sa bag maxim 0.5...electronica..unichip......estimez eu undeva la 170-180 in prima faza. Potentialul tipului de motor pe care il am..este destul de mare..dar si investitia e mare. Turbina pe care am sa o folosesc...este un Garett tb25(rulment)..care baga maxim 1.4 Deci in cazul unor eventuale modificari sa am de unde sa dau drumu mai tare la presiune.Tinand cont ca am sa merg cu max 0.5.... Deocamdata stagnez din cauza lipsei unui sudor meserias..care sa imi confectioneze un colector de evacuare pt turbo.(galerie) Oricum limita de putere pe o caroserie de nova e undeva la 200 de cai...pt ca mai mult nu prea mai pune jos puterea. Si eu astept sa vad ce o sa iasa.Sper la ceva frumos. |
va zic eu ca, cine are masina iese la 400 si chiar 1000 de metrii cine nu are sta in port.
|
Corect aici are dreptate tra
|
Dap...de acord...dar din lipsa de ocupatie....si cateodata din comoditate...unii se mai 'trag ' si acolo.
Totusi nu pot sa ii inteleg pe cei care isi rup masina prin gropile de pe ringul de dans.Mai acum cateva zile a ramas o lancia delta(dedra) nu stiu exact de care.....a ramas cu cureaua de distribuite rupta.2000 16v Baiatul se apucase sa fac cerculetze ...si deodata...trosc...trist...si costisitor. Mai era un BMW...unu diesel.....saracu de el....il invartea prin gropile alea...ma rog masina omului..face ce vrea |
un a4 pe motorina de 115cp sau 130cai n`are nimeni?
sau un 318D? k vreau sa fac o "comparatie" :) prv... dak ma poate "ajuta" cineva :P |
ma dau eu daca vrei man
cu una de 131 de cai :D |
pai si eu vreau tot acelasi lucru...
un passat.... un a4... un golf 116... un a6... un superb. n`are nimeni? :) un 318D.. |
Re: Masini - Made In Constantza
Quote:
|
Quote:
|
Re: Masini - Made In Constantza
Cand? Atunci cand mergeam la munte.. dar pana in 160 ATUNCI nu ma prindeai dupa ma depaseai k era in rodaj si nu ducea mai mult.. Oricum pe 400 d emetri nu cred ca prindem 160 dar vedem odata daca vrei
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning