![]() |
Re: RS4 - Dezamagire
Quote:
nu e neaparat mai bun aici.e dar nu peste toate masinile. |
s-a exprimat gresit "pe 400m face multe masini" si "pe traseu virajat face si mai multe masini"
|
na bine mah.bravo lui.eu tot nu vad o masina in subaru asta.atunci m-as convinge daca l-as vedea la 310 in spatele meu pe autostrada si mi-ar face cu farurile sa ma dau la o parte.atunci da.poate chiar as da foc la audi si mi-as lua si eu un subaru.dar nu prea cred ca se va intimpla asta.fiecaruia ii plac anumite perfomantze ale masinilor.mie imi place viteza.cit mai mare.
|
Si daca se intampla asa ceva ii dai foc ???
Am mai auzit multi cu BMW -uri 325 care ziceau ca daca il face Renault 5 Gt Turbo(bine ei nu stiau ce este aia) ii da foc. SI nu prea s-a intamplat asa ceva. So ?? Iti facem noi rost de benzina ?? :D Subaru nu este un supercar. Este un rally car dar care se descurca cam in toate situatiile. |
Parerea me este ca subaru lui Staici are viteza maxima pe la vreo 270 sau putin peste,voi ce ziceti???
|
audi asta nu e bmw 325.eu astept s-o vad si pe asta si atunci sint impacat cu ideea ca subaru e cea mai tare.
|
Vad Subaru asta aproape in fiecare zi aici in Tm si pot sa zic ca se aude BETON...
|
se aude intradevar fain.no comment.dar si 270 mi se pare cam mult.eu stiu ca masinile astea de raliu sint facute sa accelereze foarte repede pina la viteze de 200 km/h,dupa care mai merg dar nu foarte mult.dar pina la 200 sint infernale.de aia sint ideale pt 400 m.la o viteza maxima nu ma pot pronunta.ar putea fi si 280 dupa spusele unora.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Au viteza maxima de 200 de km/h din rapoartele treptelor cutiei de viteze. Cutiile pt. RAliul Safari faceau o vit. de 215-220 km/h. Oricum un WRC nu are nici o treaba cu un STI.Este cu totul altceva acolo. WRC -urile merg cu 2 bari presiune.Au restrictor de 34 mm pe admisie.Puterea de 300 bhp este atinsa in jurul a 5.000 rpm. DAca se da jos restrictorul WRC-ul sare la 500-600 de bhp,dar nu prea rezista transmisia. PS: Nu comparam RS6 -le cu BMW.Era un ex ;) cu datul foc. |
500-600 cai banuiesc ca e mult prea mult pentru raliuri.avea parca mai de mult audi de raliuri vreo 500 cai si lancia stratos tot asa ceva.nu?
|
Quote:
Audi a avut un S1 cu mot. central spate si 1000 de BHP,dar a ramas in ateliere datorita faptului ca masina era prea puternika si nu vira.Mergea drept si in viraje.:D |
stiam eu ceva inseamna.ma intreb cit p..a mea facea de la 0-100?
|
Asta nici eu nu o stiu.
Oricum ceva in jur de 2,5 - 3 sec. banuiesc. |
prea repede.ma enerveaza asa de repede.nici nu apuc sa ma uit la kilometraj
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai vazut la cat se opreste bordul? in nici un caz nu are sti 300 si ceva in bord ... |
Quote:
|
daca ma fortez duc si eu rs-ul pina in 320.pina acum am ajuns la 310 doar.oricum mai incerc.
|
Quote:
Nu prea inteleg eu ce vrei sa spui ... Stiu filmele ... accelereaza pana se termina bordul .. si mai ramane bordul la fel iar el citeste din alta parte viteza ... eu n-am zis ca nu o fi prins atat ... doar ca ... de unde stii tu asa de sigur, pt ca nu se vede, doar se aude. :-) |
Quote:
|
Quote:
ex.golf 4 motor 1.6 benzina 100 cai an 2002*****ie 260 maxim.vreau sa vad cind v-a ajunge acel golf la 260.sau poate mai are vreo alta intrebuintare kilometrajul si nu stiu eu. |
cea mai misto optiune la SUBARU STI e... bighidii de 14 pana la 18 ani !!!
asta vine gratis... ei sunt personajele care joaca NFS (ca nu au permis) si dupa intra pe forumuri si iti zic... "OAI ce TE face ALA cu SUBARU !!!" numa pt astia NU mi-as lua SUBARU !!! apropo... aici e PLIN... asa ca grija mare... |
Mai rau este ca sunt altii pe la 25-26 de ani care joaca NFS... si intoxica lumea cu prostiile pe care le divulga ei.Alti pasionat conduc masina de la 14 ani,poate chiar mai devreme...si cand isi iau permisul le dau clasa la multi amatori de 30 de ani.
|
am vazut si eu filmuletu , acuma ca ii adevarat ca o mers ca nu am ramas foarte suprins.
|
cred ca mai bine nu deskideam acest topic :D so ajuns la 18 pagini cu el :D
|
n-are nimic.da-ti drumul mai departe.ca tot n-am inteles care era dezamagirea cu rs4.
|
dezamagirea a fost urmatoarea: am crezut-o masina mult mai rapida dar pe aeroport nu a demonstrat ca este o masina asa de rapida. atat si nimic mai mult
|
Nu e chiar asa de rau.
A fost invinsa de un Killer e vorba de un STI! Daca va mai aduceti aminte cati fraieri erau care dadeau crezare lui RS$ in fata lui STI. Tot STI lui Florin i-a rupt capul unui RS$ MTM modelul vechi la Timisoara si oameni nu intelegeau. RS4 e o limuzinuta sport nu masina de curse. |
eu nu-i consider fraieri.stiu ce inseamna o masina sport.nu numai pe 400 m cum poate un subaru.pt ca atit poate.sau pina pe la 220 mai mult numa daca bate vint din spate si are pinze.audi are traditie in sportul cu motor.pe cind audi rupea la raliuri subaru nici nu descoperise roata.tot se chinuie astia sa mai ia un campionat numa ca o fura de la citroen care vorba aia e si o firma tare.hai ma terminati-va.
|
Mai bine sa lasam pista sa vorbeasca,nu?deci... s-a vazut clar cum Subaru a calcat in picioare cu bestialitate acel RS4...(punct)Subaru a fost mai rapid si cred ca toata lumea a vazut dar multi nu vor sa accepte ideea asta.
|
ideea este urmatoarea
multi se asteapta de la o masina stock sa se bata cu una preparata ! din cate am inteles acel RS4 MTM avea doar chip de la MTM ! oricum sebastian a zis bine RS4 este o limo pe langa multe masini si o limo SPORT ! |
ce cacat...atat de incompetenti sunt unii incat au ajuns sa compare rs4 cu sti...noi vorbim aici de o super masina si de un cielo cu spoilere vitaminizat...rs4 NU este masina de drag...e o masina in care ai o placere enorma de a o conduce in special la un drum lung...un traseu virajat frumos de munte ceva...o masina de weekend ca sa zic asa...you must enjoy the car not fuck it!
|
Quote:
|
hai coae sustine miscarea ca si m3u are aceeasi soarta :)
|
Quote:
|
Dragi Tovarasi!
Uitati un lucru.... RS4 era stock... subaru nu... ganditiva si daca RS4 era modificat? Oare cine castiga RS4? Cred ca comparatiile nu sunt corecte... comparam una modificata cu una stock... De ce nu comparam modificata cu modificat... si asa subaru va cadea de pe podium ;) Totusi oricine ar alege un RS4 decat un Subaru .... Si daca il mai modificam se poate usura pe multe subaru... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning