![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
ca idee, uite cam asa ar arata fara bandourile alea, eu le-am scos, trebuie insa sa te chinui putin pentru ca ramane urma de lipici.
|
arata super bine si asa, eu l-am astupat din cauza suportului ala de numar oribil, dai alte gauri in suport si lasa-l putin mai jos , 100% o sa-i stea mai bine !
|
Greku,eu zic sa astupi si santurile din usi fiindca formau o linie continua cu bara fata si spate.Acuma tu decizi cum e mai bine:lol:
|
Da dar asta implica costuri mai mari.... trebuie vopsita toata laterala...
|
Quote:
Quote:
|
|
Quote:
E a lu` banzay asta. N-as face-o asa ca folosesc proiectoarele noaptea...nu prea diclesc bine :))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Grekule, hai sa-ti dau un sfi :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
ti-a iesit misto bara, ai facut treaba buna ca nu ai astupat locul proiectoarelor, eu unul sunt fan proiectoare. la bara spate ai de gand sa modifici ceva, sau doar sa astupi dunga aia? vazusem odata in oras un cielo caruia ii pusese fibra acolo unde e locul numarului din spate, era toata bara dreapta, nu mai avea luminile care luminau numarul. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
La bara din spate o sa-i astup decat bandoul :) la proiectoare nu as renunta ca mi se pare troaca fara ele....si cand v-a venii xenonul in faruri o sa le bag si lor niste becuri H3 cu 20 de SMD-uri :D (mai intai fac teste sa vad cum se vad.) |
Iti zic eu ca si daca ai baga becuri cu 100smd-uri tot nu o sa vezi nimic cu ele, nu ca acum ai vedea ceva:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Razvan => |
si ti se pare ca ledurile acelea mici de merg la 20mA o sa lumine mai bine ca un bec care trage 4A? Mai bine le vinzi mai strangi 20, 30ron si iti iei niste becuri osram sau philips sau iti aduc eu un xenon mai ieftin.
|
Quote:
|
Quote:
|
Bine lucrat felicitari :D
|
Multumesc frumos,as mai improviza cate ceva, dar ma incurca rau ITP-ul ala ...
|
Quote:
nu cred ca la voi sunt doar comunisti de-aia pe la statiile ITP care sa te respinga doar pentru ca lumina din faruri e alta culoare. |
Nu dar pentru jante mai mari sau toba sigur nu te baga.
Foarte greu te baga inauntru. |
bre tu ai fost sigur cu masina la itp? cum sa nu iti aprinda luminile daca pt poza masina tre sa aiba luminile de intalnire aprinse? asa e regula peste tot. spune statia aia care ti-a facut tie itp ca ii intereseaza pe multi o statie deasta....:lol::lol: mai ales pe aia de la rar:lol:
|
gbry_el_05-RSG vezi din ce zona a tari este el si gandestete ca nu peste tot in tara se lucreaza la fel.
Poate e mai usor la ei. Spre exemplu eu am trecut itp cu folie pe fata aici in Craiova si cu faruri cu xenon si lupa, dar mai greu. |
Quote:
bre, ;) am cumparat masina la mana a 2-a in 2005 prin aprilie si atunci a fost taicamiu cu ea la RAR, nu stiu ce i-a verificat si ce nu, cred ca doar verificarea seriilor ca se schimba proprietarul, oricum masina era stock. de atunci am facut facut ITP-ul de 3 ori (nu la RAR), in 2005 prin august, in 2007 si in 2009 si de fiecare data am fost eu si zic sincer ca niciodata nu mi-au verificat luminile, poze au fost facute doar din fata (cu luminile stinse), si cu capota ridicata. ultima data, a strambat ala din nas pt ca am stopuri de-alea cu leduri..... si i-am zis ca atata timp cat nu face poze si din spate nu e nicio problema. e vb de service-ul din spatele peco-ului Rompetrol de la sensul giratoriu de la Dobrogea, pt o mica atentie mai inchide ochii tipul de acolo, ultima data i-am dat 30,00 lei parca. a verificat noxele, directia, franele ( am fost cu roti de 15" in loc de 13" cat erau in talon). si cam atat. chiar mi-a zis ca masina arata foarte bine pentru vechimea ei, ca ii place si daca nu ma tenteaza sa ii pun sfi......... dar sa nu mai apar pe la el. |
Da eu am vazut ca esti din constanta dar ii recomandam colegului.
Cred ca o sa vin si eu la constanta pentru itp :lol: |
Si eu vreau sa vin la voi pt ITP :) Facem un schimb de experienta?
Si ce e drept, vreo 4 ITP-uri am facut si eu la masini si la nici una nu a prins-o in poza cu faza scurta :) Dane, imi recomanzi si mie daca e o statie de ITP? Da sa ma primeasca asa fara manere, atentia o dau, se stie :) |
Quote:
toate acestea fara sa fi fost omologate modificarile inainte. o sa vb azi sau maine si te anunt, pt ce ai tu la masina nu cred ca o sa fie probleme :peace: |
Quote:
PS: vreau si eu o statie d-aia de ITP, ca oricum "atentia" pentru el e mai mica decat sa stau sa schimb motoru pentru o zi :D |
6 Attachment(s)
Buna dimineata baieti , scuze ca ma bag si eu :))) Azi am fost la un ITP , prin recomandarea unui prieten am ajuns la un inspector batran si ingelegator cu oamenii cu 'nebunii de genu` nostru'.(n-am mai avut rabdare) :D .I-am pus toate intrebarile care erau de pus.Masina o sa o duc exact cum este acum , in afara de folia fata si POATE cu pozitiile galbene.
Si ...bine inteles , n-am mai avut rabdare ... bi xenon 55w 6000k si ledurile alea in proiectoare care se vad dragut , si un proiector nou pe stanga (sa fie in ton cu dreapta , ca stanga era vechi si dreapta mai nou). De drag asta seara am facut 180 de km in afara si in oras si sunt super multumit. In cat m-am plimbat,pe faza scurta chiar nu am deranjat pe nimeni , dar cand am schimbat lunga....le-am distrus retinele :D. E o investitie ce merita facuta pe masina,v-o spun din suflet ! scuzati calitatea pozelor |
Quote:
|
bv ... imi place mult partea asta cu xenonu.. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning