![]() |
Re: INMATRICULARI BULGARIA
anunt valabil..inmatriculez cele de italia fara certificatul de proprietate,cele de austria fara tiepenschein,si cele de germania fara brieful mic,cu conditia ca brieful mare sa fie model vechi...prelungesc acte auto bg fara prezenta masinii
|
inmatriculari bulgaria...anunt valabil
|
inmatriculari bulgaria, prelungiri acte auto bulgaria fara prezenta masinii,recuperari taloane auto bulgaria
|
inmatriculari bulgaria, prelungiri acte auto bulgaria fara prezenta masinii,recuperari taloane auto bulgaria
|
anunt valabil..incepand de maine se scumpesc asigurarile pe bulgaria..aviz amatorilor care se duc la inmatriculat in bulgaria si sunt tinuti la cafea prin bar la cafea pe motiv ca sunt anuntati cand e masina gata sau nu au contact vizual permanent cu masina,riscati sa ramaneti fara anumite piese ale masinii.
|
valabil
|
sal ovidiu -> cat ma costa sa prelungesc actele la un fiat barchetta 1.8 16 v 1998 ?
ms: si inca ceva, daca vreau sa schimb culoarea masinii, trebuie sa schimb talonul iar? sau cum se procedeaza. |
valabil..inmatriculari auto bg,recuperari taloane auto bulgaria
|
Salut! As vrea sa stiu si eu cat m-ar costa taxa pentru un BMW seria 5 520i - 2.2i benzina - 170cp din 2001-2002 cu volan pe dreapta, din Anglia si cu toate actele ei de UK in regula, daca poate fi inmatriculata pe numele meu si cat dureaza. Si inca ceva, se scumpeste cumva daca o inmatriculez in Ianuarie? Pentru ca nu am cum sa ajung in Decembrie in Romania. Astept un PM
|
Quote:
|
Quote:
|
salut , cat imi iei pentru o masina fara certificat de proprietate am targa si numerele originale ale masinii!
|
ATENTIE E ACEST INDIVID E TEPAR.NU DATI BANII INAINTE!!!!!!!!!:!::!:
|
TEATA . TEAPA ATENTIE:!::!: OVIDIU82_N E TEPAR:oops: |
OVIDIU82_N, ESTE UN PUSCARIAS ATENTIE, A TILHARIT ,NU DATI BANII INAINTE.SA MAI SCRIETI PE FORUMURI DESPRE ACEST INDIVID:!::!::!::!::!::oops::oops::oops::oops:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning