![]() |
Re: Renault CLIO S BV 94 JAF
Quote:
|
Buza ba buza...
|
aha asta ii motivul pentru care nu ai tu timp de dacie bagi toti banii in imputitura asta mica
|
Quote:
roby vezi ca am un preten' la sacele care vrea sa te invete una alta in ale tuningului domne |
Aia de curse?
|
Quote:
|
Quote:
|
Nice ride duuuuuuude :) si jaful celalalt la fel :))
|
7 Attachment(s)
Quote:
si cateva poze cu aia "raicing" terminata si cateva poze cu ce vreau sa fac la tomberon ! |
Cred ca dau mai bine speedline-urile decat ronal-urile.
|
ce pateste tomberonu?:sad: intra la vopsit??
p.s imi place stikeru cu elf:D |
cred ca mai bine raman pe 13 :)) nu stiu parca nu imi place deloc cum arata cu 15 par mari,si speedline-urile astea au nevoie de reparatii serioase ca se pare ca nu m-am uitat la ele cand le-am cumparat!
bogdy nu va intra la vopsit inaintea daciei :) la clio sunt multe de facut insa vreau sa termin dacia dupa care o voi face si pe asta ...sper daca nu o vand :) stickeru cu elf la fel ca si pe alte masini ofera 7,9cp !!! |
La roata.
|
oare stikerele cu braduleti ofera mai multi cp? :rolleyes2 am vre-o 10 interesat? :lol: :lol:
|
Quote:
|
Ii schimb in fiecare saptamana sa nu expire caii.
|
dragut asta mic
|
Quote:
|
am fost si eu vreo 3 zile pe la brasov (sanpetru) tot mai uitat prin oras am zis ca poate o vad pe asta mica..am mai vazut un clio parca tot rosu ca al meu numai ca era tot in 4 portiere,frumos oras se merita sa o lasi cat de low posibil,strazile sunt foarte bune...bafta cu masinile ;)
|
Quote:
|
cred ca duminica mai vazut,eram cu parinti si fratele,am afcut o mica tura de oras si apoi am plecat spre iasi..arata asa si asa numai ca mai trebuie afcut cate ceva pe la ia :D
|
frumoasa masina luci,la motor ceva modificari pe viitor ?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ca tot a murit topicu asta am zis sa il reimprospatez
-am reusit e am schimbat ambreiajul,nu patina dar abea mai reuseam sa mai bag in viteza din cazua ca placa a fost foarte inchinsa 8) -semeringurile palier,garnitura de baie de ulei,si uleiul in cutie am bagat elf 75w80 -am schimbat discurile etrierii si placutele fata cu cele de 1.8 16v am pus discuri tot brembo si placute trw am fost foarte multumit de cele vechi -am inlocuit caseta directie cu cea de 16v din nou ca aveam ceva problema acum sunt foarte multumit -si am schimbat si pompa de frana cu cea de 16v -si montat jantele de wilii !!! acum pregatesc aripile spate cele de 16v pt montat si mai finisez la cele de fata de 16v de fibra spoiler-ul este pregatit dat in fiuller numai vopsit si montat :) |
tot jaf ramane orice ai pune pe ea :lol: glumesc luci te mai astept pe la garaj la o barfa;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
.....
|
1. schimba dracu pocnitoarea aia de camera sau telefon
2. ti-am zis ca jantele astea sunt facute pentru clio 3. in sfarsit arata a masina 4. te pupa foca moca coca :D |
Quote:
|
ce ma bucur ca rotitele alea si-au gasit locul
|
faine jante
|
Quote:
|
Quote:
|
nu sunt de vina jantele. din caza masinii se tot lasa ca e jaf:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
frumos:-P
|
Quote:
|
Frate suntem in 2011 si tu inca faci poze cu polaroidu..... faci poze si seara le developezi, le scanezi si le bagi pe forum:lol: Nu ai nici pana acum un aparat foto decent?? Da e posibil sa ne prezinti astfel de poze?
|
Quote:
|
Nu cu bricheta, te rog frumos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:47. |
- Copyright 2026 4Tuning