![]() |
bine moshu cum zici tu ... dar noi tot cum ne-am obishnuit o sa facem...
|
Re:
Quote:
|
bv zana... bv asha te vreau fii REA :twisted: :peace: :chainsaw:
|
Insanity, si cum se face ca la ultima intalnire SAD-u si CeReS n-au zis nimic rau ca eram si noi(noi=cei sub 18 ani) prin zona???
|
ba chiar Andrei (ex SAD) a fost super de treaba mi-a explicat nishte nelamuriri avute...
|
Re:
Quote:
:x Tu eshti anti`tot frate sa mor eu... Lu` Sad`u i`ai zis k nu o sa iasa mashina si CULMEA i`a ieshit BELEA. Dacia Nova cu bot de BMW S3 e nashpa... Mai pe scurt eshti NAZIST... :lol: |
Apropo de ora... 4:30 dimineatza ? Ca eu dorm la ora aia.
|
Apropo de ora... 4:30 dimineatza ? Ca eu dorm la ora aia.
|
lool 16:30 AliNU.. :lol:.. poate vine si Insanity .. sa vedem ce e de capu lui ..
|
:lol: dap tu sa vii la ora aia da ?
|
Eu zic k e buna ideea cu intalnirea pe data de 01DEC pe la 13-14...
facem si nishte poze... k sa iasa bine puteam turnam shi nu mic filmuletz... :twisted: ce zicetzi? :? |
bah da de ce pe 1Dec.? Intzeleg ca suntem toti liberi da am inceput sa ne intalnim prea des.
Eu propun pe 4 sau pe 11 Dec. |
Re:
Quote:
Hai ma pe 1dec... si de data asta mergem la un bar sau pe undeva(dak o fii deschis) OK? K m`am saturat sa stau in frig in fatza la sala acolo... :wink: |
daaa... la Napoli :lol:
|
Re:
Quote:
|
pana la urma pe cat ne vedem si unde mergem ca mie mie pofta de putina distractie astept antalnirea :))) :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :D :D bafta si respect
|
perfect ramane stabilit pe 1 DECEMBRIE ora 14 la Sala Sporturilor
mergem la bar dar intai turnam un filmuletz shi poze... cine nu vrea sa vina sa stea acasa ca urmatoare intalnire o sa fie dupa revelion cam dupa 10 ianuarie... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
am sa vin si eu
|
am auzit ca ai espero 2000 sfi poate nu il aduci ca sa il vedem shi noi...
|
Re:
Quote:
de aia fuge asha bine espero`u a?? :lol: :twisted: :twisted: Marfa Marfa moshu` P.S: Vreau si eu o tura! :wink: |
stai la coada...
|
Re:
Quote:
|
S`a facut!! Ora 14:00 in Fatza Salii sporturilor. Ne vedem acolo.
|
sper sa fim cat mai multzi...vn shi eu cu dogarel...
|
bine macar ca ati pus la ora 14 ca la 18 am ora de condus :lol:
pe 15 dau examen :wink: |
succes la examen...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
hmmmm.. dupa parerea mea.. uite cum sta treaba..
azi (28 noiembrie) ar fi trebuit sa-mi iau permisul inapoi.. nu o sa-l iau ca E INCHIS LA POLITIE DUMINICA (acum urmeaza o serie de injuraturi pe care, din respect pt restul forumistilor, o sa le cenzurez si o sa pun doar cateva stelute) ****-**-** **** ** ** ** ****** ** **** ** ****** ** *** !!! .. acum, simtindu-ma mai bine, o sa va zic ca dupa 3 luni de condus (IN LIMITA CODULUI RUTIER, BLEAAAAAAAAAAAAH 50 la ora in oras este un adevarat chin) cu griji ca daca ma opreste politia ajung la puscarie, eu nu o sa vin sa stau de vorba la un suc.. o sa ma duc sa-mi rup saraca dacie pe unde apuc.. sper sa nu fie foarte plictisitoare intalnirea voastra.. dar eu nu o sa particip.. poate doar trec pe acolo sa admir vreo doua-trei masini.. eu zic sa organizam mai bine niste intalniri.. de la care sa plecam frumusel prin oras pana la un punct bine stabilit de la intrunire.. si care ajunge primul primeste un suc cadou :D e ceva mai distractiv.. asta in caz ca nu vreti sa jucam atinsa cu masini.. ca nu suntem la destruction derby :P |
pai vii akolo la ora 2 shi stabilim cu totzi shi cred ca vor fii de acord.
|
Re:
Quote:
|
O sa dau si eu un suc...ca sunt nou pe aici :wink: si...madfish... la 14:00. Art ... mosu`...o sa`ti dau un tel cand ajung acolo...sa`mi faci cunosiinta cu gaska...ca mi`e sa nu ma ia careva la pix pe acolo...ca nu ma stie nimeni draq. Ne vedem acolo!
|
ok mosu` ne vedem akolo. te ashteptam...
|
Hmmm.... nush dak vin :)
Am vandut Peugeot`u si mi`am luat Dream car :) VW GOLF III GT!!! :twisted: |
poate nu vii ca sa vezi ce ma iau eu de viatza ta...
|
4 Attachment(s)
Si pentru ca s-a intamplat si intalnirea de azi sa purcedem cu niste poze :P
Golful lui Dogarel... |
4 Attachment(s)
Solenza alba modificat si Espero albastru modificat si el...
|
intalnirea a fost destul de reushita din momentul in care am ajuns la phoenix.
dezamagitor a fost deoarece nu au venit membrii ca X-Ray-Eyes,CeReS. Altzi membrii precum TRA (a venit fara mashina).cei din X-team nu au venit(DTA,ZMA)...BUT nu a venit... In general a fost o intalnire reushita... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning