![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Quote:
bafta si sa ai parte de ea |
Asa a venit bara din fabrica cu nervurile alea...pana acum nici nu prea am observat dar nici nu ma deranjeaza :D. Multumesc :joy:
|
Nici nu zici k ai vopsit`o u...a iesit prea bne:)) Akm a`r da bne cu o folie pe geamuri :X
|
Mersi andrei...de aproape se vede ca am vopsit-o eu dar sunt multumit cum a iesit tinand cont ca e vopsita de mine. O sa vina si folia dar nu acum :-)
|
deci ori nu vede lumea bine pe aici ori am eu setate culorile la monitor altfel (ca performant nu e)
in toate pozele se vede clar unde e kitul pe sub vopsea chiar si fara sa le maresti...:rolleyes2 iti sugerez sa ii mai dai un strat de vopsea |
Nu e vorba de cum ai tu setate culorile. E vorba de umbra...masina era parcata sub pom cand am facut pozele si + ca sunt si cu telefonul. O sa fac maine poze cu camera in plin soare :-)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Exact acum am venit. Uitati si niste poze cu zuz-u :-)...poate acum se vede mai bine
|
a iesit foarte bine!!!!!!!!, cred ca o sa vin si eu pe la tine sa ma ajuti la una doua:D
bafta!!! |
Multumesc. Te astept cu cea mai mare placere dar dupa 16:00 ca atunci ajung de la munca. Bafta
Ps: Daca treci pe aici si ai niste torxuri sa desfac si eu bara fata sa aduci :-) |
pai ai facut poze da haionu e tot la umbra :)) cred ca am eu pacasa torxuri pe unde stai poate te rezolv?
|
1 Attachment(s)
Pai o fi nu am stat sa caut loc de facut poze :))). Stau la Piata Muncii...nu prea am de pe aici de unde sa iau trebuie sa ajung in targ. O sa trec si pe acolo daca nu fac rost.
M-am "jucat" putin cu zuz-u meu :oops: |
hai cu suspensia mai repede:D
|
1 Attachment(s)
uite si una de la mine e facuta in graba da eu zi ca mere
|
A iesit bne ma:D Acum se vde mai bne :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Pai nu stiu ce sa aleg intre astea doua solutii. Ca pe aici sunt dastia care "dau cu usa" (adica sunt mai peste tot...deh Romania). Dar 80% ma gandesc sa le scot iar in caz ca nu vor fi scoase vor fi vopsite alb cu siguranta
|
Quote:
|
vopsestele... eu le duc dorul :)
|
Primul pas le vopsesc in alb ca o sa arate oricum mai bine decat sunt acuma. Dupaia mai stau putin si meditez si dupaia o sa iau o decizie (ori le scot, ori le las albe).
Quote:
|
O vorba din popor... pardon de pe forum, zice asa: tuningul si arta cer sacrificii! Da, se cam da si cu usa... dar ti-o zgarie si cu bandou daca vrea, plus ca daca vopsesti bandourile si le loveste p-alea, e tot aia, tot trebuie vopsite iar. Si poate n-o fi tu asa ghinionist sa ti le loveasca mereu... sau deloc, cel mai bine asa :D Asa ca eu zic sa le scoti!:twisted:
|
Imediat dupa ce am postat mesajul si inainte cu cateva zile chiar m-am gandit la ce ai zis si tu: tuningul si arta cer sacrificii! CORECT! Pentru chestia asta am zis ca in procent de 80% le scot...si incet incet procentul ala creste. Dar totusi am si o chestie mica acolo in cap care zice "nu" da scapam noi de ea :lol:
|
Quote:
|
Clesteeee ?! Nuuuuu gata gata iese singura :-)))
|
Quote:
|
Da :rolleyes2...m-am convins :-).
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Nu prea curand. Exclus stopurile alea (nu imi plac),exclus eleronul ala (nu pun asa ceva) in rest mai vedem.
|
Quote:
|
Da, cu spray sau pus folie...asa imi plac :D. Inca nu m-am hotarat pe ce stil o sa ma axez...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Deci in principiu masina va fi un pic stil "rally" combinat putin cu street (vreau sa pun stopuri pe led si faruri angel eyes si cam atat la exterior pe langa dungi) adica dungi de logan cup pe ea si niste jante tot asa mai de rally. In rest o sa ramana asa. Nu stiu daca e bine sau nu...ceva idei ? :rolleyes2 |
Quote:
|
Nenea..vezi ca si eu am vrut sa amestec doua stiluri....si nu prea mi-a iesit :)...
|
Arata bine fundul masinii(cu toate ca fund are numai oala) lumea o vrea low preferabil stage 3 ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
stopurile misto dau cu "oglinda" aia vopsita neagra :x
|
Sincer asa este eu unul nu vreau sa-l cobor fiindca ma mai duc cu el pe la tara si asa aprop am spart bara ,dar ma gandeam ca daca stai in Bucuresti nu ai probleme ,dar de fapt si de drept asa este peste tot :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning