![]() |
Re: Club Clio
Quote:
|
misto kitul de la carzone pt bicorp!!
|
5 Attachment(s)
uitati aici tuning frumos pe Clio Symbol! Mie unu imi place exteriorul e misto mai putin interiorul! ce ziceti?
|
De ce nu esti atent REME??? pozele astea au mai fost puse odata! Te rog sa fii mai atent pe viitor !
|
4 Attachment(s)
Niste poze cu un clio vazut la oradea la 4tuning!
|
Quote:
|
aaa! nu tobele sunt problema la clio`u acela, ci faptul ca spoilerul din spate nu mentine linia masinii! In rest e ok!
|
nu-mi place de nici un fel.
plasa este oribila in fata. pragurile sunt gen vitan. |
Quote:
|
Quote:
|
:)) :)) :)) :)) punel sa itzi plateasca o taxa
|
valy ce planuri ai cu noul clio ? :D
|
sa se uite la el pana ce trece un timp! l-am mai intrebat si yo!
|
frumos raspuns :D ....
da ma asteptam la altu :D ps: reme vezi ca stam .... unu langa altu aproape :D ... in muncii |
Quote:
|
pe acolo .... da .. :P la un tenis la un fotbal :P .. yo nu am carnet... ca sa vin cu masina :D
id:golfuletz_gti sa nu mai stricam topicu |
salut, felicitari lui SUN si NIGHTRIDER pentru modificari. Am si eu o intrebare am un scirtiit nasol in partea dreapta si nu imi dau seama de la ce e , ori de la portiera ori de la hayon, stiti voi ceva??
|
da, cred ca stiu eu, e macaraua de ridicat geamul sau panoul de usa, si la mine scartaie, dar daca il imping puternic cu mana dinspre innauntru, se opreste, deci presupunerea mea asta este, dar cel mai bine dai jos panoul de usa...Sper ca te ajuta...
|
2 Attachment(s)
noi idei de tuning! cum vi se par?
|
@ SUN spune-mi si mie te rog de unde si cu cat ti-ai luat jantele? sunt super!! Sa le stapanesti fara probleme!! (si eu vreau sa-mi iau acelasi model, tot pe 16). Eventual raspunde-mi pe PM.
|
Quote:
|
am participat la raliul Botosaniului organizat de ACR si Clio (dragutul de el) a castigat acest raliu. A castigat atit la amatori la grupa 1600-2000 cmc dar a scos un timp mai bun si de cit pilotii licentiati. Sa traiasca Clio, m-am indragostit rau de masina asta!!!
|
Bravo Cata...felicitari! Iata ca avem printre noi si soferi talentati si cu adevarat pasionati de fenomenul automobilistic! Asteptam sampania si...La mai mare!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
In calitate de fondator Club Clio tin sa va anunt ca pe data de 16 Septembrie ora 14:00 eu impreuna cu DVDu (from 4SS) vom organiza un Renault Meeting in parcarea din incinta Salii Polivalente! Astem toti posesorii Renault indiferent de model sau an...in numar cat mai mare!
|
in ce va consta intalnirea? detalii? eu unu sunt interesat
|
pai cred ca toti suntem interesati! baga detalii sunule!
|
Va fi o intalnire a posesorilor si pasionatilor acestei marci unde ne vom putea cunoaste intre noi...mai ales cu cei din afara Bucurestiului...vom schimba pareri, sfaturi, idei in legatura cu masina fiecaruia si sper ca se vor lega multe prietenii cu aceasta ocazie! Orice alta intrebare despre eveniment este binevenita!
|
Vreau si euuuuuu!!!!!!!!!!! :((
|
Daca reusesti sa faci acest efort si sa ajungi am fi foarte bucurosi de prezenta ta ;)...chiar sper sa poti ajunge!
|
Efortul nu ar fi chiar atat de mare si in mod sigur ar merita... problema e ca nu sunt in tara :(. ENJOY!
|
2 Attachment(s)
hop si eu la sectiunea aceasta . am un clio rs de care sunt foarte mandru.
|
super tare masina! Felicitari pt ea! Dar de ce ai avut problema la bara din fata, la aripa? Te intreb, pentru ca ma intereseaza sa comand o bara de la carzone si as vrea sa stiu ce trebuie sa comand (sa nu fac aceeasi greseala ca si cu kitul de admisie, pe care l-am luat de clio dar un cod diferit si a trebuit sa fac un suport care in mod normal venea in kit, in fine...).
Esti binevenit si pe forumul www.clubclio.ro ! |
kitul de caroserile l-am comandat in anglia , a venit si l-am montat si am avut surpriza sa nu se potriveasca, asa cum vezi tu masina in cele 2 poze a fost facuta intr-o zi si o noapte , inclusiv vopsitul , special pentru 4 tuning day.momentan masina a suferit o revopsire schimbandu-se culorile , o sa pun maine poze cu ea in formula noua. cat te costa un kit la carzone ?
|
Salut Lego, bine ai venit in micul nostru club clio...pot sa spun ca erai o prezenta asteptata...cunosc masina si imi place foarte mult...pentru modificari te-am felicitat personal acum ceva timp dar nu cred ca iti mai amintesti :lol: Sper de asemenea ca putem conta pe tine in cadrul Renault Meeting ! Numai bine!
|
cu cea mai mare placere va voi onora cu prezenta ,de luna viitoare masina va fi supusa unaor modificari majore , modificari ce vreau sa fie secrete momentan , la momentul potrivit le voi face publice
|
:bunch: :love: :love: :love: :love: clio EEEREEEESSSSS :love: :love: :love: :love: iubesc acea masina
|
Salutare! legorzv, felicitari pentru bolid! Cat te-a costat bara fata cu tot cu transport?
|
El a luat kitul complet daca nu ma insel..adica fata spate si praguri si din cate stiu eu a fost pana in 1500 euro...sa ma corecteze daca gresesc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning