![]() |
Re: E36 - M43B18
Quote:
|
Quote:
ce deszapezire? k mai degraba o sa il scoata pe Neamtu din zapada la cat de joasa e.....o sa o caute dupa alarma :P |
Imi place cu buza aia arata smecher.daca mai pui si pragurile va fi fortza.O intrebare........buza aia nu trebea sa fie mai lata cam cat toata bara?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Inteles sefule!Oricum nice work cu ea pana acum. |
Quote:
eu zic sa iti cumperi si un steag pe care sa il pui pe masina cand o sa inceapa sa ninga....k daca ti-o acopera zapada, macar sa ai steguletzu :P |
Quote:
|
Quote:
|
antigelu l-am schombat eu cand am luato nucred ca e nevoie sa il schimbi dar dac u vrei poti sa il schimbi sa fi mai sigur
|
Quote:
eu iti ofer solutii......acum tu le alegi pe cele potrivite.....ori cauti masina dupa alarma ori pui steguletze :p |
Taurul la volan
Gradul riscului de a face accident: Soferul-Taur raspunde pentru 6,2% din totalul accidentelor rutiere. Dar nici unul dintre acestea nu se produce inainte de ora 11.00 dimineata! Asa ca fii deosebit de atent in restul zilei, cand pietonii par sa vrea sa se bage sub roata! Problema Taurilor (locul 6 in raitingul gradului de risc pentru a face accident) – consta in incapatinarea lor si in dorinta mai puternica decat a celorlalte zodii, de a trece pe rosu. Stilul de a conduce: Ar fi bun pentru curse. El priveste fiecare autostrada ca pe un traseu de cursa. Semafoarele si semnele , reprezinta drapelul rosu pentru unTaur. E un miracol, ca dupa un drum, el vine doar cu niste zgarieturi usoare. Recomandari pentru cel, care “sta langa” sofer: Da-i din cand in cand cate un cot sa-si revina. El se va cumpata un pic, iar tu vei fi mai linistit. Automobil: Taurii ar face bine sa aleaga un ‘Ford’: o masinuta care ofera siguranta, utila in gospodarie. Si asta e esentialul! De fapt, Taurii in general prefera un ‘Opel’ dragut si de incredere sau un ‘Saab’. Un Taur adevarat isi spala masina cu grija si se agita pentru cea mai mica zgarietura. Modelul il alege asa cum isi alege sotia – unul pentru toata viata. Deseori transporta cu ea (cu masina, nu cu sotia) materiale de constructii sau alte lucruri din gospodarie. te recunosti?:))...l am primit si eu pe mail |
2 Attachment(s)
Quote:
Sef momentan nu am fonduri destule.Plus de asta sunt la faculta si toti banii se duc pe ea sincer.Multa cheltuiala.Ma pus naiba sa o fac.Adica nu stiu daca ar avea rost sa fac topic si sa pun numai poze cu ea daca nu-i aduc imbunatatiri.Voi pe aici aduceti succesiv si cat de cat rapid noutati pentru bavarezele voastre, pe cand la mine dureaza pana strang o suma mai rotunda sa-i pot lua ceva.Proiect de viitor este in cap.Banii pentru el vin dar mai greu.Oricum s-a achizitionat ieri un set de arcuri sport TA Tehnix ce urmeaza a fi puse pe el numai sa ajung pe-acasa ca nu-l iau cu mine aci la faculta. Momentan urmaresc pe ale altora sa vad si sa invat!Si cu prezentarea sincer chiar nu stiu, dar cred ca mai incolo ma voi apuca sa fac un topic! O poza cu el sa-l vezi la fata si suspensia.E facuta cu tel dar sper sa vada cat de cat bine.Scuze daca am facut Offtopic. PS:culoarea la el ma innebuneste! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ms mult sef.Cu arcurile sa vedem acum cum se aseaza. Bafta la tunat, sa fie in continuare fortza E36 tau! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
auzi pai cum sa nu iasa ceva din ea la sfarsit.....cand la mijloc e vb de ffffff multa pasiune si dorinta de a iesi ceva mumos....am dreptate? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am incerca si eu azi sa fiu mecanic dar nu am reusit am amanat schimbarea placutelor de frana pe maine :lol::lol:
Am si eu o intrebare la voi daca stiti si puteti sa ma ajutati,de cand am lasat masina pe burta si pana m-am obisnuit am luat cateva denivelari zdravene si de atunci de cate ori merg mai tare cu masina imi bate ceva in podea dar nu stiu ce ar putea fi si cu cat accelerez mai tare cu atata bate mai rau,sa fie cardanu? daca aveti idee ce ar fi spuneti-mi si mie ms mult .....:sad: |
Quote:
tu si mecanica.....baba si mitraliera :P |
Quote:
Dupa cateva telefoane date si intrebari in stanga si dreapta, pana la urma a venit cineva si sa uitat se pare ca sa rupt tija care tine cardanu sau ceva de genu asta am inteles , asa ca masina intra mai repede la hibernat decat crede-am ,va urma sa ii fac un dus si voi pune prelata pe ea :sad::sad::sad: , pentru o perioada am sa pun punct cu lucrarile la ea :sad: |
Portbagaju cand il bagi la vopsit? Mie imi place si sunt curios cat de bine arata vopsit:)
|
la primavara isi mai vopseste portabgajul....i s-a pus pata sa puna prelata pe ea.....offf.....:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mda......bv;).....pana la urma e treaba ta... |
14 Attachment(s)
acum am ajuns acasa neamtzule, cum am promis, am urcat pozele
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
-Mocheta capac porbagaj montata
-Foliei geamuri montata -si am incercat sa schimbam placutele de frana dar sunt suruburile prea stranse :lol: |
Quote:
|
Mocheta portbagaj e cumparata sau home made?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Da dar cine o mai are asa lasata pe burta ca tine sef si se mandreste cu loggo-ul LOW IS A LIFE STYLE?Nimeni.:peace::peace: |
1 Attachment(s)
Neamtzule am sticker cu STANCE WORKS LOW IS A LIFE STYLE daca te intereseaza, 10 lei :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning