![]() |
Re: TANK (Tico '95)
Firial raq tankule incerc sa vorbesc si eu ca orice om in deplinatatea facultatilor mintale si tu ce faci ma dai de gol:lol::lol::lol:!
|
Si-a schimbat lookul total cu jantele astea! Arata foarte bine :) O folie pe geamuri merge la tine, mafia style :lol:
|
Quote:
|
Eu abia astept sa o vad. Cred ca o sa salivezi toata ziua pe geam uitandu-te la ea, dupa ce o lasi. Un tico lasat arata intr-un mare fel, mai ales daca ai niste jante asa frumoase ca ale tale.
|
Quote:
Anyway vezi unde le intaresti :D Si toate ca toate roti+suspensie da bara fata ce zice?:lol:! |
aia mai asteapta putin...merge si asa...o sa o fac cu fibra pe dedesubt unde e sparta ca sa scot niturile...si cam atat...nimic special la ea. am ceva planuri cu motorul vechi :D si in afara de roti/suspensii si folie, pe asta o sa ma axez
|
18 Attachment(s)
azi m-am jucat putin cu niste folie de stopuri... si am spalat si masina asa rpd ca sa dau jos otrava aia fina. m-am dus sa o spal tocmai in bucurestii noi (eu stau in militari) si am avut respectivele desene pe parbriz :D ...pozeeeeee + un mic clip
https://www.youtube.com/watch?v=HElMC...p-j2z7KzdDQ7I= |
Foarte frumoasa !! Asteptam bordul cat de curand.:D
|
Foarte frumos tankuletzul tau. Vad ca ai fost la spalatorie in pajura pe jiului :D
Ce vrei sa faci la bord? |
Quote:
ramane o surpriza |
8 Attachment(s)
cam asa o sa arate capacelele pt jante.. astept pareri
|
Quote:
|
pai da...dar auriu complet (URSUS) sau cu marginea alba (...nu mai stiu ce marca era :P )
|
tot nu teai lasat ,pina nu ai esit afara,is misto ma,ceai a fost o idee geniala
da cu cine ai baut atita bere ,ca tu nu ai voie ? |
am taiat decat 3 doze momentan, toata berea am pus-o intr-o sticla de 1,5l. dupa ce termin capacelele, e randul ei :)) mai am 4 doze
|
Daca capacele alea stau acolo... arata beton! :twisted:
|
Foarte tari capacelele :D.
|
Momentam pe masina e decat unu. Am mers azi cu 110 si nu s-a miscat de acolo. Deci e bine. Maine le pun si pe celelalte
|
Quote:
|
E foarte tare ideea! Bravo :D Arata prea bine, poti sa le lasi asa, nu-i nevoie de o "schimbare". :)
|
azi le-am fixat pe toate... de fapt mai trebuie sa umblu la unu ca se misca putin si se aude in mers :D...dar e ok...arata bomba. partea naspa e ca se decoloreaza in timp...asa ca or sa fie schimbate periodic. o sa pun in seara asta sau maine niste poze cu rezultatul final
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
green daca este o joaca ptr tine sa faci sigle ai putea te rog sa imi vectorizezi si mie poza asta? dar fara scris tico pe parasolar si fara cerc:D dau o bere:)
|
Du-te bah ca esti nebun, cum de nu m-am gandit si eu la asta inainte? :D Dau bine si piulitele app.
La mine inca stau cauciucele de vara pe balcon, noutatile intarzie, poveste lunga deocamdata tin secret :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut si eu poza pe face book de unde ai luat ideea, sunt curios daca ala care a avut-o sa gandit inainte de golirea dozelor sau inainte :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
m-am apucat sa curat tapiteria, ca era dezastru sub huse. momentan doar bancheta
|
4 Attachment(s)
m-am apucat sa curat tapiteria, ca era dezastru sub huse. momentan doar bancheta
|
2 Attachment(s)
Am schimbat si pistonul de la haion ca imi curgea ulei din el
|
2 Attachment(s)
Am spalat husa si cativa soricei mai tarziu, a fost montata. In weekend scot si restul.
|
vesti rele... din pacate nu am mai scos nici o tapiterie..inca.. si, tankuletul a suferit un mic accident. s-a ales cu bara si aripa fata dreapta zgariate si indoite. maine ma duc la costatare. sper sa-mi schimbe aia bara ca s-a rupt o clema de prindere. revin cu detalii si poze maine dupa constatare... si mai am vro 150km si fac 197.000 :D
|
1 Attachment(s)
am fost la constatare...se lasa cu aripa noua, bara noua, carenaj nou, verificare geometrie, echilibrat roata si retus janta. azi am fost si la service, trebuie sa ma sune sapt asta sa ma duc sa las masina..am pus si o poza cu indoitura
|
Da Da mai taie din ele da-le draq:))!!!
Haide ba ca o sa fie tiplete ma duc eu si stau pe capu lor pana iese tipla:D! |
ma gandeam la o chestie. sa ma duc maine sa-mi fac pleoape noi si sa le dau si pe alea la vopsit:> ce zici? merge? tot pe asigurare :)))
|
mmmmmnup:))) nu are treaba si nici lor nu poti sa le dai sa le vopseasca ca astia sunt chitre maxime:)) am vrut eu sa le dau bandou ala de deasupra grilei si nu mi l-au vopsit mie si ti-l vopsesc tie a?:))))!
|
sau macar sa-mi dea putina vopsea, daca ramane... sau......kt poate sa ceara pt 2 pleoape de vopsit?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning