![]() |
Re: Legala 402 m accelerare SLATINA 18 aprilie 2010
Quote:
Bani,am bagat...deh,fiecare dupa buget,nu te supara pe mine ca probabil n-am banii dumitale,imi asum vina;) INSA nu are nici o relevanta NIMIC din ceea ce am spus mai sus...parerea mea in postul ce se pare ca te-a deranjat(?!),este din punctul de vedere al unui observator sa zicem...nu cred ca am spus in respectivul post ,ceva despre MINE sau despre ce fac si dreg IO...A fost o opinie si cam atat..:)..nu am afirmat cata mecanica sau tuning am facut eu sau fac ,ori cat de mult stiu fata de x,y sau tine,ca sa te deranjeze... ...Restul vorbim pm.in cazul in care consideri ca e nevoie,or daca esti curios sa constati cat ma pricep si ce am facut dpdv tunig perf,nu are rost circul facut aici. O zi placuta tuturor si cica daca va spalati pe cam azi dupa ploaie,sa va uitati atenti in sorb...cica din vulcani mai ies si diamante..:lol: |
Quote:
dar pana vor fi deaste pe la noi vom fi hodorogi |
In sfarsit cineva care a inteles :)
|
Quote:
Pacat insa ca la cati bani se investesc in prepararea masinilor, nu gasim o solutie de a nu mai pierde timpul cu comentarii fara sens de pe margine si sa formam o "gasca unita" in pasiune, care printr-o "cheta benevola ... ca la inundatii", ar putea strange fondurile necesare pentru un sistem profesional, care sa se miste in fiecare zona unde sunt concursuri (mai ales ca in general nu se suprapun). Asta chiar ar ridica valoarea competitiilor (si a competitorilor). Ei bie pentru asta ... s-ar putea ca voi sa fiti hodorogi, iar noi ... sa nu mai fim deloc. |
Quote:
daca nu sunt masini preparate pentru ce sa mai luam sistemele de cronometrare ? :lol: in plus asta ar trebuii sa fie o investitie facuta de organizatori , nicidecum de catre participanti.in orice business mai intai trebuie sa investesti ca sa scoti bani , nu invers , cum se practica pe la noi. |
Quote:
|
Quote:
(si cand te gandesti ca eu credeam ca ma preocupa doar de ceea ce inseamna sport) * imi place finalul de la postarile tale |
Quote:
Iar ca idee este mai bine fara cronometre ca atunci nu se stie ce masina preparata ai ... totul este sa sti cu cine sa te "dai" |
Sunt de acord cu "cheta" pt cronometrare.......dar aceasta cheta sa nu o strangeti dumneavoastra ;)
|
Quote:
|
asta a fost "maxima" :))
|
Poate face cheta tanti aia isterica de la Craiova impreuna cu d-l Badita din banii castigati de pe urma unor astfel de evenimente ....
|
Quote:
PS. apropo va`ti scos paguba pt investitie? ati ramas pe "plus"? ca la slatina din cate am inteles, nu exista competitie, ci "afacere"...eram doar putin ironic :P |
Quote:
|
Ce-mi place topicul asta....si vad ca e vizitat numai de baieti cu caracter....eu arunc navodul si comentariile vizeaza exact pe cine trebuie. Cine mai tine minte legala de la Bucovatz? :)
"Cine s-a dat odata.....nu primeste toti banii inapoi.....tre sa platesc Salvarea" :)) |
bun si daca facem cheta si luam cronometre la fiecare concurs o sa ne dam gratis? .. sau trebuie sa platim salvarea :lol:
Sau vreti sa luam noi cronometrele si sa ne rupem masiniile si voi sa luati banii :lol: |
Quote:
Eu ... si cica imi dadaea cupa pt ca am dus masina la finish singur! Badita ala imi dadea cu palmele tare in portbagaj ca avea el accese de mare organizator si totul era praf .... De atunci am jurat ca nu mai calc pe acolo! |
Ca organizator....trebuie sa asiguri bunul mers al unei curse si te asiguri ca se respecta reguli IMPUSE TOT DE TINE. Atata timp cat tu nu iti respecti regulile nu are rost sa te astepti ca "vei primi flori" de la participanti. Mai tineti minte D-le Raul cum la Bucovatz la vtm eu figuram pe locul 4 la clasa 1800-2000 si dupa ce m-au tras de maneca baietii de la Craiova am constatat ca pe locurile 2 si 3 se afla o toyota celica TURBO de 2,0 si un seria 3 cu motor de 3,5? sau sa le povestim baietilor cum la Mosteni eu cu 2,0 aspirat ma "bateam" cu Onoriu care era prezent la start cu evo de antranament in conditiile in care clasa peste 2000 NU SE CONSTITUISE. Si cum toti stim ca tanti evo nu are motor de 1,4 ;) oare cine a gresit? Dupa cum am demonstrat nu m-au interesat cupe si diplome...si mereu am venit cu cea mai mare placere la astfel de evenimente.....dar na.....sunt eu nebun si cred ca e o conspiratie impotriva mea :)
|
Quote:
Si va repet , sunt de acord total cu cronometrarea pe 400m , dar nu din banii nostrii.Asta ar fi culmea defapt , sa strangem bani , sa luam sisteme de cronometrare iar dvs , ca organizator , sa va folositi de sisteme cumparate din banii nostrii pentru business-ul pe care il promovati , de dragul sportului bineinteles. Sunt total de acord sa iasa bani din organizarea de astfel de competitii , pentru ca nimeni nu face nimic pe gratis , dar haideti sa nu exageram totusi cu profitul scos din investitie 0. |
Sper sa placa, din pacate eu am ajuns foarte tarziu (12) la eveniment si am prin putin... https://www.vimeo.com/11861879
|
frumos!
multumim. |
nu am nimik de zis decat atat JOS PALARIA
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning