![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
|
Fiero40 :)
|
Quote:
|
Este un frumos FoFoni F40 :lol:
|
1 Attachment(s)
ferrari
|
8 Attachment(s)
altele.......
|
'ferrari-ul' de la romana este o replica ...tata a lucrat in zona si stiu , m-i se pare ca nu are motor ...
|
am o rugaminte
nu incepeti din nou discutia despre acel "ferrari" :lol::lol::lol: :D se stie ce este:lol: |
Ce este ?
|
Se vede de la o posta.. o replica nereusita este.
|
replica, ne replica dar ce masina este la baza ?
|
Pontiac fiero.
|
5 Attachment(s)
Din Ploiesti niste poze facute in graba.
Aia alba era la un punct de colectare fier vechi. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cangri, stii cumva ce numar are 3000GT ala ?
|
2 Attachment(s)
Stationeaza de ceva timp. Intr-o perioada am mai vazut un exemplar pe langa ea, dar acuma a fost lipsa la "apel". Masina este de vanzare, daca este cineva interesat sa-mi lase pm ca sa-i dau numarul de telefon al omului. Scuze pentru calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul si de la o oarecare distanta....
LE: Am uitat sa precizez ca masina are numere de TM modelul vechi, deci viitorul proprietar este scutit de taxa aceea penibila daca nu ma insel. |
Quote:
Daca mai ajung in Ploiesti si mai e acolo i-ti spun. E langa JetOil pentru cine stie. |
Alfa Romeo Spider!!
Bucuresti: http://i54.tinypic.com/idvfuq.jpg Galati: In zona mea mai sunt cateva masini abandonate: Vw Passat "tunat" de prin 2000.Au inceput sa ii fure jentile:este indentic cu acest model: http://autopixx.de/bilder/0pOq6vXC/v...ning-motor.jpg Renault Laguna 1 numere de finlanda sta de vro 2 luni lovit... |
Pe unde se aflat Afla Spider? Prin ce zona a Bucurestiului?
PS: Pozele sunt mai recente sau de acum 21378 ani? :D |
pe mine ma intereseaza passat ul acela:)....8)8)8)
crezi ca mi poti face rost de cat mai multe informatii despre el? |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite ce dacie
|
in seara asta o sa ma duc la o masina care sta de ani de zile in parcare... e prea grava va las in suspans pana aduc pozele:D
|
10 Attachment(s)
:arrow:
|
De Mercedesul asta e chiar pacat.Daca ar fii putin spalat ar fii impecabil zic eu!
|
foarte frumoasa masina,se pare ca omu anticipa ca va sta acolo o perioada lunga de timp si a urcato pe acele bucati de lemne
|
masina sta de cand eram eu copil aici...nu stiu daca are ceva defect sau ce s-a int am incercat sa vb astazi cu vecinii dar au zis ca propietarul nu este in tara vine si pleaca...am intrebat daca o vinde si au zis ca sigur nu ca au mai venit sa intrebe. Masina are kit complet BBS original si reconditionata e ceva grav pe strazile noastre....piele cutie automata incalzire in scaune cred ca sub capota se ascunde un V ceva masina pt mine e top
|
dupa optiunile care se vad stergatoare faruri ,piele si alte chesti e mai mult ca probabil ca masina sa aiba un motor de peste 3.0 benzina
|
o asemenea masina eee si pacat ca sta degeaba ..
1. jantele - nebunie curata ( repolishate ) 2. kitul bbs - unic cred in romania 3. pacat ca nu iese si ea in lume sa-si arate farmecul . |
Quote:
|
Quote:
nu sunt chiar asa priceputa la masini dar invat prind repede, si imi place mult acest domeniu, ce inseamna kitul bbs? |
Quote:
din ce zona e mercedesul? ai un nr de contact al proprietarului sa incerc norocul? sau ajuta ma cu zona macar |
Quote:
|
3 Attachment(s)
spre ex in aceste prospect este un kit BBS pt bmw E30,E21,E28 si un kit scirocco mk2 Attachment 2048573
Attachment 2048574 Attachment 2048575 |
Quote:
si care va fi aproximativ taxa din vama? sau ce acte trebuie sa ai daca masinile sunt abandonate si nau pe nimeni? |
Quote:
Recent Poliţia din Dubai a descoperit în preajma aeroportului internaţional nu mai puţin de 3.000 de automobile de lux abandonate . Majoritatea aveau uşile descuiate şi cheia în contact, aşteptându-şi cuminţi un proprietar. Vă întrebaţi ce caută atâtea automobile uitate în paragină? Toate aparţin expaţilor care duceau o viaţă exorbitantă şi pe care nu şi-o mai permit o dată cu instaurarea crizei. De ce preferă cei care deţin maşini în Dubai să le lase în voia sorţii? Pentru că datoriile sunt considerate fapte penale în Dubai şi se pedepsesc cu închisoare. Prin abandon şi părăsirea ţării aceştia pot scăpa mai uşor. Majoritatea modelelor găsite în aeroport erau SUV-uri şi sedan-uri de lux, cu preţuri de peste 40.000 de dolari. Nu vreau să insinuez că şi în România criza are aceleaşi efecte însă tot mai des pe siteurile de vânzări auto apar modele de lux cu predare de Leasing după doar câteva luni. De exemplu, pe Autopro.ro am gasit acest Mercedes CLS la preţul de 11.000 de euro. |
Pai si daca le abandoneaza nu se mai considera ca au datorii?Nu prea imi vine sa cred varianta asta.Cum adica scapa mai usor?In ce sens?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning