![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
arata bine !
|
Quote:
|
II sta bine la "negresa" cu noile achizitii.
Tot asa sa o tii. A venit mosul la ea mai devreme:) |
Bineee maaaaa!!! In sfarsit capota!!!
IN SFAAARSIIIIT!!! |
capota de razboi :)) ,imi place nuca aia de schimbator ;) sa`ti shada bine mana pe ea si capota s`o lustruiesti cu tot dragu din lume.
|
6 Attachment(s)
Ursul a mai suferit lucrari, ramanand chiar si fara o portiera pentru cateva zile:rolleyes2
Dupa ce am rezolvat-o cu opritorul si cu refacerea suportului din portiera(se rupsese tabla acolo, opritorul a inclinat, i s-a rupt si lui o ureche si dupa toate astea intra in portiera si bloca geamul;)) am montat si rotile de distractie..acum ursul se invarte fara dureri de cauciucuri;) Sambata a inceput de ziua in parcare la munca si a terminat noaptea prin oras8) |
uau, faci o treaba buna cum ai facut si cu dacia.
|
Quote:
Multumesc:-) |
Ca bine-i mai sta cu Mtech 1 !!!8)8)
|
10 Attachment(s)
Lucrarile continua, nervii se tocesc...:-)
Asadar, farurile au venit de la Bucuresti (inlocuit sticle, inlocuit farurile de faza lunga si montat angel-eyes..imi place mult cum au iesit), sambata am montat si folie fata-spate de la Suntek (luni am dat-o jos de pe lateralele spate, ieri am reaplicat-o dupa ce am curatat brocurile de la flex de pe ele:evil:), de luneta nu mai zic...este irecuperabila, plina de brocuri..asa ca imi voi lua alta luneta si o voi refolia...:evil::evil:..alti bani, alta distractie:sad: Am foliat si proiectoarele pentru aspect de smoked8)..cu folie de care am aplicat pe fata;) M-am enervat serios cand am vazut ca la masina asta nici folie nu pot pune calumea, fara sa muncesc de mi-au sarit capacele la frecat geamurile si polisat la ele pe interior....si sa dau acum alti bani pe alta luneta..asta pentru ca cei care au avut masina inainte nu au avut atata creier sa acopere geamurile cand au taiat cu flexul si cu toporul gaurile pentru boxe din etajera spate..:shock:..de cacao tare treaba asta, chiar a pus capac la toate tziganiile si incompetentele pe care le-am gasit facute la masina asta...:x:x In sfarsit..asta e...acum pozele:-) |
Foarte tari farurile, asteptam poze cu ele montate ! :twisted:
|
Am citit tot topicul tau si am ramas placut surprins cat de tipicar poti sa fii,intredevar si eu sunt de parere ca detaliile fac diferenta mai ales in cazul unor masini cu ceva varsta in spate...Bafta in continuare la ce ti-ai propus,nervi de otel si bani cat mai multi,mai rar oameni ca tine! Doamne ajuta.
|
imi place cum au iesit farurile sa le vede montate cat mai repede...;)
|
3 Attachment(s)
Vad ca diametrul inelelor de la angel sunt diferite si alea mici vin pe exterior iar cele mari in interior .Parerea mea e ca nu o sa se vada prea bine ar fi trebuit ca ambele inele sa aiba acelasi diametru iar pentru un efect mai agresiv cele din interior le maschezi sa se vada mai putin
|
Farurile facute la Wacky ...baiatu asta de la bucuresti nu? Si eu intentionez sa le fac acolo sau daca n au fost facute la el te rog un contact...ceva:D insa eu n-am sa optez pentru angel eyes...mi se pare prea incarcat/// oricum bine au iesit si proiectoarele si farurile:twisted:
|
Foarte curios is cum o sa arate aprinse.
Ce sistem pt angel ai adoptat? CFL nu cred ca is, Led sau SMD? (daca's Smd is si mai curios ;)) ) |
Quote:
Farurile sunt facute la Wacky, din Bucuresti. Angelul are cate 2 leduri in partea de sus si lumineaza alb ca de neon..;) Va multumesc tuturor:-) |
Asta iti mananca mai multi nervi decat dacia dar ...totusi o sa iasa ceva frumos la final...m-am amuzat cand am citit faza cu luneta spate:lol:
|
bogdane, zi-mi te rog cine ti-a montat folia si cat te-a costat?.. luneta e pusa dintr-o bucata :?:
|
Quote:
Colegii mei la munca ma intreaba daca mai am ceva de desfacut pe la el..sau mai bine zis daca a ramas ceva nedemontat:lol:..dar inca am rabdare ca-mi place mult masina asta si cum merge el ursul:-)8) Folia am montat-o jos in port langa "Marinarul", ei cer 400 lei pe toate geamurile, folosesc SunTek si pun luneta dintr-o bucata:idea: |
foarte frumos ursul colegu bafta in continuare felicitarii !!!sa ai grija de el
|
Trebuia sa faci schimb de angel cu unele de e30 si le montai ulterior . Poti si acum sa faci schimb ca se demonteaza usor , banuiesc ca sticlele sunt lipite cu silicon transparent.
|
Quote:
|
sa inteleg ca nu sunt lipite cu silicon ? poti spune cu ce sunt lipite in eventualitatea unei interventii?
|
Chiar zilele trecute am primit un set de angel cu SMD dedicat pt E30 (le am la vanzare in magazin) si stau pe ganduri daca sa il pun sau nu...astpt sa le vad pe masina la tine:) si apoi ma decid:D
|
Quote:
Cum ai reusit sa cureti brocurile alea?Am si eu aceeasi problema la un geam si nu stiu cum le-as putea da jos. Mersi frumos! Salut |
Quote:
Apoi usuci bine geamul si ii dai si cu polish in masina rotativa;) P.S: mi-a ajuns si luneta, luneta numai buna de aplicat folie:-)..multe multumiri lui Wacky Racers si lui Imagine care mi-a adus-o in Braila:D |
8 Attachment(s)
...............:rolleyes2
|
nice ! me likey :D
p.s. desi n-ar merge niste sticle clare sa se vada mai bine ? |
era mult mai bine fara angel-urile alea :x
bafta ;) |
De aceeasi parere cu Mari... Sunt mai frumoase mai simple...se vede destul de naspa angelul.
|
Ai senzatia ca sunt prea "groase":-??
|
Quote:
Mie unul imi plac, de ce sa nu arate bine angel la BMW?:???: |
Quote:
|
Eu zic ca e frumos.
|
Mie unu imi plac dau foarte bine pe masina.
|
salut ,foarte frumos lucrezi si cu mare grija am citit tot si de aici si de la dacie si am ramas fara cuvinte , intr-o zi sper sa fac si eu ce faci tu. respect!!
|
foarte frumos ursuletu tau imi place interioru si eu am dat tot o corsa b pe al meu :)) da cum de are triple si e din 86 le ai modificat tu sau ? daca da ....arunca si mie o idee":))
|
ceau frumos ursu tau imi place mult culoarea mi se pare ca da foarte bine pe un ursulet negru si eu vreau sa il fac pe a meu tot negru:D bafta si mult noroc cu el in continuare
|
3 Attachment(s)
Quote:
A fost o idee foarte buna din partea celui care i-a lucrat tinichigeria, ca mie unul nu-mi place deloc spatele de urs cu triple mici si cum vine tabla acolo intre triple unde se pune numarul:rolleyes2 Va multumesc tuturor pentru aprecieri si da, intradevar negru prinde bine la urs..facut cum am inceput eu(proiectoare smoked, semnale smoked, faruri inegrite, folie neagra pe geamuri..si urmeaza si triplele) este o prezenta impunatoare si mistica8) Si ca tot este Craciunul va urez tuturor un Craciun Fericit si multe realizari atat cu masinile voastre cat si pe toate celelalte planuri:-):hug: Si ca tot nu avea ursul o mascota, s-a gandit sotia mea sa-i faca un cadou atat mie cat si lui:D..un ursulet micut si tare simpatic8) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning