![]() |
Re: AG 20 SMO VECHIUL PROIECT ABANDONAT ACUM IN STAGE 2
2 Attachment(s)
noua garda la sol.....poate si mai jos dar dupa ce se vor umfla aripile.......
ps.nu v a luati de gaurelele de pe marginea aripii pt ca am luat cu patentu buza aia de pe interior.....:D |
hai ma nu te-ai gandit inainte de vopsea la chestia asta
macar puteai sa ridici masina pe cric si bagai un amortizor de spate invarteai roata cu tot cu amortizor bagai un lemn sub bratul inferior si lasai mai jos si iar bagai imortizorul.... pana obtineai rezultatul dorit... oricum arata de milioane |
sincer am uitat ca inainte le am avut roluite dar am schimbat aripile si am uitat sa le mai fac...asta e e inca proaspata vopseaua ....sper sa iasa...saptamana ce vine le roluesc..
|
sa ai spor la treaba frumoasa lucrare ai facut si tu masina arata in mare fel :shock:
|
frumuasa rau Dacia :shock: Bafta la modficari :D
|
Am avut si eu azi ocazia de a vedea Dacia lui Cioc, foarte foarte misto masina, felicitari pentru munca depusa:D
Hai ca mai ai putin si pui si motor;) Bafta in continuare! |
4 Attachment(s)
inca un donator:D(2200cmc):))))....cine are nevoie de ceva sa sune 0742962762....mecanica fata este oprita..:D:D...
|
Sti ca motoru merge pus pe dacie nu?:lol: iti dai seama 2,2 pe dacie:lol: ar fi cea mai mare aroganta
|
Bravo omule a iesit bine.Dar bara fata e aiurea.incearca,cu una de cielo.mi se pare ca se potriveste.Baftain continuare!
|
Quote:
|
nu am cuvinte, ce bine poate sa arata pragurile!!!!:D au iesit foarte foarte bine!!! bravo!;) in rest spatele destul de ok, fata nu este deloc in regula!:(( parca parca nu da bine deloc ce ai in fata cu restul masinii!:( stiu ca ai vrut sa fie unicat, dar este chiar de tot!:P in rest, o folie frumoasa pe geamuri, si atat!:) bafta!;)
|
2 Attachment(s)
preparation...........:D:D
|
puntile is cu frana pe disc?
|
puntea defapt ca nus mai multe:))
|
Quote:
Hai mai repede cu motorul sus..abia astept:X:X:X |
decat farurile din exterior sunt de ursulet?
|
2 Attachment(s)
da decat cele din exterior sunt de urs...
:d:d |
cam subtire tabla....ce te face sa crezi ca o sa tina ?
|
Quote:
Bravo Cioc:D dai o sudura calumea si aia e.... |
1 Attachment(s)
tabla e de 3.5 eu zic ca e suficient....ms DVl ule...
.....au mai venit niste piese de la strungar....discurile sunt ventilate de 250mm |
Ce lucreaza baiatu cu Bolidu:lol: am dreptate? Felicitari pentru upgrade la frane:D sa le vedem pe masina, ce etrieri folosesti? Discurile sunt de 18? Pune si tu mai multe poze, sa vada si ochii mei:D
|
ce planetare folosesti?
|
1 Attachment(s)
Felicitari pentru munca depusa, am urmarit tot topicul cu masina. Am si eu in plan cu asa ceva, dar un model mai nou, nu din asta vechi sa-mi bat capul cu rugina. Insa m-a dezamagit faptul ca ai adoptat un stil de design cam nepotrivit pentru aceasta masina...Pick up nu prea da bine in lumea Old School...era de preferat ceva mai modern daca tot ai ales sa o faci de strada sau ceva de Off-Road. :) Intr-o poza era cu farurile ei originale...cat de frumos arata, cred ca cu un badboy cu bun gust iesea capodobera de masina si niste bari nichelate fata spate se potrivea la fix. Parerea mea! Acum tu sti ce ai in plan ce ai vrut sa faci, sunt gusturile tale si nu se discuta....apreciez munca depusa si pasiunea pe care o ai, dar Design-ul frontal nu-mi place, badboy+farurile, nu dau bine. O sa-mi prepar si eu unul peste ceva vreme, deocamdata sa cumpar masina, una noua si o sa vedeti, no sa fie numai Show, si racheta. Dar nu in RO in alta parte :) Multa bafta in continuare. Urc si o poza cu unul, cat de fain arata simplu dar cu gust. :)
|
poate ca am vrut sa ies din tipar.....din ceea ce sugerezi tu si arati cu poza aia ar trebui sa nu mai facem modificari la masini sa le lasam stock..app ce vezi tu in poza aia cu gust??un badboy niste jante si o grila modificata??la detalii nu dai importanta??vopsita cu pensula toate elementele lovite... !!
p.s poti sa ti iei cea mai noua dacie posibila cu rugina tot o sa ai deaface...... |
Quote:
|
cum functioneaza frana de mana ?
|
ce se mai aude de masina?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
deci.... m-am benoclat in tot topicul.. si am ramas fara cuvinte... felicitati pt munca depusa si pt detinerea celui mai reusit, frumos, tupeist si indraznet "papuc" din romania...
modul in care ai imbinat bragul cu caroseria e super.. pare stock.. da.. cam intrerupe linia masinii...dacia din imagine are cam acelasi tip de prag ca a tau... am inteles ca u ai optat pt un stil mai old school (bari cromate) dar tipul asta de prelungire poti sa-l faci din fibra, finut, incorporat (ca si pragul de altfel).. fata spate... si in felul asta ai o linie a masinii continua...si ajutat de o fusta ar arata mortal (parere mea):D acum.. eu am venit cu o sugestie.. daca vrei sa o respecti sau nu.. te priveste:P si cu astea fiind spuse.. hai cu 2.2-ul sus pe ea si sa o vedem in actiune p.s. eu as fi pastrat tr spate doar pt distractie:P |
multumesc!si eu am cautat asa ceva ca cele din poza dar m m gand mai bine pt ca masina e ft ft joasa si nu cred ca rezistau mai mult de o saptamana...oricum masina dupa ce v a suferi transplantul o sa intre la modificat exteriorul iara pregatire=vopsitorie pt ca a mai suferit unele accidente...(mici)...momentan este pe maini bune asteapta sa intre la operatie...
|
8 Attachment(s)
Cum 1,6 turbo a plecat a trebuit sa il inlocuim cu altceva. Si cum s-a vrut ceva de generatie mai noua, fiabil si pe injectie am achizitionat un F3P de pe un Laguna1 !
|
9 Attachment(s)
Si s-a facut loc noii inimi...pe langa asta, noua inima a fost dezechipata, inspectata si pregatita de curatat si vopsit. Are nevoie de un kit de ambreiaj si pompa de apa...
|
`ce bine arata asa low :D bafta cu proiectu
|
Uite ma Bolidule ca mai posteaza si lumea pe topicul asta:lol:
Pompa de la servo-directie, unde o sa o pui? Trebuie sa-i faci suport nu? Pot sa-mi aduc si eu masina la tine sa o modifici;;) o las 3 saptamani la tine si cand ma intorc o iau la cheie:lol: Bolidu engine tuner:lol: adui o harca si-ti va da o masina de curse:lol: |
pai d-aia a facut ma facultate :))
|
Sper din toata inima ca va merge actualul suport. Asa la ochi eu zic sigur ca merge. Si daca nu incape ii fac eu loc cumva.:D Merci de reclama..:))
|
Quote:
O dat dumniezo gandu al bun. Frumoasa alegerea. Daca pica la mana un mpi, era mai simplu drumul spre turbo. Spor(t) la treaba |
6 Attachment(s)
Anndi gasisem si MPI dar fara electrica si ECU, asa ca l-am preferat pe asta complet.
Intre timp am reusit sa scot jegul de pe el, sa il fac bec si i-am dat o vopsea sa arate si el a motor.:) Servofrana a fost si ea inlocuita cu una de Papuc Diesel si trase frumos conductele la pompa si rebercluite care au avut nevoie. |
Se stie, la Argeshi se face treaba!!!:lol: acolo ies "bolizii" ca pe banda rulanta:lol: toate din SC. Bolidu Tuning SRL :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning