![]() |
Re: Scoala de soferi !
eu am citit legislatia prima data...am facut testele din cartea galbena.....am aprofundat legislatia...am mai facut testele de 2 ori..si am mai citit legislatia o data...am luat din prima si sala si orasu...important e sa stii legislatia...intrebarile sunt diferite , cu alte intelesuri...nu prea te poti baza pe ele...bafta la examene baieti...sa luati toti din prima
|
Quote:
bafta la examen, si sa te vdm acolo in fatza la stadion :D :-) |
mersi,esti din craiova ? :D
|
Stie cineva daca in primul an de cand am permisul pot sa conduc in alta tara?
|
Quote:
|
Vă salut pe toţi. Am luat permisul in 6 martie 2007. Īn 5 aprilie m-au trimis părinţii la cumpărături pīnă īn Ungaria, şi am ieşit fără nici un fel de problemă, ca si cum aş fi mers cu parinţii doar că de data aceasta eram singur cu maşina. Am oprit la vamă la Unguri, le-am arătat buletinul(am avut si paşaportul, ca să fiu sigur că nu sunt probleme), şi după 10 metri m-au tras pe dreapta si m-au īntrebat daca am in maşină ţigări, sau ceva de genul, atīt şi nimic mai mult. La īntoarcere doar au facut semn să trec şi atīt.
|
Quote:
|
frica?!....naveti motive ca doar nu mergeti la abator
io am dat luna asta sala si am luat cu 24(a treia oara)2 dintre ele le-am lasat nebifate,am zis ca ceo fi o fi,tot ce conteaza e ca macar sa cititi cartea o data si sa faceti intrebarile de 3 ori si atunci garantat luati sala+trebuie sa cititi cu mare atentie intrebarile si uitati-va la semnele mici din desene care va pot pune prb la traseu.....atentie sporita 10-20 de min cat e politaiu langa voi si nu o sa aveti prb acum faza tare -atentie la emotii ca va apuca nevoia aia mare,la sfarsit cand am iesit din sala cautam o toaleta ca nu mai rezistam:))))))) noroc ptr cei care vor da in viitor |
Quote:
prima si a 2a oara de ce ai picat? |
voi ce chestionare ati facut si din ce carti ati invatat?? (editura, cum arata etc ):rolleyes2
|
Quote:
de invatat eu am invatat din cartea galbena (are carnetu lui o tipa pe ea si smene de circulatie si un drum etc ) am facut de 2 ori cap-coada intrebarile si de inca cateva ori (inaintea fiecarui examen) asa mai pe sarite.. unde stiam ca am probleme |
Quote:
ai dreptate, my bad... mi-a confirmat si tata ;) |
Quote:
cel mai bine e sa-l prinzi pe unu de treaba, eventual cat mai tanar.Pe mine pe la a 10=a ora instructoru m-a invatat s-o intorc cu frana de mana.da nici nu era sanatos ala.si cu toate astea, nu m-a lasat pana nu am facut toate 30 de ore.chiar daca la sfarsit io conduceam si el imi citea ziarul...;) |
io am d dat abea pe 29.05.2007:sad: :sad: ,de invatat m-am apucat inainte de scoala si de cand am termianto de vr 2 saptamani nu mai am nici cea mai mica tragre de inima sa invat, ma gandesc ca mai e pena pe 29 (o luna si) si ca o sa am timp in ultimele 2 saptamani sa invat
|
teoretic in 2 saptamani inveti sa iei examenul..mai conteaza si de la ce nivel pleci, orele de legislatie conteaza enorm...
eu dau luni si desi fac chestionare de prin noimebrie :) tot mi-e frica..si mai am lipsuri :D luni dau ....ce-o fi o fi :rolleyes2 nu prea-mi convine sa pic ca sunt clasa a 12a..:cry: |
dupa cum zice bryan in 2 sapt inveti, si am auzit si eu ca orele de legislatie conteaza ff mult(am auzit pt. ca nu am fost la nici o ora de legislatie:twisted: :twisted: :twisted: , mi se parea o pierdere de vreme:-P )acum sa vedem mai am o luna si....
|
orele alea de legislatie :sad: ...nici eu nu am trecut pe la ele ....
fara ele nu merge sa iei examenu ...?:rolleyes2 trebuie sa bag si eu dosaru dar mi`e lene sa invat :lol: |
Quote:
alea alea 722 de intrebari din noua carte galbena aia care costa 261.500 mii(lei vechi),nu aia veche prima oara nu am invatat si am picat cu 19 a 2-a oara am facut intrebarile doar o data si am picat tot cu 19 a 3-a oara am fost programat da nu am fost in tara ca sa dau a-4 oara am citit cartea 1 data si intrebarile de 3 ori in 4 zile si cateva ore (le-am numarat) si am luat cu 24...probabil ca luam 25 sau 26 da 2 nu le-am bifat P:S.probabil o sa se intrebe cativa-cum de am avut timp sa le fac de atatatea ori.....a fost cu Pastele si vacanta....etc ziceai ca ai dai sala luni....ce ai facut(ptr Bryan)...sau e lunea viitoare? bafta la toti |
mersi
lunea viitoare :P daca nu imi cad multe contraventii nu PREA imi fac griji....am 2 colegi care au dat de curand si le-a cazut usor..la unu nicio conraventie si la unu o contraventie si o infractiune dar am auzit ca sunt si unele care au cate 4-5 contraventii :| |
Quote:
:lol:si mie mi-a fost frica de contraventii:lol::lol: erau prea nasoale. in schimb infractiunile sunt floare la ureche :) |
in toate examenele care le-ai dat :) cam cate contraventii ai avut daca mai ti minte ? :D
|
examenele care ... de fapt a fost unu singur acum 7 luni :D :D
am avut maxim 2 din cate imi amintesc ;) |
pe mihai88 voiam sa il intreb
va incurcai :D |
am prieteni care au dat de curand (19 mai,....)si nu lea picat decat o intrebare despre contraventii sau nici una, nu prea se mai axeaza asa mult pe puncte si contraventii
|
ce bineeee daca iau sunt cel mai fericit om :D :)
|
me the same , doar ca mai am o luna si cateva zile:cry: :cry: :cry:
|
Eu am picat cu scoala o data din cauza la contraventii (nu m-a afectat prea tare.. adica l-am picat luni si m-am dus marti si l-am trecut da nah :)) )
ori cum sfatul meu e sa cititi din carte partea cu infractiunile foarte atent.. si ce nu-i infractiune e contraventie.. simplu nu? :)) |
da..dar daca te intreaba cu ce se sanctioneaza fapta de a..
a - amenda b - cu amenda si puncte de penalizare c - cu amenda si suspendare etc nu mai e asa simplu :) |
Quote:
|
frate daca inveti il iei ! treaba asta nu poti s-o contrazici.
Daca nu inveti - stai pe net si intrebi baietii ce intrebari pica si cate intrebari pica din nu stiu ce domenii. pune mana si invata si o sa-l iei. cand am dat eu examen ... de la prima intreabre m-am blocat, nu stiam ce limita e in localitate ( atat de prost am fost in ziua aia ) normal ca am picat a doua oara cu o seara inainte de examen am facut un chestionar la misto pe net , si am facut 16 !! puncte dimineata ce a urmat, ma prezint ( cu intarziere ) in sala, fara nici un pix / stilou la mine.mi-a dat o gagica un pix cu pasta pe terminate si mi-a zis ca daca se termina in timpul examenului ii pare rau... apucasem sa ma uit peste cateva intrebari din carte, pe drum catre sala. ne imparte la fiecare foaia aia si cu chestionarele . ghici ce chestionar mi-a picat..cel pe care-l facusem cu o seara inainte la misto... noroc ca apucasem sa vad care erau raspunsurile. fata de chestionarul facut de mine inainte, in asta de acum erau schimbate cateva intrebari .. pe drum catre sala, apucasem sa ma uit peste cateva intrebari din care mi-au picat doua in chestionarul de la sala. am luat 23 de puncte ! cum se numeste asta? - NOROC CHIOR - mult succes evribadi :lol: |
rau esti..am intrebat si eu sa stiu orientativ cum sta treaba..
|
nu sunt rau cu nimic
iti spun adevarul si e ca un mic ajutor ..ca un sfat...parerea mea daca inveti nu ai de ce sa-ti fie frica , nu ai de ce sa ai emotii , indiferent de domeniul din care pica intrebarile !!! sa faci cat mai multe chestionare , intrebarile la care gresesti verifica-le bine incercand sa intelegi de ce trebuia sa dai un anume raspuns, ca sa-ti creezi o logica. acum mai sunt rau? mult succes inc`odata! |
mda am vb azi cu o ruda de-a mea ca a dat de permis de curand(a picat sala) si mi-a zis ca din 20 de oameni care au fost la traseu 2 au luat:shock: ,
cei 2 au luat pt ca au dat bani, deci nici nu shu la ce sa ma mai astept |
imi permit sa va imparatasesc si eu din "experentza" mea ca viitor sofer ca inca nu am permisul in mana astept sa il ridic in cateva zile.....daca te pui pe invatza cu sigurantza iei ....daca nu invetzi ...si ai un pic de noroc probabil sa il iei ...eu am invatzat cu o noapte inainte apropape toata cartea ...mai putin sanctiuni infractiuni .....ca sa nu mai imi umplu capul cu prea multe .....si uite ca l-am luat .....cu 23 dar l-am luat ....bineinteles dupa ce am dat de 3 ori si am picat de 2 ori cu 21 ....de am zis ca nu este adevarat si o data cu 20 ....deci cu putina noroc si cu putin invatzat ...se poate
Bafta la toti cu examenu!!!! |
mda..alta dandana..nu a putut *o cunostinta* sa imi aranjeze orasu :)
se mai ia fara spaga sau te pica toti ca asa vor ei? |
hai ma nu e nimeni aici care a luat orasu fara spaga ? :)
|
Eu am luat fara spaga, din prima chiar :???:
depinde de tine, politaiul ala nu te pica pentru ca asa vrea el, tre sa gresesti tu cu ceva. la mine cel putin politaiul a tras de mine sa-mi dea permisul:-P |
mersi
sper sa nu ma pierd si sa gresesc la parcari & garari nu imi fac griji mi-e sa nu ma bage intr-o intesectie complicata unde vin masini din toate partile si sa gresesc :D |
Pe mine m-a dus pe drum in panta si rampa sa-i fac parcare laterala si dupa aia mers lejer. nici nu s-a uitat la parcarea mea:D
Iti urez multa bafta si fii foarte atent la sala,ca sa iei punctaj mare ! Pentru mine cred ca a contat enorm sala, deoarece la oras am fost emotiva rau :mrgreen: |
mihai88 am avut si eu emotii d-alea
si nu stiam ce sa fac exact k nu mancasem nimic in ziua aia doar cafea si cola si dupa aia ..knd am dat traseul aveam o stare asa de naspa..imi venea sa borasc si sa ma c.. in ultimul hal .. dar tot l-am luat;)) KND MERGETI SA VA FACA POZE K SA VA DEA PLASTICUL , SA AVETI GRIJA CUM FACETI SEMNATURA;) eu am facut o semnatura super misto..dar altii au facut niste semnaturi super naspa.. @ bryan.. si eu L-AM LUAT FARA SPAGA SI MAI AM INCA 2 PRIETENI KRE L-AU LUAT TOT FARA SPAGA DE ALTI 2-3 NU SUNT SIGUR SIGUR ..SI E UNU KRE A DAT SI ALTA KRE A DAT DUPA CE I-A DAT CARNETUL=)) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning